temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bende seni merak ediyordum iyi ki yazdın çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al açık ameliyat yaptılar kapalı mı

Acik oldum tatlım bi güzel kestiler diktiler... Hala soktayim... çok saol amin inşallah sağ salim hepimiz alabilelim inşallah bebislerimizi kucaklarimiza...

Arzustokrasi canım cok gecmiş olsun Allah daha kötulerinden korusun . bu da senin bahtsızlıgın olmus ama her şerde bir hayır vardır.

Ah kuzum ah valla burnumdan geldi artik gebeliğim.. Neyseki patlamadan yetistik nuricim ya doktorların bitenesi sağolsun onun sayesinde anlasildi...

Enfeksiyon olmasın sakın bel Ağrın var mı?

Çok geçmiş olsun canım kontrolde mi çıktı yoksa ağrın falan mı oldu

Çok geçmiş olsun canım kontrolde mi çıktı yoksa ağrın falan mı oldu

Gece ağrı girdi birden uyurken sabah kadar kivrandim sabahta doğruca hastaneye doktoruma.. Ultrason da hic bişi gözükmedi ayrintiliya filanda girdim yok ama agrimdan anladılar kesin dediler hemen ameliyata aldılar... Çok saol bacım Rabbim kimseye göstermesin..

Doğum alıştırmasi yapmış gibi bişi oldum belimden uyusturdular çok acimiyormus kızlar o spinal anestezi dedikleri...

Canım tekrar geçmiş olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

nurı huseyinoğlundan mı bahsediiosun canım bende ona gidiorum mukemmel otesi bir doktor .

Bende büyüyen besik lerden almak istiyordum ama zaten 1 tane tek kişilik baza var yanına bir baza daha alırım.gibi bu arada çok uyguna almışsın mobilyaları bende bulsam belki alırdim ama ikilerden dolayı işten ayrıldım tek maas ve kredi ev geçimi çok zormuş allah yardımcımız olsun

Kızlar dün akşamüstü koyu kahve şeklinde ufak lekelenmelerim oldu. Tedbirli olmak gerekir diye hemen dr a gittik. Usg de bi sorun gözükmedi ama takip için yatış verildi. Bu geceyi doğumevinde geçirdim. Sabah genel usgye aldılar, uzman bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu bu yüzden kanama yaşama ihtimalimi söyledi. Onun dışında herşey normal ve yolunda dedi. Öğlen taburcu oldum hiçbişeyim kalmamıştı. Ama şimdi çok ufak yine koyu lekelenmeler başladı. Bu böyle devam edermi çok merak ediyorum bilenler yazabilirmi ? Dr tedbir olsun diye progestan başlattı bu arada. Bende leke kalmayınca koymamıştım. Şimdi olunca koyayım dedim fitil olarak. Ayrıca çok hafif regl sancılarım var ve baktım şuan 4. Ayki regl dönemmimdeyim. Belki hatrlarsınız 8.haftada da ufak lekelenmeler yaşamıştım hiçbi sorun gözükmemişti yine. Ozamanda regl dönemiydi. Acaba diyorum vücut regl döneminde böyle ufak tepkimi veriyo? Fikri olan yada benzer şeyleri yaşayan duyan yorum yazarsa çok sevinirim

Canım bende 11.haftada yaşadım ve 2 gün daha devam etti lekeler hemen kesilmez.ayrıca olabilir adet dönemlerinde lekelenmeler

Ben alışveriş yapmadım ya erken daha bence bir ay sonra başlarım ufak ufak. Ama koca koca mobilyalar almayı düşünmüyorum hem lojmanda kalıyoruz biz evim büyük değil şimdilik erken bence bebişimiz tek başına uyuyamaz odasında herhalde 3 yaşından önce.

Bir de ben pazartesi sağlık ocağına gidip aşı yaptıracam ebe aradı gel dedi. Giden var mı başka? 19 haftalık hamileyimşuan. 19-21 haftalarda gidiliyor :)

Tetanoz aşısı yapacaklar canım muhtemelen banada aile hekimim 20.haftada gel demişti

23 şubatta cagirdi beni canım. O zaman gidicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…