temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bir ay kadar bende ayni o
Canim bir kadar bende oyle oldum hep oturasim geliyordu herseye useniyordum icimden gelmiyordu iki haftadir duzeldim cok uzun surmedi cok sukur.

Hanımlar dün kontrolümüz vardı kızım 2 haftada 2 kat büyümüş maaşallah gününden öne geçmiş dörtlü taramamız var Perşembe'ye. Hiç dörtlü yaptıran var mı aranızda
Ben bugün kan verdim canım 4 lu için. Haftaya salı alicam sonucu. Doktora yaptirmak zorunda miyim dedim. Degilsin ama ben her hastama yaptırıyorum sonrasında bi sorun olursa keşke 4 lu yaptirsaydik dememk için diyince verdim kani

Kizlar bugün doktora gittim. Bebisim al anne aklındaki soru işaretlerini artık tamamen gider dedi ve bize polisini gösterdi Artık kesinleşti oğlum oluyor kizlaarrr. Pek bir hareketliydi maşallah. Bir ara renkli u ltrasondan gösterdi. Bildiğin eli,kolu, gözü, kulağı herşeyi belli yavrumun. Offff niye beni rahatsız ediyorsunuz der gibi elini başına koymuş

Bu arada kızlar doktorum bana kan hapın bitince birakabilirsin vitamin e devam et dedi. Sizde durumlar ne? Doğum a kadar kullanmayacak miydik kan hapini

Ben de bugun ikili test sonucunu göstermeye gitmistim doktora. Çok şükür her şey yolunda imiş. ultrasonla baktı ama hala göstermiyo cinsiyetini. Meraktan olucam nerdeyse.

Kızlar aksam iş çıkışı doktora gittim 1 aydır bugunu beklıyorduk cınsıyet için. Ama o sıpa ne yaptı ? Kapattı bacaklarını capraz bi şekilde dondu uyudu çatlatcak bizi ya 16 hafta oldu hala kesin değil ama oran yukseldı %90 kız ama bacak acılmadıgı ıcın garanti değil hırs yaptık resmen yarına devlet hastanesnden randevu aldık arkadaslar caya gelcektı gelmezlerse gidicez olmazsa haftaya

Bu arada kızlar doktorum bana kan hapın bitince birakabilirsin vitamin e devam et dedi. Sizde durumlar ne? Doğum a kadar kullanmayacak miydik kan hapini
Canım bana previt possitive verdi ama benim midemi bulandırdı gece yatmadan al dedi gece alınca da uykumdan uyandım bulantıyla o yüzden kullanmıyorum hiç bir ilaç. Değerlerim iyiydi zaten yememde de problem yok kendimi de iyi hissediyorum o yüzden hiç bir ilaç kullanmıyorum vitamin de olsa ilaç ilaçtır

Ay sizinki çok hoş yaaa inat etti resmen bebek hayırlısıyla kucağına aldığında gösterecek ancak

Allah korusun hiç kötü şeyler getirmeyelim aklımıza. Ben dr a hiç itiraz etmiyorum zaten olabildiğince rahat biri. Güzel haberlerini bekliyorum

Bizim tatilimiz çok önceden ayarlanmıştı gebelik de iyi gidiyor olunca dr gidebilirsin sesi veee toplamda yaklaşık 20 saatlik uçak yolculuğu neticesinde gidip geldik ama nefis olduyüzdüm güneşlendim şahaneydihamilelikte ne olursa olsun kafan rahat olacak onu kesinlikle anladım canım ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan hiç durma neresi sana iyi gelecekse oraya git

Kotların karnı çok fena sıkıyor eşofmanlarda ben de de problem yok ama basenlerim genişledi karbonhidrat yemekten kendimi alamıyorum biraz engel olmaya çalışıyorum ama olmuyor yemezsem başım ağrıyor geriliyorum diyabetten korkuyorum şişmeye de başladım inşallah yoktur

Degerlerim iyi diye biraktirdi herhalde diye düşünüyorum bende. Vitamine devam et dedi ama sadece kan hapını birakabilirsin dedi.

Allah korusun hiç kötü şeyler getirmeyelim aklımıza. Ben dr a hiç itiraz etmiyorum zaten olabildiğince rahat biri. Güzel haberlerini bekliyorum
Ben normalde 3 lu ve 4 lu yaptirmicam diyordum. Ama doktoruma da cok güveniyorum. Öyle soyleyince tamam dedim siz ne derseniz o. Inşallah bu sonuçlar da iyi çıkacak Allah in izniyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…