temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok canım yaa bizim bünyemiz kaldırmaz onu bence. Belli bir beslenme düzenine alışık olmak gerekli bence onu yapabilmek için. Biz becerip bir tane yiyelim de hergün ben ona razıyım
Aynen öyle canım onlarda mide bulantısı yok heralde olsa yiyemezler kesinlikle. Bizimki mide onların ki ne acaba merak ediom

Canim insallah kotu birsey yoktur. Sen icini ferah tut gebelikte bazen normal olmayan durumlar oluyor.
Sagol canim iyi dileklerin icin elbette hersey normal gitmeye biliyor bazen yine agir bir girip oldum serum yedim banamisin demedi gebelikte girip cok zor geciyor.

Canim hafif bir araba rahat edersin. Tek sorun araba bagaji kucukse tekerleri cok yer tutuyor. Onlarida her seferinde cikarmak zor geliyor. Fiyati benzerlerine gore oldukca uygun. Stokke vs onlar 3000-4000 arasinda.
Evet canım çok ideal her yönüyle. Bagaj hacmimiz geniş olduğundan o yöndende sıkıntımız yok. İş kullanmaya kaldı artık bakalım :)

Ya kizlar bu gece bacağimda kramp ile uyandim.. 04.20den beri uyanigim.. gaz mi desem bobrekden mi desem bi agrim var.. az da olsa buyuk abdestimi yaptim ama belim ve kasiklarimda agri var.. karnimda gururduyo... napsam ne etsem usuttum mu ki.. napim sizce

Canım kabız olmuşsundur ve üstüne gaz.ciddi sancı yapabiliyor hamileligin başından beri kabızlık ve gazla uğraşıyorum

Bacağına kramp magnezyum eksikligindendir .doktorun tablet vermedi mi canim

Canım kabız olmuşsundur ve üstüne gaz.ciddi sancı yapabiliyor hamileligin başından beri kabızlık ve gazla uğraşıyorum
Kızlar ben de aynı sorunu yaşıyorum son zamanda. Doktor cts ilaç verdi bana sıvı birşey meyvesuyuna çok az katıp içiyorsun. Hiç yan etkisi yokmuş ve içinde de yazıyor hamilelerin kullanımına uygundur diye. Her sıkıntıda iç mutlaka kabızlık daha kötü dedi. Ve ilaç bende 3-4 saat sonra etkisini gösterdi çok iyi geldi. Evde olduğu için adını yazamadım ama akşam bakarım isterseniz. eelliifFB

Vegaferon demir ilacı vermişti doktor. 3gündür alıyorum.
Hatta günde 2tane alınmasını yazmış. bir tek dün iki tane almış oldum.
Dışkıda farklı bir renk değişimi var. Sizce sorun teşkile dermi?
Doktora henüz ulaşamadım. Eee malum birde doktor değişim sürecindeyim.

Kabızlık evet sorun gerçekten bende onun için çok zorlandığımda magnesie calcinee içiyorum doktorun tavsiyesiyle. Duphalac var bir de o çok tatlı diye istemedim..

Demir ilaçları genellikle dışkıda renk değişimi yapıyor. Siyah gibi oluyor. Yine de doktoruna sorabilirsin ama bende de aynı durum oğlumda da öyle.

Kabızlık evet sorun gerçekten bende onun için çok zorlandığımda magnesie calcinee içiyorum doktorun tavsiyesiyle. Duphalac var bir de o çok tatlı diye istemedim..
Evetcanım bana verdiği o şimdi şişesine baktım netten. Tadını bilmiyorum. Tadı pek iyi değil meyvesuyuna karıştır iç dedi bana. Öyle aldım dün çok rahat içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…