temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben fiyat aldım konakta 250 adatip 200 ama medicalpark Eray beye yönlendirdi doktorum iyi birinin yapmasını istiyorum dedi orası da 350 açıkçası çok kararsız kaldım yani normal ultrasonu böyle konakta ayrıntılı da çok iyidir diye düşünüyorum araştırmada nasıl acaba kardeşinden bilgi verirsin bana da olur mu bu arada kız olduğunu öğrendiğimden beri havalardayim nedense biran önce olsun biraz büyüsün benimle konuşsun kızsal konular falan istiyorum uçtum sanırım

Bende hicbirinde tuylenme olmadi canim ama oglumda sanki biraz sert cikti

Canim lekelenmen gecmis zaten. Baya kullanmisinda. Kasik agrisi hamilelikte olur zaten ama senin durumun biraz farkli tabi dusuk tehlikesi gecirmisin. Doktor bir sure biraktirip sorun olursa yeniden baslatir. Bu ilaci 9 ay kullanan da olur.

19.haftamdayim suan canim.7 kilo aldim.
Canim biraz fazla almis gibisin. Ama doktorun ne diyor onemli olan o. Birde zayif mi hamile kaldin genelde zayif kalanlar daha cok kilo aliyor. 15 kg kadar almasi normal karsilaniyor. Normal kilolularin 12kg almasi isteniyir. Fazla kilolu olanlarin ilk 6 ay kilo almamasi sonraki aylarda da 4-5 kg diyorlar.

Ayy şuan içime su serptin canım intermete baktım da orda doğumdan sonra 6. Ayda dökülür diyordu çok korktum : D

Kızlar teleşlanmayin dökülüyorlar tüyler ama doğumdan sonra ben de öyle oldu ...
Çünkü daha karnimizin üstünde ve göbek bağının çevresinde bir çizgi oluşacak iyice belirecek hatta siyahlasacak kızım da ben de sarışınım ama simsiyah bir göbeğim vardı bolca tüylü
Doğumdan sonra dökülüyor siyahlik da gidiyor olursa tabi..sakın sakın almayın tüylerinizi yoksa kalıcı olur..

Canım tabiki karar senin hangisi aklına yatarsa onu seç. Ama şöyle anlatayım sana bikaç gün önce kanama yaşadığımda buraya yazmıştım doğumevindeki uzman taburcu olacağım gün genel usg istedi ve baktı. Bebeğin eşi aşağıda dedi. Ve ben buraya eklemedim yazarken çünkü hiç kafama takmadım inanmadım kötü bişiy olacağına dediki kalbinde üç parlak nokta var. Yani nedir dedim down bulgusu dedi. Sonra eve geldim netten araştırdım 23 ten küçük haftalarda bunların görülmesi çok normal ve sıkmış ciddiye alınmazmış. Ben zaten nedense umursamamıştım bile dediklerini. Bugün kendi dr um beni aydınlattı bu kadar küçük şeylere takılmayın dedi. Genelde bi çok dr çok erken konuşup korkutur ama annenin psikolojisini hiç düşünmez dedi. Yani diyeceğim şu sen en iyisi diye gitsende önemli olan senin duyduklarınla oluşacak duyguların. Gerisi boş. İnşallah inançlı ve içini rahatlatacak bi dr a denk gelirsin canım. Ayrıca bende senin gibiyim sabhtan beri pembe hayallere geçiş yaptım, sabırsızlanıyorum tanışacağımız koklayacağım gün için. Çok fena süsleme gezme tozma planları yapıyorum

Evet canim 43 le kaldim 50 kiloyum suan.doktorum sorun yapmiyor zayif oldugum icin buyuk ihtimal.bu gidisle 60 ı bulcam heralde.istahim acayip acik ya ne bulursam yiyom.bida hamileligimden once sigarada iciyodum e onuda birakinca garip bise oldumdoymuyorum.

Canim devlet hastanesinde benimde basima benzeri geldi doktor ense kalinligini yanlis olmus. Hemen ustundeki hekime soyledi hekim tekrar bakmadan bana sizin cocugunjz down sendromlu yada mongol olma ihtimali cok yuksek. Kalp, akciger vs sorunlari olabilir dedi. Sonra size yarin icin acil ayrintili ultrasyon yapilacak dediler. Ertesi gune kadar hic uyumadim. Sabahtan ultrason sirasina girdim ve ogleden sonra muayene etti doktor ve dedi ki yanlis olcum yapilmis. Cocugunuz saglikli gorunuyor. Ama omrumden omurde gitti.

Bir oğlum var ve bir oğlum daha geliyor nasipse
bende geçen hafta gittim doktor erkek dedi iki gün önce gittik babasıyla bacağını kapattı göstermedi yaramaz korktum bende cnm ya 1 kızım var benimde bide oğlum olucak inşallah ana beni çok korkuttu kacgunden beridir kanamm oldu bebeğin eşi asagdaymis dedi doktor bide düşük tehlikem varmış inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…