temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Inşallah benim öyle olmaz araştırmada hoca zaten poliklinige sekiz kişi alıyor gündüz de :) uzun uzun ilgileniyor umarım mesai dışı kaldığında da o şekilde olur :)
O zaman hocamdan aynı performansı akşam da bekliyoruz. Durumu yazarsın çıkınca merakla bekliyorum.

Canım Acibadem hastane fiyatları şehire göre değişiyor hastanenin yatak sayina göre yıldızına

O zaman hocamdan aynı performansı akşam da bekliyoruz. Durumu yazarsın çıkınca merakla bekliyorum.
Tamam canım saat beşe aldım şimdi randevu ama beş buçukta gidicem mecbur iş çıkışı yediye kadar orda zaten inşallah yine güler yüzlü sabırlı muayene olur yorulmamistir :) ozeldeki doktorumdan zaten memnunum ona da cuma gidicem :)

Hangi doktora gidiyordun canım sen?

Kızlar mrb ben de inşallah Ağustos annesi olucam ama hala kendime bir doktor ve hastane bulamadım.. Avrupa yakasındayım.. Çok pahalı da olmamalı. Acibademi araştırdım o da çok pahalı..daha makul iyi bir yer bakıyorum.. tavsiyeleriniz neler??

3lu bana da yapmadi canım. 2li yapmıştı. 3luye gerek gormuyorum 4lu istiyorum ben dedi. Ama yaptirmak zorunda degilsin sonrasında keşke dememek için istiyorum ben dedi. Tamam dedim bende

banada ikilinin sonuçları iyi , gerek görmüyorum diğer taramalara dedi.. yani tercihe bırakmayınca tereddüt ettim. muhtemelen 4lüde yapmıcak bana

banada ikilinin sonuçları iyi , gerek görmüyorum diğer taramalara dedi.. yani tercihe bırakmayınca tereddüt ettim. muhtemelen 4lüde yapmıcak bana
Bende de öyle dedi. Cts randevum var. Gelince yine yaptırmak istersenyaparız dedi. Bu dörtlüde down dışında bakılan bir hastalık var mı acaba? Yoksa ben de yaptırmak istemiyorum pek. İkili iyi çıktı çok şükür bir daha stres yapmak istemedim

Mesai dışı doktora gidicem hem çok heyecanlıyım hem çok tedirgin sagsaglim görene kadar heyecanım ve tedirginligim geçmiyor kızlar
Çok tedirgin olma canım, hayırlısıyla gider görürsün bebişini hem özlemin gider hem de için rahatlar. Benim de öyleydi, doktora gideceğim gün kalbim pır pır ediyordu kötü bişey duyar mıyım diye. Şimdilerde o duygu geçti çok şükür. Dua et, gerilme ve bebeğini de streslendirme. Sonucu yazarsın inşallah. Doya doya bak bebişine, bi dahaki kontrole kadar özlüyosun zaten :)))

Kızlar kalp atışim yüksek değil 72 falan ama nefes daralması yaşıyorum. Aldigim nefes yetmiyor Sizde de oluyor mu
Normal canım arada bana da oluyor. Kan pompalama çok oksijen yeterli gelmiyor bize öule durumlarda kısa sık sonra yavaş ve derin al nefesi düzeliyor

hangi ilaç canım ben solgar aldım eczacı akrabam en iyisi bu dedi 30 tane var içinde 50tl verdim
Evet solgar en iyisi senelerdir ürünlerini kullanıyorum. Şu an kalsiyum magnezyum çinkosunu kullanıyorum. Omega 3 te gerekirse alacağım . 10 numara 5 yıldız vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…