temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Alıştırma biberonlarını bilmiyorum canıım. Oğlumda nuk kullanmıştım damaklı olduğundan emmezse akmıyor o da güzeldi.

Oh maşallah sen baya bisey almışsın. Ne güzel ya. Bende başlamak istiyorum artık. Ee tecrübeli olunca da cok zorlanmiyorsundur zaten. Ben daha ne iyi onu bile bilmiyorum

Aldım aldım :) pezi de prima premium 1 no aldım hastane için sonrasknda aktif bebek 2 no aldım prima. Oğlumda kullandım sorun yaşamadım yaşarsam da başka bez denerim artık

sweetwitch01 neden emziremiyorsun canım merak ettim bir problemin mi var

Evet canım. Meme asimetrisi ameliyatı oldum. Asla emzirmeyeceksin yoksa yeniden ameliyat olursun iç dikişler patlar demişti. 10 yıl oldu ama yasak. Ben bir de süt gelmesin geldiyse de çekilsin diye doğum yapar yapmaz ilaç kullanmak durumundayım. Oğlumda kullandığım çok ağırdı. Bu kez bu doktorum başka verecek. Yani o yüzden emziremiyorum.

Kizlar bu decevit ve magnezyum sizdede bulanti yapiyormu cok kotuyum kac gundur cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum devamli hep.

Magnezyum bulantı yapmadı ama decavit astım krizi yaptı öksürmekten öldüm öldüm dirildim içmiyorum şimdi

Kızlar yazın doğum yapacağımız için zıbın takımlarını çok almayın. Ben 4 tane aldım klimada yatarsa diye. İlk gün sadece hastanede zıbın giydiririm. Sonrasında çorap bez ve yarım kollu çıtçıtlı body. Adana çok sıcak malum. Biraz daha serin memlekette olanlar patikli altta giydirebilir. Ama sıcak yani Temmuz Ağustos ayı sonuçta. Ona göre stoklar yapın. Çok ince penye örtüler var onlar da üstüne yeterli.

ya %90 dan sonra erkek havası denmesı gercekten şaşırttı bıde kesınlessın ıstıyoruz cunku ınsan ıster ıstemez fıkre alısmaya baslıyor.16 haftada hala ogrenemedıysen zaten kızdır dıyo herkes ama erkekse cok kıymetlı pipisi var cocugumun devlettekı doktor kabustu resmen ayakta üstünkörü baktı ve tek kelıme etmedı hele eşimi almayısına ayrıca sinir oldum.neyse artık umudumuz carsambaya

Bizde mersindeyiz buralar gerçekten çok sıcak dedğiniz gibi bende 3 er 4 er tane yarım kollu ve askılı body almayı düşünüyorum uzun kollu bir iki tane yeterli olacaktır zaten bi kaç ay sonra giyemeyecekleri için kışa sonrasında almayı düşünüyorum

Başka nelere dikkat ediyorsunuz benim ilk bebeğim olacak tecrübesizim :)

Kızlar aranızda hamile iken su çiçeği biriyle aynı ortamda bulunan ya da tanıdığı olan var mı acaba bu şekilde

Bez almak için çok erken değilmi daha
Dediğim gibi erkenci olabilirim ama ikiz gebelik beni korkuttu acikcasi. Normal mi dogacaklar yoksa prematüre mi, kuveze girerler mi hemen alabilir miyim diye o kadar çok soru işareti var ki aklımda herşeye hazırlıklı olmak istiyorum.

kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum

Canım o pozun pipilisi böyle bişey sendeki kordon da olabilir belli olmaz birşeyler var yok değil ama hakkında hayırlısı
sizinki baya pipi canım bızde de bı şişlik var gıbı doktor kordon dedi ama hayırlısı çarşambaya artık. ztn carsamba ogrenmeden cıkmıcagımı doktorada belırttım

Sende haklısın canım aslında bem daha hiçbirşey almaya başlamadım cinsiyeti de bilmeyince

kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Tedirgin olma canım arkadaşım da senın durumundaydı kendını hiç bir şekilde yorma sürekli dinlen,Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…