- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.221
Ben alışveriş yapmadım ya erken daha bence bir ay sonra başlarım ufak ufak. Ama koca koca mobilyalar almayı düşünmüyorum hem lojmanda kalıyoruz biz evim büyük değil şimdilik erken bence bebişimiz tek başına uyuyamaz odasında herhalde 3 yaşından önce.
Bir de ben pazartesi sağlık ocağına gidip aşı yaptıracam ebe aradı gel dedi. Giden var mı başka? 19 haftalık hamileyimşuan. 19-21 haftalarda gidiliyor :)
Canım bana da pek mantıklı gelmedi aşı yaptırmak hamileyken ama doktoruma sorucam birazdan kontrolüm var. Yaptır derse yaptırırım heralde bir bildikleri vardır ama yaptırma derse yaptırtmam kesinlikle. Yazarım çıkınca.Ben aşı yaptırmak istemiyorum yaaa.ablam hamileyken 1 doz yaptirmis doktoru kızmış neden bana sormadan aşı yaptırıyorsun ağır metal içeriyor aşı bebeğin otistik olmasına sebep olur demiş o yüzde bende baştan beri aşıya karşı bi tepkim vardı ama onu söyleyince daha bi çekindim.benim gibi düşünen var mi
Tamam canim bununla alakalı bi haber çıkmıştı bulursam size burdan linkini atacam çok etkilemişti beni o haberCanım bana da pek mantıklı gelmedi aşı yaptırmak hamileyken ama doktoruma sorucam birazdan kontrolüm var. Yaptır derse yaptırırım heralde bir bildikleri vardır ama yaptırma derse yaptırtmam kesinlikle. Yazarım çıkınca.
bence reglinle alakalı sakın kafana takıp kendini uzme ablamın eşide rahim agzındaydı 37haftada dogum yaptı sorun yasamadı sen son zamanlarda sık sık doktora git sadece takipte ol.Kızlar dün akşamüstü koyu kahve şeklinde ufak lekelenmelerim oldu. Tedbirli olmak gerekir diye hemen dr a gittik. Usg de bi sorun gözükmedi ama takip için yatış verildi. Bu geceyi doğumevinde geçirdim. Sabah genel usgye aldılar, uzman bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu bu yüzden kanama yaşama ihtimalimi söyledi. Onun dışında herşey normal ve yolunda dedi. Öğlen taburcu oldum hiçbişeyim kalmamıştı. Ama şimdi çok ufak yine koyu lekelenmeler başladı. Bu böyle devam edermi çok merak ediyorum bilenler yazabilirmi ? Dr tedbir olsun diye progestan başlattı bu arada. Bende leke kalmayınca koymamıştım. Şimdi olunca koyayım dedim fitil olarak. Ayrıca çok hafif regl sancılarım var ve baktım şuan 4. Ayki regl dönemmimdeyim. Belki hatrlarsınız 8.haftada da ufak lekelenmeler yaşamıştım hiçbi sorun gözükmemişti yine. Ozamanda regl dönemiydi. Acaba diyorum vücut regl döneminde böyle ufak tepkimi veriyo? Fikri olan yada benzer şeyleri yaşayan duyan yorum yazarsa çok sevinirim
ben sanslııym 3 yasında oglum var e ee bu da oğlan bir suru kıyafeti var onlardan da giydiricem yatagı falan var , puset alıcam baskasına vermıstım oğlum bastonunu kullanıyor ilerde de bastonu uufaklık kullanır . eee tabii bende ozenıyorm şimdi var die de almyavak değilim yeni kıayfetler alıcam ama 6. yada7. ayda almayı dusunuyorum .Kızlar alışverişe başlayan varmı :)))
ben 2014 temmuz ayında son doz tetanoz asımı olmustum tekrar olmama gerek var mı yaa ?Mobilya bende daha sonra yaptım xaten ilk etapta park yatak yeterli geldi. Aşı zamanı evet ama benim 22 haftada olacak en son dozum 2013te olduğundan dolayı canım. Tetanoz aşısı olacak zaten.
Rabbim uzak etsin uzun bir süre herşeyi.Ameliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Hoşgeldin aramıza.Merhaba güzel anneler, ben de varım.
