temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam
Benim göbek iyice belirdi beni bir telaş sardı gebelik pantolonu felan almak icin
Pantolonlarım oluyor da giymesem daha iyi olacak sanki..
Ama en heyecanlı olan şey bebeği hissetmeye başladım inanamadım önce ama hep sağda ve aynı yerden gelen kımıldamalar
Heyecandan gözlerim doldu allahım ne güzel duygu bu yaa

Gözün aydın...Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar bebek bezi konusunda aklıma gelmişken söyleyeyim. Önceden stok yapmak pek ise yaramıyor. Çünkü her bebeğe iyi gelen bez ayrı oluyor. Boşuna önceden para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum. Birde normal kg da doğan erkek çocukları için bir büyük beden bez almak gerek diye duymuştum.
Biberon dr browns in kullandım memnun kaldım. Anne sutu ve mama verdim 6aya kadar. Çok şükür bırakma gibi bir durumu da olmadi

Sadece isim yazmak yerine isimlerimizin yanina bebek cinsiyeti ve tahmini dogum tarihlerini yazsan takip etmek acisindan mantikli olurdu bence ama o da sana cok is olcak canim
Canım o zaman
kendi nikiniz-cinsiyet-tah.dğm tarihi
Şeklinde yazın beni etiketleyin ki ben ordan kopyalayıp yazayım. Bilgisayar imkanım yok. Tlfnda da ilk sayfaya dönünce diğerlerini göremiyorum. Böyle paylaşırsanız tek tek kopyalayıp yapıştırırım.

Al benden de o kadar. Hiç bir şey almadım henüz. Hem cinsiyet belli değil hem de totem yaptım sanki önceki 3 gebeliğim kötü sonuçlanınca 7.aya kadar almicam diyodum. Ama şimdi böle ufak ufak alasım var sankim Ben de cok bilmiyorum da işte etrafımda bilenler ne diyosa ona bakıcam. Eşimin ailesi başka şehirde oldugu için istemesem de park yatak bakıcam katlanıp arabanın bagajına sığıyornuş. Puset diyo herkes oto koltuğu gibi olandan. Cinsiyet belli diil o yuzden kıyafet hiç bakmadım bile. Cinsiyet belli olunca başlicak gibiyim bakalım artık

Ben de daha hic bisey almadim canim. Cinsiyetimiz de belli oldu aslinda ama bana yine de erken gibi geliyor. Su anda hic biseyi yok oglusumun ne hediye ne bizim aldigimiz :) Arastirmaya bile baslamadim daha, burdan paylasan tecrubeli annelere tesekkur ediyorum, takipte kalip ona gore alisveris yapıcam artik :)

Ameliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Canım büyük geçmiş olsun bu son aksilik olsun inşallah bundan sonra sağlıkla geçsin gebeliğin bebeğini sağlıkla al kucağına

Ameliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Canım bende seni merak ediyordum iyi ki yazdın çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al açık ameliyat yaptılar kapalı mı

cok su içiyoruz normal surekli tuvalete tasınmamız canım içmesek gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…