temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mobilya bende daha sonra yaptım xaten ilk etapta park yatak yeterli geldi. Aşı zamanı evet ama benim 22 haftada olacak en son dozum 2013te olduğundan dolayı canım. Tetanoz aşısı olacak zaten.

Ben aşı yaptırmak istemiyorum yaaa.ablam hamileyken 1 doz yaptirmis doktoru kızmış neden bana sormadan aşı yaptırıyorsun ağır metal içeriyor aşı bebeğin otistik olmasına sebep olur demiş o yüzde bende baştan beri aşıya karşı bi tepkim vardı ama onu söyleyince daha bi çekindim.benim gibi düşünen var mi

Canım bana da pek mantıklı gelmedi aşı yaptırmak hamileyken ama doktoruma sorucam birazdan kontrolüm var. Yaptır derse yaptırırım heralde bir bildikleri vardır ama yaptırma derse yaptırtmam kesinlikle. Yazarım çıkınca.

Tamam canim bununla alakalı bi haber çıkmıştı bulursam size burdan linkini atacam çok etkilemişti beni o haber

bence reglinle alakalı sakın kafana takıp kendini uzme ablamın eşide rahim agzındaydı 37haftada dogum yaptı sorun yasamadı sen son zamanlarda sık sık doktora git sadece takipte ol.

En çok düşündüğüm durum şu tetenoz aşısı ilk bebeğimde doktorum burda doğum yapacaksan yaptirmana gerek yok demişti bende yaptirmamistim şimdiki doktorum be diyecek merak ediyorum doktoruna soranlar yazarsaniz buraya çok iyi olur

Kızlar alışverişe başlayan varmı :)))
ben sanslııym 3 yasında oglum var e ee bu da oğlan bir suru kıyafeti var onlardan da giydiricem yatagı falan var , puset alıcam baskasına vermıstım oğlum bastonunu kullanıyor ilerde de bastonu uufaklık kullanır . eee tabii bende ozenıyorm şimdi var die de almyavak değilim yeni kıayfetler alıcam ama 6. yada7. ayda almayı dusunuyorum .

Mobilya bende daha sonra yaptım xaten ilk etapta park yatak yeterli geldi. Aşı zamanı evet ama benim 22 haftada olacak en son dozum 2013te olduğundan dolayı canım. Tetanoz aşısı olacak zaten.
ben 2014 temmuz ayında son doz tetanoz asımı olmustum tekrar olmama gerek var mı yaa ?

Ameliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Rabbim uzak etsin uzun bir süre herşeyi.
Çok gemciş olsun.

Merhaba güzel anneler, ben de varım.
Hoşgeldin aramıza.

Regl tepkisidir sanırım vucudunun.Her kadında farklı oluyor maalesef ki hamilelik.

Kızlar şimdi sordum doktoruma sağlık ocağından çağırdılar test aşı falan yapacaklarmış dedim. Ayrıntılı ultrason sonucuna ben bakana kadar kesinlikle gitmiyorsun dedi. Arada randevu verdiler gel diye dedim. Git doktorum ayrıntılı ultrasondan önce birşey yaptırmayacaksın kesinlikle dedi de yaptırma birşey dedi. Ne ilgisi var bilmiyorum ama aşıya da ona göre bakıcaz dedi. Doktorlarınıza danışmadan yaptırmayın derim

bence reglinle alakalı sakın kafana takıp kendini uzme ablamın eşide rahim agzındaydı 37haftada dogum yaptı sorun yasamadı sen son zamanlarda sık sık doktora git sadece takipte ol.
Evet canım bende öyleymiş gibi hissediyorum çok takmıyorum o yüzden. Benmkisi sadece merak :) dr da eş için korkulacak bişiy değil genelde yukarı çıkıyo demişti, evet takip etmek gerekiyo çok sağol

Tamam canim teşekkür ederim

Selam hanımlar
20 .haftada yapilan aşı tetanoz aşısı değil mi ?
Doğum esnasında özellikle sezeryan da olası mikrop vs kapma olayları için diye biliyorum bu aşıyı. Önceki gebelikte de bir doz olmaz üzere yaptım ben de çok şükür bir sorun olmadı ama.merak ettim ben de sorayım bakalım Dr a ne diycek

Ben sordum doktoruma yaptir dedi bana.allah korusun hamileyken biyerine bisey batsa girse mikrop kapmaman icin yapiliyo.her kafadan bi ses cikiyo insan tedirgin oluyo dogal olarak.

Ben de arayıp sorayım dün hiç aklıma gelmedi bak canım bebek nasılmış kocaman olmus mu ? Ben kızımı öğrendim içim kıpır kıpır zaman hiç geçmiyor sanki artık :)

Evet canım bende öyleymiş gibi hissediyorum çok takmıyorum o yüzden. Benmkisi sadece merak :) dr da eş için korkulacak bişiy değil genelde yukarı çıkıyo demişti, evet takip etmek gerekiyo çok sağol
Canim gecmis olsun. Benim de bebegin esi asagida o yuzden en ufak bir hareketimde kasiklarima agri giriyor. 20 metre bile yuruyemiyorum. Eger sen de yuruduysen vucudun zorlanmistir ondan kanaman olmustur. Doktor bana kendini zorlama, ayakta cok kalma ve yurume dedi. Zamanla yukari cikar dedi bana da ama boyle bizim gibi baslayanlarin normal hamileler kadar yukari cikmiyormus arastirdim da ben biraz. Sonuna kadar dikkat edicez artik canim.

Ben de arayıp sorayım dün hiç aklıma gelmedi bak canım bebek nasılmış kocaman olmus mu ? Ben kızımı öğrendim içim kıpır kıpır zaman hiç geçmiyor sanki artık :)
Gözünaydın canım :) büyümüş bizim sıpa da 18 cm falan var boyu dedi 168 gr olmuş :) büyüyor hızla :) göbeği bir hafta önden gidiyor dedi

Gözünaydın canım :) büyümüş bizim sıpa da 18 cm falan var boyu dedi 168 gr olmuş :) büyüyor hızla :) göbeği bir hafta önden gidiyor dedi
Uzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…