- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.961
O zaman hocamdan aynı performansı akşam da bekliyoruz. Durumu yazarsın çıkınca merakla bekliyorum.Inşallah benim öyle olmaz araştırmada hoca zaten poliklinige sekiz kişi alıyor gündüz de :) uzun uzun ilgileniyor umarım mesai dışı kaldığında da o şekilde olur :)
Canım Acibadem hastane fiyatları şehire göre değişiyor hastanenin yatak sayina göre yıldızınaHpv virusu olan var mi ya? Bugun ogrendim doktorum soyledi bende varmis fitil verdi
Öhh ucuk baya.. :) valla bilmiyorum pembe mavide dusunuyorum ben de 2,5 hastane aliyormus :) gerisini doktor kendisi soyluyormus ama daha hic sormadik doktorumuza :)
Tamam canım saat beşe aldım şimdi randevu ama beş buçukta gidicem mecbur iş çıkışı yediye kadar orda zaten inşallah yine güler yüzlü sabırlı muayene olur yorulmamistir :) ozeldeki doktorumdan zaten memnunum ona da cuma gidicem :)O zaman hocamdan aynı performansı akşam da bekliyoruz. Durumu yazarsın çıkınca merakla bekliyorum.
Amin canim inşallahAllah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım :)
3lu bana da yapmadi canım. 2li yapmıştı. 3luye gerek gormuyorum 4lu istiyorum ben dedi. Ama yaptirmak zorunda degilsin sonrasında keşke dememek için istiyorum ben dedi. Tamam dedim bendeBana üçlü bile yapmadı
Muayene + ayrıntılı ultrason mu canım 200 tl? Bende medicabil e gidiyorum daKIZLAR BU ARADA MARTA AYRINTILI ICIN RANDEVU ALDIM MEDICABIL BURSA İÇİN FIYAT 200 TL BILGINIZ OLSUN BANA NORMAL GELDI ASAGI YUKARI 200-250DIR DIYORDUK ZATEN
Hangi doktora gidiyordun canım sen?ya tabı hayati bişeyse yapamazlar ama ne bıleyım ilaçla mudahale edılebılen bısey var mıdır ona mı bakıyolar bılmıyorum. ılk cocuk olunca acemılıkte var ne deseler yapıyoruz. 3lu 4 lu testı yaptırmadık 2 lı yeterlı dedı doktor. onun dısında kan degerlerıme duzenlı bakılıyor ztn guatrım oldugu ıcın.
hangi ilaç canım ben solgar aldım eczacı akrabam en iyisi bu dedi 30 tane var içinde 50tl verdimBennn varim canim
medicabil mutlu bey canım. gata doktoru kendısı cok ıyı bırı gercekten konusurken rahatlatan doktorlardan :) ben cok memnunum . senın doktorun kımdı acaba ?Hangi doktora gidiyordun canım sen?
sadece ayrıntılı 200 tl cnm ztn baska doktora yonelndırıyorlar farklı bı cıhazla bakılıyor dedi doktorMuayene + ayrıntılı ultrason mu canım 200 tl? Bende medicabil e gidiyorum da
3lu bana da yapmadi canım. 2li yapmıştı. 3luye gerek gormuyorum 4lu istiyorum ben dedi. Ama yaptirmak zorunda degilsin sonrasında keşke dememek için istiyorum ben dedi. Tamam dedim bende
Bende de öyle dedi. Cts randevum var. Gelince yine yaptırmak istersenyaparız dedi. Bu dörtlüde down dışında bakılan bir hastalık var mı acaba? Yoksa ben de yaptırmak istemiyorum pek. İkili iyi çıktı çok şükür bir daha stres yapmak istemedimbanada ikilinin sonuçları iyi , gerek görmüyorum diğer taramalara dedi.. yani tercihe bırakmayınca tereddüt ettim. muhtemelen 4lüde yapmıcak bana
Çok tedirgin olma canım, hayırlısıyla gider görürsün bebişini hem özlemin gider hem de için rahatlar. Benim de öyleydi, doktora gideceğim gün kalbim pır pır ediyordu kötü bişey duyar mıyım diye. Şimdilerde o duygu geçti çok şükür. Dua et, gerilme ve bebeğini de streslendirme. Sonucu yazarsın inşallah. Doya doya bak bebişine, bi dahaki kontrole kadar özlüyosun zaten :)))Mesai dışı doktora gidicem hem çok heyecanlıyım hem çok tedirginsagsaglim görene kadar heyecanım ve tedirginligim geçmiyor kızlar
Normal canım arada bana da oluyor. Kan pompalama çok oksijen yeterli gelmiyor bize öule durumlarda kısa sık sonra yavaş ve derin al nefesi düzeliyorKızlar kalp atışim yüksek değil 72 falan ama nefes daralması yaşıyorum. Aldigim nefes yetmiyor Sizde de oluyor mu
Femix omega kullaniyorum ben canim.omega agirlikli ama multivitamin icinde butun vitaminler var.hangi ilaç canım ben solgar aldım eczacı akrabam en iyisi bu dedi 30 tane var içinde 50tl verdim
Evet solgar en iyisi senelerdir ürünlerini kullanıyorum. Şu an kalsiyum magnezyum çinkosunu kullanıyorum. Omega 3 te gerekirse alacağım . 10 numara 5 yıldız vitaminhangi ilaç canım ben solgar aldım eczacı akrabam en iyisi bu dedi 30 tane var içinde 50tl verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?