temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok hoşmuş kızlar güle güle kullanın ben daha hiç birşey almadım çok şey var yapıcak nasıl yetiştiricez stres yaptım :) daha 5 ay var ama olsun :))
Sağol canım ben de alacaklarımı belirledim de böyle indirimleri takip ediyorum :) başka türlü altından kalkamıycaz yoksa denk geldikçe alıyorum.

Canım maaşallah bebişine bende normal doğum isterken daha önce yaşadığım bir tanecik genital siğil yüzünden mecburi sezeryan olmak zorunda olduğumu öğrendim pztsi günü dr umdan bu durum biraz canımı sıktı çünkü doğum anını herşeyiyle yaşamak istiyordum ama nasip işte. Bende hal böyle olunca araştırdım bahsettiğin gibi anne-bebek dostu sezeryan yöntemini okudum. Bi sonraki kontrolümde dr umla konuşmayı düşünüyorum. İstiyorumki doğum planlanmasın. Bebeğim kendi belirlesin doğum zamanını. Süt problemimiz olmasın. İnşallah isteğim olumlu karşılanır ve bende doğum sancılarım başladığında giderim hastaneye :) bu konuda fikirlerin olurda paylaşırsan sevinirim canım

Selam
Bebek doğum tarihlerimiz aynı
Sat 6 Kasım seninde o zaman degil mi
Cinsiyet belli oldu mu sizin @sfahb
Canim sat i bilmiyorum desem. Doktor dogum tarihi olarak bu tarihi soyledi. Benim 1.5 yasinda bir kizim var onu emzirdigim icin adet duzenim yoktu. Yoksa en son 9 ekimde adet olmustum. Doktorda 4 hafta fark var dedi ve muhtemel dogum tarihi olarak 14 agustosu verdi :)
Bana 13+0 da muhtemelen kiz dedi ama bir daha ki sefere daha da netlesir. 3 hafta sonra gidicem o zaman tam ogrenmis olurum. Sizin cinsiyet belli mi ?

Masallah allah bağışlasın benim de bir kızım var 5 yaşında benim de muhtemel dogum Ağustos diyor ama sezeryan olacağı için temmuz sonu galiba ..
Bize de 11 haftada kıza benziyor ama kesin değil demişti aklımda o günden beri deli sorular yanılma payı var mı diye
Randevum yarın benim bakalım ne diycek Dr çok heyecanlıyım

Sağol canım ben de alacaklarımı belirledim de böyle indirimleri takip ediyorum :) başka türlü altından kalkamıycaz yoksa denk geldikçe alıyorum.
İyi yapmışsın cnm benim de artık yavaştan şu hazır listeleri çıkartıp biraz üstünde çalışmam gerek :) ama ondan önce büyük parça yapacaklarım var bebek odası diye düşündüğüm odada köşe koltuk falan var onlardan kurtulmam lazım, arka balkonumu kapattırıp çamaşır kurutma makinesi falan almam lazım bunlar için kendime mart sonunu hedef koydum Nisan da da artık bebek alışverişi için başlarım yavaştan

Kolay gelsin canım senin işin çokmuş :) allah yardımcımız olsun hepimizin işi zor. Bizim de şehir değiştirme ihtimalimiz çıktı hayırlısı bakalım. Sen de liste yap en azından herşeyin bisür çeşidi bisürü modeli var insan içinden çıkamıyor. An azından ne alacağına karar ver. Sonra bir anda almadı daha kolay olur

Bana da 11+4 te kıza benziyor demişti 16. hafta da net bir şekilde erkek olduğunu gösterdi

Güle güle kullan canım :) ben de iş çıkışını bekliyorum gidip alıcam hemen hangi rengini aldın :)
Çok kullanışlı birşey yaa almak için de kullanmak için de sabırsızlanıyorum
e-bebek'in sitesinden aldım canım. koyu renk olanını aldım.

Eklentiler

• upload_2017-2-15_17-11-58.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım biraz uzun bi konu ama kısaca sezeryan şekli. Google da aratabilirsin anne ve bebek dostu sezeryan diye. Planlı sezeryandan çok farklı bir durum.

Bu çok güzel bir yöntemmis...
Acaba Dr kabul eder mi aklıma yattı çünkü konuşacam bakalım ne diycek sezeryan sonrasi sütun gelmesini beklemek ayrı bir dert zaten bu daha mantıklı görünüyor

Kizlar istanbul Anadolu yakasinda olaniniz var mi.. zeynep kamil ile ilgili birsey sorcam..birde umraniye dev. Hastanesinin kadin ve cocuk hastanesi acildi giden eden var mi oraya bunun hakkinda sorcam..

Herşeyin hayırlısı olsun canım moralini bozma vardır bi hayır. Ben de tıbbi bi zorunluluk olmazsa zamanı geldiğinde tarih belirlemeden istiyorum :) gönlümüze göre olur inşallah. Anne bebek dostu doğumla ilgili yeni bişeyler keşfedersek mutlaka paylaşalım canım

Canim bugun paylastigin bilgi icin tesekkurler :) diger alacaklarını ya da aldiklarini da paylasir misin zamani geldiginde, bize de fikir olur :)

evet canım benim iç karnım geniş 21.haftada hissetmeye baslamıstım ilk bebişimi ,bu ikinci Allah nasip ederse 18.haftaya giricem hala hissetmiyorum . aslında derler 2.cocuk daha cabuk hissedilir diye ama hala hissedemedim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…