- 9 Şubat 2017
- 31
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.401
Canım günaydın. İkisini birden kullanma sonuçta biri senin ve bebeğin ihtiyaçlarını karşılıyor fazlası zarar vitamin de olsa. Ben decavit kullanmıştım tek başına. Sen de birini seç kullan bencemilenyum multivitamin kullann varmı tesavi gördüğüm doktor bunu verdi geçen devlete gittim bana decavit verdi ikisini birden kullansam bişey olmaz demi iki si farklı gorevimi görüyo acaba
gittim doktora devam ederse amniyon sıvısımı diye bakıcam dedi testi varmış çok şükür devam etmiyoOlabilir canım sanırım sorun yaratacak bir şey yok.ama kendinden emin değilsen doktora görün istersen . Bende de sık sık oluyor akıntı ama normal derecede en başından beri yani gebelikte
Canim yatip dinlenmen lazim. Dikkat edersen duzelir.bende geçen hafta gittim doktor erkek dedi iki gün önce gittik babasıyla bacağını kapattı göstermedi yaramaz korktum bende cnm ya 1 kızım var benimde bide oğlum olucak inşallah ana beni çok korkuttu kacgunden beridir kanamm oldu bebeğin eşi asagdaymis dedi doktor bide düşük tehlikem varmış inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bebislerimizi
gittim doktora devam ederse amniyon sıvısımı diye bakıcam dedi testi varmış çok şükür devam etmiyo
Erken olabilir canım ben mesela daha dün öğrendim. Biraz daha bekleyin istersen. Rabbim hayrlısını nasip etsin inşallahkızlar mrb adet tarihine göre 11+4 ve ultrasyona göre tam 13 haftalıgım bugun ikili test için gittim doktor bacak arası cok net kız gibi dedi pipi görülmüyor ama daha erken diye ekledi yüzde kaç sizce kız diyince %50,5 dedi sanırım biz biraz erkek istediğimizi anlayınca (benim firkrim)
acaba 11+4 e göre daha cinsiyet için erken mi sonradan kız denip de erkek çıkan oluyor mu acaba bebek erkek istiyorduk çünkü
tecrübeli arkdaşlardan cevap bekliyorum
yok bence fazla değil zayıf olduğun için, benimde kilo almam için uğraşıyodu doktorum daha bu ay normal dediEvet canim 43 le kaldim 50 kiloyum suan.doktorum sorun yapmiyor zayif oldugum icin buyuk ihtimal.bu gidisle 60 ı bulcam heralde.istahim acayip acik ya ne bulursam yiyom.bida hamileligimden once sigarada iciyodum e onuda birakinca garip bise oldumdoymuyorum.
KIZ MI ERKEK Mİ ? NEDEN BU KADAR GEÇ KALINDI KİErken olabilir canım ben mesela daha dün öğrendim. Biraz daha bekleyin istersen. Rabbim hayrlısını nasip etsin inşallah
Kızmış canım. Bilmiorum ama benm tahminim cihazlar arasındaki fark. Devlet hastanelerindeki cihazlar biraz eski teknoloji sanırım çünkü kendi dr um özelde ve bulunduğum ilde bu şube yeni açıldı o yüzden cihazların görüntüsü bile belli ediyo ben yeniyim iyiyim dercesine :) o yüzden kendi dr uma dün gidebildim oda hemen gösterdi direk. Yoksa devlettekiler bi gün kız bi gün erkek diyolardı. Belki bundan olabilir diye düşünüyorum.KIZ MI ERKEK Mİ ? NEDEN BU KADAR GEÇ KALINDI Kİ
aynen öyle canım. araştırdım baya.Canim ilactandir o bende bu vitaminlere baslayi diskim hep yesil decevit ve magnezyum iciyorum.
Korkulcak bi durum yok panikleme.
Öykü yü sectim. Şimdiden hayırlı olsunKızlarrr hepinize kocamaaannn günaydın
Biz eşimle isim konusunda eleme yapmaya çalışıyoruz. Bi anket hazırladım sizde ordan fikrinizi söyleyebilirseniz çok sevinirim
Linki buraya yapıştırıyorum, şimdiden teşekkür ederim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-kizima-hangi-isim.988466/
canım bizim 12. hafta ve 14. hafta kotrollerinde hep kız dedi doktormuz. 16.haftasında ise benim bebiş açmış bacakları ne kızı erkeğim ben erkek der gibi gösterdi pipiyi. hepimiz çok şaşırdık, 1-2 günlük bir şokun ardından erkek fikrini anca idrak edebildim :) çünkü o zamana kadar bebişimi hep kızım diye sevdim, anne kız hayalleri kurdum vs. o nedenle çok da benim gibi kaptırma kendini, bebiş 16.haftasını doldurmadan cinsiyet gelişimini tamamlamıyor. 16.hafta sonrasında görünene inan derim. ondan öncesi yanıltabiliyor.kızlar mrb adet tarihine göre 11+4 ve ultrasyona göre tam 13 haftalıgım bugun ikili test için gittim doktor bacak arası cok net kız gibi dedi pipi görülmüyor ama daha erken diye ekledi yüzde kaç sizce kız diyince %50,5 dedi sanırım biz biraz erkek istediğimizi anlayınca (benim firkrim)
acaba 11+4 e göre daha cinsiyet için erken mi sonradan kız denip de erkek çıkan oluyor mu acaba bebek erkek istiyorduk çünkü
tecrübeli arkdaşlardan cevap bekliyorum
canım bizim birde adete göre daha 11+4 o yuzden acaba diyorum kendi içimden bebek 10 gün önde ama adet tarihimden çok eminim o yuzden şaştım kaldımcanım bizim 12. hafta ve 14. hafta kotrollerinde hep kız dedi doktormuz. 16.haftasında ise benim bebiş açmış bacakları ne kızı erkeğim ben erkek der gibi gösterdi pipiyi. hepimiz çok şaşırdık, 1-2 günlük bir şokun ardından erkek fikrini anca idrak edebildim :) çünkü o zamana kadar bebişimi hep kızım diye sevdim, anne kız hayalleri kurdum vs. o nedenle çok da benim gibi kaptırma kendini, bebiş 16.haftasını doldurmadan cinsiyet gelişimini tamamlamıyor. 16.hafta sonrasında görünene inan derim. ondan öncesi yanıltabiliyor.
Bende yemeklerde cok sivi tuketemiyorum yoksa hemen cikariyorum, surekli olan bulanti hissi azaldi ama tamamiyle asla gecmedi, kusmalarimda tamamiyle gecmedi, oda hic degilse gunde bir kere az veya cok kusuyorum eskiye gore daha az sadece, analik zor zanaatmis :)benim bulantı kabusum geri döndüdün hadi yediğim dokundu dedim, az önce yine kendimi lavoboda buldum ama bu sefer sadece su çıktı, napıcam bilemedim :/ haftasonu kontrolüm var umarım bir çare buluruz.
Gecmis olsun canim benimki de geri döndü. İki haftadir normaldim ama dun ve bugun sabah kalkar kalkmaz istifra ettim. Mutfaga giremiyorum, yemek yapamiyorum. Dun butun gun ac durdum cikarmamak icin :/ insallah en kisa zamanda gecer.benim bulantı kabusum geri döndüdün hadi yediğim dokundu dedim, az önce yine kendimi lavoboda buldum ama bu sefer sadece su çıktı, napıcam bilemedim :/ haftasonu kontrolüm var umarım bir çare buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?