- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.101
[/QUOT
- Bize doktorumuz 11+3 de %70 erkek dediği için kaptırdık kendimizi
. Cinsiyet öğrenince insana daha bir heves geliyor. İnşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz
Biz de dün 12+2 idik ama malesef öğrenemedik cinsiyeti
Hiç ev işi dahi yapma sadece dinlen kendini sen kollayacan çok dikkat et kendineinsallah canm sadece lavaboya gidince idrardan sonra çok az oluyo baska yok
Çok gecmiş olsun. Asla üzmeyin kendinizi. bu tür olan cok arkadaşım vardı. şuanda maşllah turp gibi cocukları.kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Bence de canım. Dolaşıp geleyim de o arada biraz yürü merdiven in çık bişeyler ye iç azcık hareketlensin sıpasizinki baya pipi canımbızde de bı şişlik var gıbı doktor kordon dedi ama hayırlısı çarşambaya artık. ztn carsamba ogrenmeden cıkmıcagımı doktorada belırttım
Benim de ikiz ama daha hicbisey almadım cinsiyet de belli değil o yüzden oda felan yapıp yapmama konusunda şimdilik kararsızım biraz büyüyünce rahat rahat mı yapsam oda diyorum daha karar veremedimBen ikizlere hamile olduğum için oda yapmak zorunda kaldım. Daha erken aylarda hareketlerim kısıtlanır diye de eşyaları erken almak istedim. Bez, şampuan seti, anne cantasi falan da aldım ama daha alınacak çoook şey var
Bilgisi olan yok mu kızlarKızlar aranızda hamile iken su çiçeği biriyle aynı ortamda bulunan ya da tanıdığı olan var mı acaba bu şekilde
sımdıden sebeğe cevırdı hepimizi gelınce neler olcak bakalımBence de canım. Dolaşıp geleyim de o arada biraz yürü merdiven in çık bişeyler ye iç azcık hareketlensin sıpaşunlardaki naza bak şimdiden
Bizde mersindeyiz buralar gerçekten çok sıcak dedğiniz gibi bende 3 er 4 er tane yarım kollu ve askılı body almayı düşünüyorum uzun kollu bir iki tane yeterli olacaktır zaten bi kaç ay sonra giyemeyecekleri için kışa sonrasında almayı düşünüyorum
Benim odam iki tane besik kaldiracak kadar büyük değil. İki bebek tek besikte uyum sağlar mi ondan da emin değilim. Işimi sağlama alayım dedim. Bir de mobilyaları çok uygun fiyata buldum ve kaçırmak istemedim. 2016 fiyatları dediler.Benim de ikiz ama daha hicbisey almadım cinsiyet de belli değil o yüzden oda felan yapıp yapmama konusunda şimdilik kararsızım biraz büyüyünce rahat rahat mı yapsam oda diyorum daha karar veremedim
Canım hamileliğin sonuna kadar bile böyle kanaması olanlar oluyor ve çok sağlıklı bebekleri oluyor. Stres seni daha kötü etkiler. Mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış. Allahın izniyle sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine. Dua ediyoruz sanakızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
inşallah canm cok tedirginmÇok gecmiş olsun. Asla üzmeyin kendinizi. bu tür olan cok arkadaşım vardı. şuanda maşllah turp gibi cocukları.
Sağol cnm allah razı olsun tedaviyle oldu zatenCanım hamileliğin sonuna kadar bile böyle kanaması olanlar oluyor ve çok sağlıklı bebekleri oluyor. Stres seni daha kötü etkiler. Mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış. Allahın izniyle sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine. Dua ediyoruz sana
Ne kadara aldın mobilyalari eğer ikisinin cinsiyeti aynı işe büyük bi odam var orayı oda olarak kullanacam farklı olursa eşim kıza büyük erkeğe küçük oda olacak diyor.benimde 1 tane besigim var onda yatıracam ikisini ablamın da ikizleri vardı o da ilk 6 ay öyle yaptı sonra yer yatağında yattılar biraz bebekler düşmesin diye.eşim biraz buyusunler güzel bir oda yapmak istiyorum ikide bir mobilya değiştirecek kadar zengin değilim diyor gibi bir sürü belirsizlik ha bi de ikizlerde risk çok olduğu için 7.aydan sonra bi çok şeyi alırız diyor.Benim odam iki tane besik kaldiracak kadar büyük değil. İki bebek tek besikte uyum sağlar mi ondan da emin değilim. Işimi sağlama alayım dedim. Bir de mobilyaları çok uygun fiyata buldum ve kaçırmak istemedim. 2016 fiyatları dediler.
