- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.121
Ben de öğrenemedim inşallah bugün öğrenirim :)Herkes biliyo resmen cinsiyeti ben gibi bilmeyenler bir adım öne gelsin
Hadi inşallahBen de öğrenemedim inşallah bugün öğrenirim :)
kaç kilo aldın su ana kadar ?Öyle tabi canım ama alınıyo malesef :) ben zayif hamile kaldim ama ondanda okadar aliyo olabilirim.zayiflar daha cok kilo aliyomus genelde bakiyorumda.
demiştim ama ilk baslarda senin oğlun olacak diye hatırlıyor musun ? :)Canım o pozun pipilisi böyle bişeysendeki kordon da olabilir belli olmaz birşeyler var yok değil ama hakkında hayırlısı
doğum tarihini yazıcaksın bilgilerinin oldugun yerde alt kısma dogru ilerleyince görürsün.kizla hamile takvimini beceremedim nsl o son adet tarihim 15 10 2016
evet ben su çicegiydim gec cıkardım teyzemin kızı hamileydi bayramda gelmişlerdi.ona gecmişti ama bişey olmadı bebişe saglıklı dogduKızlar aranızda hamile iken su çiçeği biriyle aynı ortamda bulunan ya da tanıdığı olan var mı acaba bu şekilde
tmm cann Sağoldoğum tarihini yazıcaksın bilgilerinin oldugun yerde alt kısma dogru ilerleyince görürsün.
18+4 um suan 6 kilo aldim canımkaç kilo aldın su ana kadar ?
gercekten suç işlemiş gibi davranıyolar ınsana cok garıbıme gıttı.neyse aklımda kalmadı en azından devlet hastdevlet hastanesi oyle bacım eşini almıyor içeri , yorum yapmıyor hastasına eger video cekiceksen ve bebişini görmek istiosan ozele gidiceksin . verilen deger bu işte ortada maaleseffff
Canim 2. Gebelikte yasadim. Doktorum muhtemelen dusuk yapicaksin dedi ama cok sukur bebegim tuttundu. Elinden geldigince yatip kalkmicaksin. Serum ve igne yapildiysa 1 hafta icinde kanaman gecer insallah. Kanama sonrasi kahve rengi kanama olabilir ve pihti dusebilir korkma. Kahverengi olmasi aktif kanama bittigini gosterir ve pihtilarda rahim cevresindeki eski kanamadan kalanlarin atilmasidir.kızlar meraba bende hamileyim 17 haftalk ve kanamm var gece goktordaydm serum verdi iğne yaptı düşük tehdidim var benim gibi bi durum yasayan varmı lutfen bilgi verirmisiniz çok korkuyorum
Bende zayif hamile kaldım 43 le suan 49um.bide benim bi hafta bulantim oldu kusmam falan olmadi hic habire yiyorum o yuzden.heralde 60 a ulascam bu gidisle:) sen zayifsin sadece gobek cikar diyolardida kandirmislar benituctuc almıssın bayagı ama ben ilk gebeliğimde 33 kilo aldım zayıftım su an ilk gebeliğimden daha zayıfım ve 17.haftaya girdim 1 kilo aldım daha ilk gebeliğim tecrube oldu bana .Allahtan 33 kilo almama ragmen en ufak catlagım olmadı sansım varmıs insallah bu gebelikte de olmaz diye dua ediyrum.hedefim en fazla 12-15 arası almak.insallah istikrarlı sekilde devam ederim .ama şuda var 2 gebeliğimde de mide bulantım oldu bu gebeliğim bulantı acısından daha yogun gecti ilkinde 3 kere cıkarıyorsam gunde bunda 8 kere cıkarıyordum ve bişey yiyemıyordum onunda etkisi oldu .
Ilkinde olmadiysa bunda da olmaz canim merak etme. Insallah bunda az kilo alirsin ama aldigin butun kilolari vermisin tebrikler canim.tuctuc almıssın bayagı ama ben ilk gebeliğimde 33 kilo aldım zayıftım su an ilk gebeliğimden daha zayıfım ve 17.haftaya girdim 1 kilo aldım daha ilk gebeliğim tecrube oldu bana .Allahtan 33 kilo almama ragmen en ufak catlagım olmadı sansım varmıs insallah bu gebelikte de olmaz diye dua ediyrum.hedefim en fazla 12-15 arası almak.insallah istikrarlı sekilde devam ederim .ama şuda var 2 gebeliğimde de mide bulantım oldu bu gebeliğim bulantı acısından daha yogun gecti ilkinde 3 kere cıkarıyorsam gunde bunda 8 kere cıkarıyordum ve bişey yiyemıyordum onunda etkisi oldu .
inşallah cnm zaten progestan verdi ama yuvarlak hap şeklinde onumu fitil seklinde kullanicamCanim 2. Gebelikte yasadim. Doktorum muhtemelen dusuk yapicaksin dedi ama cok sukur bebegim tuttundu. Elinden geldigince yatip kalkmicaksin. Serum ve igne yapildiysa 1 hafta icinde kanaman gecer insallah. Kanama sonrasi kahve rengi kanama olabilir ve pihti dusebilir korkma. Kahverengi olmasi aktif kanama bittigini gosterir ve pihtilarda rahim cevresindeki eski kanamadan kalanlarin atilmasidir.
Doktor destek amacli progesteron verebilir tavsiyem verirse fitil olarak kullan bu ilac hem agizdan hemde fitil olarak kullanilabiliyor.
Birde eger bebegin dusecekse bunu ne doktor nede sen engelleyebilirsin bu yapilanlar sana destek amacli.
Bana wc haricinde yataktan kalkmak yasakti. Insallah bebegin tutunur canim.
Evet canim onu fitil olarak alttan kullanicaksin istersen doktoruna sor ilacin prospektusunde de yazar.inşallah cnm zaten progestan verdi ama yuvarlak hap şeklinde onumu fitil seklinde kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?