temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

banada ikilinin sonuçları iyi , gerek görmüyorum diğer taramalara dedi.. yani tercihe bırakmayınca tereddüt ettim. muhtemelen 4lüde yapmıcak bana
Valla doktoruma güvendiğim için istiyorsanız tamam dedim yaptırdım. Sende guveniyorsan doktoruna doktoruna diyorsa onu yap canim

20-24 arası bakılıyor diye biliyorum canım ben. 22. Haftada bakılacak bana da Allah in izniyle. Heryerde fiyatlar farklı farklı

Burda araştırma iyi devlete gitmedim bilmiyorum yarın da ozeldeki doktoruma gidicem cinsiyet söylerse sağlaması olur
Aynen cok iyi. ben cinsiyete dair hiç birşey bilmiyorum. gecenhafta cumartesi doktora gitmiştim. cok kötüydü ultrasonu. görmedi haliyle

Artık devlette mesai dışı poliklinik getirildi ya 5-7 arası akşam burda araştırma hastanesinde var ona gidiyorum
Canim benim yasadigim ilde de arastirma hastanesi var ama hic gitmedim. Nasil oluyor oyle mesai dışı, ozel muayene gibi mi bakiyorlar, ücret nasil oluyor, ilgili oluyorlar mi? Cok soru sordum ama merak ettim eger iyiyse ben de gideyim diye :)

devlet hastanelerındede var cnm ben bu aksam gıdıcem mesela kendı doktoruma gıttım acmadı bu sefer acar umarım cınsıyetı goruruz 5-8 arası devlet hastanelerı calısanlar ıcın bıkac doktoru mesaıye bırakıyor.182den de alabılırsın 5 te hastaneye gıdıncede verıyolar sıra burda oyle yanı. özel muayene degıl ucret yok normal devlet hast gidip muayene olmak gbı. daha once dahılıyeye falan gıtmıstım ıs cıkısı ama kadın doguma ilk defa gıdıcem ılgılı mı gorucez bakalım bu arada bursadan bahsedıyorum

Arkadaşın anlattığı gibi canım benim gittiğim doktor zaten çok tatlı dilli iyi ilgili bi hoca yine ona gidiyorum mesai dışı günlerini takip edip öğreniyorum

Canım kocaeli akademide doktor kendisi bakıyor sadece muayene ücreti veriyorsun. Dışarıdan kimseye bakmıyorlar sadece hastalarina hizmet veriyorlar. Ben nuri huseyinoğluna gidiyorum akademide mukemmel bir doktor tavsiye ederim

Arkadaşın anlattığı gibi canım benim gittiğim doktor zaten çok tatlı dilli iyi ilgili bi hoca yine ona gidiyorum mesai dışı günlerini takip edip öğreniyorum
Sagolun kizlar boyle bir uygulama oldugunu bilmiyorum. Yine ilgi alaka durumu doktora gore degisiyor o zaman, ben de bir araştırayim. Benim ozel doktorum yasadigim yere 1 saat mesafedeki hastanede, hadi gidelim diyince gidilmiyor haliyle. Bu yöntemi kullanabilirim o zaman bebegi gormek istedigimde :)

Canım kocaeli akademide doktor kendisi bakıyor sadece muayene ücreti veriyorsun. Dışarıdan kimseye bakmıyorlar sadece hastalarina hizmet veriyorlar. Ben nuri huseyinoğluna gidiyorum akademide mukemmel bir doktor tavsiye ederim
Canım ben ailekonak ta Numan Ulay a takipliyim ama çalıştığım hastanede de çok sevdiğim bir hekim var arada ona da baktırıyorum, Numan bey ayrıntılı yapsaydı ona yaptıracaktım ama yapmıyormuş sağolsun buradaki doktor ben bakarım sen gel dedi o bakacak :)

Hangisne gideceksin canım? Aklımda bulunsun memnun kalırsan ben de denerim

He tamam o zaman canım para verme diye söyledim

Arkadaslar benim devlet hastane ile baya kotu tecrubelerim oldu o yuzden devlet hastanesindekiler tecrubeli vs diyemiyorum. Ilk hamileligimde ikili test icin ense kalinligini adi uzman gecen bir hekim bakmisti. Fakat cok yanlis olcmus ve o gun bana sizin cocugunuz down sendrom lu yada mongol olabilir. Bunun yaninda akciger vs problemli olucak acilen ayrintili incelememiz gerekiyor dendi. Dusunun ilk hamilelik ve bir anda boyle deniyor. Ertesi gun apar topar ayrintili olarak bakildi ve uzman doktorun cok yanlis olcum yaptigi soylendi. Onlar da hakli 3 dk da 1 kisi muayene ediyorlar. Bundan baska tecrubelerimde oldu kotu anlamda.
O zamanda hem ozel doktora gidiyordim hemde devlete . Cunku devlettekiler tecrubelidir diyordum.
Devlette cok hasta oldugundan yanlis olcum cok olabiliyor yada ufak birseyi buyutebiliyorlar.

Kizlar bebislerinize ufaktan birşeyler almaya başladınız mi? ben cmtesi ufak ufak biseylerden başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Herşeyden alasim var o ayrı tabi :) mesela eksik, biberon hangi marka dusunuyorsunuz

İnsan o kadar hevesleniyor ki çok ayrı bi heyecanmış bende daha başlamadım ama biberon ve emzik yenidoğanlara hiç önermiyorlar biberon ve emziğe alışan bebekler anneyi emmiyomuş ilk etapta süt olmazsa biberon gerekirse diye alıştırma bibeonları varmış ben araştırıp o şekilde bişey almayı düşünüyorum sizde onları araştırabilirsiniz isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…