- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.381
Ben fiyat aldım konakta 250 adatip 200 ama medicalpark Eray beye yönlendirdi doktorum iyi birinin yapmasını istiyorum dedi orası da 350 açıkçası çok kararsız kaldım yani normal ultrasonu böyle konakta ayrıntılı da çok iyidir diye düşünüyorum araştırmada nasıl acaba kardeşinden bilgi verirsin bana da olur muKızlar çok sağolun, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Rabbim hayırlısıyla hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.elmol canım sorma dr ve makine konusunda çok şanslıyız sanırım. Sağolsun çok ilgili bi insan ve resimlerimizde herseferinde gayet anlaşılır ve net. Ama ayrıntılı için ayrıca birini sormadım onuda direk doğumevinde yaptırıcam çünkü. Kız kardeşiminde bu hafta ayrıntılı haftası oda doğumevine yaptırıo, bi sıkıntı çıkmaz inşallah diye düşündük
19.haftamdayim suan canim.7 kilo aldim.toplamda nekadar aldın peki
Hayirli olsun canim. Insallah hep boyle guzel habetlerini alirsin.Kızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildikprensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına
Eki Görüntüle 1953160
Bende hicbirinde tuylenme olmadi canim ama oglumda sanki biraz sert ciktiKizlar benim gobegim cok tuylenmisnormalde acik tenliyim gobegimde tuylerim yoktu, diger yerlerimde de cok acik sariydi ama simdi gorunce sok oldum baya siyah siyah tuyler olmus. Doktora gidince utanicam Erkek bebekte tuylenme olur derlerdi gercekmis demek, sizde de var mi?
Canim lekelenmen gecmis zaten. Baya kullanmisinda. Kasik agrisi hamilelikte olur zaten ama senin durumun biraz farkli tabi dusuk tehlikesi gecirmisin. Doktor bir sure biraktirip sorun olursa yeniden baslatir. Bu ilaci 9 ay kullanan da olur.Benim de 7. Haftada lekelemem oldu Dr iğne e ve ilaç vermişti şimdi 15. Hafta oldu iğneyi bıraktım 4 hafta oldu aşırı ağrı yaptı kasiklarda Dr hapı da bırak dedi ama ben bırakamadım çünkü diğeri kullan dedi .şu an wc de iken kasılma yaşıyorum yine o yüzden sordum .Çok teşekkür ederim size de .. sanırım bırakma zamanım geldi çok çok şükür iyiyim artık.sanrirm diğer Dr de bırak der artık inşallah çünkü progestan odem yaparmış bu da benim diğer sıkıntım ödem ..
İnsalalh bir daha böyle bir sıkıntı olmaz
Canim biraz fazla almis gibisin. Ama doktorun ne diyor onemli olan o. Birde zayif mi hamile kaldin genelde zayif kalanlar daha cok kilo aliyor. 15 kg kadar almasi normal karsilaniyor. Normal kilolularin 12kg almasi isteniyir. Fazla kilolu olanlarin ilk 6 ay kilo almamasi sonraki aylarda da 4-5 kg diyorlar.19.haftamdayim suan canim.7 kilo aldim.
Ayy şuan içime su serptin canım intermete baktım da orda doğumdan sonra 6. Ayda dökülür diyordu çok korktum : DYok yok ne bir yılıdoğumdan sonra değil benim hamileliğin 6.ayından sonra kalmadı döküldü hepsi
Ayy şuan içime su serptin canım intermete baktım da orda doğumdan sonra 6. Ayda dökülür diyordu çok korktum : D
Ayy şuan içime su serptin canım intermete baktım da orda doğumdan sonra 6. Ayda dökülür diyordu çok korktum : D
Canım tabiki karar senin hangisi aklına yatarsa onu seç. Ama şöyle anlatayım sana bikaç gün önce kanama yaşadığımda buraya yazmıştım doğumevindeki uzman taburcu olacağım gün genel usg istedi ve baktı. Bebeğin eşi aşağıda dedi. Ve ben buraya eklemedim yazarken çünkü hiç kafama takmadım inanmadım kötü bişiy olacağına dediki kalbinde üç parlak nokta var. Yani nedir dedim down bulgusu dedi. Sonra eve geldim netten araştırdım 23 ten küçük haftalarda bunların görülmesi çok normal ve sıkmış ciddiye alınmazmış. Ben zaten nedense umursamamıştım bile dediklerini. Bugün kendi dr um beni aydınlattı bu kadar küçük şeylere takılmayın dedi. Genelde bi çok dr çok erken konuşup korkutur ama annenin psikolojisini hiç düşünmez dedi. Yani diyeceğim şu sen en iyisi diye gitsende önemli olan senin duyduklarınla oluşacak duyguların. Gerisi boş. İnşallah inançlı ve içini rahatlatacak bi dr a denk gelirsin canım. Ayrıca bende senin gibiyim sabhtan beri pembe hayallere geçiş yaptım, sabırsızlanıyorum tanışacağımız koklayacağım gün için.Ben fiyat aldım konakta 250 adatip 200 ama medicalpark Eray beye yönlendirdi doktorum iyi birinin yapmasını istiyorum dedi orası da 350 açıkçası çok kararsız kaldım yani normal ultrasonu böyle konakta ayrıntılı da çok iyidir diye düşünüyorum araştırmada nasıl acaba kardeşinden bilgi verirsin bana da olur mubu arada kız olduğunu öğrendiğimden beri havalardayim nedense biran önce olsun biraz büyüsün benimle konuşsun kızsal konular falan istiyorum uçtum sanırım
Evet canim 43 le kaldim 50 kiloyum suan.doktorum sorun yapmiyor zayif oldugum icin buyuk ihtimal.bu gidisle 60 ı bulcam heralde.istahim acayip acik ya ne bulursam yiyom.bida hamileligimden once sigarada iciyodum e onuda birakinca garip bise oldumCanim biraz fazla almis gibisin. Ama doktorun ne diyor onemli olan o. Birde zayif mi hamile kaldin genelde zayif kalanlar daha cok kilo aliyor. 15 kg kadar almasi normal karsilaniyor. Normal kilolularin 12kg almasi isteniyir. Fazla kilolu olanlarin ilk 6 ay kilo almamasi sonraki aylarda da 4-5 kg diyorlar.
