- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.701
12. haftada öğrendim oğluşum olcakarkadaşlar bebişlerin cinsiyetlerini hangi haftada öğrendiniz ve cinsiyetleri ne.
Bende öğrenemedim 26 şubatta kontrolüm o zamanda sanırım 15 hafta bitmiş olacak hayirlisiyla bakalım söyleyecek miBende henüz cinsiyet öğrenemedim
Benimde son adet tarihim 14 ekim ama tahmini Doğum tarihim 21 temmuz ve 16+3. Senin neden öyleKızlar bende en son adet tarihim 14ekim Doğum tahmini olarak 02.08.2017 inşallah :) 15 haftalık olduk salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum ama kendi doktorum şuan izinli başka bir doktora gidicem fakat tedirginim geçen ay yine başka doktora gittiğimde doktor terslemişti de beni kendi doktorum yine izinliydi o yüzden çekimserim bakalım inşallah hayırlısıyla görürüm bebeğimi 15haftadan sonra sizlere doktor herhangi bir vitamin önerdi mi bide cinsiyeti ne zaman öğrendiniz öğrenen var mı :)
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım, benim buaralar kafamı epeyce karıştıran bir durumu sizinnle paylaşmak ve sormak istiyorumm, 20.haftalara yaklaşıyoruz ve ayrıntılı ultrason diye birşey istediler fakat bu ultrason bana epey pahalı geldi, ankaradayım sincan lokman hekime gidiyorum orada fiyat 298 tldoğum falan derken batacağız sizler nerelere kaça yaptırmayı planlıyorusunuz, devlet yapmıyomu acaba kafamda deli sorularrr
Günaydın cnm.Ayrıntılı ultrasonu doktorlar istiyor ama mecbur kılmıyor.Bu ikinci gebeliğim ilkinde bende ne kadar gerekli diye düşünmüştüm.Doktorun şöyle bir açıklaması olmuştu.Detaylı ultrasonda yaklaşık 30-45 dk civarı bebeğin tüm organları detaylıca incelenir.Uzuvları tam mı,kalp kapakçığından tutunda böbreğine kadar herşeyine detaylıca bakılır.Bunların herhangi birinde herhangi bir problem varsa önceden tespit edilir ki Doğum yapacağınız hastane tam teşekküllü değilse daha gelişmiş bir hastanede Doğum yapmanız önerilir.Zaten müdahale edilemez ama Doğum yapmadan bilinmesi Doğum yaptıktan sonra erken müdahale için önemlidir demişti.Tabi istemiyorsanız yaptırmayın kendi kararınız diye belirtmişti.Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor fakat hamileliğin başlarında randevu almazsanız bakmıyorlar genelde.İstanbul'da böyle diğer illeri bilemiyorum.Birde İstanbul'da özellerde 450-500 gibi rakamlar duydum,daha uygunu da mutlaka vardır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım, benim buaralar kafamı epeyce karıştıran bir durumu sizinnle paylaşmak ve sormak istiyorumm, 20.haftalara yaklaşıyoruz ve ayrıntılı ultrason diye birşey istediler fakat bu ultrason bana epey pahalı geldi, ankaradayım sincan lokman hekime gidiyorum orada fiyat 298 tldoğum falan derken batacağız sizler nerelere kaça yaptırmayı planlıyorusunuz, devlet yapmıyomu acaba kafamda deli sorularrr
devlet yapıyorsa bunu süper gerçekten, çünkü açıkçası bana biraz tuzlu geldi, teşşekürler canım cevabın içinGünaydın canım
Ayrıntılı ultrasonu ben araştırma hastanesinde yaptıracağım yani devlette yapılıyor
Bu tahliller ve testler devlette de yapılıyor araştır bakalım canım devlette yaptır bence
İlk gebelikte hep özelde yaptım şu an bakıyorum da fark eden bir şey yokmuş tahlil konusunda yani
Yanlış yazmışım 17 hafta olacak galibaBende öğrenemedim 26 şubatta kontrolüm o zamanda sanırım 15 hafta bitmiş olacak hayirlisiyla bakalım söyleyecek mi
Ayyy bende sincan lokman hekime gidiyorum ve ayrıntılı ultrason fiyatını merak ediyordum çoook pahaliymiss. Zekai tahir yapıyor .sizin dr kim memnun musunuzzgünaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım, benim buaralar kafamı epeyce karıştıran bir durumu sizinnle paylaşmak ve sormak istiyorumm, 20.haftalara yaklaşıyoruz ve ayrıntılı ultrason diye birşey istediler fakat bu ultrason bana epey pahalı geldi, ankaradayım sincan lokman hekime gidiyorum orada fiyat 298 tldoğum falan derken batacağız sizler nerelere kaça yaptırmayı planlıyorusunuz, devlet yapmıyomu acaba kafamda deli sorularrr
canım gerçekten güzel bir bilgilendirme mesajı olmuş, yaptırmak cidden güzel olacak eğer bütçe uygunsa, yani erken müdahele açısından da çok önemli bi durum, yani bana şu garip geliyor herkes bu kadar parayı verebilecek durumda değil buna devletin kolaylık getirmesi gerekir diye düşünüyorum, bi gidip devlet hastanelerini araştırayım umarım ayarlayabilirim, sizde sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallahGünaydın cnm.Ayrıntılı ultrasonu doktorlar istiyor ama mecbur kılmıyor.Bu ikinci gebeliğim ilkinde bende ne kadar gerekli diye düşünmüştüm.Doktorun şöyle bir açıklaması olmuştu.Detaylı ultrasonda yaklaşık 30-45 dk civarı bebeğin tüm organları detaylıca incelenir.Uzuvları tam mı,kalp kapakçığından tutunda böbreğine kadar herşeyine detaylıca bakılır.Bunların herhangi birinde herhangi bir problem varsa önceden tespit edilir ki Doğum yapacağınız hastane tam teşekküllü değilse daha gelişmiş bir hastanede Doğum yapmanız önerilir.Zaten müdahale edilemez ama Doğum yapmadan bilinmesi Doğum yaptıktan sonra erken müdahale için önemlidir demişti.Tabi istemiyorsanız yaptırmayın kendi kararınız diye belirtmişti.Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor fakat hamileliğin başlarında randevu almazsanız bakmıyorlar genelde.İstanbul'da böyle diğer illeri bilemiyorum.Birde İstanbul'da özellerde 450-500 gibi rakamlar duydum,daha uygunu da mutlaka vardır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..
