temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim de mide bulantım bir haftadır yok hazımsızlık biraz kaldı ama gögüslerde hassasiyet var hala karnım da aksine büyüdü bu bikaç gündür bişey yoktur canım içini ferah tut böyle tedirginlik bende de oluyo ara ara 3 aydan sonra zaten bulantı falan geçermiş

12. haftada kıza benzedıgını soylemıstı doktor ama degısebılır dedı yarın yıne kontrolumuz var 16. haftadayız bana erkek dıyecek gıbı gelıyor ama yarın kesınlesır gosterırse :) -
bende 12. hafta gidecem bakalım cinsiyeti öğrenecek miyiz:) Hayırlı Sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.

ben de 12. haftadıyım aşırı yorgunluk falan vardı çok şükür yorgunluk durumum da azaldı bulantım hiç olmadı zaten bende çok tedirgin oluyorum acaba diyorum bı problem mı var hareketlerini de hissetmeyince dahalık tedirginliğim artıyo sürekli belirti farklılık arıyorum ama normal vakitten farklılık göremiyorum fazla

Bende bugün bunu düşünüyorum. Göğüs hassasiyet i bitti resmen karnım bu hafta küçüldü sanki ya bi hareket etselerde rahat etsek. Herşeyden nem kapıyorum valla

Canım bence hemen evham yapma. Artık yavaş yavaş hamileliliğin prenseslik dönemine geçiyoruz şikayetlerinin azalması normal. Hem kendin diyorsun hazımsızlık ve gaz sorunun geçmiş karnının küçülmesi de ondandır. Benim de karnım akşamları kocaman sabahları küçülüyor. :) üzülüp de bebişini strese sokma istersen hiç :) çok kafana takılıyorsa git doktoruna iki dk baksın ultrasonla için rahatlasın

Insallah sorun yoktur canim ya sagol icimi rahatlattigin icin :)

Bunyeden bunyeye degisiyor demek ki canim benim o haftalar belirtilerim coktu simdi aniden gecti. Insallah her sey yolundadir.

Haklisin canim ya sagol icimi ferahlattin insallah soyledigin gibidir su an annemlerin yanindayim baska sehirde ama burda bi doktora gidiyim artik icim rahatlasin diye :)

Kizlar lütfen cevap yazar misiniz ben bazen elimi karnima koyup bastirarak rahmimi hissetmeye çalışıyorum elime sert bir sey geliyor sanırım o rahmim sorun bu değil de boyle bastirinca acaba bebegime zarar vermis miyimdir korkuyorum böyle yapan var mi araniza daha gecen hafta gittim bi sorun yoktu ama hep bir telaş bir şey olacak diye korkuyorum bugün olmazsa yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama her telaşimda gidersem o da iyi olmaz

Bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama her defasında telaş yapacağına, söylediğin şeyi yapmasan daha mantıklı değil mi, vakti gelünce zaten hissettirecekler kendilerini :)

Bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama her defasında telaş yapacağına, söylediğin şeyi yapmasan daha mantıklı değil mi, vakti gelünce zaten hissettirecekler kendilerini :)
Bikaç kez yaptım daha denemedim de zaten bi yerde okumustum bu haftalara hissedebilirsiniz diyeb o yüzden denedim bir de telasim sadece ondan değil ben normalde de öyle biriyim kendimi degistiremedim bi türlü hep kötü seyler geliyor aklima

Peki kızarıklık var mı karnında benim benek Benek olmuş kızarık sürekli kaşımiyorum ama yine de kızarıklık var
Hımm kızarıklık yok bende canım sen bi goster onu doktoruna canım.belki yedigin bise yapiyoda olabilir simdi proteini falan iyi almaya calisiyoruz ya,fazla gelen bise varsa vucut reaksiyon veriyo ya belki onla alakalidir vitaminde aliyoruz.doktorun ona gore krem varsa verir canim.

Haklisin canim ya sagol icimi ferahlattin insallah soyledigin gibidir su an annemlerin yanindayim baska sehirde ama burda bi doktora gidiyim artik icim rahatlasin diye :)
Rica ederim canım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de çok dert ettiysen stres yapmaktansa doktora göster için rahatlasın. Benim iki gün süren karın ve bel ağrım olmuştu. Çok da stresli bir dönemimdi bir panik gittim doktora. Sonuç oğluşum sadece stresten etkilenmiş onu üzdüğümüz için bize küsmüş :) doktor da kanaman olmadığı sürece korkma dedi

Kızlar slm sincan lokman hekime giden arkadaşlar varsa kafasında soru işareti olan. Bahar hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Çok şeker bir dr herşeyi açıkladı ben sormadan. Geçen hafta ultrasona girdiigm için bu hafta girmesn giris yapmayalım.paranı al bebeğin birazdaha buyur daha iyi haftaya bakarız ensesine dedi . Çok içime sindi Umarım sonuna kadar böyle gider. Doğuma kendisi giriyor. Aklında soru işareti olan varsa kesinlikle takılmasın derim

bende 12. hafta gidecem bakalım cinsiyeti öğrenecek miyiz:) Hayırlı Sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
erkekse anında pipi gosterıyolar kızsa emın olamıyor sanırım doktorlar degısır dıye kı bazılarının sonradan degıstıgını duydum. hayırlsı olsun saglıklı olsunlar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…