Regl tepkisidir sanırım vucudunun.Her kadında farklı oluyor maalesef ki hamilelik.Kızlar dün akşamüstü koyu kahve şeklinde ufak lekelenmelerim oldu. Tedbirli olmak gerekir diye hemen dr a gittik. Usg de bi sorun gözükmedi ama takip için yatış verildi. Bu geceyi doğumevinde geçirdim. Sabah genel usgye aldılar, uzman bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu bu yüzden kanama yaşama ihtimalimi söyledi. Onun dışında herşey normal ve yolunda dedi. Öğlen taburcu oldum hiçbişeyim kalmamıştı. Ama şimdi çok ufak yine koyu lekelenmeler başladı. Bu böyle devam edermi çok merak ediyorum bilenler yazabilirmi ? Dr tedbir olsun diye progestan başlattı bu arada. Bende leke kalmayınca koymamıştım. Şimdi olunca koyayım dedim fitil olarak. Ayrıca çok hafif regl sancılarım var ve baktım şuan 4. Ayki regl dönemmimdeyim. Belki hatrlarsınız 8.haftada da ufak lekelenmeler yaşamıştım hiçbi sorun gözükmemişti yine. Ozamanda regl dönemiydi. Acaba diyorum vücut regl döneminde böyle ufak tepkimi veriyo? Fikri olan yada benzer şeyleri yaşayan duyan yorum yazarsa çok sevinirim
Evet canım bende öyleymiş gibi hissediyorum çok takmıyorum o yüzden. Benmkisi sadece merak :) dr da eş için korkulacak bişiy değil genelde yukarı çıkıyo demişti, evet takip etmek gerekiyo çok sağolbence reglinle alakalı sakın kafana takıp kendini uzme ablamın eşide rahim agzındaydı 37haftada dogum yaptı sorun yasamadı sen son zamanlarda sık sık doktora git sadece takipte ol.
Tamam canim teşekkür ederimKızlar şimdi sordum doktoruma sağlık ocağından çağırdılar test aşı falan yapacaklarmış dedim. Ayrıntılı ultrason sonucuna ben bakana kadar kesinlikle gitmiyorsun dedi. Arada randevu verdiler gel diye dedim. Git doktorum ayrıntılı ultrasondan önce birşey yaptırmayacaksın kesinlikle dedi de yaptırma birşey dedi. Ne ilgisi var bilmiyorum ama aşıya da ona göre bakıcaz dedi. Doktorlarınıza danışmadan yaptırmayın derim
Ben sordum doktoruma yaptir dedi bana.allah korusun hamileyken biyerine bisey batsa girse mikrop kapmaman icin yapiliyo.her kafadan bi ses cikiyo insan tedirgin oluyo dogal olarak.En çok düşündüğüm durum şu tetenoz aşısı ilk bebeğimde doktorum burda doğum yapacaksan yaptirmana gerek yok demişti bende yaptirmamistim şimdiki doktorum be diyecek merak ediyorum doktoruna soranlar yazarsaniz buraya çok iyi olur
Ben de arayıp sorayım dün hiç aklıma gelmedi bak canım bebek nasılmış kocaman olmus mu ? Ben kızımı öğrendim içim kıpır kıpır zaman hiç geçmiyor sanki artık :)Kızlar şimdi sordum doktoruma sağlık ocağından çağırdılar test aşı falan yapacaklarmış dedim. Ayrıntılı ultrason sonucuna ben bakana kadar kesinlikle gitmiyorsun dedi. Arada randevu verdiler gel diye dedim. Git doktorum ayrıntılı ultrasondan önce birşey yaptırmayacaksın kesinlikle dedi de yaptırma birşey dedi. Ne ilgisi var bilmiyorum ama aşıya da ona göre bakıcaz dedi. Doktorlarınıza danışmadan yaptırmayın derim
Canim gecmis olsun. Benim de bebegin esi asagida o yuzden en ufak bir hareketimde kasiklarima agri giriyor. 20 metre bile yuruyemiyorum. Eger sen de yuruduysen vucudun zorlanmistir ondan kanaman olmustur. Doktor bana kendini zorlama, ayakta cok kalma ve yurume dedi. Zamanla yukari cikar dedi bana da ama boyle bizim gibi baslayanlarin normal hamileler kadar yukari cikmiyormus arastirdim da ben biraz. Sonuna kadar dikkat edicez artik canim.Evet canım bende öyleymiş gibi hissediyorum çok takmıyorum o yüzden. Benmkisi sadece merak :) dr da eş için korkulacak bişiy değil genelde yukarı çıkıyo demişti, evet takip etmek gerekiyo çok sağol
Gözünaydın canım :) büyümüş bizim sıpa da 18 cm falan var boyu dedi 168 gr olmuş :) büyüyor hızla :) göbeği bir hafta önden gidiyor dediBen de arayıp sorayım dün hiç aklıma gelmedi bak canım bebek nasılmış kocaman olmus mu ? Ben kızımı öğrendim içim kıpır kıpır zaman hiç geçmiyor sanki artık :)
Uzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))Gözünaydın canım :) büyümüş bizim sıpa da 18 cm falan var boyu dedi 168 gr olmuş :) büyüyor hızla :) göbeği bir hafta önden gidiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?