temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay canım alem bu senin çocuk :) gitmeden meyvesuyu falan iç çikolata ye yerinde duramasın mecbur göstersin

Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım :)

işte kişiye göre değişiyor canım belli olmuyor.. kilo almıyorsan neden yemeyesin.. ama ben çok kilolu başladığım için söylüyor bu şekilde doktorum :) aslında o makarnayı zararlı hale getiren sosu :) yoksa sağlıklı bile..

inşallah yoktur canım.. açlık kan şekerin falan nasıl peki ?

12. ve 14. haftada kontrollerimde kız dedi ama %100 demedi. 16.haftada bebişim erkeğim ben erkek der gibi gösterdi pipisini

Şimdi daha da heyecanlandım ben de 11. Haftada Dr kız olabilir dedi kesin demedi keşke hiç yorum yapmasaydı bebeğimi kızım diye seviyorum bile sonra erkek derse Dr

Şimdi daha da heyecanlandım ben de 11. Haftada Dr kız olabilir dedi kesin demedi keşke hiç yorum yapmasaydı bebeğimi kızım diye seviyorum bile sonra erkek derse Dr
ben ilk gebe olduğumu öğrendiğimde erkek olduğunu hissediyorum demiştim, hatta eşimle birlikte ismini bile koymuştuk. dr kız deyince önce şaşırdık sonra kız isimleri düşünmeye başladık ama bir türlü koyamadım, bende artık kızım diye sevmeye başlamıştım. 16.hafta kontrolümde dr oğlumuz geliyor deyince bir an şok yaşadım :) hayır olamaz kız o, iyi bakın yanlışınız var gibi kekelemeye başladım daha sonra kendime geldim tabii. bence sen benim yaptığımı yapma, çok kaptırma kendini, netleşmesini bekle canım.

işte benı de en cok korkutan bu banda kız kız dedi doktor dun aksam kontrolde açmadı sıpa bacagını. yıne yuzde doksan kız ama dedı.yuzde doksandan erkege donersek dumur olcaz karı koca

Ben de kız hissediyordum dr bak işte bu da pipisi diyince düşermi diye sormuştum o da hayır alışveriş yapabilirsin dedi sonraki kontrolde de tekrar gösterdi bak düşmemiş duruyor dedi çok kaptırmamak gerek netleşmeden haklısın

sweetwitch01 canım çok teşekkür ederim ne güzel üşenmeyip uzun uzun yazmışsın kesinlikle dikkat edecem listeye ben de..
Deli gibi tatlı yemeyi bıraksam iyi olacak
Kendimden geçiyorum tatlı yerken

Rica ederim canım.. Tatlı benim de canım çook istiyor. Öyle olduğunda öğle ara öğünümde süt ve az tatlı yiyorum. Böyle dönüşümler yapabilirsin. Çikolata zaten önceki hamilelikte de yiyemedim şimdi de.. Nedense çikolatadan tiksiniyorum hamileyken.

Doktorum bana 15 haftalık olduk daha söylemedi burda hemen söylemiyorlar ya bide dün ben gittim burda yakın bir hastaneye cihazlar daha küçüktü ondan mı anlamadım bir iki haftaya belli olur dedi doktor kesin olmadan söylemiyorlar şimdi randevum ayın 23ünde çok merak ediyorum ya acaba özele mi gitsem öğrensem yoksa beklesem mi

Cihaz cok önemli ya.
Bende cumartesi gittim. Cihaz feciydi. Cocugumu net göremedim bile.
Başka doktora gidicem artık.
Olmadı bi özel hastane falan dene bence.

Bak sen şuna ya onun keyfi yerinde amann bi uyutmadiniz diyodurbenimkide bise yedimmi hemen basliyo tekmelemeye cok hareketli yandik valla
Valla rahatına pek duskun aynı babası sen hıssetmeye baslamıssın ne guzel ben hala anlayamıyorum hareketleri. 20 ye kadar anca hıssedersın dedı doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…