- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.001
Valla doktoruma güvendiğim için istiyorsanız tamam dedim yaptırdım. Sende guveniyorsan doktoruna doktoruna diyorsa onu yap canimbanada ikilinin sonuçları iyi , gerek görmüyorum diğer taramalara dedi.. yani tercihe bırakmayınca tereddüt ettim. muhtemelen 4lüde yapmıcak bana
Burda araştırma iyi devlete gitmedim bilmiyorum yarın da ozeldeki doktoruma gidicem cinsiyet söylerse sağlaması oluraaa bilmiyordum gerci bizim burdaki devlet hastanesi berbatlar ötesi.
20-24 arası bakılıyor diye biliyorum canım ben. 22. Haftada bakılacak bana da Allah in izniyle. Heryerde fiyatlar farklı farklıSelam
Bir kaç hastaneyi aradım bende ayrıntılı ultrason için.
Radyoloji bölümüne yönlendiriyolarmış. Doktordaki ultrason cihazı öyle ayrıntılı değilmiş.
1Hastanede fiyat 100 tl idi(cihaz acaba kötümüdür ki)
medicalpark(izmir) dışarda muayene klinigine yönlendiriyomuş. Fiyat bilmiyolarmış.
Başka bir hastane ise fiyat veremiyolarmış telefonda. çok sacma idi.
17-18 diye okumuştum burda ayrıntılı ultrasonu. 20-22. haftalarda bakılıyormuş.
Aynen cok iyi. ben cinsiyete dair hiç birşey bilmiyorum. gecenhafta cumartesi doktora gitmiştim. cok kötüydü ultrasonu. görmedi haliyleBurda araştırma iyi devlete gitmedim bilmiyorum yarın da ozeldeki doktoruma gidicem cinsiyet söylerse sağlaması olur
Ben de sabırla bekledim ama şimdi gözüm saatte geçmiyor resmen zamanAynen cok iyi. ben cinsiyete dair hiç birşey bilmiyorum. gecenhafta cumartesi doktora gitmiştim. cok kötüydü ultrasonu. görmedi haliyle
Aynen her hastanede farklı oluyor.20-24 arası bakılıyor diye biliyorum canım ben. 22. Haftada bakılacak bana da Allah in izniyle. Heryerde fiyatlar farklı farklı
Çok fena heyecanlı oluyor o durum.Ben de sabırla bekledim ama şimdi gözüm saatte geçmiyor resmen zaman
Mesai dışı doktora gidicem hem çok heyecanlıyım
Evet aksamları gıdıyorum banada daha ıyı oluyor eşimle birlikte .. oktay beyı duymustum evet cok ıyı dedıler ama saatlerınden ve yogunlugunda dolayı alamadım ondanOktay altun a gidiyorum bende. Bende çok memnunum. Mutlu bey akşamları orda oluyor sanırım
Eskisehir canimNeredeki acibadem bu hangi sube?
Canim benim yasadigim ilde de arastirma hastanesi var ama hic gitmedim. Nasil oluyor oyle mesai dışı, ozel muayene gibi mi bakiyorlar, ücret nasil oluyor, ilgili oluyorlar mi? Cok soru sordum ama merak ettim eger iyiyse ben de gideyim diye :)Artık devlette mesai dışı poliklinik getirildi ya 5-7 arası akşam burda araştırma hastanesinde var ona gidiyorum
devlet hastanelerındede var cnm ben bu aksam gıdıcem meselaCanim benim yasadigim ilde de arastirma hastanesi var ama hic gitmedim. Nasil oluyor oyle mesai dışı, ozel muayene gibi mi bakiyorlar, ücret nasil oluyor, ilgili oluyorlar mi? Cok soru sordum ama merak ettim eger iyiyse ben de gideyim diye :)
Arkadaşın anlattığı gibi canım benim gittiğim doktor zaten çok tatlı dilli iyi ilgili bi hoca yine ona gidiyorum mesai dışı günlerini takip edip öğreniyorumCanim benim yasadigim ilde de arastirma hastanesi var ama hic gitmedim. Nasil oluyor oyle mesai dışı, ozel muayene gibi mi bakiyorlar, ücret nasil oluyor, ilgili oluyorlar mi? Cok soru sordum ama merak ettim eger iyiyse ben de gideyim diye :)
