- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.941
Ben başından beri imom omega kullanıyorum içinde bicok vitamin de varomega 3 kullanmayı düşünüyorum.aranızda hamilelikte omega 3 kullanan varsa doktorunuz hangi markayı tavsiye etti arkadaşlar.acilll bir soruuu . cevaplarınızı bekliyorum.
sende bendensın canımDoktor baya uğraştı ama birturlu pozisyon değiştirmedi kapalıydi bacakları açmadı birturlu kız bebeğe benziyor dedi neye göre dedi bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım
14 de özel doktor yüzde 90 erkek dedi 18 de başka doktora gittim devlette erkek görüyorum ama Kordon'da aradan geçiyor dedi13. Haftada gitmistim muhtemelen erkek demisti doktorum. Sali günü tekrar gidicem o zaman netleşecek. Senin ne cinsiyet ?
Kaç haftalıkNormal şartlarda bende istemiyorum ama ya varsa diye de doktorum illa ki lazım derse amenna. Gerçi bugün sağlık ocağından kan sonucumu aldım. Sordum şeker yüklemesi yapılır mı diye sana gerek yok şekerin yok ki değerin gayet iyi dedi.. İlkinde de gerek görülmemişti.
Kaç haftalık
Canim erkekler de kizlarda ayni zamanda oynar. Gelisim asamalari anne karninda ayni. Benim hem kizim hemde oglum var. Ikisini kiyaslicak olursam kizimi daha erken hissettim ve asiri hareketliydi. Dogum esnasinda bile oynuyormus. Doktorum oyle soylemisti :)14 de özel doktor yüzde 90 erkek dedi 18 de başka doktora gittim devlette erkek görüyorum ama Kordon'da aradan geçiyor dedi
Erkekler çabuk oynar diyorlar
Senin sağlık ocağı süpermiş valla helal olsun oradaki hekimeBenim hamile kaldığımdan beri yani aağlık ocağında hcg öğrendiğimden beri 4. Kan tahlilim.her seferinde demir, demir bağlama, ferritin, glikoz, hemoglabin ve idrar tahlilleri mutlaka yapılıyor. O yüzden dedi şeker için zaten. Ailede şeker hastası da yok. Kontrol ettirmekte yarar var. Her ay olmalı kontrol. Mesela 8 martta yeniden yapılacak bana. Hatta aşım da olacak gittiğimde. Şimdiden tarihi verdi bile. Sağlık ocağı bile kilo tansiyon ölçüyor her gitmem de.
Senin sağlık ocağı süpermiş valla helal olsun oradaki hekimebenim normal kontrolüm 1 kez yapıldı dörtlü taramamız da pazartesiye kaldı
Normalde bugün 16. Haftaya girdik ama ölçümlerine göre bugün 16+5 oldu. Bana da üçlü yapmadı ikili iyiydi çok şükür bunda da detaylı usg ve kan alacakmışEvet memnunum hekimimden de hemşiresinden de. Gitmezsem arıyorlar gel niye gelmedin diye. Kaç haftalık senin bebiş? 4lü tarama diyince 20 falan sanırım. Kan mı vereceksin detaylı usg mi? Bana 3lüye falan gerek yok dedi de merak ettim
Normalde bugün 16. Haftaya girdik ama ölçümlerine göre bugün 16+5 oldu. Bana da üçlü yapmadı ikili iyiydi çok şükür bunda da detaylı usg ve kan alacakmış
Bazı vitaminleri hamileyken ne kadar günlük almaya calissak da gerektigi kadar almamiz imkansizmis. Bu sefer de bebek icin yetmeyebiliyomus ve bebek bizim depomuzdan kullanmaya başlıyomus. Bunu bana doktorum söyledi. Demir ve vitamin ilacını almaya çalışın derim ben tabi yine siz bilirsiniz ben doktorun söylediğini iletmek istedim. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin.Canım bana previt possitive verdi ama benim midemi bulandırdı gece yatmadan al dedi gece alınca da uykumdan uyandım bulantıyla o yüzden kullanmıyorum hiç bir ilaç. Değerlerim iyiydi zaten yememde de problem yok kendimi de iyi hissediyorum o yüzden hiç bir ilaç kullanmıyorum vitamin de olsa ilaç ilaçtır
Sen sürekli kan verdiğin için almamış olabilir benim bu zamana kadar 3. Kan verişim olacak şeker filan bakıldı mı hiç bilmiyorum. Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin evladını esirgesin bağışlasınHıı tamam ben girdim o detaylıya ama kan almadı benden. Anatomik tarama zannettim 6 Martta var benim. İnşallah güzel çıkar canım :)
Haklısın kesinlikle ancak gerçekten hiç ilaç kullanmak istemiyorum normalde de kolay kolay ilaç almam. Ben daha çok eski kafayım bu konularda. Pazartesi kontrolden sonra bakarım artık inşallah ihtiyacım olmazBazı vitaminleri hamileyken ne kadar günlük almaya calissak da gerektigi kadar almamiz imkansizmis. Bu sefer de bebek icin yetmeyebiliyomus ve bebek bizim depomuzdan kullanmaya başlıyomus. Bunu bana doktorum söyledi. Demir ve vitamin ilacını almaya çalışın derim ben tabi yine siz bilirsiniz ben doktorun söylediğini iletmek istedim. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin.
Eki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Benim bu akşamki mesai dışı randevu tam bir fiyaskoydu. Girmem çıkmam bir oldu. Adam bütün gün kaç kişiye baktıysa bir an önce çıkmak için elinden geleni yaptı. Göremedim bile bebeğimi cinsiyeti sormayı bile unuttum onun o acelesini görünce çok sinirlendim çok 1 aydır beklediğim an hüsran oldu. Haftaya kendi doktoruma gideceğimKızlar yarın akşam mesai dışı randevuya gitmeye çalışıcam araştırmada inşallah bebeğimin cinsiyetini de öğrenirim cuma da ozeldeki doktorumdayim zaten :)) çok özlemişim saat sayıyorum resmen :)))
Inşallah benim öyle olmaz araştırmada hoca zaten poliklinige sekiz kişi alıyor gündüz de :) uzun uzun ilgileniyor umarım mesai dışı kaldığında da o şekilde olur :)Benim bu akşamki mesai dışı randevu tam bir fiyaskoydu. Girmem çıkmam bir oldu. Adam bütün gün kaç kişiye baktıysa bir an önce çıkmak için elinden geleni yaptı. Göremedim bile bebeğimi cinsiyeti sormayı bile unuttum onun o acelesini görünce çok sinirlendim çok 1 aydır beklediğim an hüsran oldu. Haftaya kendi doktoruma gideceğim
Sağol canım:) gerçekten çok az kız bebiş var bizim dönemde :) hayırlı olsun senin de oğluşun :) bulantılarım biraz azaldı yemek yemeye daha tam başlayamadım ama inşallah geçecek bakalım :) senin nasıl gidiyor?Çoksevindim cnm 16. Haftada ögrendim bende tamamen yuzde yuz erkek dendi.. oğlumuzu bekliyoruz bakalim.. keyifler nasil bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?