- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.281
Ben kullandım canım. Yeni bittiKizlar decavit vitamin kullanan varmi
Canım biraz erken oldu ama biz kız kardeşimle birlikte 2 tane alıyoruz diye mağaza ciddi bi indirim yapınca dün aldık arabaları. Onun son 3ayı diye aldık aslında. Çok beğenerek aylardır tek incelediğimiz modeldi inşallahta memnun kalırız. Casual'ın cadillac air comfort modeli. 1150 ye aldık tüm ek aksesuarlarıyla. Kullanmak için deliriyorumBebek arabasi dusunenler eger fiyati uygun olsun, hafif olsun ve anakucagi, yeni dogdugundan buyuyene kadar kullaniyim diyorsaniz chicco little way plus oneririm yada casual cadillac. Chicco arabasinin bagaji kucuk olanlar icin daha iyi ama. Kanzi normalde cok onermiyorlar ama bilemiyorumda belki degismistir.
Bu dedigim arablarin fiyatlari oldukca makul. Chicco little way baston puset gibide sonradan kullaniliyor zaten ilerde cocuklar buyudukce bebek arabasinin hafif olmasinin daha rahat oldugunu anlicaksiniz.
Canim hafif bir araba rahat edersin. Tek sorun araba bagaji kucukse tekerleri cok yer tutuyor. Onlarida her seferinde cikarmak zor geliyor. Fiyati benzerlerine gore oldukca uygun. Stokke vs onlar 3000-4000 arasinda.Canım biraz erken oldu ama biz kız kardeşimle birlikte 2 tane alıyoruz diye mağaza ciddi bi indirim yapınca dün aldık arabaları. Onun son 3ayı diye aldık aslında. Çok beğenerek aylardır tek incelediğimiz modeldi inşallahta memnun kalırız. Casual'ın cadillac air comfort modeli. 1150 ye aldık tüm ek aksesuarlarıyla. Kullanmak için deliriyorum
Bana bu hafta verdi doktorum Canım folik asıtı bıraktım buna başladımKizlar decavit vitamin kullanan varmi
Kızlar kaç haftalık sizUzun boylu olcak desene bana boyunu söylemedi ama ben buldum uyluk kemiğini olcuyo fl onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş 15 cm olmuşuz biz de 160 gr :) aman önden gitsinler tombik olsunlar iyi isiririz :))
Gözünaydın canım :) büyümüş bizim sıpa da 18 cm falan var boyu dedi 168 gr olmuş :) büyüyor hızla :) göbeği bir hafta önden gidiyor dedi
16+5 canımKızlar kaç haftalık siz
Maşallah ona canım biz de sabırsızlıkla bekliyoruz hergün iletişim kurmayı :))Kızlar 19+2 yim 2 haftadır hissediyorum hareketleri ama son 1 haftadır hergün hareket ediyor ara ara gittikçe daha güçleniyor bide 2-3 gündür hareket edince karnıma bakıyorum vurduğu yer çok çok hafif yukarı çıkıyor maşallah bemim bebişe boksör olacak
Canım 17 olmak üzere gün saymaktan yoruldum artık hafta sayıyorumKızlar kaç haftalık siz
Ben kullaniyorum canimKizlar decavit vitamin kullanan varmi
ayy benimkide öyle yaa video yaya bile dektim okadar net görünüyo vurduğu.ama babasına cekmis uzun olcak galiba bacakları upuzun tekmeleyip duruyo habire.Kızlar 19+2 yim 2 haftadır hissediyorum hareketleri ama son 1 haftadır hergün hareket ediyor ara ara gittikçe daha güçleniyor bide 2-3 gündür hareket edince karnıma bakıyorum vurduğu yer çok çok hafif yukarı çıkıyor maşallah bemim bebişe boksör olacak
Bundan 4 5 yıl once ole bise gelmisti basima hamile degildim tabi kum dokuyomusum sonrada tas dokmustum.ama bole bise olsa duramazssin yerinde dayanilmicak sancı veriyo cunku canım.baska biseydende olabilir.gecmis olsunKizlar acilden geliyorum idrarimda kan cikti iki serum yedim yarin kadin dogum ve uroloji gormesi lazim dedi basina boyle bisey gelen varmi sancim var hala.
Sagol canim yarin belli olcak bklm.Bundan 4 5 yıl once ole bise gelmisti basima hamile degildim tabi kum dokuyomusum sonrada tas dokmustum.ama bole bise olsa duramazssin yerinde dayanilmicak sancı veriyo cunku canım.baska biseydende olabilir.gecmis olsun
Canım konuyla ilgili hiç bilgim yok ama en garantisi Perşembeye kadar sabahları devam et. Çarşamba doktorunun tavsiyesine göre akşama dönersin. İçinde şüphe kalmamış olur.Arkadaşlar Merhaba. Ben 3 düşük sonrası şimdi çok şükür tekrar hamileyim. Clexane 0.6 ve coraspirin kullanıyorum her gun. Dün gece uyuyakalmışım iğneyi vurmadan. Sabah uyanır uyanmaz vurdum ama şimdi ben gece tekrar vurayım mı yoksa sabah mı vurayım. Çalıştığım için ve hep aynı saate denk gelmesi için gece yapıyorum iğneyi. Sabaha bırakırsam aksatmaktan korkuyorum. Ama aynı gün iki iğne zarar vermez mi acaba. Benzer bir durum yaşayıp doktoruna danışan oldu mu ki. Benim randevum carsamba günü o güne kadar beklemek istemiyorum.
Kız video için çok erken ileriki haftada hiç durmadan sürekli vuruyormus ve daha güçlü o zaman çekerim benayy benimkide öyle yaa video yaya bile dektim okadar net görünüyo vurduğu.ama babasına cekmis uzun olcak galiba bacakları upuzun tekmeleyip duruyo habire.19 haftalıgım bende.ya yerim ben bunları allahım nasıl bir mucizedir ya.
O zaman 18 son aslında valla ben ultrasonda neyse onu söylüyorum adet gunume uyumlu değil çünküCanım 17 olmak üzere gün saymaktan yoruldum artık hafta sayıyorumama bir hafta da önden gidiyormuş bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?