- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.241
Ultrason kağıdında boyu yazıyor ama ağırlık görmedimUzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hayrlısıyla atlatırız bunlarıda. Olsun ben normal doğum istiyorum yeteri kadar yukarı çıksın bana yeter, çokta takmıyorum yani. Ne gelirse allahtan, hepimizin hakkında hayrlısı olsun inşallah çok sağolCanim gecmis olsun. Benim de bebegin esi asagida o yuzden en ufak bir hareketimde kasiklarima agri giriyor. 20 metre bile yuruyemiyorum. Eger sen de yuruduysen vucudun zorlanmistir ondan kanaman olmustur. Doktor bana kendini zorlama, ayakta cok kalma ve yurume dedi. Zamanla yukari cikar dedi bana da ama boyle bizim gibi baslayanlarin normal hamileler kadar yukari cikmiyormus arastirdim da ben biraz. Sonuna kadar dikkat edicez artik canim.
Hayırlı olsun canim kiz bebisin bende cok seviyorum kizlari maşallah güzel gelişiyor :)Kizlaaaar artık dünyam pespembeyüzde yüz olmamakla bence kız dedi bacak arası çok netti bomboştu :))) yakınlaştırıp baktı falan yok bi çıkıntı :))) 160 gr olmuşuz ekrana sigmiyoruz artık boyunu olcmedi sanırım bi sürü şey ölçtü ama kızdan sonra ben pembe hayallere dalmışım :)) gününden yine önde maşallah yavruma
Sağol canım darısı başına olsun o zaman :) ben de çok mutluyum öğrendiğimden beriHayırlı olsun canim kiz bebisin bende cok seviyorum kizlari maşallah güzel gelişiyor :)
Canım benim maaşallah sübhanallah gözünaydın. Prensesin hayrlı sağlıklı sıhhatli evlat olsun inşallah. Artık rahat rahat alışveriş vs yapabilirsin :) darısı başıma daha bi türlü öğrenemedim :)Kizlaaaar artık dünyam pespembeyüzde yüz olmamakla bence kız dedi bacak arası çok netti bomboştu :))) yakınlaştırıp baktı falan yok bi çıkıntı :))) 160 gr olmuşuz ekrana sigmiyoruz artık boyunu olcmedi sanırım bi sürü şey ölçtü ama kızdan sonra ben pembe hayallere dalmışım :)) gününden yine önde maşallah yavruma
Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah :) gostermiyo mu senin minnoş :)Canım benim maaşallah sübhanallah gözünaydın. Prensesin hayrlı sağlıklı sıhhatli evlat olsun inşallah. Artık rahat rahat alışveriş vs yapabilirsin :) darısı başıma daha bi türlü öğrenemedim :)
Aynen canım benimkini de uyluk kemiğini ölçerken söyledi zaten büyük ihtimal doktorda öyle hesaplıyor :) maşallah senin bebişine de :) ısırmalık olacak bizimkiler hepUzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))
Valla gösteriyo canım ama dr lar ortak noktada buluşamadı malesef :)) biri %90 kız diğeri %90 erkek dedi :)) bizde 20.haftayı bekliyoruz o zaman netleşir dediler amaaan napalım hayrlısı olsunda biraz daha meraklanırız bizde sıkıntı yok :)Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah :) gostermiyo mu senin minnoş :)
Ben de geçen hafta aşı için gittim sağlık ocağına.6Mart'ta tekrar aşı vurucakmış ebeBir de ben pazartesi sağlık ocağına gidip aşı yaptıracam ebe aradı gel dedi. Giden var mı başka? 19 haftalık hamileyimşuan. 19-21 haftalarda gidiliyor :)
Ya minicik kıyafeti görünce deliriyorum içini doldursun buran önce öpüp ısırayım diyorum artık Temmuz gelmek bilmez banaAynen canım benimkini de uyluk kemiğini ölçerken söyledi zaten büyük ihtimal doktorda öyle hesaplıyor :) maşallah senin bebişine de :) ısırmalık olacak bizimkiler hep
Bana 13. haftada baktı ama söylemedi yanılma payimiz çok oluyo 16 da soylucem dedi işte dün söyledi :)Valla gösteriyo canım ama dr lar ortak noktada buluşamadı malesef :)) biri %90 kız diğeri %90 erkek dedi :)) bizde 20.haftayı bekliyoruz o zaman netleşir dediler amaaan napalım hayrlısı olsunda biraz daha meraklanırız bizde sıkıntı yok :)
Amin canım inşallah bende bugün gittim ense kalinliklari ölçüldü cok tatlılar yaa 1ay sonra da cinsiyet için bakacak 2li test istemedim dr da ikizlerde doğru çıkmıyor sonuç yine de istiyorsanız gonderiyim dedi istemedim :)Sağol canım darısı başına olsun o zaman :) ben de çok mutluyum öğrendiğimden beri
ben 2014 temmuz ayında son doz tetanoz asımı olmustum tekrar olmama gerek var mı yaa ?
