temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oh maşallah sen baya bisey almışsın. Ne güzel ya. Bende başlamak istiyorum artık. Ee tecrübeli olunca da cok zorlanmiyorsundur zaten. Ben daha ne iyi onu bile bilmiyorum

Slm kızlar bugün yine Dr a gittim karnım alerji olmuş gecmiyo çok kasiniyo Dr ürtiker olmuş falan dedi allerset yazdı ama etki etmiyo benim gibi olan var mı aranızda

Ben de hemen biberon vermeyi düşünmesem de lazım olursa diye medela almayı düşünüyorum. Aslında hep avent baktım ama tecrübeli bir ablam ikisini de gösterdi bana onda varmış. Ters cevirince avent kendiliginden akıyor ama medela akmıyor. Bebek emmeden gelmiyor süt. Haliyle bebek tembelleşmeden kullanabilir diye düşünüyorum. Bir de ıslatılabilen pamuk almaya başlayayım dedim. Hazır kutulu satılıyor e bebek te. Islak mendil hiç kullanmayı düşünmüyorum zaten. Derece de alınabilir şimdiden. Bez alıyım mo diye sordum cocugu olanlara cok alma cünkü bebek her bezi kullanmayabiliyor dediler. Degiştirmek zorunda kalırsan elinde patlar dediler. Cinsiyet bilmeden bu kadar geliyo benim aklıma. Sonrası Allah Kerim. :)

Neeee :) maşallah maşallah. Ben daha oda yapıp yapmama konusunda bile kararsızım
Ben ikizlere hamile olduğum için oda yapmak zorunda kaldım. Daha erken aylarda hareketlerim kısıtlanır diye de eşyaları erken almak istedim. Bez, şampuan seti, anne cantasi falan da aldım ama daha alınacak çoook şey var

Valla ara ara bi sanci giriyor korkuyorum ama hemen g3ciyor.. sipa hareketli çok masallahi var.. subat sonunda normal kontrolumuz var tekrardan.. b3n yemekleri yiyorum artik tek soğana karsi zafim var onu duyunca migde bulantim epey artiyor.. bakalim neler olcak.. evet bu sene cevremdede erkek cocuk cok hayirlisi olsun bakalim..

Kizlar bu decevit ve magnezyum sizdede bulanti yapiyormu cok kotuyum kac gundur cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum devamli hep.

Slm kızlar bugün yine Dr a gittim karnım alerji olmuş gecmiyo çok kasiniyo Dr ürtiker olmuş falan dedi allerset yazdı ama etki etmiyo benim gibi olan var mı aranızda
Canım gobegine yağ sürüyorsan ondan oluyor o kizartilar. İlk bebisimde de yaşadım o kabartilari şimdide yaşıyorum .benim bio oil den oluyor yağlı olduğu için

Ben bez konusunda nasıl karar vereceğimi de bilmiyorum canım. Yani hangi marka aldın mesela? Hangisi alınmalı? Stok yapsak bu sefer ya bebeğe iyi gelmez de kullanamazsa, az mi almak lazım acaba

Hanımlar maaşallah hepiniz bişeyler almışsınız ne güzel yaa ben çöp dahi almadım henüz sadece birkaç parça hediye gelen şeyler var o kadar... ben oda yapmayı düşünmüyorum kiracıyım bir de zaten bebek 1 yaşına kadar yanımda yatacak gerek görmedim ayrı odaya. Ben 6.5 Aydan sonra almayı düşünüyorum nasılsa herşey elimizin altında sizlerin yardımıyla da ne alacağımı bilirsem zor olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli hatunların tavsiyelerine açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…