- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.201
Canım bende seni merak ediyordum iyi ki yazdın çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al açık ameliyat yaptılar kapalı mı
Arzustokrasi canım cok gecmiş olsun Allah daha kötulerinden korusun . bu da senin bahtsızlıgın olmus ama her şerde bir hayır vardır.
Enfeksiyon olmasın sakın bel Ağrın var mı?Selamlar annecikler, umarım her şey yolundadır, 16. haftamdayım ben de göbüşüm kendini belli etmeye başladı 2 buçuk kilo almışım normal dedi doktorum. Eminim normaldir de sizin de oluyor mu kızlar ya belimin solunda kalçama yakın yere bir sancı giriyor ki sormayın. bu bel ağrısı daha şimdiden huzursuz etti beni ama doktorum bel ağrısına yapcak bişey yok diyo. Ağrı da değil acı acı sancı giriyor. benzerini yaşayanlar var mı ki?
Güya ilk trimesterdan sonra çiş düzeliyodu benim arttı yav zor tutuyorum kendimi wcye yetişirken :)
Çok geçmiş olsun canım kontrolde mi çıktı yoksa ağrın falan mı olduAcik oldum tatlım bi güzel kestiler diktiler... Hala soktayim...çok saol amin inşallah sağ salim hepimiz alabilelim inşallah bebislerimizi kucaklarimiza...
Ah kuzum ah valla burnumdan geldi artik gebeliğim.. Neyseki patlamadan yetistik nuricim ya doktorların bitenesi sağolsun onun sayesinde anlasildi...
Çok geçmiş olsun canım kontrolde mi çıktı yoksa ağrın falan mı oldu
Canım tekrar geçmiş olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahGece ağrı girdi birden uyurken sabah kadar kivrandim sabahta doğruca hastaneye doktoruma.. Ultrason da hic bişi gözükmedi ayrintiliya filanda girdim yok ama agrimdan anladılar kesin dediler hemen ameliyata aldılar... Çok saol bacım Rabbim kimseye göstermesin..
Doğum alıştırmasi yapmış gibi bişi oldum belimden uyusturdular çok acimiyormus kızlar o spinal anestezi dedikleri...
nurı huseyinoğlundan mı bahsediiosun canım bende ona gidiorum mukemmel otesi bir doktor .Acik oldum tatlım bi güzel kestiler diktiler... Hala soktayim...çok saol amin inşallah sağ salim hepimiz alabilelim inşallah bebislerimizi kucaklarimiza...
Ah kuzum ah valla burnumdan geldi artik gebeliğim.. Neyseki patlamadan yetistik nuricim ya doktorların bitenesi sağolsun onun sayesinde anlasildi...
Bende büyüyen besik lerden almak istiyordum ama zaten 1 tane tek kişilik baza var yanına bir baza daha alırım.gibi bu arada çok uyguna almışsın mobilyaları bende bulsam belki alırdim ama ikilerden dolayı işten ayrıldım tek maas ve kredi ev geçimi çok zormuş allah yardımcımız olsun2 büyüyen besik(3 yaşından sonra bazaya çevirmeyi düşünüyoruz) yataklari, cibinlikleri, 3 kapılı gardroplari , 4 cekmeceli komidin toplam 3100 tl. Üstelik 4 taksit yapıyorlar. Oda mobilya ile dolacağı için 1 yaşından sonra küçük odamı da oyun odaları yaparız diye düşündük. Ya da odalarını ayiririz ilerde. Bende mobilyayi sık değiştirme taraftarı değilim. İlk zamanlar ben de 7. Aydan sonra alırız diye düşünüyordum ama ona sağlığımın elvermeyeceginden korktum. Malum erken agirlasacagiz ve hareketlerimiz kısıtlayacak. Gezme imkanımız olur mu Allah bilir. Bi şeyleri mecbur kalarak almak da istemiyorum. Senin tavsiye alabilecegin bir ablan var ne güzel. Benim çevremde ikiz bile yok maalesef
Canım tekrar geçmiş olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
nurı huseyinoğlundan mı bahsediiosun canım bende ona gidiorum mukemmel otesi bir doktor .
Canım bende 11.haftada yaşadım ve 2 gün daha devam etti lekeler hemen kesilmez.ayrıca olabilir adet dönemlerinde lekelenmelerKızlar dün akşamüstü koyu kahve şeklinde ufak lekelenmelerim oldu. Tedbirli olmak gerekir diye hemen dr a gittik. Usg de bi sorun gözükmedi ama takip için yatış verildi. Bu geceyi doğumevinde geçirdim. Sabah genel usgye aldılar, uzman bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu bu yüzden kanama yaşama ihtimalimi söyledi. Onun dışında herşey normal ve yolunda dedi. Öğlen taburcu oldum hiçbişeyim kalmamıştı. Ama şimdi çok ufak yine koyu lekelenmeler başladı. Bu böyle devam edermi çok merak ediyorum bilenler yazabilirmi ? Dr tedbir olsun diye progestan başlattı bu arada. Bende leke kalmayınca koymamıştım. Şimdi olunca koyayım dedim fitil olarak. Ayrıca çok hafif regl sancılarım var ve baktım şuan 4. Ayki regl dönemmimdeyim. Belki hatrlarsınız 8.haftada da ufak lekelenmeler yaşamıştım hiçbi sorun gözükmemişti yine. Ozamanda regl dönemiydi. Acaba diyorum vücut regl döneminde böyle ufak tepkimi veriyo? Fikri olan yada benzer şeyleri yaşayan duyan yorum yazarsa çok sevinirim
Canim cok gecmis olsun. Bundan sonrası sorunsuz gecer insallah senin ve bebisin icin.Ameliyatimi oldum kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun.. Bebegime bişi olcak diye çok korktum bahtsizliktan ölüyorum valla ben daha başıma ne gelebilir bilemiyorum...
Kızlar alışverişe başlayan varmı :)))
iki arkadaşım zeytinyağı kullandı sorarım onlaraYa zeytinyağı killandirma yapar diye korkuyorum
Tetanoz aşısı yapacaklar canım muhtemelen banada aile hekimim 20.haftada gel demiştiBen alışveriş yapmadım ya erken daha bence bir ay sonra başlarım ufak ufak. Ama koca koca mobilyalar almayı düşünmüyorum hem lojmanda kalıyoruz biz evim büyük değil şimdilik erken bence bebişimiz tek başına uyuyamaz odasında herhalde 3 yaşından önce.
Bir de ben pazartesi sağlık ocağına gidip aşı yaptıracam ebe aradı gel dedi. Giden var mı başka? 19 haftalık hamileyimşuan. 19-21 haftalarda gidiliyor :)
23 şubatta cagirdi beni canım. O zaman gidicem benBen alışveriş yapmadım ya erken daha bence bir ay sonra başlarım ufak ufak. Ama koca koca mobilyalar almayı düşünmüyorum hem lojmanda kalıyoruz biz evim büyük değil şimdilik erken bence bebişimiz tek başına uyuyamaz odasında herhalde 3 yaşından önce.
Bir de ben pazartesi sağlık ocağına gidip aşı yaptıracam ebe aradı gel dedi. Giden var mı başka? 19 haftalık hamileyimşuan. 19-21 haftalarda gidiliyor :)
Bi sor bakalım canim. Cesaret edemedim çünkü killari besler diyeiki arkadaşım zeytinyağı kullandı sorarım onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?