Ay maşallah onlara ikiz izlemek de ayrı zevklidir ya kıpır kıpır iki minnoş :) bi dahakine artık ekrana sığmayacak benim bacakları artık sığmıyordu ayrı ayrı bakıyoruz her yerine çok güzeller biran önce kucağında istiyosun :))Amin canım inşallah bende bugün gittim ense kalinliklari ölçüldü cok tatlılar yaa 1ay sonra da cinsiyet için bakacak 2li test istemedim dr da ikizlerde doğru çıkmıyor sonuç yine de istiyorsanız gonderiyim dedi istemedim :)
Coook zevkli cok hos bi görüntü simdi bile büyüklerdi maşallah :)Ay maşallah onlara ikiz izlemek de ayrı zevklidir ya kıpır kıpır iki minnoş :) bi dahakine artık ekrana sığmayacak benim bacakları artık sığmıyordu ayrı ayrı bakıyoruz her yerine çok güzeller biran önce kucağında istiyosun :))
Aynen canım. Ben de çok sabırsızlanıyorum:) bian önce hissedeyim karnım büyüaün istiyorum. Sonra hemen yaz gelsin istiyorum şaka maka geçti dört ayı beş ay sonra kucağımızdalar inşallahYa minicik kıyafeti görünce deliriyorum içini doldursun buran önce öpüp ısırayım diyorum artık Temmuz gelmek bilmez bana
Inşallah canım yaa daha almadığım kokusunu bile özlüyorum çok garipmis gerçekten zaman geçtikçe daha da baglaniyosunAynen canım. Ben de çok sabırsızlanıyorum:) bian önce hissedeyim karnım büyüaün istiyorum. Sonra hemen yaz gelsin istiyorum şaka maka geçti dört ayı beş ay sonra kucağımızdalar inşallah
Doktoruma sorucam canım çarşamba gidince. Hiç duymamıştım bunu. Bana sağlık ocağı gel aşı yapılacak dediği için şubat sonu gidicektimBen aşı yaptırmak istemiyorum yaaa.ablam hamileyken 1 doz yaptirmis doktoru kızmış neden bana sormadan aşı yaptırıyorsun ağır metal içeriyor aşı bebeğin otistik olmasına sebep olur demiş o yüzde bende baştan beri aşıya karşı bi tepkim vardı ama onu söyleyince daha bi çekindim.benim gibi düşünen var mi
Sağol canım bende çarşamba günü sorucam doktoruma.Kızlar şimdi sordum doktoruma sağlık ocağından çağırdılar test aşı falan yapacaklarmış dedim. Ayrıntılı ultrason sonucuna ben bakana kadar kesinlikle gitmiyorsun dedi. Arada randevu verdiler gel diye dedim. Git doktorum ayrıntılı ultrasondan önce birşey yaptırmayacaksın kesinlikle dedi de yaptırma birşey dedi. Ne ilgisi var bilmiyorum ama aşıya da ona göre bakıcaz dedi. Doktorlarınıza danışmadan yaptırmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?