temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim hangi özele ve hangi doktora gidiyosun Balcali'dan kimi önerdi doktorun ?

Canim hangi özele ve hangi doktora gidiyosun Balcali'dan kimi önerdi doktorun ?

Canım Adana Cerrahi Tıp Merkezinde Bülent Çetin var ona gidiyorum. Balcalıda Yar. Doç. Dr. Selim Büyükkurt var onu önerdi. Özel olduğundan muayenesi 122 TL. Fiyat olarak özel olduğunu düşünürsek uygun bence.

Selim Buyukkurt ismi cok tanidik geliyor Balcalı da okudum 4 yil hastanede stajlarla geçti kadin dogum servisinde hatırlıyorum iyi diyorlardi hastalar ben de bi bakayim

Selim Buyukkurt ismi cok tanidik geliyor Balcalı da okudum 4 yil hastanede stajlarla geçti kadin dogum servisinde hatırlıyorum iyi diyorlardi hastalar ben de bi bakayim

Randevu almayı düşünüyorsan elini çabul tut ben 6 marta aldım en erken. Balcalıyı herkesin aksine seviyorum ameliyat olmuştum bekarken. Memnunum yani. İyi doktorlar var bence de.

Randevu almayı düşünüyorsan elini çabul tut ben 6 marta aldım en erken. Balcalıyı herkesin aksine seviyorum ameliyat olmuştum bekarken. Memnunum yani. İyi doktorlar var bence de.
Su an İstanbul'dayim randevu da hastaneden alınıyor diye biliyorum iki haftaya ordayim

Bebegim saglikli olsun da..henuz dusunmedim valla dogumu..
Cenk e gidiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Cenk sezeryancidir da o yüzden sordum canım. Bide erken doğum riski ve deyip 2-3 gün yatırır hastanede. Herkese yapar bunu, bosyere üzülme sakin

Ben 43 le hamile kaldım 17+2 yim suan 48 kilo oldum.biyandan seviniyorum kilo aliyorum diye zayif olmaktan memnun degilim zaten.bi yandanda bu hizla devam ederse yandim.normalde istedigim halde alamiyodum kilo hamilelik yaradi heralde:)

boyun kaç ki:) bende çok zayıftım doktor kilo aldırmak için program filan verdi. halbukide alıyorum 40la başladım bende

Cenk e gidiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Cenk sezeryancidir da o yüzden sordum canım. Bide erken doğum riski ve deyip 2-3 gün yatırır hastanede. Herkese yapar bunu, bosyere üzülme sakin
Canım ben de cenke gidiyorum. Çok arkadaşım doğum yaptı onda. İlk defa duyuyorum söylediklerini. Moralim bozuldu şuan araştırdım da aslında ama hiç böyle şeyler söylemediler hakkında. Kafam karıştı

Dahil oluyorum lakin bende bursadayim ve Cenk bey sezeryanci herkes bilir bunu :) Jale gurlulere gidiyorum bende cokta memnunum :)

Dahil oluyorum lakin bende bursadayim ve Cenk bey sezeryanci herkes bilir bunu :) Jale gurlulere gidiyorum bende cokta memnunum :)
Sezeryan için demedim zaten canım. Herhangi birşeyde riske atmıyor sezaryen diyor direk. Arkadaşım da bebek iri diye normal yaptırmadı mesela. Onu biliyorum ama bu hastanede yatırma muhabbetini falan ilk duydum. Bizim bir akraba da doktoru illa normal olcak diye zorladı. Bebek iriydi omzu çarptı doğumda sıkıştı kolunda sorun var çocuğun. O yüzden bu konuda tedirginim. İlla nırmal ya da illa sezaryen olsun diyemiyorum. Hangisi hayırlıysa o olsun. O yüzden o konuya çok takılmamıştım araştırırken. Jale hanım nerde canım?

ay ne zor şeymiş demi :) bizde bulamadım yani karar veremedik. izmirliyiz izmirde yaşıyoruz Efe Ege bu yuzden olablilr dedik ama herkes koydu :) poyraz demir çınar ata şuan aklımızdakiler
Evet tam emin oluyorum zannediyorsun sonra ay bu daha mı güzel diye kafam karışıyor. Şimdi de Metehan a taktım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…