- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.081
Bebe yağı kullanıyordum artık zeytinyağına geçecemVucudunuza krem sürmeye başladınız mı?
Hindistan cevizi yagım var ondan sürmeye başlıcam ben artık.
Ekstra olarak bio oil ve lıerac önerildi bana baya bunlarıda kullanıcam.
Havuzda yuzmek riskli canim. Ben denizde yuzuyorum. Mayis gibi yazliga giderim orada yuzmeye baslarim.Havalar biraz ii olsun bende yürüyüşe başlayacam. Yüzmeyi de düşünüyorum ama havuzdan enfeksiyon kaparım diye tedirgin oluyorum
Anladım canım bide onlara bakmak lazım o zaman ben alıştırma biberonunu merak ediyorum aslında yenidoğanlarda kullanan var mı acaba çekiş olarak anne göğsüne daha yakınmş bebeğe kolay akıtan normal biberonlar gibi kolaylık sağlamadığı için ilk anda süt gelmemesi durumunda fln kullanıldığnda ondan memeye geçiş daha kolay oluyormuş bilgisi olan var mı acaba bu konuda
Oh maşallah sen baya bisey almışsın. Ne güzel ya. Bende başlamak istiyorum artık. Ee tecrübeli olunca da cok zorlanmiyorsundur zaten. Ben daha ne iyi onu bile bilmiyorum
sweetwitch01 neden emziremiyorsun canım merak ettim bir problemin mi var
Kizlar bu decevit ve magnezyum sizdede bulanti yapiyormu cok kotuyum kac gundur cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum devamli hep.
evet zeytin yagıda cok iyi olurBebe yağı kullanıyordum artık zeytinyağına geçecem
ya %90 dan sonra erkek havası denmesı gercekten şaşırttıCanim o kordon yeri ile karisabiliyor. Kizimda esimde bak oglan doktor hanim pipisi var demisti sonra doktorda baski sonucu benziyor ama oladabilir olmayada demisti. Sonra ogrendim ki kizim olacakmis. kendi doktorun muhtemelen gorur.
Devletteki doktorlarin maalesef geneli boyle.
Bez almak için çok erken değilmi dahaMerhaba canım
Ben prima premium care 0 ,1 ve2 aldım. Umarım sıkıntı olmaz. Premium care yorumları olumluydu ama bebeğin cilt yapısı da önemli tabiki.
Hayatımdan olmadığım kadar kilolu halimle hamile kaldımÖyle tabi canım ama alınıyo malesef :) ben zayif hamile kaldim ama ondanda okadar aliyo olabilirim.zayiflar daha cok kilo aliyomus genelde bakiyorumda.
Bizde mersindeyiz buralar gerçekten çok sıcak dedğiniz gibi bende 3 er 4 er tane yarım kollu ve askılı body almayı düşünüyorum uzun kollu bir iki tane yeterli olacaktır zaten bi kaç ay sonra giyemeyecekleri için kışa sonrasında almayı düşünüyorumKızlar yazın doğum yapacağımız için zıbın takımlarını çok almayın. Ben 4 tane aldım klimada yatarsa diye. İlk gün sadece hastanede zıbın giydiririm. Sonrasında çorap bez ve yarım kollu çıtçıtlı body. Adana çok sıcak malum. Biraz daha serin memlekette olanlar patikli altta giydirebilir. Ama sıcak yani Temmuz Ağustos ayı sonuçta. Ona göre stoklar yapın. Çok ince penye örtüler var onlar da üstüne yeterli.
Ben de o yüzden tedirgin oluyorum normal süreçte enfeksiyon kapmıştımHavuzda yuzmek riskli canim. Ben denizde yuzuyorum. Mayis gibi yazliga giderim orada yuzmeye baslarim.
Canım o pozun pipilisi böyle bişeypipi yok mu sizce kızlardoktorada sordum kordon dedi ama pipi baya ya
Başka nelere dikkat ediyorsunuz benim ilk bebeğim olacak tecrübesizim :)Bizde mersindeyiz buralar gerçekten çok sıcak dedğiniz gibi bende 3 er 4 er tane yarım kollu ve askılı body almayı düşünüyorum uzun kollu bir iki tane yeterli olacaktır zaten bi kaç ay sonra giyemeyecekleri için kışa sonrasında almayı düşünüyorum
Dediğim gibi erkenci olabilirim ama ikiz gebelik beni korkuttu acikcasi. Normal mi dogacaklar yoksa prematüre mi, kuveze girerler mi hemen alabilir miyim diye o kadar çok soru işareti var ki aklımda herşeye hazırlıklı olmak istiyorum.Bez almak için çok erken değilmi daha
sizinki baya pipi canımCanım o pozun pipilisi böyle bişeysendeki kordon da olabilir belli olmaz birşeyler var yok değil ama hakkında hayırlısı
Sende haklısın canım aslında bem daha hiçbirşey almaya başlamadım cinsiyeti de bilmeyinceDediğim gibi erkenci olabilirim ama ikiz gebelik beni korkuttu acikcasi. Normal mi dogacaklar yoksa prematüre mi, kuveze girerler mi hemen alabilir miyim diye o kadar çok soru işareti var ki aklımda herşeye hazırlıklı olmak istiyorum.
Tedirgin olma canım arkadaşım da senın durumundaydı kendını hiç bir şekilde yorma sürekli dinlen,Allahın izniyle birşey olmaz inşallahkızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Sende haklısın canım aslında bem daha hiçbirşey almaya başlamadım cinsiyeti de bilmeyince
insallah canm sadece lavaboya gidince idrardan sonra çok az oluyo baska yokTedirgin olma canım arkadaşım da senın durumundaydı kendını hiç bir şekilde yorma sürekli dinlen,Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?