- 1 Temmuz 2016
- 35
- 21
- 8
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.021
Marka olarak da philips avent iyi sanki ama bu konuda tecrübeli anneler bize fikir verirlerse daha faydalı olurİnsan o kadar hevesleniyor ki çok ayrı bi heyecanmış bende daha başlamadım ama biberon ve emzik yenidoğanlara hiç önermiyorlar biberon ve emziğe alışan bebekler anneyi emmiyomuş ilk etapta süt olmazsa biberon gerekirse diye alıştırma bibeonları varmış ben araştırıp o şekilde bişey almayı düşünüyorum sizde onları araştırabilirsiniz isterseniz
Biz eşimle uğur olsun diye panda şeklinde penye zıbın aldık haftasonu belki biberon falan da bakmaya başlarım Philips avent oneriliyor ona bakıcamKizlar bebislerinize ufaktan birşeyler almaya başladınız mi? ben cmtesi ufak ufak biseylerden başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Herşeyden alasim var o ayrı tabi :) mesela eksik, biberon hangi marka dusunuyorsunuz
Kizlar bebislerinize ufaktan birşeyler almaya başladınız mi? ben cmtesi ufak ufak biseylerden başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Herşeyden alasim var o ayrı tabi :) mesela eksik, biberon hangi marka dusunuyorsunuz
Bebeğim kıpır kıpırdı yüzüyor sanki maşallah doktorum yine çok tatlı dilli ve uzun uzun ilgilendi ama malesef cinsiyet göremedik bacaklarını kafasına çekmiş itekleyip duruyo kendini durmadı iki saniye herşeyi güzel kafa çapı bacak uzunluğu falan ölçtü boyunu duruyo olcemedik yarın öğleden sonra özele gidicem inşallah uyurken denk geliriz :)
Marka olarak da philips avent iyi sanki ama bu konuda tecrübeli anneler bize fikir verirlerse daha faydalı olur
Kızlar iyi akşamlar, benim göğsüm çatlamış bugun farkettim kaşınıp duruyordu yarın doktor randevüm var bidahaki geldiginde çatlak kremi yzacam demişti kremi kullanmaya başlayınca geçermi çatlak izi bilen varmı
Biz çocuk odasını bile aldık desem çok mu erkenci oluruzKizlar bebislerinize ufaktan birşeyler almaya başladınız mi? ben cmtesi ufak ufak biseylerden başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Herşeyden alasim var o ayrı tabi :) mesela eksik, biberon hangi marka dusunuyorsunuz
tmm cnım sagollCanım ona zeytinyağı iyi gelir çatlamışsa. Yine de sür faydası olur belki
Bende baslicaktim bu ay doktorumdan kagit bile aldim.ama bu ayrintiliYogami yapsak acaba iyu geleceğine inaniyorum
allah yardimcimiz olsun valla.acıbademin pahalı oldugunu duymustum ama cok guzel bi hastahaneymis sanirsam:) doktorlar acısından sartlar açısından.Ay Allah saglik versin tabi ama cok masrafli bu isler insallah ustesinden geliriznormal dogum 9000 tl ymis sezaryeni sormaya cesaret edemedim
Bende baslicaktim hatta doktorumdan kagit bile aldim ama bu ayrintili ultrason falan derken bu ay züürtYogami yapsak acaba iyu geleceğine inaniyorum
Anladım canım bide onlara bakmak lazım o zaman ben alıştırma biberonunu merak ediyorum aslında yenidoğanlarda kullanan var mı acaba çekiş olarak anne göğsüne daha yakınmş bebeğe kolay akıtan normal biberonlar gibi kolaylık sağlamadığı için ilk anda süt gelmemesi durumunda fln kullanıldığnda ondan memeye geçiş daha kolay oluyormuş bilgisi olan var mı acaba bu konudaCanım yeğenim kullanıyor ama zorlandı hep sert emzikleri şajsen mamajoo ya da chicco tercih ederim
cnm ben phılıps aventin natural diye biberonunu biliyorum anne memesine en yakın olan buymuş sanırım bunu kullandıktan sonra memeyi tekrar bebek alırmışAnladım canım bide onlara bakmak lazım o zaman ben alıştırma biberonunu merak ediyorum aslında yenidoğanlarda kullanan var mı acaba çekiş olarak anne göğsüne daha yakınmş bebeğe kolay akıtan normal biberonlar gibi kolaylık sağlamadığı için ilk anda süt gelmemesi durumunda fln kullanıldığnda ondan memeye geçiş daha kolay oluyormuş bilgisi olan var mı acaba bu konuda
Çok sağol canım ya. Alıştırma biberonu duymamıştım hiç. Bi arastirayim canımİnsan o kadar hevesleniyor ki çok ayrı bi heyecanmış bende daha başlamadım ama biberon ve emzik yenidoğanlara hiç önermiyorlar biberon ve emziğe alışan bebekler anneyi emmiyomuş ilk etapta süt olmazsa biberon gerekirse diye alıştırma bibeonları varmış ben araştırıp o şekilde bişey almayı düşünüyorum sizde onları araştırabilirsiniz isterseniz
Tşklercnm ben phılıps aventin natural diye biberonunu biliyorum anne memesine en yakın olan buymuş sanırım bunu kullandıktan sonra memeyi tekrar bebek alırmış
Tşkler benimde phlips avent vardı aklımda natural olarak da bi araştirim çünkü ben sadece ilk günlerde gerekirse diye bulundurmak istiyorum alıştırmak istemiyorumcnm ben phılıps aventin natural diye biberonunu biliyorum anne memesine en yakın olan buymuş sanırım bunu kullandıktan sonra memeyi tekrar bebek alırmış
Bende bir arastirayim canım sağol. Artık yavaştan biseyler almaya basliyayim diyorumBiz eşimle uğur olsun diye panda şeklinde penye zıbın aldık haftasonu belki biberon falan da bakmaya başlarım Philips avent oneriliyor ona bakıcam
Ben de nefes konusunda baya zorluk cekiyorum. Hemen çarpıntım oluyo biraz yorulunca. Doktoruma sorucam neden oluyor diye.Kızlar kalp atışim yüksek değil 72 falan ama nefes daralması yaşıyorum. Aldigim nefes yetmiyor Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?