temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çamaşır kurutma makinesi ne almayı düşünüyorsunuz.aynı bende sizin gibi koltuktan kurtuldum balkonlu odayı hazırlamya başladım kurutma makinesini oraya koymak çok mantıklı bari balkon çok soğuk olmaz.

Bende 17de yemege basladın tekmeleri simdi 19 um of ne oyunlar ne tekmeler muazzam bi duygu.
Biran önce gelsin o günler O tekmeden sonra hiç atmadı bir daha. Ama neye uğradığımı şaşırdım ilerleyen aylarda dılardan bile belli oluyor ya çok merak ediyorum

İyi yapiyorsun bence, onlarda merak ediyordur tabi bende goturuyorum kayinvalidemi zatrn ilk torunu olacak bu o kadar hevesle bekliyor ki yanlis bisey soylerimde hevesi kirilir diye cok dikkatliyim bu mevzularda :)

Canım teşekkür ederim icmemegerek kalmadı disimi cektiriyorum pazartesi malesef parol icebilirsin dedi doktor sadece 2. Trimester de dış müdahalesi oluyormuş onun dışında yasakmis erken dogum olabiliyormus son üç ay bende bu dönemde cektireyim diyorum sonra ben istesemde çekmiyorlarmis saol yazdığın için

Canım ben siemens IQ800 veya IQ700 modelini alacağım. Ben hatta çamaşır makinamı da balkona koymak istiyorum ama çok tesisat işi çıkarmayacaksa. Bir dolap yaptırıp altlı üstlü koymak istiyorum hem banyomda dolap için biraz dha yer açılmış olur.

Ben de aldım canım bende içi açık dışı koyu renk olanını aldım ayy hadi doğsunlar da kullanalım
çok teşekkür ederim ben çook memnun oldum bu paylaşımından, yoksaki bu güzel ürünün %50 indirimini kaçıracaktım. yorumları okudum ve mutlaka bende almalıyım dedim. annelerde ayakta sallamak gibi bi alışkanlık var. işe başladığımda annemler bunu yapar diye çok korkuyordum. ama şimdi içim rahat. ana kucağına koyup uyutacaklar.
sana da hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun bebişlerimize

Sağol canım inşallah sağlıkla kullanalım hepimiz ben de de var aynı kaygılar işe başlıycam bir de bakıcı olacak benim mecbur. O yüzden olabildiğince düzeni oturtmam lazım yoksa çok zorlanırım. İşine yaradıysa ne mutlu epeydir bekliyordum ben de insirime girmesini :)

Hoşgeldin aramıza. üzme kendini gıdalarını alamadıgın için şuan bebiş senden beslenmiyorki hem.
4.ayda başlıcak senden beslenmeye.

Kizlar birsey sorabilir miyim yanlış anlamazsaniz. Neden kurutma makinesi alıyorsunuz. Kurutacak yeriniz yok mu. Benim bildiğim kadarıyla özellikle bebeklerin çamaşırları güneş görmeli ve açık havada bir müddet beklemeli diye. Dr ve eczacı tanıdık öyle demişti bana

Kızlar günaydın cok garip bi rüya gördüm,dogum yaptım rüyamda:) sonra bi teyze gördüm yavuz onat dedi ogluma.aklimda olan isimlerlede alakası yok.cok etkilendim

Kızlar günaydın. Dün dr a gittim çok şükür ense kalınlığı burun cikikligi yerinde sağlıklı bir bebek gibi şimdilik insallah. Cinsiyete baktı dr ama net söyleyemedi. Önce çıkıntı yok dedi. Sonra başka açıdan var gibi de dedi. Haftaya bakalım isterseniz dedi. Ama çok merak içindeyim sizce ne

Eklentiler

• 1487228792591.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 54
Canım hangi arkadaşıma sorsam mutlaka al dedi. Sonuçta bir tek bebeğin çamaşırları çıkmayacak aynı anda bizimkiler de olacağı için hiç olmazsa tshirt kot nebilim nevresimler falan çok pratik olacaktır diye düşünüyorum ben de.

Benim 21 aylık kizim var hiç kurutma makinesine ihtiyaç duymadım da canm. O yüzden merak ettim.herkese göre ihtiyaç değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…