temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Marka olarak da philips avent iyi sanki ama bu konuda tecrübeli anneler bize fikir verirlerse daha faydalı olur

Bebeğim kıpır kıpırdı yüzüyor sanki maşallah doktorum yine çok tatlı dilli ve uzun uzun ilgilendi ama malesef cinsiyet göremedik bacaklarını kafasına çekmiş itekleyip duruyo kendini durmadı iki saniye herşeyi güzel kafa çapı bacak uzunluğu falan ölçtü boyunu duruyo olcemedik yarın öğleden sonra özele gidicem inşallah uyurken denk geliriz :)

Biz eşimle uğur olsun diye panda şeklinde penye zıbın aldık haftasonu belki biberon falan da bakmaya başlarım Philips avent oneriliyor ona bakıcam

Ben aldım canım. Zıbınlar çıtçıtlılar falan. Hatta ben bez de aldım. Şimdilik 4 paket aldım. Sonra büyüdükçe değişir. Biberon mamajoo aldım ben. Küçük boy aldım ama bir de büyük alacağım. Malum ben emzirmiyorum. Mamayı da yakın zamanda alırın doğuma. Biberon anne göğsüne yakın olsub. Zaten bebekler anneyi de biberonu da alıyor. Ablam doğumdan 1 hafta sonra dikişler yüzünden ilaç kullanmak zorunda kaldı 10 gün emzirmesi yasaktı mama aldı o süreçte mecburen. Sonrasında emdi anneyi 2 yaşına kadar. Anne göğsüne benzer biberonlar var. Avent beğenmedim yeğenime kullandılar ama çık sert emzikleri hoşlanmadım açıkçası. Ben penye örtü aldım sonra ağız bezleri önlük falan. Banyo havlusu bir de.

Maşallah kuzuya inşallah öğrenirsiniz canım

Kızlar iyi akşamlar, benim göğsüm çatlamış bugun farkettim kaşınıp duruyordu yarın doktor randevüm var bidahaki geldiginde çatlak kremi yzacam demişti kremi kullanmaya başlayınca geçermi çatlak izi bilen varmı

Canım ona zeytinyağı iyi gelir çatlamışsa. Yine de sür faydası olur belki

Biz çocuk odasını bile aldık desem çok mu erkenci oluruz

Yogami yapsak acaba iyu geleceğine inaniyorum
Bende baslicaktim bu ay doktorumdan kagit bile aldim.ama bu ayrintili
Ay Allah saglik versin tabi ama cok masrafli bu isler insallah ustesinden geliriz normal dogum 9000 tl ymis sezaryeni sormaya cesaret edemedim
allah yardimcimiz olsun valla.acıbademin pahalı oldugunu duymustum ama cok guzel bi hastahaneymis sanirsam:) doktorlar acısından sartlar açısından.

Doktor bi bunu verdi bana 2 aydir kullaniyorum.haricinde hic bise vermedi gebeligin bitene kadar bunu kullancaksin dedi.sadece biraz buyuk bi hap yutarken zorlaniyom biraz onun haricinde hic mide agrisi falan herhangi bisey yapmadi canim.sende al basla biran once.

Canım yeğenim kullanıyor ama zorlandı hep sert emzikleri şajsen mamajoo ya da chicco tercih ederim
Anladım canım bide onlara bakmak lazım o zaman ben alıştırma biberonunu merak ediyorum aslında yenidoğanlarda kullanan var mı acaba çekiş olarak anne göğsüne daha yakınmş bebeğe kolay akıtan normal biberonlar gibi kolaylık sağlamadığı için ilk anda süt gelmemesi durumunda fln kullanıldığnda ondan memeye geçiş daha kolay oluyormuş bilgisi olan var mı acaba bu konuda

cnm ben phılıps aventin natural diye biberonunu biliyorum anne memesine en yakın olan buymuş sanırım bunu kullandıktan sonra memeyi tekrar bebek alırmış

Çok sağol canım ya. Alıştırma biberonu duymamıştım hiç. Bi arastirayim canım

cnm ben phılıps aventin natural diye biberonunu biliyorum anne memesine en yakın olan buymuş sanırım bunu kullandıktan sonra memeyi tekrar bebek alırmış
Tşkler
Tşkler benimde phlips avent vardı aklımda natural olarak da bi araştirim çünkü ben sadece ilk günlerde gerekirse diye bulundurmak istiyorum alıştırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…