Canım devlet hastanelerini bilmiyorum ama araştırmalarda yapılıyor özelde Evet biraz pahalı aşağı yukarı 250 300 ortalama fiyatcanım gerçekten güzel bir bilgilendirme mesajı olmuş, yaptırmak cidden güzel olacak eğer bütçe uygunsa, yani erken müdahele açısından da çok önemli bi durum, yani bana şu garip geliyor herkes bu kadar parayı verebilecek durumda değil buna devletin kolaylık getirmesi gerekir diye düşünüyorum, bi gidip devlet hastanelerini araştırayım umarım ayarlayabilirim, sizde sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah
canım bende yeni değiştirdim, batıkent bilgi hastensdeydim memnun kalmadım, iyiki değiştirmişim diyorum şuan pakize hanıma gidiyorum memnun kaldım, ama bu ayrıntılı ultrasonu napcas acabaaa,zekai tahir yolları göründü, her ne kadar nefret etsemdeAyyy bende sincan lokman hekime gidiyorum ve ayrıntılı ultrason fiyatını merak ediyordum çoook pahaliymiss. Zekai tahir yapıyor .sizin dr kim memnun musunuzz
Pakize hanımdan memnun kalan çok ama ben yoğun bir dr diye tercih etmedim açıkçası. Yarın bahr hanıma gideceğim ilk kez. Forum dan birisi onda normal doğm yapmış. İlgili çok tatlı genç bir dr dedi. Yarın gidince bende görecrgim insallah. Biraz ilgi ve uzun ultrason bekliyor insancanım bende yeni değiştirdim, batıkent bilgi hastensdeydim memnun kalmadım, iyiki değiştirmişim diyorum şuan pakize hanıma gidiyorum memnun kaldım, ama bu ayrıntılı ultrasonu napcas acabaaa,zekai tahir yolları göründü, her ne kadar nefret etsemde
ay canım yapma ya 5 dk mı eyvah ozamnPakize hanımdan memnun kalan çok ama ben yoğun bir dr diye tercih etmedim açıkçası. Yarın bahr hanıma gideceğim ilk kez. Forum dan birisi onda normal doğm yapmış. İlgili çok tatlı genç bir dr dedi. Yarın gidince bende görecrgim insallah. Biraz ilgi ve uzun ultrason bekliyor insan
Valla ayrintiliuo napicam bende bilmiyorum. Kızında turgut ozalda yaptırdım 150 tl ydi iki sene önce. Max 200 dur dedim ama fiyatlar uçmuş yaa. 300 tl ne ya. Zekai tahirde 5 dk da bkildi arkadaşım..böbreklte sorun varmış görememiş dr lar
İnsallah söyler ya.Bende öğrenemedim 26 şubatta kontrolüm o zamanda sanırım 15 hafta bitmiş olacak hayirlisiyla bakalım söyleyecek mi
İnsallah canm. Bizim indirimimiz var ama o bile 260 tl ediyor. Hiç birşey değil ki. Anlamadım bu işi cook pahalı. Dhaa uygn bir özel olduğunu da sanmıyorum.ay canım yapma ya 5 dk mı eyvah ozamnaraştıralım hastane , uygun bulursak paylaşalım birbirimizle,
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım, benim buaralar kafamı epeyce karıştıran bir durumu sizinnle paylaşmak ve sormak istiyorumm, 20.haftalara yaklaşıyoruz ve ayrıntılı ultrason diye birşey istediler fakat bu ultrason bana epey pahalı geldi, ankaradayım sincan lokman hekime gidiyorum orada fiyat 298 tldoğum falan derken batacağız sizler nerelere kaça yaptırmayı planlıyorusunuz, devlet yapmıyomu acaba kafamda deli sorularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?