Canim devlet hastanesinde benimde basima benzeri geldi doktor ense kalinligini yanlis olmus. Hemen ustundeki hekime soyledi hekim tekrar bakmadan bana sizin cocugunjz down sendromlu yada mongol olma ihtimali cok yuksek. Kalp, akciger vs sorunlari olabilir dedi. Sonra size yarin icin acil ayrintili ultrasyon yapilacak dediler. Ertesi gune kadar hic uyumadim. Sabahtan ultrason sirasina girdim ve ogleden sonra muayene etti doktor ve dedi ki yanlis olcum yapilmis. Cocugunuz saglikli gorunuyor. Ama omrumden omurde gitti.Canım tabiki karar senin hangisi aklına yatarsa onu seç. Ama şöyle anlatayım sana bikaç gün önce kanama yaşadığımda buraya yazmıştım doğumevindeki uzman taburcu olacağım gün genel usg istedi ve baktı. Bebeğin eşi aşağıda dedi. Ve ben buraya eklemedim yazarken çünkü hiç kafama takmadım inanmadım kötü bişiy olacağına dediki kalbinde üç parlak nokta var. Yani nedir dedim down bulgusu dedi. Sonra eve geldim netten araştırdım 23 ten küçük haftalarda bunların görülmesi çok normal ve sıkmış ciddiye alınmazmış. Ben zaten nedense umursamamıştım bile dediklerini. Bugün kendi dr um beni aydınlattı bu kadar küçük şeylere takılmayın dedi. Genelde bi çok dr çok erken konuşup korkutur ama annenin psikolojisini hiç düşünmez dedi. Yani diyeceğim şu sen en iyisi diye gitsende önemli olan senin duyduklarınla oluşacak duyguların. Gerisi boş. İnşallah inançlı ve içini rahatlatacak bi dr a denk gelirsin canım. Ayrıca bende senin gibiyim sabhtan beri pembe hayallere geçiş yaptım, sabırsızlanıyorum tanışacağımız koklayacağım gün için.Çok fena süsleme gezme tozma planları yapıyorum
Herkes aynı şeyi söylerken ben kız olduğunu öğrendim :)mrb kızlar bu sene için erkek senesi diyolar sizcede öylemi
Bir oğlum var ve bir oğlum daha geliyor nasipsemrb kızlar bu sene için erkek senesi diyolar sizcede öylemi
benim cevremdeki bütün hamilelerin bebekleri erkekHerkes aynı şeyi söylerken ben kız olduğunu öğrendim :)
bende geçen hafta gittim doktor erkek dedi iki gün önce gittik babasıyla bacağını kapattı göstermedi yaramaz korktum bende cnm ya 1 kızım var benimde bide oğlum olucak inşallah ana beni çok korkuttu kacgunden beridir kanamm oldu bebeğin eşi asagdaymis dedi doktor bide düşük tehlikem varmış inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebislerimiziBir oğlum var ve bir oğlum daha geliyor nasipse
bende geçen hafta gittim doktor erkek dedi iki gün önce gittik babasıyla bacağını kapattı göstermedi yaramaz korktum bende cnm ya 1 kızım var benimde bide oğlum olucak inşallah ana beni çok korkuttu kacgunden beridir kanamm oldu bebeğin eşi asagdaymis dedi doktor bide düşük tehlikem varmış inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebislerimizi
Canim ilactandir o bende bu vitaminlere baslayi diskim hep yesil decevit ve magnezyum iciyorum.Siyah kırmızı duydumda. Yeşil bendeki. İnşallah ulaşırım doktora.
Bu hafta sonu başka doktora gidicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?