- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.841
Valla ya napcaz bende anlamadım insallah dökülürler.haha tam rezillik.benimde bi esofmanlarim oluyoAyy hadi bakalım bir netleşse de rahatlasak
Canım benim çok hafif var göbüşüm. Normal kotlarım oluyor ama rahatsız ediyor azcık karnım ağrıyor. Sen de durumlar ne?
Bu kılları napcez biz acep dökülecek mi zamanla. Almaya da korktum kalıcı bir duruma dönerse diyehayır karnımız büyüyünce birkaç foto çekeyim desem resmen rezillik
Bende 12 haftaya kadar kilo almadim ama sonra 5 kilo aldim simdi baslarsin bu haftadan sonra kilo almaya canim.:)göbüş sankı çok hafiften çıktı benim ben anlamıyorum kilo almadım ama pantolonlarım artık çok sıkıyo farklı bir şişkinlik var. hamilelik pantolonuna falan geçeccem artık.
Evett bir oglus daha.artik sasirmiyoruzKizlar bugun doktora gittim şükür her sey yolundaymiscinsiyeti de ogrendik bu arada, oglum olcakmis ben hep kiz hissediyordum esim erkek hissediyordu, o hakli cikti. Bu yaz gercekten erkek patlamasi olacak saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz :)
Benim etekler pantolonlar olmuyor artık neredeyse bir de iştahıma dur diyebilsem keşke...Hoş geldin canım. O göbüş bende de çıkıyor artık ama kalın gitinmekten belli olmuyor
Ay ne güzel kilo almaman ben durduramıyorum kendimi deşirmiş gibi yiyorum ve şişmeye de başladımHoşgeldin :)) ne güzel dinlendiniz :) benim de ihtiyacım var kemiklerim çok ağrıyor şu sıralar gobus benim de çıktı gibi ama hala kilo almadım eksi kilomdayim kasktan gobegimin biraz altına kadar sert bi çıkıntı var ve acıyo oralarim sizin de o şekilde mi ?
Evet ben de okudum sağ tarafım çok ağrıyordu meğer normalmiş sağdan ağrı yaparmış rahim bağları benim de cuma ya kaldı kontrol o güne aldım randevumu sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta dinlenmeye ihtiyacım var benim deAy ne güzel kilo almaman ben durduramıyorum kendimi deşirmiş gibi yiyorum ve şişmeye de başladımacı oluyor canım ara ara sancı şeklinde de geliyor rahmin büyüme acılarıymış normalmiş endişelenme sakın
benim de mide bulantım bir haftadır yok hazımsızlık biraz kaldı ama gögüslerde hassasiyet var hala karnım da aksine büyüdü bu bikaç gündür bişey yoktur canım içini ferah tut böyle tedirginlik bende de oluyo ara ara 3 aydan sonra zaten bulantı falan geçermişKizlar sizin de hamilelik belirtileriniz azaldi mi?
Goguslerim artik eskisi gibi dolgun ve buyuk degil, hassasiyet de yok. Aksamlari hazimsizlik ve gaz oluyodu, karnim kocaman ve sertti ama bi kac gundur o da yok. Gobegim kuculdu resmen. Bulantilarim da bi kac haftadir gecti. Sadece arada bir olan kasık agrim var. Tedirgin oluyorum, bebeğimin hareketlerini de henuz hissedemedim cunku. Insallah olumsuz bisey yoktur :/ bu konuda bilgisi olan var mi acaba?
Haklısın canım yarın olmadı dr a bi görünmekte fayda var :)Hımm kızarıklık yok bende canım sen bi goster onu doktoruna canım.belki yedigin bise yapiyoda olabilir simdi proteini falan iyi almaya calisiyoruz ya,fazla gelen bise varsa vucut reaksiyon veriyo ya belki onla alakalidir vitaminde aliyoruz.doktorun ona gore krem varsa verir canim.
Nede olsa çatladı tekrar olmaz deme oluyor çünkü. Benim ikinci hamilelikte öncekinde çatlamaktan yerlerim çatladı alt kısım ilkinde olmuştu diğerinde de göbek deliği çevresini feda ettim
Benim etekler pantolonlar olmuyor artık neredeyse bir de iştahıma dur diyebilsem keşke...
Ben de hamile pantolonu aldım bu hafta onu giyiyorum çok rahat ettim göbeğim olmadığı için biraz düşüyor ama olsunValla ya napcaz bende anlamadım insallah dökülürler.haha tam rezillik.benimde bi esofmanlarim oluyopantolonlarim taytlarim falan olmuyo.bikactane likrali etekler var onlardan aldim cok rahat ettim tavsiye ederim.gobisimin ustune kadar cekiyorum esnek hem.
güzelmiş Miraç ablamın oğlunun adı ama en güzel isimleri kapmışlar neslin sonundayızBenim de oglum olacak :) Miraç Ahmet dusunuyorum :)
Ahmet kerem, ahmet burak, emir, alp, kerim,yiğit, deniz ismini çok seviyorum eşim istemiyor. Kur'an da geçen isim koyacam illa diyor. ya da tarihi bir isim. ortak ertuğrul ve batuhan ismini beğeniyoruz. ondada tam net değiliz zormuş isim işi.s.sCanım isim olmaz olur mu hiç.. Bir sürü isim var. O isimleri ele bak bir sürü isim çıkar. Hangileri o beğendiklerin..
Aras, Doğan, Berk, Anıl, Özgür Yaşam (oğlumun arkadaşının adı çok güzel geliyor kulağa)
evet hem az hemde pahalı ya insan biraz dusunur yaniBen de hamile pantolonu aldım bu hafta onu giyiyorum çok rahat ettim göbeğim olmadığı için biraz düşüyor ama olsunbi iki tane de hamile taytı aldım ama onlar daha gelmedi kargoda bakalım ne çıkacak eteklere de bakayım. Hamileler için bişey yokki iki tane mağaza onda da ikişer reyon
Resmen moralim bozuldu bir kadının hem de hamile ve hormonlu bir kadının alışverişi böyle kısıtlanır mı hiçevet hem az hemde pahalı ya insan biraz dusunur yani
Ahmet Buğra da güzel düşününürseniz.Ahmet kerem, ahmet burak, emir, alp, kerim,yiğit, deniz ismini çok seviyorum eşim istemiyor. Kur'an da geçen isim koyacam illa diyor. ya da tarihi bir isim. ortak ertuğrul ve batuhan ismini beğeniyoruz. ondada tam net değiliz zormuş isim işi.s.s
Gebelikten önce sıkı diyetteydim bırakınca ister istemez kilo aldım hala bulantim olmasına ve aksamları yemek yiyememe rağmen 2 kilo aldım. Azcık göbeğim de çıktı zaten çok da zayıf sayılmam.dikkat ediyorum bakalım nasıl olacak.önceki gebelikte aşırı kilo aldım ve gebelik tehlikeye girdi sweetwitch01 düzenli beslenme diyeti ne acaba biraz bilgi verir misin
Ahmet kerem, ahmet burak, emir, alp, kerim,yiğit, deniz ismini çok seviyorum eşim istemiyor. Kur'an da geçen isim koyacam illa diyor. ya da tarihi bir isim. ortak ertuğrul ve batuhan ismini beğeniyoruz. ondada tam net değiliz zormuş isim işi.s.s
Kokmuyor canım ben kullanıyorum hem göğsüme hem karin bolgemeben de arada bebek yağı sürüyorum doktorum saf zeytinyağı kullanmamı söyledi bebek için de iyiymiş ama kokar diye hiç denemedim daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?