temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben bebek esyalarini gec alanlardanim. Daha cok erken. Zaten dogunca 1 ay cok kiyafet giyemiyor hemende buyuyor cok alinca alinanalar kaliyor ve birde hediyede cok oluyor. Hic giymedigi cok kiyafeti oluyor.
Biberon olarak Dr. Browns dogal akiskanli biberonlari var. Gaz sancisini da önluyor.

Çok doğru söylüyorsunuz tecrübeli arkadaşlardan da hep bu yönde şeyler duydum yazın doğacakları için bol bol zıbın ve kusmalara karşı küçük havlular almayı düşünüyorum en başta. Bez meselesi biraz karışıkmış her bir bebeğe farklı bez oluyormuş zaten her yer market her zaman alınabilir.biberon ve emzik gibi şeyler de deneme yoluylaolacak sanırım

İki hafta önce. 250ml. dr.browns biberon aldım.
Küçük alıştırma biberonu aldım. Tırnak makası.Islak mendil. bir takım alt üst aldım.
Kıyafete ben pek girmicem. 7 yada 8.ayda almak istiyorum onları.

Bebegine yetecek sutun olursa biberon kullanmazsin bile. O yuzden her ihtimale karsi bir tane iyi biberon bulundurmak yeterli oluyor. Yazin zibin giydirmek yeterli dedikleri gibi zaten hava sicak. Birde ben ogle saatlerinde cocuklarimi soyup gunes aldirirdim. D vitamini icin cok onemliydi.
Bez olarak yeni dogdugunda prima premium care kullandim hep. Onuda 2 paket alirdim cunku 3. Pakete gectiklerinde kilolari artmis oldugundan yeni dogan bezleri olmazdi o yuzden yeni dogan bezi cok almamak lazim. Dogumdan sonra bebekler 1 ay icinde ortalama 1 ile 1.5 kg aliyorlar.

Vucudunuza krem sürmeye başladınız mı?

Hindistan cevizi yagım var ondan sürmeye başlıcam ben artık.
Ekstra olarak bio oil ve lıerac önerildi bana baya bunlarıda kullanıcam.

Hangisne gideceksin canım? Aklımda bulunsun memnun kalırsan ben de denerim

dun aksam gıttım kızlar baldan_madam her hastanede var ama zubeyde hanımda bosyer bulup gittim gitmez olaydım kafa corba oldu erkek bı doktora gırdım esımı almadı ıcerı . sankı bu ısı tek basıma yaptım arkasından gırdım ultrasona aldı tek kelıme etmedı ekranda arkamda durdu hıc gormedım kıpırdıyomu ona bıle bakamadım ayakta elının ucuyla baktı 3 lu test ıcın kan verın dedı yaptırmıycam dedım ben testı vereyım sız bılırsınız kan vermezsınız ozmn dedi. ıyı mı kotu mu enı boyu hıc bısey soylemedı uyuz. cınsıyetı sordum daha cok erken bellı olmaz deedi 11. haftada ogrenen arkadasım var bnm ya 16 nasıl erken anlamadım ama sankı oglan havası var dedı kendı doktorum %90 kız demıstı hangısı dogru bılmıyorum ama sıfır ılgı hıc bılgı de vermedı bılmıyorum belkı doktordan dolayıdır. tam bır fıyaskoydu. ama kendı doktorma gıttıgımde cektıgım vıdeoyu durdurup bakıyorum sankı gercekten pipi var ya gostermemıstı ama ılk basında soyle bacak arasına cevırıyo ultrasonu . carssambaya kaldı kendı doktorumda ogrenıcem inşallah yoksa 14 mart ayrıntılıda artık kısmetse

Ne gıcık doktor ya

benim koşu bandım var onda yürümek istiyorum alslında bende.
Ben daha onceki hamileliklerimde yuruyus yaptim ve yuzdum. Dogumda da cok faydasini gordum. Normal dogum yaptim ve 2. Dogumda dikisim olmadi.
Bunda da mide bulantim duzene girdiginde yuruyuse baslicam ve mayis ayi gibide yuzmeye baslarim

Canim o kordon yeri ile karisabiliyor. Kizimda esimde bak oglan doktor hanim pipisi var demisti sonra doktorda baski sonucu benziyor ama oladabilir olmayada demisti. Sonra ogrendim ki kizim olacakmis. kendi doktorun muhtemelen gorur.
Devletteki doktorlarin maalesef geneli boyle.

Ben daha onceki hamileliklerimde yuruyus yaptim ve yuzdum. Dogumda da cok faydasini gordum. Normal dogum yaptim ve 2. Dogumda dikisim olmadi.
Bunda da mide bulantim duzene girdiginde yuruyuse baslicam ve mayis ayi gibide yuzmeye baslarim
Yuzmek gercekten cok cok iyi aslında. yüzme havuzu bulamadım bende istiyordumda. Neyse zaten yaz geliyor girer girer cıkarım denize
Kendin için cocuk için cok cok iyidir hareket etmek vs.

Ben bez konusunda nasıl karar vereceğimi de bilmiyorum canım. Yani hangi marka aldın mesela? Hangisi alınmalı? Stok yapsak bu sefer ya bebeğe iyi gelmez de kullanamazsa, az mi almak lazım acaba
Merhaba canım
Ben prima premium care 0 ,1 ve2 aldım. Umarım sıkıntı olmaz. Premium care yorumları olumluydu ama bebeğin cilt yapısı da önemli tabiki.

Havalar biraz ii olsun bende yürüyüşe başlayacam. Yüzmeyi de düşünüyorum ama havuzdan enfeksiyon kaparım diye tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…