- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.761
Valla benimde çevremde çok var cenk te doğum yapan bende onlardan duydum canım. Hani 1-2 kişi değil. Hepsine erken doğum riski diyip yatırmış 2-3 gün. Biraz da jimer in hissedarı olmasının etkisi ve sanırım. Çok iyi doktor ama tekrar hamile kalsam gitmem insanı strese sokuyor yok yere diyorlar. Hani aklinizda olsun öyle bisey söylerse dikkat edin tabi ama cok ta üzülmeyin diye soyliyim istedimCanım ben de cenke gidiyorum. Çok arkadaşım doğum yaptı onda. İlk defa duyuyorum söylediklerini. Moralim bozuldu şuanaraştırdım da aslında ama hiç böyle şeyler söylemediler hakkında. Kafam karıştı
Bende 19.9 çıktı doktorum da erkek dedi ama yarın netleşecek. Tuttu muhtemelenMerhaba arkadaşlar ikili test sonucunda free beta hcg 50 nin altında olunca erkek diye tahmin ediyo ya birçok kişi. Bende tuttu veya tutmadı diyenler yazabilir mi acaba. Benim 8.18 çıktı ama henüz cinsiyet belli değil.
Kızlar aranizda baş agrisi ceken var mi benim bugün ciddi bi ağrı basladi son bi haftadir da gozlerim karariyordu ayaga kalkinca ilaç icmek istemiyorum ne yapsam geçer ? Bir de çok tedirgin bir anne adayiyim doktora her gittigimde acaba kalbi atiyor mu yasiyor mu diye tedirgin oluyorum doktordan çıktıktan sonra birkaç gun geçiyor yine bi tedirginlik :-( normal hayatimda da öyleyim hep kötü düşünürdüm şimdi arttı huzursuz oluyorum
Merhaba herkese. Bende agustos annesi olucam. Ben biraz tecrubeli anne sayilirim. Bu ucuncu hamileligim ve diger iki cocugumda temmuz ve agustos aylarinda dunyaya geldi. Nasipse butun cocuklarim aslan burcu olacak.
Valla canim haberin olsun istedim. Ama sana zaten söylemişler. Yanlış anlarsın diye de korktum işin açıkçası ama söylemeden gecemedim. Çünkü çok stresli oluyor insan. Ben medicabil oktay altun a gidiyorum, çok memnunum. Naif, güleryüzlü bir doktor. Arkadaşım çekirge doruk ta evrim aydın a gidiyor onu da çok duydum. Kardeşim de çekirge doruk ta naile gökçe akagunduz a gidiyor. Ben sormadan herşeyi anlatıyor diyor o da çok memnun. Şu an benim bildiğim ve yakın çevremden duyduğum iyi diyebileceklerim bunlar canım.Herkes ayni seyi soyledi guzelim inan ama baska sansim yoktu..ben su an doguda gorevdeyim,sadece 15 tatil icin gelebildim bursaya onda da alabildigim randevu onaydi.diger hastaneler o kadar yogundu kii..siz hangisini onerirsiniz peki??
Gorusunuz icin cok tesekkur ederim..
İyi yaptın canım sağol. Dikkat edelim. En azından dediğin gibi stres olmayızValla benimde çevremde çok var cenk te doğum yapan bende onlardan duydum canım. Hani 1-2 kişi değil. Hepsine erken doğum riski diyip yatırmış 2-3 gün. Biraz da jimer in hissedarı olmasının etkisi ve sanırım. Çok iyi doktor ama tekrar hamile kalsam gitmem insanı strese sokuyor yok yere diyorlar. Hani aklinizda olsun öyle bisey söylerse dikkat edin tabi ama cok ta üzülmeyin diye soyliyim istedim
Bende seninle ayniyim. Yarın doktor kontrolum var. Inşallah kötü şeyler soylemeez diye dua ediyorum. Hala hissedememek çok kötü.Kızlar aranizda baş agrisi ceken var mi benim bugün ciddi bi ağrı basladi son bi haftadir da gozlerim karariyordu ayaga kalkinca ilaç icmek istemiyorum ne yapsam geçer ? Bir de çok tedirgin bir anne adayiyim doktora her gittigimde acaba kalbi atiyor mu yasiyor mu diye tedirgin oluyorum doktordan çıktıktan sonra birkaç gun geçiyor yine bi tedirginlik :-( normal hayatimda da öyleyim hep kötü düşünürdüm şimdi arttı huzursuz oluyorum
Kötü düşünme canım. Şimdi hareketleri hissetmediğinden düşünüyorsun öyle hissedince farklı olur. Baş ağrın dayanılmayacak kadarsa parol içebilirsin. Baş dönmesi normal ara ara oluyor bu haftalarda. Tansiyonuna baktırmanı tavsiye ederim.
