temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende lokman hekime gidiyorum Sincan. Asıl Dr um şueda ama geçenlerde veha hanıma gittim sadece hafta sonu orda oluyo süper bi Dr yarım saat bakıyo sana anlatıyo çok güzel resimler çekip veriyo onuda tavsiye ediyorum

Bu arada normal doğum ücretini sordunuz mu. Ben hiç konuşmadım. Merak ediyorum

kızlar çatlaklar için yağ krem vs. birşey kullanmaya başladınız mı
Ben kullanmadım henuz ama vucut yapısıyla alakalı bısey sanırım. ben daha once 15 kılo alıp verdıgım ıcın karnımın gayet esnek oldugunu dusunuyorum kasınma falan da olmadı henuz. karnımda 4 aya gore daha kucuk. ama bebek yagının ıyı geldıgını bılıyorum

kızlar çatlaklar için yağ krem vs. birşey kullanmaya başladınız mı
Canım ben mustela nın çatlak kremini almıştım. Doktorum 16 dan önce kullanmana gerek yok demişti. Yeni yeni kullanmaya başladım. Bir de badem yağı iyi geliyormuş ama onun için de tüyleri güçlendiriyor demişlerdi cesaret edemedim. Zaten anlamadığım bir şekilde göbeğimdeki sarı tüyler bile siyahlaştı böyle bir durum yaşayan var mı?

göbekte tuylenme erkek belırtısı baldan_madam bak tuttu bendede var sankı hafıften ya yada ben cok dıkkatlı bakıyorum kendıme bu aralar

Kızlar göbişler ne alemde benim ki belli oluyo artık
ay benim gobisimdeki tüğlerde azıttılar yaa

göbekte tuylenme erkek belırtısı baldan_madam bak tuttu bendede var sankı hafıften ya yada ben cok dıkkatlı bakıyorum kendıme bu aralar
Ayy hadi bakalım bir netleşse de rahatlasak

Canım benim çok hafif var göbüşüm. Normal kotlarım oluyor ama rahatsız ediyor azcık karnım ağrıyor. Sen de durumlar ne?
Bu kılları napcez biz acep dökülecek mi zamanla. Almaya da korktum kalıcı bir duruma dönerse diye hayır karnımız büyüyünce birkaç foto çekeyim desem resmen rezillik

ben de arada bebek yağı sürüyorum doktorum saf zeytinyağı kullanmamı söyledi bebek için de iyiymiş ama kokar diye hiç denemedim daha:)

ben zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bakalım. o tüylenme sıkıntısı bendede var

göbüş sankı çok hafiften çıktı benim ben anlamıyorum kilo almadım ama pantolonlarım artık çok sıkıyo farklı bir şişkinlik var. hamilelik pantolonuna falan geçeccem artık.

Bu arada normal doğum ücretini sordunuz mu. Ben hiç konuşmadım. Merak ediyorum
Şimdilik sormadım amayazin doğum yapan biri 1400 dedi. Bende soracağım bir dahakine. Bahar hanımdan şimdilik memnunum ama olurda değişiklik olursa o da aklımda olsun

Canım oğlumda bana dediler badem yağı kullan. Kullandım da kullanmaz olaydım tüylenme yaptı bıraktım hemen. O sebeple şuan kullanmadım. Zaten çatlağım var benim harita gibi. Ama doğundan sonra çatlarlar geçsin diye zeytin yağı ile kakao ve haşhaş yağlarını karıştırıp duş sonrası sürdüm kakao yağı olunca kokusu güzel oldu. Çatlaklar beyazlaştı ve derinliği gitti. Öyle dikkatli bakılmazsa belli değil. Belki o karışımı şuan kullansam bile olur.

Nede olsa çatladı tekrar olmaz deme oluyor çünkü. Benim ikinci hamilelikte öncekinde çatlamaktan yerlerim çatladı alt kısım ilkinde olmuştu diğerinde de göbek deliği çevresini feda ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…