- 15 Ocak 2017
- 361
- 360
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.741
Sezeryan için demedim zaten canım. Herhangi birşeyde riske atmıyor sezaryen diyor direk. Arkadaşım da bebek iri diye normal yaptırmadı mesela. Onu biliyorum ama bu hastanede yatırma muhabbetini falan ilk duydum. Bizim bir akraba da doktoru illa normal olcak diye zorladı. Bebek iriydi omzu çarptı doğumda sıkıştı kolunda sorun var çocuğun. O yüzden bu konuda tedirginim. İlla nırmal ya da illa sezaryen olsun diyemiyorum. Hangisi hayırlıysa o olsun. O yüzden o konuya çok takılmamıştım araştırırken. Jale hanım nerde canım?
kesinlikle.. oyüzden çok da takmıyorum bu kilo aldırmaya çalışma çabalarını..165 boyum canım.zaten istesende istemesende kilo aliniyo :)[/
Eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirme ihtimalimiz de çıktı son zamanda. Doktor ve doğum konusu baya sıkıntı olacak gibi bizim için. Eğer taşınırsak 6. 7. Aylarda bambaşka bir doktora gitmek zorunda kalıcam. O yüzden keyifsizim biraz son zamanlarda. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.Anladim canim. Jale hanim pembe mavi ve acibadem de yaptiriyor dogumu. Ozel muayenehanesi var umi plaza da. Esentepe metrosuydu sanirim orada ,)
Hakkinda hayirlisi olsun oralara takilma hersey olur :)Eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirme ihtimalimiz de çıktı son zamanda. Doktor ve doğum konusu baya sıkıntı olacak gibi bizim için. Eğer taşınırsak 6. 7. Aylarda bambaşka bir doktora gitmek zorunda kalıcam. O yüzden keyifsizim biraz son zamanlarda. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.
Pembe mavi de acıbademde çok iyi seçenekler zaten doktorun iyiyse yenidoğan yoğun bakımı da var hastanedeki tek önemli nokta o doktordan sonra. Tahliller için nasıl yapıyorsun canım?
Olsun canım. İmkanın varsa hayattaki en önemli şeyimiz onlar bundan sonra. Biz de de aynı durum var. Cenk beyin sgk anlaşması yok. Baya pahalı biraz zorlanıyoruz ama başka yerden dengelemeye çalışıyoruz. İnşallah iyi olsunlar da.Hakkinda hayirlisi olsun oralara takilma hersey olur :)
Benim cogu arkadasim jaleye gittigi icin bende gidiyorum herkes memnun oldugu icin yoksa hic arastirmadim hangi doktor ne neci nasil diye :) Pembe Mavi de yapacagim insallah hayirlisiyla.. Tahlil bi ilk hamile oldugumda yaptirdim baya bi tahlil vardi ondan sonra ikili test ve daha yeni uclu test yaptirdim ayni bina da yaptiriyorum doktor kendisi sonuclar cikinca ariyor haber veriyor zaten normal hersey diye. Baska da birsey yaptirmadim :) surekli herseyde arayabilirsin diyor ama ben daha 4 aylik oldum bir kere aradim :) fazla rahatim sanirim. yarin randevum var bakalim..biraz pahali oluyor ama yapacak birsey yok.. hepimiz icin hayirlisi olsun. Onlar icin hersey deger :)
Canım benim 206 civarı birşey çıkmıştı ama bebişim erkek :) bende çin ve rus takvimleri dışında hiçbirşey tutmadı. :) o ikisi dışında herşey kız çıkıyordu :) allah gönlüne göre versin ne zaman randevun? Artık görebilir :)Merhaba arkadaşlar ikili test sonucunda free beta hcg 50 nin altında olunca erkek diye tahmin ediyo ya birçok kişi. Bende tuttu veya tutmadı diyenler yazabilir mi acaba. Benim 8.18 çıktı ama henüz cinsiyet belli değil.
