- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.441
kızlar mrb bişey sorucam benim doktorum hemoglobin A1C baktırmamı istedi bende sağlık ocağına gittim baktırmışken madem hazır kan veriliyo herşeye baktırayım dedim doktora söyledim en son ne zaman baktırdın dedi bende 1 ay önce dedim gerek yok dedi kestirip attı sizce napaym tekrar gidip ısrar edeyim mi bakılması için çünkü bazı değerlerimi bilmiyorum
Evet ayrıntılı ultrasonda yapılacak 9 martta. Ama 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum ben. Seninki erken yaptırıyor o zaman
Ben 2li ve 4lü yaptırdım.4lünün sonucu henüz çıkmadı usg de herşey yolunda ama detaylı bakalım dedi 6 Mart'ta detaylı var. Organlarını inceleyecekmiş. Dedikleri gibi her dr un tarzı farklı. Kızlar bu arada bugün ciddi ciddi tekme hissettim zaten usgde de kıpır kıpırdıbaşka hisseden var mı? 17. Haftadayım dr birkaç haftaya ancak hissedersin dedi
Duphalac die bir şurup canım. Yarım kapak içtim ben iki gündür çok rahatım:) iyi gidiyor canım çok şükür. Büyütmeye çalışıyorum sıpayı :) sen nasılsın?
Canim doktorun kendisi 17. Haftada beyin kalp vs. Daha ayrintili olarak incelicektir. Ayrintili ultrasyonda bebegi besleyen damarla vs de bakiyorlar.Bana da doktorum 3lü 4lü değil de ayrıntılı tarama yaparız demişti bu hafta sonu için ultrasona göre 17. Hafta oluyorum tam olarak nedir bilmiyorum ama organ taraması sanırsam
Ayy bastırınca vuruyor muuuBizim de aynı tarihte detaylı. Hissedebilirsin normal canım. Bende hssediyorum. Elimi bastırıyorum pıt pıt vuruyor cadı :)
Canim gozun aydin. Hissedebilirsin normal canim. Hele sen bir kac hafta sonra gor keratayi.Ben 2li ve 4lü yaptırdım.4lünün sonucu henüz çıkmadı usg de herşey yolunda ama detaylı bakalım dedi 6 Mart'ta detaylı var. Organlarını inceleyecekmiş. Dedikleri gibi her dr un tarzı farklı. Kızlar bu arada bugün ciddi ciddi tekme hissettim zaten usgde de kıpır kıpırdıbaşka hisseden var mı? 17. Haftadayım dr birkaç haftaya ancak hissedersin dedi
Çok geçmiş olsun canım benim aklıma karanfil geliyor havanda ezip koysan hem uyuşturur hem de iltihabına iyi gelir. Başka da bişey gelmiyor aklıma. İkinci üç aylık dönemde çok zor durumlarda diş yaptırılabiliyor bildiğim kadarıyla bi dişçiye görün mutlakaKızlar yirmilik disim şişti başına böyle bişey gelen varmı be yapabilirim ne iyi gelir çok ağrım var
Yaşasın yaa çok mutluyum heyecanla bugünü bekliyordum canım çok teşekkür ederim çok şükür parmaklarını bile gördü drCanim gozun aydin. Hissedebilirsin normal canim. Hele sen bir kac hafta sonra gor keratayi.
Aynen canım elbet vardır bir bildigiYa ben de birkaç yerde senin dediğin gibi okudum ama bilemedim kafam karıştı vardır bir bildiği heralde
Valla cok emin değilim ama bi müdahalesi olmuyor sanırım. Sadece durumdan haberdar olmak amaçlı diye biliyorum4 lü testte mi var onu yen duydum peki allah korusun ktü çıkarsa bir şey yapılabiliyr mu müdehale sansı oluyor mu ki çocugun anne karnında tedavisi mi yaılyıor
Doğrudur canım genelde 20-24 arası diyorlar ya. Bende yeni öğreniyorum isteDoktorun istemiş yapmak zorunda.söyle öyle olduğunu yok dese de ısrar et kandaki üç aylık şekeri ölçüyor yani.ben her ay gittiğimde kan veriyorum açıkçası sağlık ocağında
Ben bi 17 de yaptırdım doktor istedi. Sonra 22. Haftamda üniversite hastanesinde anatomik tarama yapılacak.her doktor farklı
Bende 2li ve 4lu yaptırdım. Yarın 4lu sonucumu doktora gostericem. Inşallah onda da sorun çıkmazBen 2li ve 4lü yaptırdım.4lünün sonucu henüz çıkmadı usg de herşey yolunda ama detaylı bakalım dedi 6 Mart'ta detaylı var. Organlarını inceleyecekmiş. Dedikleri gibi her dr un tarzı farklı. Kızlar bu arada bugün ciddi ciddi tekme hissettim zaten usgde de kıpır kıpırdıbaşka hisseden var mı? 17. Haftadayım dr birkaç haftaya ancak hissedersin dedi
İnşallah bişey çıkmaz Canım hiç korkma. bana 2 hafta sonra ancak hissedersin dedi dr. Ama ben daha önce kistik tedavi ve operasyon geçirdim ve o dönemlerde 3 cm lik kistimi bile hissedip öyle giderdim dr a. Başlarda inanmadı drlar ama sonra çok hassas olduğumu söylediler o yüzden sen endişe etme muhtemelen 2-3 haftaya kalmaz hissedersinBende 2li ve 4lu yaptırdım. Yarın 4lu sonucumu doktora gostericem. Inşallah onda da sorun çıkmaz9 martta da ayrıntılı ya giricem.
Ya ben henüz bu hareket hissedemiyorum boyle olunca da korkuyorum
Bende hissetmiyorum canım merak etme ilk gebeliğimde 21.haftada hissettim bunda da hala tık tik yapan yok yaniBende 2li ve 4lu yaptırdım. Yarın 4lu sonucumu doktora gostericem. Inşallah onda da sorun çıkmaz9 martta da ayrıntılı ya giricem.
Ya ben henüz bu hareket hissedemiyorum boyle olunca da korkuyorum
Sen kaçıncı haftadasin canım?İnşallah bişey çıkmaz Canım hiç korkma. bana 2 hafta sonra ancak hissedersin dedi dr. Ama ben daha önce kistik tedavi ve operasyon geçirdim ve o dönemlerde 3 cm lik kistimi bile hissedip öyle giderdim dr a. Başlarda inanmadı drlar ama sonra çok hassas olduğumu söylediler o yüzden sen endişe etme muhtemelen 2-3 haftaya kalmaz hissedersin
Anladim canım inşallah yakın zamanda hissederimBende hissetmiyorum canım merak etme ilk gebeliğimde 21.haftada hissettim bunda da hala tık tik yapan yok yani
Ayy bastırınca vuruyor muuuben hiç denemedim bastırmayı ama dar bişeyler giyersem veya bükülürsem daha yoğun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?