- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.821
Bende lokman hekime gidiyorum Sincan. Asıl Dr um şueda ama geçenlerde veha hanıma gittim sadece hafta sonu orda oluyo süper bi Dr yarım saat bakıyo sana anlatıyo çok güzel resimler çekip veriyo onuda tavsiye ediyorumKızlar slm sincan lokman hekime giden arkadaşlar varsa kafasında soru işareti olan. Bahar hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Çok şeker bir dr herşeyi açıkladı ben sormadan. Geçen hafta ultrasona girdiigm için bu hafta girmesn giris yapmayalım.paranı al bebeğin birazdaha buyur daha iyi haftaya bakarız ensesine dedi . Çok içime sindi Umarım sonuna kadar böyle gider. Doğuma kendisi giriyor. Aklında soru işareti olan varsa kesinlikle takılmasın derim
Bu arada normal doğum ücretini sordunuz mu. Ben hiç konuşmadım. Merak ediyorumKızlar slm sincan lokman hekime giden arkadaşlar varsa kafasında soru işareti olan. Bahar hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Çok şeker bir dr herşeyi açıkladı ben sormadan. Geçen hafta ultrasona girdiigm için bu hafta girmesn giris yapmayalım.paranı al bebeğin birazdaha buyur daha iyi haftaya bakarız ensesine dedi . Çok içime sindi Umarım sonuna kadar böyle gider. Doğuma kendisi giriyor. Aklında soru işareti olan varsa kesinlikle takılmasın derim
Kızlar cinsiyet 14+6 da belli olurmu
Benim tam 14+6 da kız dedi :)Kızlar cinsiyet 14+6 da belli olurmu
bakalım benimki bu ay belli almazsa kızdır :)erkekse anında pipi gosterıyolarkızsa emın olamıyor sanırım doktorlar degısır dıye kı bazılarının sonradan degıstıgını duydum. hayırlsı olsun saglıklı olsunlar ınsallah
Ben kullanmadım henuz ama vucut yapısıyla alakalı bısey sanırım. ben daha once 15 kılo alıp verdıgım ıcın karnımın gayet esnek oldugunu dusunuyorumkızlar çatlaklar için yağ krem vs. birşey kullanmaya başladınız mı
Canım ben mustela nın çatlak kremini almıştım. Doktorum 16 dan önce kullanmana gerek yok demişti. Yeni yeni kullanmaya başladım. Bir de badem yağı iyi geliyormuş ama onun için de tüyleri güçlendiriyor demişlerdi cesaret edemedim. Zaten anlamadığım bir şekilde göbeğimdeki sarı tüyler bile siyahlaştıkızlar çatlaklar için yağ krem vs. birşey kullanmaya başladınız mı
göbekte tuylenme erkek belırtısıCanım ben mustela nın çatlak kremini almıştım. Doktorum 16 dan önce kullanmana gerek yok demişti. Yeni yeni kullanmaya başladım. Bir de badem yağı iyi geliyormuş ama onun için de tüyleri güçlendiriyor demişlerdi cesaret edemedim. Zaten anlamadığım bir şekilde göbeğimdeki sarı tüyler bile siyahlaştıböyle bir durum yaşayan var mı?
ay benim gobisimdeki tüğlerde azıttılar yaaCanım ben mustela nın çatlak kremini almıştım. Doktorum 16 dan önce kullanmana gerek yok demişti. Yeni yeni kullanmaya başladım. Bir de badem yağı iyi geliyormuş ama onun için de tüyleri güçlendiriyor demişlerdi cesaret edemedim. Zaten anlamadığım bir şekilde göbeğimdeki sarı tüyler bile siyahlaştıböyle bir durum yaşayan var mı?
Bende bio oil kullanıyorum canım baya yağlı tutuyorkızlar çatlaklar için yağ krem vs. birşey kullanmaya başladınız mı
Ayy hadi bakalım bir netleşse de rahatlasakgöbekte tuylenme erkek belırtısıbaldan_madam bak tuttu bendede var sankı hafıften ya yada ben cok dıkkatlı bakıyorum kendıme bu aralar
Kızlar göbişler ne alemde benim ki belli oluyo artık
ay benim gobisimdeki tüğlerde azıttılar yaa
ben de arada bebek yağı sürüyorum doktorum saf zeytinyağı kullanmamı söyledi bebek için de iyiymiş ama kokar diye hiç denemedim daha:)Ben kullanmadım henuz ama vucut yapısıyla alakalı bısey sanırım. ben daha once 15 kılo alıp verdıgım ıcın karnımın gayet esnek oldugunu dusunuyorumkasınma falan da olmadı henuz. karnımda 4 aya gore daha kucuk. ama bebek yagının ıyı geldıgını bılıyorum
ben zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bakalım. o tüylenme sıkıntısı bendede varCanım ben mustela nın çatlak kremini almıştım. Doktorum 16 dan önce kullanmana gerek yok demişti. Yeni yeni kullanmaya başladım. Bir de badem yağı iyi geliyormuş ama onun için de tüyleri güçlendiriyor demişlerdi cesaret edemedim. Zaten anlamadığım bir şekilde göbeğimdeki sarı tüyler bile siyahlaştıböyle bir durum yaşayan var mı?
Unutmazsam sorucam bu gittiğimde bakalım canım. Belli bir aydan sonra dökülüyordur belkiben zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bakalım. o tüylenme sıkıntısı bendede var
göbüş sankı çok hafiften çıktı benim ben anlamıyorum kilo almadım ama pantolonlarım artık çok sıkıyo farklı bir şişkinlik var. hamilelik pantolonuna falan geçeccem artık.Kızlar göbişler ne alemde benim ki belli oluyo artık
ay benim gobisimdeki tüğlerde azıttılar yaa
Şimdilik sormadım amayazin doğum yapan biri 1400 dedi. Bende soracağım bir dahakine. Bahar hanımdan şimdilik memnunum ama olurda değişiklik olursa o da aklımda olsunBu arada normal doğum ücretini sordunuz mu. Ben hiç konuşmadım. Merak ediyorum
Canım ben mustela nın çatlak kremini almıştım. Doktorum 16 dan önce kullanmana gerek yok demişti. Yeni yeni kullanmaya başladım. Bir de badem yağı iyi geliyormuş ama onun için de tüyleri güçlendiriyor demişlerdi cesaret edemedim. Zaten anlamadığım bir şekilde göbeğimdeki sarı tüyler bile siyahlaştıböyle bir durum yaşayan var mı?
Nede olsa çatladı tekrar olmaz deme oluyor çünkü. Benim ikinci hamilelikte öncekinde çatlamaktan yerlerim çatladı alt kısım ilkinde olmuştu diğerinde de göbek deliği çevresini feda ettimCanım oğlumda bana dediler badem yağı kullan. Kullandım da kullanmaz olaydım tüylenme yaptı bıraktım hemen. O sebeple şuan kullanmadım. Zaten çatlağım var benim harita gibi. Ama doğundan sonra çatlarlar geçsin diye zeytin yağı ile kakao ve haşhaş yağlarını karıştırıp duş sonrası sürdüm kakao yağı olunca kokusu güzel oldu. Çatlaklar beyazlaştı ve derinliği gitti. Öyle dikkatli bakılmazsa belli değil. Belki o karışımı şuan kullansam bile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?