- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.981
Bunlar daha fragman haziran temmuz da halimiz harapKızlar kalp atışim yüksek değil 72 falan ama nefes daralması yaşıyorum. Aldigim nefes yetmiyor Sizde de oluyor mu
Yogami yapsak acaba iyu geleceğine inaniyorumBunlar daha fragman haziran temmuz da halimiz harap
Bende bugun randevu aldım ayrıntılı icin.izmirdenim ben özel tinaztepe hastanesine gidiyorum normalde ama hastanede ayrintili yok galiba doktorum bi kagit verdi prof doktormus randevu aldim hastanenin karsisinda muayenesi varmis megersem:) bende hastanede yapilcak saniyodum hah.350 tl cikKizlar acibademe gidiyorum ben, ayrıntılı ultrason fiyati aldim 300 tl ymis bilginiz olsun :) ailemin yasadigi sehirdeki özel hastanede 35 tl ye yapiyorlarmis. Nasıl o kadar fark oluyor anlamis degilim valla.
Ay Allah saglik versin tabi ama cok masrafli bu isler insallah ustesinden gelirizBende bugun randevu aldım ayrıntılı icin.izmirdenim ben özel tinaztepe hastanesine gidiyorum normalde ama hastanede ayrintili yok galiba doktorum bi kagit verdi prof doktormus randevu aldim hastanenin karsisinda muayenesi varmis megersem:) bende hastanede yapilcak saniyodum hah.350 tl cik
Ayy canım yazık günah yaa sanki çocuğu altın kaplama doğurtuyorlarAy Allah saglik versin tabi ama cok masrafli bu isler insallah ustesinden geliriznormal dogum 9000 tl ymis sezaryeni sormaya cesaret edemedim
Aynen canim ya sormaAyy canım yazık günah yaa sanki çocuğu altın kaplama doğurtuyorlar
Güvenip gidebilsek devlet hastaneleri en iyisi ama ben de korkuyorum gitmeye. İlgisiz oluyorlar ama en deneyimli olanlar onlar günde bisürü doğum yaptırıyorlar bisürü sıkıntı görüyorlar. Ama yine de cesaret edip gidemem :)
Acibadem de calisan biri olarak ben bile baska hastane de dogum yapacagim siz dusunun artik fiyatlari :)Canım Acibadem hastane fiyatları şehire göre değişiyor hastanenin yatak sayina göre yıldızına
Neredeki acibadem bu hangi sube?Kizlar acibademe gidiyorum ben, ayrıntılı ultrason fiyati aldim 300 tl ymis bilginiz olsun :) ailemin yasadigi sehirdeki özel hastanede 35 tl ye yapiyorlarmis. Nasıl o kadar fark oluyor anlamis degilim valla.
mesai dışı doktor nasıl oluyor.Mesai dışı doktora gidicem hem çok heyecanlıyım hem çok tedirginsagsaglim görene kadar heyecanım ve tedirginligim geçmiyor kızlar
bende bunu kullanıcam henüz alamadım yaFemix omega kullaniyorum ben canim.omega agirlikli ama multivitamin icinde butun vitaminler var.
Ben kimin yapacağını bile bilmiyorum. Doktorum burda yaptır dedi gittim randevu aldım. Hiç araştırmadımBen takipli oldugum hastaneden 250 tl fiyat aldim, prof bir dr ama adini falan hic duymadigim icin tanidigim bildigim birine gitmek istiyorum, kocaeli medical parkta prof.semih bey icin 450 tl fiyat, calistigim acibadem kocaeli de ise 550 tl fiyat verdiler :)
Biraz isin icinde olunca saglikla ugrasinca insan biraz daha ayrintili inceliyor sanirim o yuzden ben arastirdim biraz :)Ben kimin yapacağını bile bilmiyorum. Doktorum burda yaptır dedi gittim randevu aldım. Hiç araştırmadımönemli mi o kadar yapan kişi? Kötü olsa doktorum başkasına yollardı heralde? Bu arada fiyatı da 250 tl.
Oktay altun a gidiyorum bende. Bende çok memnunum. Mutlu bey akşamları orda oluyor sanırımmedicabil mutlu bey canım. gata doktoru kendısı cok ıyı bırı gercekten konusurken rahatlatan doktorlardan :) ben cok memnunum . senın doktorun kımdı acaba ?
Artık devlette mesai dışı poliklinik getirildi ya 5-7 arası akşam burda araştırma hastanesinde var ona gidiyorummesai dışı doktor nasıl oluyor.
maalesef uzun süre görmeyince öyle hissediyosun. hadi iyi haberlerle dön bize
bende bunu kullanıcam henüz alamadım ya
Allah allah bende medicabil e gidiyorum. Salı akşamı gittim hatta doktora. Ayrıntılı için de randevu aldım. Ordaki bayan bana ayrıntılı ultrason 80 tl dedi. Bide muayene ücreti var 100 tl dedi o kadar. Şaşırdım su an. Bi hastaneyi arayıp tekrar sorucam bakalimsadece ayrıntılı 200 tl cnm ztn baska doktora yonelndırıyorlar farklı bı cıhazla bakılıyor dedi doktor
aaa bilmiyordum gerci bizim burdaki devlet hastanesi berbatlar ötesi.Artık devlette mesai dışı poliklinik getirildi ya 5-7 arası akşam burda araştırma hastanesinde var ona gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?