- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.461
Öne doğru eğilip karnım sıkışırsa sanki içimde bisey beni dürtüyorEvet şu sıralar öyle yapıyor. Rahatsız oluyor hanımefendi
Öne doğru eğilip karnım sıkışırsa sanki içimde bisey beni dürtüyorsanki böyle odunla bastırır gibi. Bebek mi bu bilemiyorum. Henüz ayırt edemiyorum sanırım
Kızlar parol icebiliyormuyuz güvenli mi çok ağrım var disimde
Canim doktorun kendisi 17. Haftada beyin kalp vs. Daha ayrintili olarak incelicektir. Ayrintili ultrasyonda bebegi besleyen damarla vs de bakiyorlar.
Benim doktorum gecen hafta beyin, kalp omurga ve bobreklerine kadar bakti. Ama bebegi besleyen damarlara felan bakmadi. Genelde ayrintiliyi farkli bir gozle gormek icinde istiyorlar.
tuzlu suyla gargara yap karanfil çiğne biraz ağrını hafifletir.Kızlar yirmilik disim şişti başına böyle bişey gelen varmı be yapabilirim ne iyi gelir çok ağrım var
Bende 17de yemege basladın tekmeleri simdi 19 um of ne oyunlar ne tekmelerBen 2li ve 4lü yaptırdım.4lünün sonucu henüz çıkmadı usg de herşey yolunda ama detaylı bakalım dedi 6 Mart'ta detaylı var. Organlarını inceleyecekmiş. Dedikleri gibi her dr un tarzı farklı. Kızlar bu arada bugün ciddi ciddi tekme hissettim zaten usgde de kıpır kıpırdıbaşka hisseden var mı? 17. Haftadayım dr birkaç haftaya ancak hissedersin dedi
Benimde hep solda gecen kontrole giderken sol tarafimda bir agri vardi cok canim yaniyodu.ultrasonda bi baktik komple sola toplanmis orda uyuyo ole.ondan agriyomus duzelince gecti.bu ara sag tarafa vuruyo ayaklar sagda kafa solda e artik buyuyolar.ayaklari sola sigdiramiyo artikKizlar günaydın :) ben de son bir haftadir artik hissediyorum bebegimi. Çok guzel bir duyguherkes en kisa zamanda hisseder insallah. Yalniz hep sol tarafimda hissediyorum, hep oyle mi kalacak acaba yoksa büyüdükçe saga da gecer mi
Ay kiyamam ya minnaklar :) benim de dun sol tarafim o kadar agridi ki yuruyemedim bile, demek ki benimki de solda takiliyo hep. Azicik daha buyusun de saga da yayilsin esit dağılım olsunBenimde hep solda gecen kontrole giderken sol tarafimda bir agri vardi cok canim yaniyodu.ultrasonda bi baktik komple sola toplanmis orda uyuyo ole.ondan agriyomus duzelince gecti.bu ara sag tarafa vuruyo ayaklar sagda kafa solda e artik buyuyolar.ayaklari sola sigdiramiyo artik
aldım gittiKızlar günaydın:) ben anakucağı için nuna markayı beğenmiştim ama 1100 tl gibi bir fiyatı var. Netten de epey araştırdım bütün kullanıcılar çok memnun. Kilo olarak çok uzun süre kullanılıyor ve elektrikli değil mekanik olarak sallıyor bebeği. Arkadaşım da kullanıyor hep onda uyutup yatağına alıyorum dedi. Kısaca benim çok içime sindi. Size de haber vereyim dedim. Araştırır bakarsınız. En güzel yanı bugün e bebekte %50 indirime girmişdüşünen varsa kaçırmasın
Güle güle kullan canım :) ben de iş çıkışını bekliyorum gidip alıcam hemenaldım gitti
Canim benim yasadigim yerde ebebek magazasi yok da internetten baktim, alti uc ayakli gibi bir model var o mu acaba dedigin?Güle güle kullan canım :) ben de iş çıkışını bekliyorum gidip alıcam hemenhangi rengini aldın :)
Çok kullanışlı birşey yaa almak için de kullanmak için de sabırsızlanıyorum
Ondandir canım bole bise batiyo gibi agriyo.esit dagildimi biraz rahatlicaz heralde simdi keyfine gore takiliyolarAy kiyamam ya minnaklar :) benim de dun sol tarafim o kadar agridi ki yuruyemedim bile, demek ki benimki de solda takiliyo hep. Azicik daha buyusun de saga da yayilsin esit dağılım olsun
Evet canım o bunun kenarları koyu rengi var. Onu tavsiye ediyorlar renk olarak da. Ortası çıkıp yıkanabiliyormuş ve kenarları daha çok leke oluyormuşCanim benim yasadigim yerde ebebek magazasi yok da internetten baktim, alti uc ayakli gibi bir model var o mu acaba dedigin?
Parol içebilioruz canım
Çok çok geçmiş olsun .bu haftalarda dişçiye gidebilirsin belirli tedaviler yapılıyor 2. Dönem hamilelikte..
Teşekkür ederim kızlar yanağım sismeye başladı akşama randevu aldım diş hekimi ne derse onu yapıcam artık dayanacak gücüm kalmadı çok zormuş hamileyken dış problemi saolun tekrartuzlu suyla gargara yap karanfil çiğne biraz ağrını hafifletir.
eğer geçmezse bir doktora görünmende fayda var. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?