temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Öne doğru eğilip karnım sıkışırsa sanki içimde bisey beni dürtüyor sanki böyle odunla bastırır gibi. Bebek mi bu bilemiyorum. Henüz ayırt edemiyorum sanırım

Bebektir o sıkışmayı hiiiiiç sevmezler canım.. ama dizlerini bükerek eğil rahatsız olmasın minik :)

Selam
Bebek doğum tarihlerimiz aynı
Sat 6 Kasım seninde o zaman degil mi
Cinsiyet belli oldu mu sizin @sfahb

Bende 17de yemege basladın tekmeleri simdi 19 um of ne oyunlar ne tekmeler muazzam bi duygu.

Benimde hep solda gecen kontrole giderken sol tarafimda bir agri vardi cok canim yaniyodu.ultrasonda bi baktik komple sola toplanmis orda uyuyo ole.ondan agriyomus duzelince gecti.bu ara sag tarafa vuruyo ayaklar sagda kafa solda e artik buyuyolar.ayaklari sola sigdiramiyo artik

Ay kiyamam ya minnaklar :) benim de dun sol tarafim o kadar agridi ki yuruyemedim bile, demek ki benimki de solda takiliyo hep. Azicik daha buyusun de saga da yayilsin esit dağılım olsun

aldım gitti

Selam kızlar benim kızım da büyümüş 14 cm olmuş. Herşey yolunda çok şükür. Ultrason 30-40 dk sürdü nerdeyse bütün organlarına tek tek baktı doktorum. Ayrıntılı ultrason gibi oldu zaten ama bazı organların daha net görülmesi için 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak. Kalbinden çıkan damarlardan böbreklerine herşeyine baktı doktorum. Mide yanması için renue duo şurup verdi, vitamin olarak previt positive kullanıyorum. Çarpıntı için 1 dk dan uzun sürmüyosa korkma normal bu süreçte dedi. Henüz kilo almamışım zaten mümkün olduğunca az kilo almalıyım çünkü kilolu hamile kaldım. Doktorum maksimum 10 kg ile bitirmeye bakalım dedi görücez ne olucağını :) Bir de tavsiyem doktorunuzla anne-bebek dostu doğum konusunu konuşun derim. Ben zorunlu sezeryan olucam ama anne-bebek dostu olması konusunda net fikrimi belirttim doktoruma. Tabiiki bunu doğum yapacağınız hastanenin de desteklemesi gerekiyor. Şimdiden konuşun derim. Buarada adı Öykü olucak :)

Güle güle kullan canım :) ben de iş çıkışını bekliyorum gidip alıcam hemen hangi rengini aldın :)
Çok kullanışlı birşey yaa almak için de kullanmak için de sabırsızlanıyorum
Canim benim yasadigim yerde ebebek magazasi yok da internetten baktim, alti uc ayakli gibi bir model var o mu acaba dedigin?

Ay kiyamam ya minnaklar :) benim de dun sol tarafim o kadar agridi ki yuruyemedim bile, demek ki benimki de solda takiliyo hep. Azicik daha buyusun de saga da yayilsin esit dağılım olsun
Ondandir canım bole bise batiyo gibi agriyo.esit dagildimi biraz rahatlicaz heralde simdi keyfine gore takiliyolar

Çok hoşmuş kızlar güle güle kullanın ben daha hiç birşey almadım çok şey var yapıcak nasıl yetiştiricez stres yaptım :) daha 5 ay var ama olsun :))

Parol içebilioruz canım
Çok çok geçmiş olsun .bu haftalarda dişçiye gidebilirsin belirli tedaviler yapılıyor 2. Dönem hamilelikte..

tuzlu suyla gargara yap karanfil çiğne biraz ağrını hafifletir.
eğer geçmezse bir doktora görünmende fayda var. geçmiş olsun.
Teşekkür ederim kızlar yanağım sismeye başladı akşama randevu aldım diş hekimi ne derse onu yapıcam artık dayanacak gücüm kalmadı çok zormuş hamileyken dış problemi saolun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…