- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.301
Kizlar gobegim çok kasiniyor yaaa. Çatlak kremi sürüyorum ikidir. Siz nasıl yapiyorsunuz? Ne sıklıkla krem sürüyorsunuz ?
ay ben dayanamadım gorunce yakaladımKız video için çok erken ileriki haftada hiç durmadan sürekli vuruyormus ve daha güçlü o zaman çekerim ben
Öncelikle geçmiş olsun ya benim de idrarımı yaparken değil de gün içinde ara ara sol alt kasıklarımda sızı şeklinde kendini gösteriyor neden oluyor bilmiyorum haftaya kontrolüm var bir idrar testi yaptırmakta fayda olabilirKızlar merhaba . Çok afedersiniz ama ben idrarımı yaparken kasıklarıma çok sancı giriyor . Neden olabilir sizce?
Bende daha dun basladim canim . Gebelik bitene kadar icebilirsin dediler aksatmazsam bitince alirim yine.Ben kullandım canım. Yeni bitti
Ben bıraktım onun yerine kalsiyum ve demir hapları başladı dün gittiğimde. Yarın onlara başlıyorum bakalım. Evet bio oil kullanan çok canım. Ben mustela almıştım akşam onu sabah bebe yağı kullanıcam. Doktorum öyle önerdiBende daha dun basladim canim . Gebelik bitene kadar icebilirsin dediler aksatmazsam bitince alirim yine.
Bio oil aldim bugun kucuk boylardan. Burda gormustum ismini :) çatlamasin kimsecikler ya kotu oluyor
Idrar yollarinda enfeksiyon (sistit) olabilir canim. Yada bazen hamilelikte bobrekte kum dokuluyor ondan oluyor ama bence sistit var. Doktor abtibiyotik verebilir. Bol su icmeni ister. Muhtemelen idrarinda yanmada vardir.Kizlar acilden geliyorum idrarimda kan cikti iki serum yedim yarin kadin dogum ve uroloji gormesi lazim dedi basina boyle bisey gelen varmi sancim var hala.
Çinliler hamile kadınlara günde 10-20 tane yumurta yedirirlermis içinde kolin olduğu için. Ondan herşey Çinlilerin oyuncak dünyasından tut elektronik eşyalara kadar .adamlar zeki valla yiyebilsem keşke 3 buçuk aydır ağzıma yumurta suremiyorumEki Görüntüle 1952250 Kızlar bu kadın beni benden aldı şuanben bir taneyi nasıl yiyeceğimi şaşırıyorum dalga mı geçiyor acaba bizle
Yok canım yaa bizim bünyemiz kaldırmaz onu bence. Belli bir beslenme düzenine alışık olmak gerekli bence onu yapabilmek için. Biz becerip bir tane yiyelim de hergün ben ona razıyımÇinliler hamile kadınlara günde 10-20 tane yumurta yedirirlermis içinde kolin olduğu için. Ondan herşey Çinlilerin oyuncak dünyasından tut elektronik eşyalara kadar .adamlar zeki valla yiyebilsem keşke 3 buçuk aydır ağzıma yumurta suremiyorum
Canım ben 20.haftanın son gününe aldım hatta bak bana verilenrandevu kagidindada ole yaziyo 24 gec oluyor diye biliyorum ben.Eki Görüntüle 1952810
Yok canim yanma hic yok sik idrar yok anlamadim bu işi.Idrar yollarinda enfeksiyon (sistit) olabilir canim. Yada bazen hamilelikte bobrekte kum dokuluyor ondan oluyor ama bence sistit var. Doktor abtibiyotik verebilir. Bol su icmeni ister. Muhtemelen idrarinda yanmada vardir.
Canim insallah kotu birsey yoktur. Sen icini ferah tut gebelikte bazen normal olmayan durumlar oluyor.Yok canim yanma hic yok sik idrar yok anlamadim bu işi.
Canım gaz varsa karnı gerginlestiriyor benim öyle oluyordu yani bence git ikili testi yaptırmasan bile en azından ense ve burun kemiğine baksin doktor.herkese iyi akamlar kızlar 12+5 haftalıgım haftaya cumartesi ikili teste giricez doktora gitmek istemiyorum bir daha ama karın bolgem cok gergin ve basınçlı ozellikle yürüyünce sizde de var mı acaba doktora gitmelimiiym acaba agrı deil ama acaba karnım büyüyor ondan mı diyorum bazen ama emin olamıyorum ? gitsem mi ikili testte gittiimde mi sorsam karar veremedim
350 tl mis canımTamam canım sağol ben de yarın gidip tekrar sorayım bari. Ücreti ne kadar seninkinin
tskler canım aslında biz 10+6 haftalıkken gittik normal kontrole cok net burun kemigini grdü doktor ense kalnlıgı da normal buyuk bi ihtimal ikilise test temiz çıkıcak dedi o yuzden rahatız biraz iki de bir de gitmek istemiyorumCanım gaz varsa karnı gerginlestiriyor benim öyle oluyordu yani bence git ikili testi yaptırmasan bile en azından ense ve burun kemiğine baksin doktor.
Benimki 20-24 hafta arasını verdi.Henüz cinsiyet de öğrenemediğimden 21. Haftada gidicem ultrasonaKızlar ayrıntılı ultrason için doktorunuz kaçıncı hafta dedi.benimki 22 dedi ama dün başka bi doktora sordum 24.hafta daha iyi olur sesi karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?