- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.781
Canim benim de karnim kucuk kucuk beneklerle dolu kasiniyor. Henuz catlak onleyici krem kullanma dedi doktorum o yuzden almadim. Bebe yagi suruyorum ama gecmedi.Peki kızarıklık var mı karnında benim benek Benek olmuş kızarık sürekli kaşımiyorum ama yine de kızarıklık var
Acibadem ve pembe mavi de yaptiriyor. Muayenehane ucreti 220 yada 225 di sanirim. Yogun bakim unitesini bilmiyorum onu arastirmadim :) hastane ucreti dogum ucreti hicbirini bilmiyorum ne kadarsa vericez artik ,)Bir de jale hanimin muhayene ucreti nedir??
Pembe mavi hakkinda bilgi verebilir misiniz?yogun bakim unitesi yok dediler dogru mu acaba??
Acibadem ve pembe mavi de yaptiriyor. Muayenehane ucreti 220 yada 225 di sanirim. Yogun bakim unitesini bilmiyorum onu arastirmadim :) hastane ucreti dogum ucreti hicbirini bilmiyorum ne kadarsa vericez artik ,)
günaydın kızlar sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum ne yapmalıyım hayattan evimden isimden zevk alamıyorum yaşamak anlamsız korkularım var kaygı var geçer mi
Acil olarak psikiyatriste git canım inşallah geçici bir durumdur
günaydın kızlar sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum ne yapmalıyım hayattan evimden isimden zevk alamıyorum yaşamak anlamsız korkularım var kaygı var geçer mi acaba
bende tutmadı :) 50'nin çok çok üzerindeydi ama oğlum geliyor..Merhaba arkadaşlar ikili test sonucunda free beta hcg 50 nin altında olunca erkek diye tahmin ediyo ya birçok kişi. Bende tuttu veya tutmadı diyenler yazabilir mi acaba. Benim 8.18 çıktı ama henüz cinsiyet belli değil.
canım 18.hafta içindeyim, 14.haftadan itibaren badem yağı sürmeye başladım, gün aşırı. kaşınma ya da kızarıklık olmadı şimdiye kadar. sen başladın mı yağ sürmeye. bir de kantaron yağı dene istersen, her derde deva o.Ya benim göbeğim çok kasiniyo bi de kızarıyor kasimadıgim halde sizin de öyle mı? ne iyi geliyo önerisi olan var miii
ben bebe yağı bide nemlendirici losyon kullanıyorum dediğin gibi bide badem yağı deneyim bakalımcanım 18.hafta içindeyim, 14.haftadan itibaren badem yağı sürmeye başladım, gün aşırı. kaşınma ya da kızarıklık olmadı şimdiye kadar. sen başladın mı yağ sürmeye. bir de kantaron yağı dene istersen, her derde deva o.
Anladım.canım eger geleceğin tarih belli olursa önceden, belli olur olmaz ara oktay beyi yada evrim hanımı. Hastaları coj olduğu için yakın tarihe gün veremiyorlar ama 1 kere randevu alinca zaten onlar seni yönlendiriyor seni randevu konusunda. Sonrasında sıkıntı yasamazsin yani. Inşallah sonuçların da iyi çıkar. Sagsalim alırız inşallah bebislerimizi kucaklarimiza. Bende bu akşam gidicem doktora cok heyecanlıyım. Bir an önce görmek istiyorum melegimi.Cok tesekkur ederim..
Oktay beyden randevu almaua calistim ama ilk gunu 26 subata verebiliriz dediler.o tarihte coktaaan donmus olacaktim.ama metini ben de duydum.
Evrim hanimdan randevu alayim dedim o da izinli cikti o tarihlerde
Anlayacagin bana cenk bey kismet oldu.
Ben illaki hastane doktoru olsun istedim bir de rapor rahat verebilsin bana diye.mayis ayindan sonra ogrenciler pek gelmez okula buralarda,ben de memlekete donmek istiyorum o tarihlerde,e tabi rapor lazim..
Kismet bakalim..bir dahaki gelisimde denerim olmadi baska doktorlari,onceligim su test sonuclarinin iyi cikmasi..
Allahim hepimizi saglicakla kurtarsin insallah..
kendini motive etmeye çalışmalısın, sen bir mucizenin sahibisin, çok şanslı bir annesin, lütfen güzel şeylere odaklan, bebeğine odaklan, hamilelik sürecini ömrümüzde kaç defa yaşayacağız ki? keyfini çıkar. mide bulantılarımız olacak, çatlaklarımız olacak, kilolar alacağız ama düşünsene dünyanın en güzel şeyine sahip olacağız, anne olacağız. ki ben 3 yıldır uğraşıyorum, bir sürü operasyon geçirdim, başarısız bir tüp bebek denemem de oldu. şimdi herşey için şükrediyorum. çok şükür bana da nasip oldu bu duygu. güzel şeyler düşünelim canım, korkularını kaygını bir tarafa bırak, bebeğinin sana sıkı sıkı sarılması için mutlu ol, ona mutluluk hormonu salgılagünaydın kızlar sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum ne yapmalıyım hayattan evimden isimden zevk alamıyorum yaşamak anlamsız korkularım var kaygı var geçer mi acaba
gunaydın cnaım aynı bezgınlıkler banada oluyor maalesef sebebi hormonlar :) zaman zaman gelıp gecıyor takmamaya dusunmemeye calısgünaydın kızlar sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum ne yapmalıyım hayattan evimden isimden zevk alamıyorum yaşamak anlamsız korkularım var kaygı var geçer mi acaba
Anladım.canım eger geleceğin tarih belli olursa önceden, belli olur olmaz ara oktay beyi yada evrim hanımı. Hastaları coj olduğu için yakın tarihe gün veremiyorlar ama 1 kere randevu alinca zaten onlar seni yönlendiriyor seni randevu konusunda. Sonrasında sıkıntı yasamazsin yani. Inşallah sonuçların da iyi çıkar. Sagsalim alırız inşallah bebislerimizi kucaklarimiza. Bende bu akşam gidicem doktora cok heyecanlıyım. Bir an önce görmek istiyorum melegimi.
Peki kızarıklık var mı karnında benim benek Benek olmuş kızarık sürekli kaşımiyorum ama yine de kızarıklık var
dr a gitmedim canım bizimkiler alerji olsa vucudun her yeri kabarır dedi bu ara böyle olması normal dediler o yüzden gitmedimDoktor beneklere ne dedi peki? Alerji olmasın
dr a gitmedim canım bizimkiler alerji olsa vucudun her yeri kabarır dedi bu ara böyle olması normal dediler o yüzden gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?