- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.341
Evetcanım bana verdiği o şimdi şişesine baktım netten. Tadını bilmiyorum. Tadı pek iyi değil meyvesuyuna karıştır iç dedi bana. Öyle aldım dün çok rahat içtim.
Doğrudur canım. Ben meyvesuyuna kattığım için tek tadını bilmiyorumMagnesie calcinee ise suya karıştırıp içiyorum tadı hiç yok. Sanki klorlu su gibi. Ama duphalac şerbet sanki suyla seyreltmiş öyle içmiştim ki o bile tatlı geldi bana.
Yok yemedim canımHııı onu bilemiyorum. Ispanak falan yedin mi peki?
Hayirli haftalar olsun insallahhSelam Hayırlı haftalar
sen cinsiyeti öğrendinmi. senle aynı günde hamile kalmışız ya senden esinlenirdim birazHayirli haftalar olsun insallahh
Bende ferrum fort kullaniyorum dedigin gibi diskida koyulasma oluyor, genelde cogu demir ilaci yapiyor, ilacdan ilaca degisebiliyor icindeki maddeyle alakali diye dusunuyorum, elevit kullandigim zamanda sapsari oluyordu idrarim :)Vegaferon demir ilacı vermişti doktor. 3gündür alıyorum.
Hatta günde 2tane alınmasını yazmış. bir tek dün iki tane almış oldum.
Dışkıda farklı bir renk değişimi var. Sizce sorun teşkile dermi?
Doktora henüz ulaşamadım. Eee malum birde doktor değişim sürecindeyim.
hım dedigin gibi demekki ilaçtan ilaça baya fark gösteriyor.Bende ferrum fort kullaniyorum dedigin gibi diskida koyulasma oluyor, genelde cogu demir ilaci yapiyor, ilacdan ilaca degisebiliyor icindeki maddeyle alakali diye dusunuyorum, elevit kullandigim zamanda sapsari oluyordu idrarim :)
Canim bana 12.haftamda dha %80 kiz dedi tanidigim bir doktor, gecen baska bir hekim erkek dedi teyit amacli tekrar bakacakdi ama bizimki dondu arkasini goremedik, cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalim ama muhtemelen kiz gibi :)sen cinsiyeti öğrendinmi. senle aynı günde hamile kalmışız ya senden esinlenirdim biraz
Ben vitamin ilaclarini kestim beslenmem iyi oldugu icin ilac tavsiye etmedi doktorum, beslenebiliyosan o daha iyi dedihım dedigin gibi demekki ilaçtan ilaça baya fark gösteriyor.
Birde doktorum bana folik asitli omega3 verdi.
Peki sen ne hissediyosun. yada neyi daha cok yiyosun.Canim bana 12.haftamda dha %80 kiz dedi tanidigim bir doktor, gecen baska bir hekim erkek dedi teyit amacli tekrar bakacakdi ama bizimki dondu arkasini goremedik, cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalim ama muhtemelen kiz gibi :)
Benim doktor bana sormadı direk yazdı. soraydı eyiydiBen vitamin ilaclarini kestim beslenmem iyi oldugu icin ilac tavsiye etmedi doktorum, beslenebiliyosan o daha iyi dedi
Ben hep kiz isterdim iki tane kiz yegenim var cok seviyorum onlari belkide ondan, ama ne zaman hamile oldugumu ogrendim hep erkekmis gibi geliyor hatta hamile kaldigim ay daha ogrenmeden birkac gun once bile erkek bebek dogurdugumu falan gordum yani cok muallaktayim rabbim hayirlisini versin insallaaahhPeki sen ne hissediyosun. yada neyi daha cok yiyosun.
Benim doktor bana sormadı direk yazdı. soraydı eyiydi
Aynen bende öyleyim ya. Rüyamda bende gördüm.Ben hep kiz isterdim iki tane kiz yegenim var cok seviyorum onlari belkide ondan, ama ne zaman hamile oldugumu ogrendim hep erkekmis gibi geliyor hatta hamile kaldigim ay daha ogrenmeden birkac gun once bile erkek bebek dogurdugumu falan gordum yani cok muallaktayim rabbim hayirlisini versin insallaaahh
canım doktorunu ararsan daha sağlıklı cevap alırsın için de rahat eder hemArkadaşlar Merhaba. Ben 3 düşük sonrası şimdi çok şükür tekrar hamileyim. Clexane 0.6 ve coraspirin kullanıyorum her gun. Dün gece uyuyakalmışım iğneyi vurmadan. Sabah uyanır uyanmaz vurdum ama şimdi ben gece tekrar vurayım mı yoksa sabah mı vurayım. Çalıştığım için ve hep aynı saate denk gelmesi için gece yapıyorum iğneyi. Sabaha bırakırsam aksatmaktan korkuyorum. Ama aynı gün iki iğne zarar vermez mi acaba. Benzer bir durum yaşayıp doktoruna danışan oldu mu ki. Benim randevum carsamba günü o güne kadar beklemek istemiyorum.
sol kasık ağrısı bana da oluyor canım özellikle ayakta çok durunca falanÖncelikle geçmiş olsun ya benim de idrarımı yaparken değil de gün içinde ara ara sol alt kasıklarımda sızı şeklinde kendini gösteriyor neden oluyor bilmiyorum haftaya kontrolüm var bir idrar testi yaptırmakta fayda olabilir
merhaba canım, ya soğuk alıyorsun üşüdüğün için kasık ağrısı yaşıyorsun ya da az su içiyorsun. ben de bu durumlarda oluyor çünkü.Kızlar merhaba . Çok afedersiniz ama ben idrarımı yaparken kasıklarıma çok sancı giriyor . Neden olabilir sizce?
Bu hamileligimde kullanmadim ama bir oncekinde iki ayri zamanda kullandim. Ilk kullandigimda dusuk riskim oldugundan kullanmistim. Ikincisinde ise kizim dogum kanalina erken girmisti erken dogumu engellemek amacliydi. Dusuk icin en az 1 ay kullandiriyorlar. Progesteronun sana zarari olmaz. Rahime destek verir.Günaydın hanimlar
Mutlu musmutlu haftalar
Bu hafta kontrolüm var sonunda umarım ben de ogrenirim artık gerçek anlamda cinsiyeti
Arkadaşlar aranızda progestan kullanan var mı kaçıncı haftaya dek kullandınız ya da kullanacaksınız ?
İki Dr a gidiyorum da ben biri bırak dedi diğeri devam dedi ne yapacam bilemedim
Benim hamileligimin basinda lekelenmem oldu dusuk riski kanama falan yoktu ultrasonda,doktorum yinede riske atmamak icin 3 ay bitene kadar kullandirdi bana canım 13.haftada birakmistim.Günaydın hanimlar
Mutlu musmutlu haftalar
Bu hafta kontrolüm var sonunda umarım ben de ogrenirim artık gerçek anlamda cinsiyeti
Arkadaşlar aranızda progestan kullanan var mı kaçıncı haftaya dek kullandınız ya da kullanacaksınız ?
İki Dr a gidiyorum da ben biri bırak dedi diğeri devam dedi ne yapacam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?