Ben takipli oldugum hastaneden 250 tl fiyat aldim, prof bir dr ama adini falan hic duymadigim icin tanidigim bildigim birine gitmek istiyorum, kocaeli medical parkta prof.semih bey icin 450 tl fiyat, calistigim acibadem kocaeli de ise 550 tl fiyat verdiler :)
devlet hastanelerındede var cnm ben bu aksam gıdıcem meselakendı doktoruma gıttım acmadı bu sefer acar umarım cınsıyetı goruruz 5-8 arası devlet hastanelerı calısanlar ıcın bıkac doktoru mesaıye bırakıyor.182den de alabılırsın 5 te hastaneye gıdıncede verıyolar sıra burda oyle yanı. özel muayene degıl ucret yok normal devlet hast gidip muayene olmak gbı. daha once dahılıyeye falan gıtmıstım ıs cıkısı ama kadın doguma ilk defa gıdıcem ılgılı mı gorucez bakalım bu arada bursadan bahsedıyorum
Sagolun kizlar boyle bir uygulama oldugunu bilmiyorum. Yine ilgi alaka durumu doktora gore degisiyor o zaman, ben de bir araştırayim. Benim ozel doktorum yasadigim yere 1 saat mesafedeki hastanede, hadi gidelim diyince gidilmiyor haliyle. Bu yöntemi kullanabilirim o zaman bebegi gormek istedigimde :)Arkadaşın anlattığı gibi canım benim gittiğim doktor zaten çok tatlı dilli iyi ilgili bi hoca yine ona gidiyorum mesai dışı günlerini takip edip öğreniyorum
Canım ben ailekonak ta Numan Ulay a takipliyim ama çalıştığım hastanede de çok sevdiğim bir hekim var arada ona da baktırıyorum, Numan bey ayrıntılı yapsaydı ona yaptıracaktım ama yapmıyormuş sağolsun buradaki doktor ben bakarım sen gel dedi o bakacak :)Canım kocaeli akademide doktor kendisi bakıyor sadece muayene ücreti veriyorsun. Dışarıdan kimseye bakmıyorlar sadece hastalarina hizmet veriyorlar. Ben nuri huseyinoğluna gidiyorum akademide mukemmel bir doktor tavsiye ederim
Hangisne gideceksin canım? Aklımda bulunsun memnun kalırsan ben de denerimdevlet hastanelerındede var cnm ben bu aksam gıdıcem meselakendı doktoruma gıttım acmadı bu sefer acar umarım cınsıyetı goruruz 5-8 arası devlet hastanelerı calısanlar ıcın bıkac doktoru mesaıye bırakıyor.182den de alabılırsın 5 te hastaneye gıdıncede verıyolar sıra burda oyle yanı. özel muayene degıl ucret yok normal devlet hast gidip muayene olmak gbı. daha once dahılıyeye falan gıtmıstım ıs cıkısı ama kadın doguma ilk defa gıdıcem ılgılı mı gorucez bakalım bu arada bursadan bahsedıyorum
He tamam o zaman canım para verme diye söyledimCanım ben ailekonak ta Numan Ulay a takipliyim ama çalıştığım hastanede de çok sevdiğim bir hekim var arada ona da baktırıyorum, Numan bey ayrıntılı yapsaydı ona yaptıracaktım ama yapmıyormuş sağolsun buradaki doktor ben bakarım sen gel dedi o bakacak :)
İnsan o kadar hevesleniyor ki çok ayrı bi heyecanmış bende daha başlamadım ama biberon ve emzik yenidoğanlara hiç önermiyorlar biberon ve emziğe alışan bebekler anneyi emmiyomuş ilk etapta süt olmazsa biberon gerekirse diye alıştırma bibeonları varmış ben araştırıp o şekilde bişey almayı düşünüyorum sizde onları araştırabilirsiniz istersenizKizlar bebislerinize ufaktan birşeyler almaya başladınız mi? ben cmtesi ufak ufak biseylerden başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Herşeyden alasim var o ayrı tabi :) mesela eksik, biberon hangi marka dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?