Yarin tansiyon ve şeker baktiracam imsallah bir de surekli hareketlerini hissetmeye çalışıyorum hissetmeye başlayınca biraz gececek biliyorum
Tadını çıkarmak istiyorum hamileliğin inşallah geçer bu durumlarimizBende seninle ayniyim. Yarın doktor kontrolum var. Inşallah kötü şeyler soylemeez diye dua ediyorum. Hala hissedememek çok kötü.
Bas agrilari normal. Kan hacmin cok artiyor. Ilk hamileligimde gozum karardi ve olup olmadik yerlerde bayilirdim ama hepsi normal. Basin cok agriyorsa parol ic. Zaten parol sakincali bir ilac degil. Ilk hamileliginde bebegin hareketlerini biraz gec hissedersin korma hersey yolunda. Rahat olmaya calis bir kac hafta icinde tekmekleri hissediceksin..Kızlar aranizda baş agrisi ceken var mi benim bugün ciddi bi ağrı basladi son bi haftadir da gozlerim karariyordu ayaga kalkinca ilaç icmek istemiyorum ne yapsam geçer ? Bir de çok tedirgin bir anne adayiyim doktora her gittigimde acaba kalbi atiyor mu yasiyor mu diye tedirgin oluyorum doktordan çıktıktan sonra birkaç gun geçiyor yine bi tedirginlik :-( normal hayatimda da öyleyim hep kötü düşünürdüm şimdi arttı huzursuz oluyorum
Canim yaz bebegi oldugundan kalin giydirmene gerek yok. Ben biraz rahat bir anneyimde. Hastaneden cikarken icine citcitli bady ustunede ikili takim giydirmistim. Birde penye battaniye yeterliydi.
Kat kat giydirmene gerek yok bencede. Onemli olan cocuk direk ruzgarda kalmasin.( klima altinda )
Klimanin karşisina direk koyma yeter. Zaten cocukta sicakta kalirsa isilik olur. Ben eldiven ve sapka bile giydirmemistim. Cocuk doktoruda beni tebrik etmisti. Annenler giydiriyor ama cocuklar ellerini taniyamiyorlar demistiAnladım canım. Teşekkür ederim. Klima konusu beni tedirgin ediyor klimasız nefes almak mümkün değil. İkili takım da sanırım burada olmaz gibi. Hastanedeyken lazım da 4 takım aldım çok bileklimada olursa da giydiririm artık.
Bi hissetsem o hareketleriBas agrilari normal. Kan hacmin cok artiyor. Ilk hamileligimde gozum karardi ve olup olmadik yerlerde bayilirdim ama hepsi normal. Basin cok agriyorsa parol ic. Zaten parol sakincali bir ilac degil. Ilk hamileliginde bebegin hareketlerini biraz gec hissedersin korma hersey yolunda. Rahat olmaya calis bir kac hafta icinde tekmekleri hissediceksin..
Klimanin karşisina direk koyma yeter. Zaten cocukta sicakta kalirsa isilik olur. Ben eldiven ve sapka bile giydirmemistim. Cocuk doktoruda beni tebrik etmisti. Annenler giydiriyor ama cocuklar ellerini taniyamiyorlar demisti
Valla canim haberin olsun istedim. Ama sana zaten söylemişler. Yanlış anlarsın diye de korktum işin açıkçası ama söylemeden gecemedim. Çünkü çok stresli oluyor insan. Ben medicabil oktay altun a gidiyorum, çok memnunum. Naif, güleryüzlü bir doktor. Arkadaşım çekirge doruk ta evrim aydın a gidiyor onu da çok duydum. Kardeşim de çekirge doruk ta naile gökçe akagunduz a gidiyor. Ben sormadan herşeyi anlatıyor diyor o da çok memnun. Şu an benim bildiğim ve yakın çevremden duyduğum iyi diyebileceklerim bunlar canım.
canım bende de çok var kaşıntı bacak ve koollarımBenim her taraf çatlat zaten daha çatlamaz heralde. Ama dikişlerim kaşınıyor büyüdükçe. Bebe yağı losyonu falan iyi geliyor
Peki kızarıklık var mı karnında benim benek Benek olmuş kızarık sürekli kaşımiyorum ama yine de kızarıklık varBenimde arada bi tutuyo kasinti kenarlarda daha cok tatli tatli.ben bio oil suruyorum baya yagli tutuyo cildimi ozaman kasinmiyo.simdi hem geriliyo hem kuruyo oyuzden oluyo yagli tutmaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?