temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar acibademe gidiyorum ben, ayrıntılı ultrason fiyati aldim 300 tl ymis bilginiz olsun :) ailemin yasadigi sehirdeki özel hastanede 35 tl ye yapiyorlarmis. Nasıl o kadar fark oluyor anlamis degilim valla.

Kizlar acibademe gidiyorum ben, ayrıntılı ultrason fiyati aldim 300 tl ymis bilginiz olsun :) ailemin yasadigi sehirdeki özel hastanede 35 tl ye yapiyorlarmis. Nasıl o kadar fark oluyor anlamis degilim valla.
Bende bugun randevu aldım ayrıntılı icin.izmirdenim ben özel tinaztepe hastanesine gidiyorum normalde ama hastanede ayrintili yok galiba doktorum bi kagit verdi prof doktormus randevu aldim hastanenin karsisinda muayenesi varmis megersem:) bende hastanede yapilcak saniyodum hah.350 tl cik

18+5 dun gece hareketlerini hissettim sanirim cok degisik birsey ahaha hep hareketlerini duyacakmisim gibi bekliyorum uyandigimdan beri ama malesef ozletiyor sanirim :)

Ay Allah saglik versin tabi ama cok masrafli bu isler insallah ustesinden geliriz normal dogum 9000 tl ymis sezaryeni sormaya cesaret edemedim

Ay Allah saglik versin tabi ama cok masrafli bu isler insallah ustesinden geliriz normal dogum 9000 tl ymis sezaryeni sormaya cesaret edemedim
Ayy canım yazık günah yaa sanki çocuğu altın kaplama doğurtuyorlar
Güvenip gidebilsek devlet hastaneleri en iyisi ama ben de korkuyorum gitmeye. İlgisiz oluyorlar ama en deneyimli olanlar onlar günde bisürü doğum yaptırıyorlar bisürü sıkıntı görüyorlar. Ama yine de cesaret edip gidemem :)

Aynen canim ya sorma evet aslinda devlet hastanelerinde bilgili, iyi doktorlar var ama davranış olarak maalesef kötüler. Keske biraz ilgili olsalardi cesaret ederdik ama bu kosullarda ben de gidemem :)

Kizlar ayrintili icin hangi haftalara randrvu aldiniz ya da alacaksiniz?

Neredeki acibadem bu hangi sube?

Selam
Bir kaç hastaneyi aradım bende ayrıntılı ultrason için.
Radyoloji bölümüne yönlendiriyolarmış. Doktordaki ultrason cihazı öyle ayrıntılı değilmiş.
1Hastanede fiyat 100 tl idi(cihaz acaba kötümüdür ki)
medicalpark(izmir) dışarda muayene klinigine yönlendiriyomuş. Fiyat bilmiyolarmış.
Başka bir hastane ise fiyat veremiyolarmış telefonda. çok sacma idi.

17-18 diye okumuştum burda ayrıntılı ultrasonu. 20-22. haftalarda bakılıyormuş.

Mesai dışı doktora gidicem hem çok heyecanlıyım hem çok tedirgin sagsaglim görene kadar heyecanım ve tedirginligim geçmiyor kızlar
mesai dışı doktor nasıl oluyor.
maalesef uzun süre görmeyince öyle hissediyosun. hadi iyi haberlerle dön bize

Femix omega kullaniyorum ben canim.omega agirlikli ama multivitamin icinde butun vitaminler var.
bende bunu kullanıcam henüz alamadım ya

Ben takipli oldugum hastaneden 250 tl fiyat aldim, prof bir dr ama adini falan hic duymadigim icin tanidigim bildigim birine gitmek istiyorum, kocaeli medical parkta prof.semih bey icin 450 tl fiyat, calistigim acibadem kocaeli de ise 550 tl fiyat verdiler :)

Ben kimin yapacağını bile bilmiyorum. Doktorum burda yaptır dedi gittim randevu aldım. Hiç araştırmadım önemli mi o kadar yapan kişi? Kötü olsa doktorum başkasına yollardı heralde? Bu arada fiyatı da 250 tl.

Biraz isin icinde olunca saglikla ugrasinca insan biraz daha ayrintili inceliyor sanirim o yuzden ben arastirdim biraz :)

medicabil mutlu bey canım. gata doktoru kendısı cok ıyı bırı gercekten konusurken rahatlatan doktorlardan :) ben cok memnunum . senın doktorun kımdı acaba ?
Oktay altun a gidiyorum bende. Bende çok memnunum. Mutlu bey akşamları orda oluyor sanırım

mesai dışı doktor nasıl oluyor.
maalesef uzun süre görmeyince öyle hissediyosun. hadi iyi haberlerle dön bize

bende bunu kullanıcam henüz alamadım ya
Artık devlette mesai dışı poliklinik getirildi ya 5-7 arası akşam burda araştırma hastanesinde var ona gidiyorum

sadece ayrıntılı 200 tl cnm ztn baska doktora yonelndırıyorlar farklı bı cıhazla bakılıyor dedi doktor
Allah allah bende medicabil e gidiyorum. Salı akşamı gittim hatta doktora. Ayrıntılı için de randevu aldım. Ordaki bayan bana ayrıntılı ultrason 80 tl dedi. Bide muayene ücreti var 100 tl dedi o kadar. Şaşırdım su an. Bi hastaneyi arayıp tekrar sorucam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…