temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla ya napcaz bende anlamadım insallah dökülürler.haha tam rezillik.benimde bi esofmanlarim oluyo pantolonlarim taytlarim falan olmuyo.bikactane likrali etekler var onlardan aldim cok rahat ettim tavsiye ederim.gobisimin ustune kadar cekiyorum esnek hem.

göbüş sankı çok hafiften çıktı benim ben anlamıyorum kilo almadım ama pantolonlarım artık çok sıkıyo farklı bir şişkinlik var. hamilelik pantolonuna falan geçeccem artık.
Bende 12 haftaya kadar kilo almadim ama sonra 5 kilo aldim simdi baslarsin bu haftadan sonra kilo almaya canim.:)

Evett bir oglus daha.artik sasirmiyoruz insallah saglikla kavusalim evlatlarimiza

Ay ne güzel kilo almaman ben durduramıyorum kendimi deşirmiş gibi yiyorum ve şişmeye de başladım acı oluyor canım ara ara sancı şeklinde de geliyor rahmin büyüme acılarıymış normalmiş endişelenme sakın

Evet ben de okudum sağ tarafım çok ağrıyordu meğer normalmiş sağdan ağrı yaparmış rahim bağları benim de cuma ya kaldı kontrol o güne aldım randevumu sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta dinlenmeye ihtiyacım var benim de

benim de mide bulantım bir haftadır yok hazımsızlık biraz kaldı ama gögüslerde hassasiyet var hala karnım da aksine büyüdü bu bikaç gündür bişey yoktur canım içini ferah tut böyle tedirginlik bende de oluyo ara ara 3 aydan sonra zaten bulantı falan geçermiş
Haklısın canım yarın olmadı dr a bi görünmekte fayda var :)

Nede olsa çatladı tekrar olmaz deme oluyor çünkü. Benim ikinci hamilelikte öncekinde çatlamaktan yerlerim çatladı alt kısım ilkinde olmuştu diğerinde de göbek deliği çevresini feda ettim

Canım benim çatlamadık yerim kalmamıştı ki daha neresi çatlayabilir bilmiyorum. Çok büyük çatladı çünkü çok kilo almıştım. Krem sürüyorum ama nemlendirici sadece daha çatlayamas bence

Benim etekler pantolonlar olmuyor artık neredeyse bir de iştahıma dur diyebilsem keşke...

Benim kot olmasına oluyor da karnımı hafif sıkıyor eşofmanlar hala oluyor. 1 kilo aldım sadece belki de ondan.. Düzenli beslenme diyeti var benim doktorumun verdiği sanırım ondan

Ben de hamile pantolonu aldım bu hafta onu giyiyorum çok rahat ettim göbeğim olmadığı için biraz düşüyor ama olsun bi iki tane de hamile taytı aldım ama onlar daha gelmedi kargoda bakalım ne çıkacak eteklere de bakayım. Hamileler için bişey yokki iki tane mağaza onda da ikişer reyon

Gebelikten önce sıkı diyetteydim bırakınca ister istemez kilo aldım hala bulantim olmasına ve aksamları yemek yiyememe rağmen 2 kilo aldım. Azcık göbeğim de çıktı zaten çok da zayıf sayılmam.dikkat ediyorum bakalım nasıl olacak. önceki gebelikte aşırı kilo aldım ve gebelik tehlikeye girdi sweetwitch01 düzenli beslenme diyeti ne acaba biraz bilgi verir misin

Ahmet kerem, ahmet burak, emir, alp, kerim,yiğit, deniz ismini çok seviyorum eşim istemiyor. Kur'an da geçen isim koyacam illa diyor. ya da tarihi bir isim. ortak ertuğrul ve batuhan ismini beğeniyoruz. ondada tam net değiliz zormuş isim işi.s.s

evet hem az hemde pahalı ya insan biraz dusunur yani

Ahmet Buğra da güzel düşününürseniz.

Önceki gebelikte bende çok ama çok kilo aldım. Bana doktorumun dediklerini aktarıyorum bende öyle besleniyorum.
Kahvaltı da dahil ekmek tüketmiyorum çok canım isterse bazen simit ya da az olmak şartıyla tahıllı ekmek. Her kahvaltıda yumurta, peynir, mevsimi olmasa da salatalık-domates, yeşillik (roka ve tere seviyorum) zeytin yeşil ve siyah hangisini seversen(ama yanında midemi büyütecek olmasından kaynaklı sıvı tüketmiyorum), bazen yumurta peynirle omlet yapıyorum yiyorum bunları. Ara öğün olarak sabah öğle arası 2 ceviz, küçük çay tabağı çekirdek, 5-6 badem, 7-8 yrr fıstığı veya fındık bunlardan herhangi birini tercih ediyorum. Öğle yemeğinde sebze yanında salata yoğurt veya ayran(tercih etmiyorum istersen içebilirsin). Öğle akşam arası ara öğününde istediğim meyve 2 adet. Kuru meyve de olur. 2 hurma 1 kuru incir mesela. Akşam da köfte, tavuk veya et yanına salata sebze yemeğim varsa o. Akşam ara öğünündr ise 1 çay bardağı süt ve 3 kaşık nesfit.
Bana makarna pirinç bulgur falan yeme dedi ekmekte tabii. Çook canım isterse mesela börek yiyeceksem eğer o gün yemekte yanında yine salata ayran (börekte içiyorum kuru olmasın diye) tabii en fazla 2 dilim büyük olmamak şartıyla börek. O şekilde besleniyorum. Yani gereksiz karbonhidrat almıyorum o sebepten de kilo fazla almadım. Her gün oğlumu okula götürüp getiriyorum. Yürüyerek tabii. Çok kilo alırsan gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin çok dikkat et dedi. E korktum doğal olarak. Günlük 1 küçük kupa kafeinsiz nescafe içiyorum şekersiz. Akşam canım isterse de çok açık çay ya da papatya çayı içiyorum. Gebelikten önce de ekmek yemiyordum. Zor olmuyor o yüzden. Bazen ekmeği kendim yapıyorum mayasız (maya bana iyi gelmiyor) o zaman kahvaltıda da 2 dilim yiyorum. Tabii bu benim beslenme düzenim herkese uygun olmayabilir.

Son düzenleme:

Kur'an da olmak zorunda değil ismin aslında ama eşinin düşüncesi tabii. Benim yeğenimin adı Batuhan Alp. Ertuğrul değil ama Tuğrul ismini severim. Ahmet Kerem değil de Kerem Deniz kulağa daha hoş geliyor. Erkek isimlerinden şahsem bir oğlum daha olsaydı eğer Cankat, Atakan isimlerini de düşünürdüm. Oğlumun adı Anıl Doruk. İsim işte mavi boncuk koy gitsin hesabı kimin kulağına nasıl gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…