temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bir de jale hanimin muhayene ucreti nedir??
Pembe mavi hakkinda bilgi verebilir misiniz?yogun bakim unitesi yok dediler dogru mu acaba??
Acibadem ve pembe mavi de yaptiriyor. Muayenehane ucreti 220 yada 225 di sanirim. Yogun bakim unitesini bilmiyorum onu arastirmadim :) hastane ucreti dogum ucreti hicbirini bilmiyorum ne kadarsa vericez artik ,)

Acibadem ve pembe mavi de yaptiriyor. Muayenehane ucreti 220 yada 225 di sanirim. Yogun bakim unitesini bilmiyorum onu arastirmadim :) hastane ucreti dogum ucreti hicbirini bilmiyorum ne kadarsa vericez artik ,)

Bursa acibademde ablam doğum yaptı 10000 tl diye hatırlıyorum Doktorda acibademdeydi.

günaydın kızlar sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum ne yapmalıyım hayattan evimden isimden zevk alamıyorum yaşamak anlamsız korkularım var kaygı var geçer mi acaba

günaydın kızlar sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum ne yapmalıyım hayattan evimden isimden zevk alamıyorum yaşamak anlamsız korkularım var kaygı var geçer mi acaba

Ayy canim benim..bu donemde hormonlae bir garip calisiyor.ben de senin gibiyim,yataktan kalkma hep yat deseler yaticam.ne ise gidesim var ne evde bir is yapasim..canim hic bisey yapmak istemiyor..sanki uzerime tovbe tovbe olu topragi serpmisler gibi..hormonlara bagliyorum.insallah oyledir..bazen dpktora mi gitsem diye de dusunuyorum.var mi boyle durumda olan acaba??

Merhaba arkadaşlar ikili test sonucunda free beta hcg 50 nin altında olunca erkek diye tahmin ediyo ya birçok kişi. Bende tuttu veya tutmadı diyenler yazabilir mi acaba. Benim 8.18 çıktı ama henüz cinsiyet belli değil.
bende tutmadı :) 50'nin çok çok üzerindeydi ama oğlum geliyor..

Ya benim göbeğim çok kasiniyo bi de kızarıyor kasimadıgim halde sizin de öyle mı? ne iyi geliyo önerisi olan var miii
canım 18.hafta içindeyim, 14.haftadan itibaren badem yağı sürmeye başladım, gün aşırı. kaşınma ya da kızarıklık olmadı şimdiye kadar. sen başladın mı yağ sürmeye. bir de kantaron yağı dene istersen, her derde deva o.

ben bebe yağı bide nemlendirici losyon kullanıyorum dediğin gibi bide badem yağı deneyim bakalım

Anladım.canım eger geleceğin tarih belli olursa önceden, belli olur olmaz ara oktay beyi yada evrim hanımı. Hastaları coj olduğu için yakın tarihe gün veremiyorlar ama 1 kere randevu alinca zaten onlar seni yönlendiriyor seni randevu konusunda. Sonrasında sıkıntı yasamazsin yani. Inşallah sonuçların da iyi çıkar. Sagsalim alırız inşallah bebislerimizi kucaklarimiza. Bende bu akşam gidicem doktora cok heyecanlıyım. Bir an önce görmek istiyorum melegimi.

kendini motive etmeye çalışmalısın, sen bir mucizenin sahibisin, çok şanslı bir annesin, lütfen güzel şeylere odaklan, bebeğine odaklan, hamilelik sürecini ömrümüzde kaç defa yaşayacağız ki? keyfini çıkar. mide bulantılarımız olacak, çatlaklarımız olacak, kilolar alacağız ama düşünsene dünyanın en güzel şeyine sahip olacağız, anne olacağız. ki ben 3 yıldır uğraşıyorum, bir sürü operasyon geçirdim, başarısız bir tüp bebek denemem de oldu. şimdi herşey için şükrediyorum. çok şükür bana da nasip oldu bu duygu. güzel şeyler düşünelim canım, korkularını kaygını bir tarafa bırak, bebeğinin sana sıkı sıkı sarılması için mutlu ol, ona mutluluk hormonu salgıla

gunaydın cnaım aynı bezgınlıkler banada oluyor maalesef sebebi hormonlar :) zaman zaman gelıp gecıyor takmamaya dusunmemeye calıs

Nasipse sonuclar ii cikarsa martin 3.haftasi gelmeyi planliyorum.ozamana randevuyu simdiden alalim bari.tesekkur ederim.
Ben de bu aksam doktora gitmeyi planliyorum.oyy kuzularimizi gorelim..

bende senin gibiyim bebe yağı sürüyorum sürekli ama badem yağı da iyi diyolar belki onla devam ederim dr a daha haftaya gidcem bakalım belki bi öneride bulunur

dr a gitmedim canım bizimkiler alerji olsa vucudun her yeri kabarır dedi bu ara böyle olması normal dediler o yüzden gitmedim

Alerji her zaman tüm vücuda yayılmıylor canım. Benim çok şeye alerjim var hepsi farklı tepki veriyor. Örnek olarak patlıcan yediğimde nefes alamıyorum şeftali yediğimde de ellerim ve kollarım kızarıp kaşınıyor. Oğlumda brokoli yediğinde bacağı kabarıyor. Yani yayılma her zaman olmuyor. Sen doktoruna sor bence. Dikkat et

Kizlar sizin de hamilelik belirtileriniz azaldi mi?
Goguslerim artik eskisi gibi dolgun ve buyuk degil, hassasiyet de yok. Aksamlari hazimsizlik ve gaz oluyodu, karnim kocaman ve sertti ama bi kac gundur o da yok. Gobegim kuculdu resmen. Bulantilarim da bi kac haftadir gecti. Sadece arada bir olan kasık agrim var. Tedirgin oluyorum, bebeğimin hareketlerini de henuz hissedemedim cunku. Insallah olumsuz bisey yoktur :/ bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…