temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla rahatına pek duskun aynı babası sen hıssetmeye baslamıssın ne guzel ben hala anlayamıyorum hareketleri. 20 ye kadar anca hıssedersın dedı doktor :)
Herkezde farkli oluyomus zaten canim kimi erken kimi gec hissediyomus.en kisa zamanda hissedersin sende insallah.

KIZLAR BU ARADA MARTA AYRINTILI ICIN RANDEVU ALDIM MEDICABIL BURSA İÇİN FIYAT 200 TL BILGINIZ OLSUN BANA NORMAL GELDI ASAGI YUKARI 200-250DIR DIYORDUK ZATEN

Bana da 11+ 4 te kıza benziyor dedi 16. haftada bebeğimiz erkek dedi pipisini de gördük

Bir tane kızım var elinizden öper
6 yıl sonra ona kardeş istedik yalnız buyusun istemedik cinsiyet konusunu hiç düşünmemiştim ben ama eşim kız olursa anlaşır güzel güzel büyürler diyor o yüzden kız olmasını çok istiyor bence de mantıklı.
Bir de oğlum olsa nasıl olur bilmiyorm aslında önemli olan sağlık tabiki..

Son düzenleme:
Kızlar aranızda balık yemeyip omega3 takviye alan varmı?
Balık yiyemıyorum ama omega 3 te alamıyorum kan sulandırıcı iğne oldugum için omega 3 hapları da kanı sulandırdıgı için tavsiye etmiyorlar. ton balıgı deneyecegım salatanın içine yiyebilirsem ne mutlu bana

kızlar ben seker yuklemesi yaptırmayı dusunmuyorum siz ne dusunuyorsunuz ? ilk bebeğimde yaptırdım hatta 2 defa yaptılar sonucum kayboldugundan .Canan hocayı dinleyip bu sefer yaptırmıyacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…