temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bugun paylastigin bilgi icin tesekkurler :) diger alacaklarını ya da aldiklarini da paylasir misin zamani geldiginde, bize de fikir olur :)
Rica ederim canım ne demek :) tabiiki paylaşırım. bu ay boyunca e bebekte sürekli indirim var hergün değişik ürünlerde. Her sabah bakıyorum ben. Takip etmekte yarar var günlük indirim yapıyorlar :)
Aldın mı sende? Biz şimdi çıktık mağazadan

Masallah canim benimde 5.5 yasinda oglum var. Birde 1.5 yasinda kizim. Bu hamilelik cok plansiz oldu. Dusunmuyordum ama demekki nasipte varmis :)
Sezeryanda mecburda olsa olabildigi kadar gec aldirmaya calis canim. Birde bazi doktorlar 2 seneden sonra normal dogum denetiyor ama tabi bir sorun olmamasi lazim. Bir arkadasim sezeryan sonrasi normal yapti.
Allah gonlune gore versin canim. Saglikla kucagina almani nasil etsin.
Bence doktorun yanilma payi var. Kendi doktorumunda var :) ama ben kiz istiyorum.insallah 2. Kizim olur.

Kızlar pazartesi 20 lik disim çekilecek malesef antibiyotik yazdılar çok korkuyorum inşallah bir sıkıntı olmaz
Allah yardımcın olsun canım. Bi doktora daha mı göstersen acaba şart mıymış çektirmek? Bazıları 20 lik olumca hemen çekmek istiyor. Ama mecbur çekilecekse yapacak bişey yok. İnşallah kolayca atlatırsın

Yarın kendi doktorumada sorucam tehlikeli derse yaptirmam ilk üç ay ve son üç ay dişe müdahale oluyormuş bu üç ay disinide sıkıntı varsa ihmal etmeyin sizde

Merhaba kızlar topiği yeni keşfettim benim bebeğim tüp bebek ilk denemede tuttu çok şükür. 16+3 teyiz 13. Haftada erkek olacağını öğrendim Mide bulantım kusmalarım ve halsizliğim hala geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum annemin gitmeden yaptığı tavuk suyu et suyundan çorba içebiliyorum. Peynir yoğurt sütte çok sıkıntı yaşamıyorum.Sağlıklı ve düzenli beslenemediğim için içim hiç rahat değil. Arada bir çarpıntım oluyor. Geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. Benim de bebiş hep solda galiba hep orası daha sert. Dr.m hala folik takviyesini kesmedi decavit,coraspin,clexan iğne kullanıyorum.bol bol deneyimlerimizi paylaşırız artık sizi keşfettiğime çok sevindim..

Evet şu sıralar öyle yapıyor. Rahatsız oluyor hanımefendi
Aynen bizim hanımefendi de pek bi rahatına düşkün sıkıştırıp ayakkabı giyecek olsam başlıyor kıpır kıpır 4lü testte kv de yanımızdaydı bu kız çok hareketli olacak dedi bu arada ben kv yi ve görümcemi de götürüyorum bazen usg de görsünler diye pek bi hevesle bekliyorlar ama bilmem ki iyi mi yapıyorum

Hoşgeldin canım tebrik ederimepey vitamin kullanıyormuşsun ben hiç birşey almıyorum mide bulantısını ben yaşamadım ancak hala atlatamayan hanımlar var aramızda sağlıkla kucağına alırsın umarım

Amin cnm cümlemize teşekkür ederim coraspin ve clexan kan sulandırıcı 1,5 yıl evvel kalp ameliyatı oldum onun için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…