- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.521
Ayyy inşallah Bebektir canim.Bebektir o sıkışmayı hiiiiiç sevmezler canım..ama dizlerini bükerek eğil rahatsız olmasın minik :)
Çamaşır kurutma makinesi ne almayı düşünüyorsunuz.aynı bende sizin gibi koltuktan kurtuldum balkonlu odayı hazırlamya başladım kurutma makinesini oraya koymak çok mantıklı bari balkon çok soğuk olmaz.İyi yapmışsın cnm benim de artık yavaştan şu hazır listeleri çıkartıp biraz üstünde çalışmam gerek :) ama ondan önce büyük parça yapacaklarım var bebek odası diye düşündüğüm odada köşe koltuk falan var onlardan kurtulmam lazım, arka balkonumu kapattırıp çamaşır kurutma makinesi falan almam lazım bunlar için kendime mart sonunu hedef koydum Nisan da da artık bebek alışverişi için başlarım yavaştan
Günde 3 tane ye kadar içebiliyorsun 3 ayrı doktora sordum. Benim baş ağrılarım çok şiddetliydi. 3 gün sürekli ağrırdı. Gece uyutmazdı. Pek işe yaramadı bende ilaç ama umarım seni biraz rahatlatır.Kızlar parol icebiliyormuyuz güvenli mi çok ağrım var disimde
Bence hamileliğin en güzel yanı hissetmekCanim gozun aydin. Hissedebilirsin normal canim. Hele sen bir kac hafta sonra gor keratayi.
Biran önce gelsin o günler O tekmeden sonra hiç atmadı bir daha. Ama neye uğradığımı şaşırdımBende 17de yemege basladın tekmeleri simdi 19 um of ne oyunlar ne tekmelermuazzam bi duygu.
olmaZ canım korkma Allah ın izniyle ben ünv deyken aldırmıştım dr çok önemli inşallah hemen atlatırsın çok geçmiş olsunKızlar pazartesi 20 lik disim çekilecek malesef antibiyotik yazdılar çok korkuyorum inşallah bir sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti belli mi?Amin cnm cümlemize teşekkür ederim coraspin ve clexan kan sulandırıcı 1,5 yıl evvel kalp ameliyatı oldum onun için kullanıyorum.
İyi yapiyorsun bence, onlarda merak ediyordur tabi bende goturuyorum kayinvalidemi zatrn ilk torunu olacak bu o kadar hevesle bekliyor ki yanlis bisey soylerimde hevesi kirilir diye cok dikkatliyim bu mevzularda :)Aynen bizim hanımefendi de pek bi rahatına düşkün sıkıştırıp ayakkabı giyecek olsam başlıyor kıpır kıpır4lü testte kv de yanımızdaydı bu kız çok hareketli olacak dedi bu arada ben kv yi ve görümcemi de götürüyorum bazen usg de görsünler diye pek bi hevesle bekliyorlar ama bilmem ki iyi mi yapıyorum
Canım teşekkür ederim icmemegerek kalmadı disimi cektiriyorum pazartesi malesef parol icebilirsin dedi doktor sadece 2. Trimester de dış müdahalesi oluyormuş onun dışında yasakmis erken dogum olabiliyormus son üç ay bende bu dönemde cektireyim diyorum sonra ben istesemde çekmiyorlarmis saol yazdığın içinGünde 3 tane ye kadar içebiliyorsun 3 ayrı doktora sordum. Benim baş ağrılarım çok şiddetliydi. 3 gün sürekli ağrırdı. Gece uyutmazdı. Pek işe yaramadı bende ilaç ama umarım seni biraz rahatlatır.
Canım ben siemens IQ800 veya IQ700 modelini alacağım. Ben hatta çamaşır makinamı da balkona koymak istiyorum ama çok tesisat işi çıkarmayacaksa. Bir dolap yaptırıp altlı üstlü koymak istiyorum hem banyomda dolap için biraz dha yer açılmış olur.Çamaşır kurutma makinesi ne almayı düşünüyorsunuz.aynı bende sizin gibi koltuktan kurtuldum balkonlu odayı hazırlamya başladım kurutma makinesini oraya koymak çok mantıklı bari balkon çok soğuk olmaz.
