- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 103
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.421
Canim hayirlisi olsun. Erkek neden bu kadar onemli ? Kiz dese ve olsa ne olacak?kızlar mrb adet tarihine göre 11+4 ve ultrasyona göre tam 13 haftalıgım bugun ikili test için gittim doktor bacak arası cok net kız gibi dedi pipi görülmüyor ama daha erken diye ekledi yüzde kaç sizce kız diyince %50,5 dedi sanırım biz biraz erkek istediğimizi anlayınca (benim firkrim)
acaba 11+4 e göre daha cinsiyet için erken mi sonradan kız denip de erkek çıkan oluyor mu acaba bebek erkek istiyorduk çünkü
tecrübeli arkdaşlardan cevap bekliyorum
Badem iyi geliyordu bulantıya bende. Bi deneyin isterseniz.benim bulantı kabusum geri döndüdün hadi yediğim dokundu dedim, az önce yine kendimi lavoboda buldum ama bu sefer sadece su çıktı, napıcam bilemedim :/ haftasonu kontrolüm var umarım bir çare buluruz.
Evet denedim o an için bastırıyor haklısın. Ev işyeri mesafem ne yazık ki çok uzun araba da tutuyor :/Badem iyi geliyordu bulantıya bende. Bi deneyin isterseniz.
Yanınızda bol bol bulundurun.Evet denedim o an için bastırıyor haklısın. Ev işyeri mesafem ne yazık ki çok uzun araba da tutuyor :/
Yanınızda bol bol bulundurun.Evet denedim o an için bastırıyor haklısın. Ev işyeri mesafem ne yazık ki çok uzun araba da tutuyor :/
Bacağına kramp magnezyum eksikligindendir .doktorun tablet vermedi mi canim
Canım kabız olmuşsundur ve üstüne gaz.ciddi sancı yapabiliyor hamileligin başından beri kabızlık ve gazla uğraşıyorum
Ne ki merak ettim canim.. sende durumkar nasil?Kızlar ben de aynı sorunu yaşıyorum son zamanda. Doktor cts ilaç verdi bana sıvı birşey meyvesuyuna çok az katıp içiyorsun. Hiç yan etkisi yokmuş ve içinde de yazıyor hamilelerin kullanımına uygundur diye. Her sıkıntıda iç mutlaka kabızlık daha kötü dedi. Ve ilaç bende 3-4 saat sonra etkisini gösterdi çok iyi geldi. Evde olduğu için adını yazamadım ama akşam bakarım isterseniz.eelliifFB
Çubuk kraker tuzlu, badem, ceviz .. ama cok fazlaca tuzlu cubuk kraker yemeyin ödem olmasinnBadem iyi geliyordu bulantıya bende. Bi deneyin isterseniz.
Duphalac die bir şurup canım. Yarım kapak içtim ben iki gündür çok rahatım:) iyi gidiyor canım çok şükür. Büyütmeye çalışıyorum sıpayı :) sen nasılsın?Ne ki merak ettim canim.. sende durumkar nasil?
bakalım herkes kızsa kesindir diyor zaten yoksa yoktur hesabı :)Canim hayirlisi olsun. Erkek neden bu kadar onemli ? Kiz dese ve olsa ne olacak?
Allah hayirlisini versin bence. Ultrasyon ile bebek olcumu arasinda fark olabiliyor bu bebegin gelisimi ile alakali bazen gelisimi onde oluyor. Adet tarihine gore seni takip ederler canim. Benim 2. Cocugumun kordonu one kacmisti o yuzden erkek gibi demislerdi ama sonradan kiz oldugunu ogrendik.
Bunda da kiz muhtemelen dediler. Ama kesin degil tabi 3 hafta sonra kontrolumdr belli olur.
Valla doktora göre değişiyor canım. Benim de sukur 2li test iyi çıktı ama doktorum 3lu testi istemedi 4lu testi ben bütün hastalarima öneriyorum. Yaptırmak zorunda degilsin ama sonrasında keşke dememek için istiyorum ben dedi.ikili test için kan verdik temiz çıkarsa üçlü teste girmek gerekiyor mu yani baska testlerde var mı byle devam edicek yoksa temiz çıkınca bitiyor mu herşey
Bana da doktorum 3lü 4lü değil de ayrıntılı tarama yaparız demişti bu hafta sonu için ultrasona göre 17. Hafta oluyorum tam olarak nedir bilmiyorum ama organ taraması sanırsamValla doktora göre değişiyor canım. Benim de sukur 2li test iyi çıktı ama doktorum 3lu testi istemedi 4lu testi ben bütün hastalarima öneriyorum. Yaptırmak zorunda degilsin ama sonrasında keşke dememek için istiyorum ben dedi.
Benim ikili temiz cıktı canım.gecen hafta afp testi yaptı.normalde 3lünün icinde oluyomus afp ama 3lü yapmadı sadece afp testi istedi.Onunda bugun cikti sonucuda gidemedim.ikili test için kan verdik temiz çıkarsa üçlü teste girmek gerekiyor mu yani baska testlerde var mı byle devam edicek yoksa temiz çıkınca bitiyor mu herşey
Evet ayrıntılı ultrasonda yapılacak 9 martta. Ama 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum ben. Seninki erken yaptırıyor o zamanBana da doktorum 3lü 4lü değil de ayrıntılı tarama yaparız demişti bu hafta sonu için ultrasona göre 17. Hafta oluyorum tam olarak nedir bilmiyorum ama organ taraması sanırsam
Ya ben de birkaç yerde senin dediğin gibi okudum ama bilemedim kafam karıştı vardır bir bildiği heraldeEvet ayrıntılı ultrasonda yapılacak 9 martta. Ama 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum ben. Seninki erken yaptırıyor o zaman
4 lü testte mi var onu yen duydum peki allah korusun ktü çıkarsa bir şey yapılabiliyr mu müdehale sansı oluyor mu ki çocugun anne karnında tedavisi mi yaılyıorValla doktora göre değişiyor canım. Benim de sukur 2li test iyi çıktı ama doktorum 3lu testi istemedi 4lu testi ben bütün hastalarima öneriyorum. Yaptırmak zorunda degilsin ama sonrasında keşke dememek için istiyorum ben dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?