temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Çok gecmiş olsun. Asla üzmeyin kendinizi. bu tür olan cok arkadaşım vardı. şuanda maşllah turp gibi cocukları.

sizinki baya pipi canım bızde de bı şişlik var gıbı doktor kordon dedi ama hayırlısı çarşambaya artık. ztn carsamba ogrenmeden cıkmıcagımı doktorada belırttım
Bence de canım. Dolaşıp geleyim de o arada biraz yürü merdiven in çık bişeyler ye iç azcık hareketlensin sıpa şunlardaki naza bak şimdiden

Benim de ikiz ama daha hicbisey almadım cinsiyet de belli değil o yüzden oda felan yapıp yapmama konusunda şimdilik kararsızım biraz büyüyünce rahat rahat mı yapsam oda diyorum daha karar veremedim

Doktor 16. Haftaya kadar tahmin üzerine gidiyor zaten. 16. Haftadan sonra kesin bilgi veririm diyor. Onun için takma sakın. Sağlam adımlarla gidiyorsunuz .

Aynen öyle canım. Buralara kış kasımdan önce gelmiyor bahar zaten yok rkimde belki uzun ince giyer bebek olduğundan ama çokta giyemez yani.

Benim de ikiz ama daha hicbisey almadım cinsiyet de belli değil o yüzden oda felan yapıp yapmama konusunda şimdilik kararsızım biraz büyüyünce rahat rahat mı yapsam oda diyorum daha karar veremedim
Benim odam iki tane besik kaldiracak kadar büyük değil. İki bebek tek besikte uyum sağlar mi ondan da emin değilim. Işimi sağlama alayım dedim. Bir de mobilyaları çok uygun fiyata buldum ve kaçırmak istemedim. 2016 fiyatları dediler.

kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Canım hamileliğin sonuna kadar bile böyle kanaması olanlar oluyor ve çok sağlıklı bebekleri oluyor. Stres seni daha kötü etkiler. Mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış. Allahın izniyle sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine. Dua ediyoruz sana

Sağol cnm allah razı olsun tedaviyle oldu zaten

sweetwitch01 canım bende sagıp vermıstım 2 ay kadar mama ve sut karma sekılde sonra kesildi sutum gelmedi .oğlum emmedi emsede doymadı agladı hep mama vermek zorunda kalmıstım uzulme herkes verecek diye birsey yok.oğlum 3 yasında 1 kere hastalanmadı su ana kadar.gayette saglıklı

Ne kadara aldın mobilyalari eğer ikisinin cinsiyeti aynı işe büyük bi odam var orayı oda olarak kullanacam farklı olursa eşim kıza büyük erkeğe küçük oda olacak diyor.benimde 1 tane besigim var onda yatıracam ikisini ablamın da ikizleri vardı o da ilk 6 ay öyle yaptı sonra yer yatağında yattılar biraz bebekler düşmesin diye.eşim biraz buyusunler güzel bir oda yapmak istiyorum ikide bir mobilya değiştirecek kadar zengin değilim diyor gibi bir sürü belirsizlik ha bi de ikizlerde risk çok olduğu için 7.aydan sonra bi çok şeyi alırız diyor.

devlet hastanesi oyle bacım eşini almıyor içeri , yorum yapmıyor hastasına eger video cekiceksen ve bebişini görmek istiosan ozele gidiceksin . verilen deger bu işte ortada maaleseffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…