- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.881
Ay canım alem bu senin çocuk :) gitmeden meyvesuyu falan iç çikolata yeKızlar aksam iş çıkışı doktora gittim 1 aydır bugunu beklıyorduk cınsıyet için. Ama o sıpa ne yaptı ? Kapattı bacaklarını capraz bi şekilde dondu uyuduçatlatcak bizi ya 16 hafta oldu hala kesin değil ama oran yukseldı %90 kız ama bacak acılmadıgı ıcın garanti değil hırs yaptık resmen yarına devlet hastanesnden randevu aldık arkadaslar caya gelcektı gelmezlerse gidicez olmazsa haftaya
Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım :)Kizlar bugün doktora gittim. Bebisim al anne aklındaki soru işaretlerini artık tamamen gider dedi ve bize polisini gösterdiArtık kesinleşti oğlum oluyor kizlaarrr. Pek bir hareketliydi maşallah. Bir ara renkli u ltrasondan gösterdi. Bildiğin eli,kolu, gözü, kulağı herşeyi belli yavrumun. Offff niye beni rahatsız ediyorsunuz der gibi elini başına koymuş
Canım ben normalde ekmek yemezdim ama şu durumda illa yemem gerekiyor yoksa doymuyorum canım. Günde 3 dilim kadar uno karabugdayli yiyorum akşamda makarna illa yiyorum yagsiz ve çok olmamak şartıyla .normalde de makarnada yağ sevmem. 17.haftaya giricem 1 kilo almadım daha .ekmek hamileligimde vazgeçilmez şu anda
Kotların karnı çok fena sıkıyor eşofmanlarda ben de de problem yok ama basenlerim genişledi karbonhidrat yemekten kendimi alamıyorum biraz engel olmaya çalışıyorum ama olmuyor yemezsem başım ağrıyor geriliyorum diyabetten korkuyorum şişmeye de başladım inşallah yoktur
Kiz koca cikolatayi yedim ustune portakal suyuAy canım alem bu senin çocuk :) gitmeden meyvesuyu falan iç çikolata yeyerinde duramasın mecbur göstersin
Bazı sıpalar çikolataya dirençli oluyor demekkiKiz koca cikolatayi yedim ustune portakal suyumisil misil uyudu ya kahve veya cay dedi doktor onu denixem bu aksam
12. ve 14. haftada kontrollerimde kız dedi ama %100 demedi. 16.haftada bebişim erkeğim ben erkek der gibi gösterdi pipisiniKizlar başlarda Dr kıza veya erkeğe benzetip tersi çıkan oldu mu merak ettim
12. ve 14. haftada kontrollerimde kız dedi ama %100 demedi. 16.haftada bebişim erkeğim ben erkek der gibi gösterdi pipisini
ben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek olduğunu hissediyorum demiştim, hatta eşimle birlikte ismini bile koymuştuk. dr kız deyince önce şaşırdık sonra kız isimleri düşünmeye başladık ama bir türlü koyamadım, bende artık kızım diye sevmeye başlamıştım. 16.hafta kontrolümde dr oğlumuz geliyor deyince bir an şok yaşadım :) hayır olamaz kız o, iyi bakın yanlışınız var gibi kekelemeye başladımŞimdi daha da heyecanlandım ben de 11. Haftada Dr kız olabilir dedi kesin demedi keşke hiç yorum yapmasaydı bebeğimi kızım diye seviyorum bile sonra erkek derse Dr
işte benı de en cok korkutan buben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek olduğunu hissediyorum demiştim, hatta eşimle birlikte ismini bile koymuştuk. dr kız deyince önce şaşırdık sonra kız isimleri düşünmeye başladık ama bir türlü koyamadım, bende artık kızım diye sevmeye başlamıştım. 16.hafta kontrolümde dr oğlumuz geliyor deyince bir an şok yaşadım :) hayır olamaz kız o, iyi bakın yanlışınız var gibi kekelemeye başladımdaha sonra kendime geldim tabii. bence sen benim yaptığımı yapma, çok kaptırma kendini, netleşmesini bekle canım.
Ben de kız hissediyordum dr bak işte bu da pipisi diyince düşermi diye sormuştumben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek olduğunu hissediyorum demiştim, hatta eşimle birlikte ismini bile koymuştuk. dr kız deyince önce şaşırdık sonra kız isimleri düşünmeye başladık ama bir türlü koyamadım, bende artık kızım diye sevmeye başlamıştım. 16.hafta kontrolümde dr oğlumuz geliyor deyince bir an şok yaşadım :) hayır olamaz kız o, iyi bakın yanlışınız var gibi kekelemeye başladımdaha sonra kendime geldim tabii. bence sen benim yaptığımı yapma, çok kaptırma kendini, netleşmesini bekle canım.
sweetwitch01 canım çok teşekkür ederim ne güzel üşenmeyip uzun uzun yazmışsın kesinlikle dikkat edecem listeye ben de..
Deli gibi tatlı yemeyi bıraksam iyi olacak
Kendimden geçiyorum tatlı yerken
senin yorum da çok iyiymiş "düşer mi?"Ben de kız hissediyordum dr bak işte bu da pipisi diyince düşermi diye sormuştumo da hayır alışveriş yapabilirsin dedi sonraki kontrolde de tekrar gösterdi bak düşmemiş duruyor dedi çok kaptırmamak gerek netleşmeden haklısın
benimde aynı zaman :)))Aynı zamanalra denk getirmişiz
Canım pamukla sürüyorum iyice yediriyorum ilk başlarda bende öyle düşünüyordum ama öyle değil güzelce yedirince sürülmuyorCanim nasil suruyorsun kiyafetlerine bulasiyor mu? Doktor bana da sur dedi ama daha denemedim.
Cihaz cok önemli ya.Doktorum bana 15 haftalık olduk daha söylemedi burda hemen söylemiyorlar ya bide dün ben gittim burda yakın bir hastaneye cihazlar daha küçüktü ondan mı anlamadım bir iki haftaya belli olur dedi doktor kesin olmadan söylemiyorlar şimdi randevum ayın 23ünde çok merak ediyorum ya acaba özele mi gitsem öğrensem yoksa beklesem mi
Bak sen şuna ya onun keyfi yerinde amann bi uyutmadiniz diyodurKiz koca cikolatayi yedim ustune portakal suyumisil misil uyudu ya kahve veya cay dedi doktor onu denixem bu aksam
Valla rahatına pek duskun aynı babasıBak sen şuna ya onun keyfi yerinde amann bi uyutmadiniz diyodurbenimkide bise yedimmi hemen basliyo tekmelemeye cok hareketli yandik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?