- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.181
kızlar benim su gibi akıntım var normalmi???
Kizlaaaar artık dünyam pespembeyüzde yüz olmamakla bence kız dedi bacak arası çok netti bomboştu :))) yakınlaştırıp baktı falan yok bi çıkıntı :))) 160 gr olmuşuz ekrana sigmiyoruz artık boyunu olcmedi sanırım bi sürü şey ölçtü ama kızdan sonra ben pembe hayallere dalmışım :)) gününden yine önde maşallah yavruma
Iki uc gundur aksam saatlerinde oluyo kilodumu islatiyoCanım su gibi akıntı normal de.miktari önemli aslında. gün içinde akıntı eski halinden çok daha fazla olur gebelikte ... sürekli mi akıntı
Sağol canım :)Canim hayirli olsun Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin minik kizina :))
Amin canım inşallah hepimiz alalımGözün aydın...Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Canım o zamanSadece isim yazmak yerine isimlerimizin yanina bebek cinsiyeti ve tahmini dogum tarihlerini yazsan takip etmek acisindan mantikli olurdu bence ama o da sana cok is olcak canim
Kızlar dualariniza çok ihtiyacım var.. Apandisitten ameliyat olucam çok korkuyorum hazırladılar beni kurbanlık koyun gibiyim...
Al benden de o kadar. Hiç bir şey almadım henüz. Hem cinsiyet belli değil hem de totem yaptım sanki önceki 3 gebeliğim kötü sonuçlanınca 7.aya kadar almicam diyodum. Ama şimdi böle ufak ufak alasım var sankim Ben de cok bilmiyorum da işte etrafımda bilenler ne diyosa ona bakıcam. Eşimin ailesi başka şehirde oldugu için istemesem de park yatak bakıcam katlanıp arabanın bagajına sığıyornuş. Puset diyo herkes oto koltuğu gibi olandan. Cinsiyet belli diil o yuzden kıyafet hiç bakmadım bile. Cinsiyet belli olunca başlicak gibiyim bakalım artıkHanımlar maaşallah hepiniz bişeyler almışsınız ne güzel yaa ben çöp dahi almadım henüz sadece birkaç parça hediye gelen şeyler var o kadar... ben oda yapmayı düşünmüyorum kiracıyım bir de zaten bebek 1 yaşına kadar yanımda yatacak gerek görmedim ayrı odaya. Ben 6.5 Aydan sonra almayı düşünüyorum nasılsa herşey elimizin altında sizlerin yardımıyla da ne alacağımı bilirsem zor olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli hatunların tavsiyelerine açığım
Iki uc gundur aksam saatlerinde oluyo kilodumu islatiyo
Ben de daha hic bisey almadim canim. Cinsiyetimiz de belli oldu aslinda ama bana yine de erken gibi geliyor. Su anda hic biseyi yok oglusumun ne hediye ne bizim aldigimiz :) Arastirmaya bile baslamadim daha, burdan paylasan tecrubeli annelere tesekkur ediyorum, takipte kalip ona gore alisveris yapıcam artik :)Al benden de o kadar. Hiç bir şey almadım henüz. Hem cinsiyet belli değil hem de totem yaptım sanki önceki 3 gebeliğim kötü sonuçlanınca 7.aya kadar almicam diyodum. Ama şimdi böle ufak ufak alasım var sankim Ben de cok bilmiyorum da işte etrafımda bilenler ne diyosa ona bakıcam. Eşimin ailesi başka şehirde oldugu için istemesem de park yatak bakıcam katlanıp arabanın bagajına sığıyornuş. Puset diyo herkes oto koltuğu gibi olandan. Cinsiyet belli diil o yuzden kıyafet hiç bakmadım bile. Cinsiyet belli olunca başlicak gibiyim bakalım artık
Canım büyük geçmiş olsun bu son aksilik olsun inşallah bundan sonra sağlıkla geçsin gebeliğin bebeğini sağlıkla al kucağınaAmeliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Benimde cok canım akıntım bazen su gibi bazen koyulasiyo takiliyo kafasına gore.normal dedi doktorum olurmus.ama sen yine tabi sor kendi doktoruna icin rahat eder.kızlar benim su gibi akıntım var normalmi???
Cok gecmis olsun. Bununla gecer insallah. Allah acil sifa versin.Ameliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Cok gecmis olsun rabbim sanada evladınada saglık sıgat versin.iyi düsün iyi olsun canim cokcok gecmis olsunAmeliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Canım bende seni merak ediyordum iyi ki yazdın çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al açık ameliyat yaptılar kapalı mıAmeliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
cok su içiyoruz normal surekli tuvalete tasınmamız canım içmesek gelmeyecekSelamlar annecikler, umarım her şey yolundadır, 16. haftamdayım ben de göbüşüm kendini belli etmeye başladı 2 buçuk kilo almışım normal dedi doktorum. Eminim normaldir de sizin de oluyor mu kızlar ya belimin solunda kalçama yakın yere bir sancı giriyor ki sormayın. bu bel ağrısı daha şimdiden huzursuz etti beni ama doktorum bel ağrısına yapcak bişey yok diyo. Ağrı da değil acı acı sancı giriyor. benzerini yaşayanlar var mı ki?
Güya ilk trimesterdan sonra çiş düzeliyodu benim arttı yav zor tutuyorum kendimi wcye yetişirken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?