temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evetcanım bana verdiği o şimdi şişesine baktım netten. Tadını bilmiyorum. Tadı pek iyi değil meyvesuyuna karıştır iç dedi bana. Öyle aldım dün çok rahat içtim.

Magnesie calcinee ise suya karıştırıp içiyorum tadı hiç yok. Sanki klorlu su gibi. Ama duphalac şerbet sanki suyla seyreltmiş öyle içmiştim ki o bile tatlı geldi bana.

Bende ferrum fort kullaniyorum dedigin gibi diskida koyulasma oluyor, genelde cogu demir ilaci yapiyor, ilacdan ilaca degisebiliyor icindeki maddeyle alakali diye dusunuyorum, elevit kullandigim zamanda sapsari oluyordu idrarim :)

Bende ferrum fort kullaniyorum dedigin gibi diskida koyulasma oluyor, genelde cogu demir ilaci yapiyor, ilacdan ilaca degisebiliyor icindeki maddeyle alakali diye dusunuyorum, elevit kullandigim zamanda sapsari oluyordu idrarim :)
hım dedigin gibi demekki ilaçtan ilaça baya fark gösteriyor.

Birde doktorum bana folik asitli omega3 verdi.

sen cinsiyeti öğrendinmi. senle aynı günde hamile kalmışız ya senden esinlenirdim biraz
Canim bana 12.haftamda dha %80 kiz dedi tanidigim bir doktor, gecen baska bir hekim erkek dedi teyit amacli tekrar bakacakdi ama bizimki dondu arkasini goremedik, cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalim ama muhtemelen kiz gibi :)

Canim bana 12.haftamda dha %80 kiz dedi tanidigim bir doktor, gecen baska bir hekim erkek dedi teyit amacli tekrar bakacakdi ama bizimki dondu arkasini goremedik, cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalim ama muhtemelen kiz gibi :)
Peki sen ne hissediyosun. yada neyi daha cok yiyosun.
Ben vitamin ilaclarini kestim beslenmem iyi oldugu icin ilac tavsiye etmedi doktorum, beslenebiliyosan o daha iyi dedi
Benim doktor bana sormadı direk yazdı. soraydı eyiydi

Peki sen ne hissediyosun. yada neyi daha cok yiyosun.

Benim doktor bana sormadı direk yazdı. soraydı eyiydi
Ben hep kiz isterdim iki tane kiz yegenim var cok seviyorum onlari belkide ondan, ama ne zaman hamile oldugumu ogrendim hep erkekmis gibi geliyor hatta hamile kaldigim ay daha ogrenmeden birkac gun once bile erkek bebek dogurdugumu falan gordum yani cok muallaktayim rabbim hayirlisini versin insallaaahh

Aynen bende öyleyim ya. Rüyamda bende gördüm.
Hayırlısı olsun tabikide. Saglıkla gelsin kucaklarımızada.

canım doktorunu ararsan daha sağlıklı cevap alırsın için de rahat eder hem

sol kasık ağrısı bana da oluyor canım özellikle ayakta çok durunca falan

Günaydın hanimlar
Mutlu musmutlu haftalar
Bu hafta kontrolüm var sonunda umarım ben de ogrenirim artık gerçek anlamda cinsiyeti

Arkadaşlar aranızda progestan kullanan var mı kaçıncı haftaya dek kullandınız ya da kullanacaksınız ?
İki Dr a gidiyorum da ben biri bırak dedi diğeri devam dedi ne yapacam bilemedim

Bu hamileligimde kullanmadim ama bir oncekinde iki ayri zamanda kullandim. Ilk kullandigimda dusuk riskim oldugundan kullanmistim. Ikincisinde ise kizim dogum kanalina erken girmisti erken dogumu engellemek amacliydi. Dusuk icin en az 1 ay kullandiriyorlar. Progesteronun sana zarari olmaz. Rahime destek verir.

Benim hamileligimin basinda lekelenmem oldu dusuk riski kanama falan yoktu ultrasonda,doktorum yinede riske atmamak icin 3 ay bitene kadar kullandirdi bana canım 13.haftada birakmistim.

Benim de 7. Haftada lekelemem oldu Dr iğne e ve ilaç vermişti şimdi 15. Hafta oldu iğneyi bıraktım 4 hafta oldu aşırı ağrı yaptı kasiklarda Dr hapı da bırak dedi ama ben bırakamadım çünkü diğeri kullan dedi .şu an wc de iken kasılma yaşıyorum yine o yüzden sordum .Çok teşekkür ederim size de .. sanırım bırakma zamanım geldi çok çok şükür iyiyim artık.sanrirm diğer Dr de bırak der artık inşallah çünkü progestan odem yaparmış bu da benim diğer sıkıntım ödem ..
İnsalalh bir daha böyle bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…