- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.041
Oh maşallah sen baya bisey almışsın. Ne güzel ya. Bende başlamak istiyorum artık. Ee tecrübeli olunca da cok zorlanmiyorsundur zaten. Ben daha ne iyi onu bile bilmiyorumBen aldım canım. Zıbınlar çıtçıtlılar falan. Hatta ben bez de aldım. Şimdilik 4 paket aldım. Sonra büyüdükçe değişir. Biberon mamajoo aldım ben. Küçük boy aldım ama bir de büyük alacağım. Malum ben emzirmiyorum. Mamayı da yakın zamanda alırın doğuma. Biberon anne göğsüne yakın olsub. Zaten bebekler anneyi de biberonu da alıyor. Ablam doğumdan 1 hafta sonra dikişler yüzünden ilaç kullanmak zorunda kaldı 10 gün emzirmesi yasaktı mama aldı o süreçte mecburen. Sonrasında emdi anneyi 2 yaşına kadar. Anne göğsüne benzer biberonlar var. Avent beğenmedim yeğenime kullandılar ama çık sert emzikleri hoşlanmadım açıkçası. Ben penye örtü aldım sonra ağız bezleri önlük falan. Banyo havlusu bir de.
Bende hala araştırıyorum canım hangileri uygun diye güzel bi ürün bulursan beni de bilgilendirirsen sevinirimÇok sağol canım ya. Alıştırma biberonu duymamıştım hiç. Bi arastirayim canım
bişey degil canım haklısın en dogrusu o zatenTşkler
Tşkler benimde phlips avent vardı aklımda natural olarak da bi araştirim çünkü ben sadece ilk günlerde gerekirse diye bulundurmak istiyorum alıştırmak istemiyorum
Neeee :) maşallah maşallah. Ben daha oda yapıp yapmama konusunda bile kararsızımBiz çocuk odasını bile aldık desem çok mu erkenci oluruz
Tabi canım mutlaka paylasirim burdanBende hala araştırıyorum canım hangileri uygun diye güzel bi ürün bulursan beni de bilgilendirirsen sevinirim
Ben de hemen biberon vermeyi düşünmesem de lazım olursa diye medela almayı düşünüyorum. Aslında hep avent baktım ama tecrübeli bir ablam ikisini de gösterdi bana onda varmış. Ters cevirince avent kendiliginden akıyor ama medela akmıyor. Bebek emmeden gelmiyor süt. Haliyle bebek tembelleşmeden kullanabilir diye düşünüyorum. Bir de ıslatılabilen pamuk almaya başlayayım dedim. Hazır kutulu satılıyor e bebek te. Islak mendil hiç kullanmayı düşünmüyorum zaten. Derece de alınabilir şimdiden. Bez alıyım mo diye sordum cocugu olanlara cok alma cünkü bebek her bezi kullanmayabiliyor dediler. Degiştirmek zorunda kalırsan elinde patlar dediler. Cinsiyet bilmeden bu kadar geliyo benim aklıma. Sonrası Allah Kerim. :)Kizlar bebislerinize ufaktan birşeyler almaya başladınız mi? ben cmtesi ufak ufak biseylerden başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. Herşeyden alasim var o ayrı tabi :) mesela eksik, biberon hangi marka dusunuyorsunuz
Ben ikizlere hamile olduğum için oda yapmak zorunda kaldım. Daha erken aylarda hareketlerim kısıtlanır diye de eşyaları erken almak istedim. Bez, şampuan seti, anne cantasi falan da aldım ama daha alınacak çoook şey varNeeee :) maşallah maşallah. Ben daha oda yapıp yapmama konusunda bile kararsızım
Sağol canım:) gerçekten çok az kız bebiş var bizim dönemde :) hayırlı olsun senin de oğluşun :) bulantılarım biraz azaldı yemek yemeye daha tam başlayamadım ama inşallah geçecek bakalım :) senin nasıl gidiyor?
Canım gobegine yağ sürüyorsan ondan oluyor o kizartilar. İlk bebisimde de yaşadım o kabartilari şimdide yaşıyorum .benim bio oil den oluyor yağlı olduğu içinSlm kızlar bugün yine Dr a gittim karnım alerji olmuş gecmiyo çok kasiniyo Dr ürtiker olmuş falan dedi allerset yazdı ama etki etmiyo benim gibi olan var mı aranızda
Magnezyum suya atilandan mi ? Eğer öyleyse o mide bulantisi yapıyor. Ben hap şeklinde kullaniyorumKizlar bu decevit ve magnezyum sizdede bulanti yapiyormu cok kotuyum kac gundur cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum devamli hep.
Evet canim ondanMagnezyum suya atilandan mi ? Eğer öyleyse o mide bulantisi yapıyor. Ben hap şeklinde kullaniyorum
BEvet canim ondan
Bu decevitmi yapiyoki demistim ama.Magnezyum suya atilandan mi ? Eğer öyleyse o mide bulantisi yapıyor. Ben hap şeklinde kullaniyorum
Ben bez konusunda nasıl karar vereceğimi de bilmiyorum canım. Yani hangi marka aldın mesela? Hangisi alınmalı? Stok yapsak bu sefer ya bebeğe iyi gelmez de kullanamazsa, az mi almak lazım acabaBen ikizlere hamile olduğum için oda yapmak zorunda kaldım. Daha erken aylarda hareketlerim kısıtlanır diye de eşyaları erken almak istedim. Bez, şampuan seti, anne cantasi falan da aldım ama daha alınacak çoook şey var
Decavit bende bulanti yapmadi canim. Gyno ferro yapmıştı kan hapı. Hatta istifra ettirmişti deli gibi. Onu da biraktrdi doktorumKizlar bu decevit ve magnezyum sizdede bulanti yapiyormu cok kotuyum kac gundur cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum devamli hep.
Yok canım ben ilk gebeliğimde suya atilandan kullanmıştım 1 hafta kadar istifra ettim midem yandı bulandı sonra hap kullanmaya başladım kesildi mide yanmam falan kesin o yapio eminimB
Bu decevitmi yapiyoki demistim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?