- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.501
Ben de aldım canıminşallah canım teşekkürler..
Rica ederim canım ne demek :) tabiiki paylaşırım.Canim bugun paylastigin bilgi icin tesekkurler :) diger alacaklarını ya da aldiklarini da paylasir misin zamani geldiginde, bize de fikir olur :)
Masallah canim benimde 5.5 yasinda oglum var. Birde 1.5 yasinda kizim. Bu hamilelik cok plansiz oldu. Dusunmuyordum ama demekki nasipte varmis :)Masallah allah bağışlasın benim de bir kızım var 5 yaşındabenim de muhtemel dogum Ağustos diyor ama sezeryan olacağı için temmuz sonu galiba ..
Bize de 11 haftada kıza benziyor ama kesin değil demişti aklımda o günden beri deli sorular yanılma payı var mı diye
Randevum yarın benim bakalım ne diycek Dr çok heyecanlıyım
caım bizim doktor bacakları acık net dedi acba sizinki de net bacak arası görülüyor mu dedi yokssa sadece tahmin etmek için mi tahmin ettiBana da 11+4 te kıza benziyor demişti 16. hafta da net bir şekilde erkek olduğunu gösterdi
Anne-bebek dostu ne demek oluyor?
Kizlaarrrr iki saatin sonunda acti bacaklari pipi gorundu17 hafta boyunca saklanan pipisini gorduk oglum geliyorrr
Allah yardımcın olsun canım. Bi doktora daha mı göstersen acaba şart mıymış çektirmek? Bazıları 20 lik olumca hemen çekmek istiyor. Ama mecbur çekilecekse yapacak bişey yok. İnşallah kolayca atlatırsınKızlar pazartesi 20 lik disim çekilecek malesef antibiyotik yazdılar çok korkuyorum inşallah bir sıkıntı olmaz
Yarın kendi doktorumada sorucam tehlikeli derse yaptirmam ilk üç ay ve son üç ay dişe müdahale oluyormuş bu üç ay disinide sıkıntı varsa ihmal etmeyin sizdeAllah yardımcın olsun canım. Bi doktora daha mı göstersen acaba şart mıymış çektirmek? Bazıları 20 lik olumca hemen çekmek istiyor. Ama mecbur çekilecekse yapacak bişey yok. İnşallah kolayca atlatırsın
Amin insallah canimgözünaydın canım. Herkesin kızı nazlı olur bizim oğlanlar nazlı çıktı allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah:)
Sat a göre 17 usg ye göre 17+3 üm canım seninle hemen hemen aynıyızSen kaçıncı haftadasin canım?
Bence bebekÖne doğru eğilip karnım sıkışırsa sanki içimde bisey beni dürtüyorsanki böyle odunla bastırır gibi. Bebek mi bu bilemiyorum. Henüz ayırt edemiyorum sanırım
Aynen bizim hanımefendi de pek bi rahatına düşkün sıkıştırıp ayakkabı giyecek olsam başlıyor kıpır kıpırEvet şu sıralar öyle yapıyor. Rahatsız oluyor hanımefendi
Hoşgeldin canım tebrik ederimMerhaba kızlar topiği yeni keşfettim benim bebeğim tüp bebek ilk denemede tuttu çok şükür. 16+3 teyiz 13. Haftada erkek olacağını öğrendim Mide bulantım kusmalarım ve halsizliğim hala geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum annemin gitmeden yaptığı tavuk suyu et suyundan çorba içebiliyorum. Peynir yoğurt sütte çok sıkıntı yaşamıyorum.Sağlıklı ve düzenli beslenemediğim için içim hiç rahat değil. Arada bir çarpıntım oluyor. Geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. Benim de bebiş hep solda galiba hep orası daha sert. Dr.m hala folik takviyesini kesmedi decavit,coraspin,clexan iğne kullanıyorum.bol bol deneyimlerimizi paylaşırız artık sizi keşfettiğime çok sevindim..
Amin cnm cümlemize teşekkür ederim coraspin ve clexan kan sulandırıcı 1,5 yıl evvel kalp ameliyatı oldum onun için kullanıyorum.Hoşgeldin canım tebrik ederimepey vitamin kullanıyormuşsun ben hiç birşey almıyorum mide bulantısını ben yaşamadım ancak hala atlatamayan hanımlar var aramızda sağlıkla kucağına alırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?