temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Haftaya cumartesi başka doktordan randevu aldım.
Eşimde ee daha gecen hafta gittik diyo. Kararsız kaldım.
Ama ultrason cihazı iyi olan bir doktorda daha görmek istiyorum.
Sizce gitmesemmi?
Çok ultrasona girmek istemiyordum aslında.

kızlar merhaba ,
ben 13 haftalıkken kızım olacağını öğrendim 19. haftamdayım.
şimdiden alışverişe başladım. kızım oda takımını seçtim . almadım ama neyi alacağıma karar verdim. zaten babannesi alacak :) odasının halısını perdesini avizesini ve beşiğinin arka kısmına gelecek duvar kağıdını bile aldım :) çok keyifli alışveriş yapmak. tüm bunlar heyecanımı ve mutluluğumu arttırıyor.
bu arada önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim hayırlısıyla ordan da güzel sonuçlar aldığımda kafam rahat edecek.
indirimli fiyatlardan faydalanmak için haziranda doğum yapacağımı da hesaba katarak kıyafetler de aldım.
sevgililer günü indirim çılgınlığı sebebiyle avm lerdeki bebek mağazaları kalabalıktan istifade için inanılmaz indirimler yapıyor takip etmenizi öneririm. sevgiler...

tuctuc almıssın bayagı ama ben ilk gebeliğimde 33 kilo aldım zayıftım su an ilk gebeliğimden daha zayıfım ve 17.haftaya girdim 1 kilo aldım daha ilk gebeliğim tecrube oldu bana .Allahtan 33 kilo almama ragmen en ufak catlagım olmadı sansım varmıs insallah bu gebelikte de olmaz diye dua ediyrum.hedefim en fazla 12-15 arası almak.insallah istikrarlı sekilde devam ederim .ama şuda var 2 gebeliğimde de mide bulantım oldu bu gebeliğim bulantı acısından daha yogun gecti ilkinde 3 kere cıkarıyorsam gunde bunda 8 kere cıkarıyordum ve bişey yiyemıyordum onunda etkisi oldu .

devlet hastanesi oyle bacım eşini almıyor içeri , yorum yapmıyor hastasına eger video cekiceksen ve bebişini görmek istiosan ozele gidiceksin . verilen deger bu işte ortada maaleseffff
gercekten suç işlemiş gibi davranıyolar ınsana cok garıbıme gıttı.neyse aklımda kalmadı en azından devlet hast

kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Canim 2. Gebelikte yasadim. Doktorum muhtemelen dusuk yapicaksin dedi ama cok sukur bebegim tuttundu. Elinden geldigince yatip kalkmicaksin. Serum ve igne yapildiysa 1 hafta icinde kanaman gecer insallah. Kanama sonrasi kahve rengi kanama olabilir ve pihti dusebilir korkma. Kahverengi olmasi aktif kanama bittigini gosterir ve pihtilarda rahim cevresindeki eski kanamadan kalanlarin atilmasidir.
Doktor destek amacli progesteron verebilir tavsiyem verirse fitil olarak kullan bu ilac hem agizdan hemde fitil olarak kullanilabiliyor.
Birde eger bebegin dusecekse bunu ne doktor nede sen engelleyebilirsin bu yapilanlar sana destek amacli.
Bana wc haricinde yataktan kalkmak yasakti. Insallah bebegin tutunur canim.

Bende zayif hamile kaldım 43 le suan 49um.bide benim bi hafta bulantim oldu kusmam falan olmadi hic habire yiyorum o yuzden.heralde 60 a ulascam bu gidisle:) sen zayifsin sadece gobek cikar diyolardida kandirmislar beni

Ilkinde olmadiysa bunda da olmaz canim merak etme. Insallah bunda az kilo alirsin ama aldigin butun kilolari vermisin tebrikler canim.

inşallah cnm zaten progestan verdi ama yuvarlak hap şeklinde onumu fitil seklinde kullanicam

inşallah cnm zaten progestan verdi ama yuvarlak hap şeklinde onumu fitil seklinde kullanicam
Evet canim onu fitil olarak alttan kullanicaksin istersen doktoruna sor ilacin prospektusunde de yazar.
Agizdan aldiginda depresif etki ve asiri bas donmesi yapiyor ama fitil olarak alinca bu yan etkileri olmuyor. Etkisi ayni olur. Kanaman azalmis galiba bu iyi haber. Mumkun oldugunca yat ve dinlen canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…