Bende bilmiyorum üzülme aslında çok da merak etmiyorum sağlıklı olsunlar başka bişey istemiyorumHerkes biliyo resmen cinsiyeti ben gibi bilmeyenler bir adım öne gelsin
dun aksam gıttım kızlarbaldan_madam her hastanede var ama zubeyde hanımda bosyer bulup gittim gitmez olaydım kafa corba oldu erkek bı doktora gırdım esımı almadı ıcerı . sankı bu ısı tek basıma yaptım arkasından gırdım ultrasona aldı tek kelıme etmedı ekranda arkamda durdu hıc gormedım kıpırdıyomu ona bıle bakamadım ayakta elının ucuyla baktı 3 lu test ıcın kan verın dedı yaptırmıycam dedım ben testı vereyım sız bılırsınız kan vermezsınız ozmn dedi. ıyı mı kotu mu enı boyu hıc bısey soylemedı uyuz. cınsıyetı sordum daha cok erken bellı olmaz deedi 11. haftada ogrenen arkadasım var bnm ya 16 nasıl erken anlamadım ama sankı oglan havası var dedı kendı doktorum %90 kız demıstı hangısı dogru bılmıyorum ama sıfır ılgı hıc bılgı de vermedı bılmıyorum belkı doktordan dolayıdır. tam bır fıyaskoydu. ama kendı doktorma gıttıgımde cektıgım vıdeoyu durdurup bakıyorum sankı gercekten pipi var ya gostermemıstı ama ılk basında soyle bacak arasına cevırıyo ultrasonu . carssambaya kaldı kendı doktorumda ogrenıcem inşallah yoksa 14 mart ayrıntılıda artık kısmetse
devlet hastanesi oyle bacım eşini almıyor içeri , yorum yapmıyor hastasına eger video cekiceksen ve bebişini görmek istiosan ozele gidiceksin . verilen deger bu işte ortada maaleseffffdun aksam gıttım kızlarbaldan_madam her hastanede var ama zubeyde hanımda bosyer bulup gittim gitmez olaydım kafa corba oldu erkek bı doktora gırdım esımı almadı ıcerı . sankı bu ısı tek basıma yaptım arkasından gırdım ultrasona aldı tek kelıme etmedı ekranda arkamda durdu hıc gormedım kıpırdıyomu ona bıle bakamadım ayakta elının ucuyla baktı 3 lu test ıcın kan verın dedı yaptırmıycam dedım ben testı vereyım sız bılırsınız kan vermezsınız ozmn dedi. ıyı mı kotu mu enı boyu hıc bısey soylemedı uyuz. cınsıyetı sordum daha cok erken bellı olmaz deedi 11. haftada ogrenen arkadasım var bnm ya 16 nasıl erken anlamadım ama sankı oglan havası var dedı kendı doktorum %90 kız demıstı hangısı dogru bılmıyorum ama sıfır ılgı hıc bılgı de vermedı bılmıyorum belkı doktordan dolayıdır. tam bır fıyaskoydu. ama kendı doktorma gıttıgımde cektıgım vıdeoyu durdurup bakıyorum sankı gercekten pipi var ya gostermemıstı ama ılk basında soyle bacak arasına cevırıyo ultrasonu . carssambaya kaldı kendı doktorumda ogrenıcem inşallah yoksa 14 mart ayrıntılıda artık kısmetse
Aynen önceliğimiz saglıklı olmaları tabikide.Bende bilmiyorum üzülme aslında çok da merak etmiyorum sağlıklı olsunlar başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?