temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Uzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))
Ultrason kağıdında boyu yazıyor ama ağırlık görmedim

Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hayrlısıyla atlatırız bunlarıda. Olsun ben normal doğum istiyorum yeteri kadar yukarı çıksın bana yeter, çokta takmıyorum yani. Ne gelirse allahtan, hepimizin hakkında hayrlısı olsun inşallah çok sağol

Hayırlı olsun canim kiz bebisin bende cok seviyorum kizlari maşallah güzel gelişiyor :)

Canım benim maaşallah sübhanallah gözünaydın. Prensesin hayrlı sağlıklı sıhhatli evlat olsun inşallah. Artık rahat rahat alışveriş vs yapabilirsin :) darısı başıma daha bi türlü öğrenemedim :)

Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah :) gostermiyo mu senin minnoş :)

Uzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))
Aynen canım benimkini de uyluk kemiğini ölçerken söyledi zaten büyük ihtimal doktorda öyle hesaplıyor :) maşallah senin bebişine de :) ısırmalık olacak bizimkiler hep

Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah :) gostermiyo mu senin minnoş :)
Valla gösteriyo canım ama dr lar ortak noktada buluşamadı malesef :)) biri %90 kız diğeri %90 erkek dedi :)) bizde 20.haftayı bekliyoruz o zaman netleşir dediler amaaan napalım hayrlısı olsunda biraz daha meraklanırız bizde sıkıntı yok :)

Aynen canım benimkini de uyluk kemiğini ölçerken söyledi zaten büyük ihtimal doktorda öyle hesaplıyor :) maşallah senin bebişine de :) ısırmalık olacak bizimkiler hep
Ya minicik kıyafeti görünce deliriyorum içini doldursun buran önce öpüp ısırayım diyorum artık Temmuz gelmek bilmez bana

Bana 13. haftada baktı ama söylemedi yanılma payimiz çok oluyo 16 da soylucem dedi işte dün söyledi :)

Sağol canım darısı başına olsun o zaman :) ben de çok mutluyum öğrendiğimden beri
Amin canım inşallah bende bugün gittim ense kalinliklari ölçüldü cok tatlılar yaa 1ay sonra da cinsiyet için bakacak 2li test istemedim dr da ikizlerde doğru çıkmıyor sonuç yine de istiyorsanız gonderiyim dedi istemedim :)

Ay maşallah onlara ikiz izlemek de ayrı zevklidir ya kıpır kıpır iki minnoş :) bi dahakine artık ekrana sığmayacak benim bacakları artık sığmıyordu ayrı ayrı bakıyoruz her yerine çok güzeller biran önce kucağında istiyosun :))

Coook zevkli cok hos bi görüntü simdi bile büyüklerdi maşallah :)

Ya minicik kıyafeti görünce deliriyorum içini doldursun buran önce öpüp ısırayım diyorum artık Temmuz gelmek bilmez bana
Aynen canım. Ben de çok sabırsızlanıyorum:) bian önce hissedeyim karnım büyüaün istiyorum. Sonra hemen yaz gelsin istiyorum şaka maka geçti dört ayı beş ay sonra kucağımızdalar inşallah

Aynen canım. Ben de çok sabırsızlanıyorum:) bian önce hissedeyim karnım büyüaün istiyorum. Sonra hemen yaz gelsin istiyorum şaka maka geçti dört ayı beş ay sonra kucağımızdalar inşallah
Inşallah canım yaa daha almadığım kokusunu bile özlüyorum çok garipmis gerçekten zaman geçtikçe daha da baglaniyosun

Doktoruma sorucam canım çarşamba gidince. Hiç duymamıştım bunu. Bana sağlık ocağı gel aşı yapılacak dediği için şubat sonu gidicektim

Sağol canım bende çarşamba günü sorucam doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…