- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.901
Herkezde farkli oluyomus zaten canim kimi erken kimi gec hissediyomus.en kisa zamanda hissedersin sende insallah.Valla rahatına pek duskun aynı babasısen hıssetmeye baslamıssın ne guzel ben hala anlayamıyorum hareketleri. 20 ye kadar anca hıssedersın dedı doktor :)
Ben bugün kan verdim canım 4 lu için. Haftaya salı alicam sonucu. Doktora yaptirmak zorunda miyim dedim. Degilsin ama ben her hastama yaptırıyorum sonrasında bi sorun olursa keşke 4 lu yaptirsaydik dememk için diyince verdim kani
Üçümüzde aynıyızBen
benimde aynı zaman :)))
Bana da 11+ 4 te kıza benziyor dedi 16. haftada bebeğimiz erkek dedi pipisini de gördükŞimdi daha da heyecanlandım ben de 11. Haftada Dr kız olabilir dedi kesin demedi keşke hiç yorum yapmasaydı bebeğimi kızım diye seviyorum bile sonra erkek derse Dr
17-18.haftada yapılıyor dimi bu.KIZLAR BU ARADA MARTA AYRINTILI ICIN RANDEVU ALDIM MEDICABIL BURSA İÇİN FIYAT 200 TL BILGINIZ OLSUN BANA NORMAL GELDI ASAGI YUKARI 200-250DIR DIYORDUK ZATEN
20 21 haftalar dedı doktorum 14 marta verdı gunude. yogunluktan dolayı bıraz erken alın randevuyu dedı aldık bızde bugun arayıp.17-18.haftada yapılıyor dimi bu.
oda çok güzel :) bizimde şuan EZEL dedik bakalım daha kaç kez değişicekEvet tam emin oluyorum zannediyorsun sonra ay bu daha mı güzel diye kafam karışıyor. Şimdi de Metehan a taktım :))
Bana da 11+ 4 te kıza benziyor dedi 16. haftada bebeğimiz erkek dedi pipisini de gördük
ayrıntılı ne için yapıyorlar ?20 21 haftalar dedı doktorum 14 marta verdı gunude. yogunluktan dolayı bıraz erken alın randevuyu dedı aldık bızde bugun arayıp.
Bennn varim canimKızlar aranızda balık yemeyip omega3 takviye alan varmı?
Balık yiyemıyorum ama omega 3 te alamıyorum kan sulandırıcı iğne oldugum için omega 3 hapları da kanı sulandırdıgı için tavsiye etmiyorlar. ton balıgı deneyecegım salatanın içine yiyebilirsem ne mutlu banaKızlar aranızda balık yemeyip omega3 takviye alan varmı?
organlarını tek tek ıncelıyoruz dedı. gelısme problemı olan organ var mı ona bakıyolarmıs.nrmal ultrason cıhazıyla bakmıyolar sanırım baska bı doktorun odasına gecıceksınız dedı.ayrıntılı ne için yapıyorlar ?
Bir çok arkadaşın başına gelmiş canımMerhaba kızlar 15 haftadan sonra cinsiyet tahmini değişen varmı
Bennn varim canim[/QUOTE
Ben de varım canım imom takviye omega kullanıyorm içmediğim günler de mutlaka ceviz yiyorum kızımda hep içtim faydasını da gördüm açıkçası
Aynen. bendede oluyor bu durumYa kızlar sizde cabuk yoruluyomusunuz.Ben 2 bulasik yerlestiriyorum nefes nefese kaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?