ALİ EFEselam kızlar erkek ismi buldunuz mu hangi ismi beğensem ya kuzenim koymuş oluyor yada eşimin tarafında birileri. isim kalmadı sanki
Bendede tutmadı 20 li bişeydi kız oldu.Bir arkadaşımın 100 ün üzerindeydi erkek oldu.Tesadüf bende doğruluk payı yokMerhaba arkadaşlar ikili test sonucunda free beta hcg 50 nin altında olunca erkek diye tahmin ediyo ya birçok kişi. Bende tuttu veya tutmadı diyenler yazabilir mi acaba. Benim 8.18 çıktı ama henüz cinsiyet belli değil.
12. haftada kıza benzedıgını soylemıstı doktor ama degısebılır dedı yarın yıne kontrolumuz var 16. haftadayız bana erkek dıyecek gıbı gelıyor ama yarın kesınlesır gosterırse :) -arkadaşlar bebişlerin cinsiyetlerini hangi haftada öğrendiniz ve cinsiyetleri ne.
Cenk e gidiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Cenk sezeryancidir da o yüzden sordum canım. Bide erken doğum riski ve deyip 2-3 gün yatırır hastanede. Herkese yapar bunu, bosyere üzülme sakin
Benim de cin takvimi ve biyolojik takvim kız diyo ben de kız istiyorum hayirlisiyla. Geçen hafta randevu vardı göremedi. Ben de ona güvenerek acaba kız diye mi söylemiyor diye düşündüm. Bugün aslında sonucu gösteririm diyodum ama doktorum yoktu. Haftaya kaldı artikCanım benim 206 civarı birşey çıkmıştı ama bebişim erkek :) bende çin ve rus takvimleri dışında hiçbirşey tutmadı. :) o ikisi dışında herşey kız çıkıyordu :) allah gönlüne göre versin ne zaman randevun? Artık görebilir :)
Canım ben de cenke gidiyorum. Çok arkadaşım doğum yaptı onda. İlk defa duyuyorum söylediklerini. Moralim bozuldu şuanaraştırdım da aslında ama hiç böyle şeyler söylemediler hakkında. Kafam karıştı
Dahil oluyorum lakin bende bursadayim ve Cenk bey sezeryanci herkes bilir bunu :) Jale gurlulere gidiyorum bende cokta memnunum :)
Anladim canim. Jale hanim pembe mavi ve acibadem de yaptiriyor dogumu. Ozel muayenehanesi var umi plaza da. Esentepe metrosuydu sanirim orada ,)
Hakkında hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin. Ben de çok istiyorsum ilk çocuğumuz kız olsun diye ama hayırlısı böyleymiş oğluşumu bekliyorumBenim de cin takvimi ve biyolojik takvim kız diyo ben de kız istiyorum hayirlisiyla. Geçen hafta randevu vardı göremedi. Ben de ona güvenerek acaba kız diye mi söylemiyor diye düşündüm. Bugün aslında sonucu gösteririm diyodum ama doktorum yoktu. Haftaya kaldı artik
Ya benim göbeğim çok kasiniyo bi de kızarıyor kasimadıgim halde sizin de öyle mı? ne iyi geliyo önerisi olan var miiiAman dikkat kaşınma çatlama belirtisi nemlendirici sürün.. Ben ilkinde çok kaşındım krem de sürmedim belki daha az çatlardım. Siz bebe yağı falan sürün.
Ya benim göbeğim çok kasiniyo bi de kızarıyor kasimadıgim halde sizin de öyle mı? ne iyi geliyo önerisi olan var miii
Benimde arada bi tutuyo kasinti kenarlarda daha cok tatli tatli.ben bio oil suruyorum baya yagli tutuyo cildimi ozaman kasinmiyo.simdi hem geriliyo hem kuruyo oyuzden oluyo yagli tutmaya calis.Ya benim göbeğim çok kasiniyo bi de kızarıyor kasimadıgim halde sizin de öyle mı? ne iyi geliyo önerisi olan var miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?