çok teşekkür ederim ben çook memnun oldum bu paylaşımından, yoksaki bu güzel ürünün %50 indirimini kaçıracaktım. yorumları okudum ve mutlaka bende almalıyım dedim. annelerde ayakta sallamak gibi bi alışkanlık var. işe başladığımda annemler bunu yapar diye çok korkuyordum. ama şimdi içim rahat. ana kucağına koyup uyutacaklar.Ben de aldım canımbende içi açık dışı koyu renk olanını aldım ayy hadi doğsunlar da kullanalım
Sağol canım inşallah sağlıkla kullanalım hepimizçok teşekkür ederim ben çook memnun oldum bu paylaşımından, yoksaki bu güzel ürünün %50 indirimini kaçıracaktım. yorumları okudum ve mutlaka bende almalıyım dedim. annelerde ayakta sallamak gibi bi alışkanlık var. işe başladığımda annemler bunu yapar diye çok korkuyordum. ama şimdi içim rahat. ana kucağına koyup uyutacaklar.
sana da hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun bebişlerimize
Hoşgeldin aramıza. üzme kendini gıdalarını alamadıgın için şuan bebiş senden beslenmiyorki hem.Merhaba kızlar topiği yeni keşfettim benim bebeğim tüp bebek ilk denemede tuttu çok şükür. 16+3 teyiz 13. Haftada erkek olacağını öğrendim Mide bulantım kusmalarım ve halsizliğim hala geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum annemin gitmeden yaptığı tavuk suyu et suyundan çorba içebiliyorum. Peynir yoğurt sütte çok sıkıntı yaşamıyorum.Sağlıklı ve düzenli beslenemediğim için içim hiç rahat değil. Arada bir çarpıntım oluyor. Geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. Benim de bebiş hep solda galiba hep orası daha sert. Dr.m hala folik takviyesini kesmedi decavit,coraspin,clexan iğne kullanıyorum.bol bol deneyimlerimizi paylaşırız artık sizi keşfettiğime çok sevindim..
Kizlar birsey sorabilir miyim yanlış anlamazsaniz. Neden kurutma makinesi alıyorsunuz. Kurutacak yeriniz yok mu. Benim bildiğim kadarıyla özellikle bebeklerin çamaşırları güneş görmeli ve açık havada bir müddet beklemeli diye. Dr ve eczacı tanıdık öyle demişti banaCanım ben siemens IQ800 veya IQ700 modelini alacağım. Ben hatta çamaşır makinamı da balkona koymak istiyorum ama çok tesisat işi çıkarmayacaksa. Bir dolap yaptırıp altlı üstlü koymak istiyorum hem banyomda dolap için biraz dha yer açılmış olur.
Merak etme 2 haftaya belli olma baslar ben videosunu bile cektim gorunuyo
Biran önce gelsin o günler O tekmeden sonra hiç atmadı bir daha. Ama neye uğradığımı şaşırdımilerleyen aylarda dılardan bile belli oluyor ya çok merak ediyorum
Canım hangi arkadaşıma sorsam mutlaka al dedi. Sonuçta bir tek bebeğin çamaşırları çıkmayacak aynı anda bizimkiler de olacağı için hiç olmazsa tshirt kot nebilim nevresimler falan çok pratik olacaktır diye düşünüyorum ben de.Kizlar birsey sorabilir miyim yanlış anlamazsaniz. Neden kurutma makinesi alıyorsunuz. Kurutacak yeriniz yok mu. Benim bildiğim kadarıyla özellikle bebeklerin çamaşırları güneş görmeli ve açık havada bir müddet beklemeli diye. Dr ve eczacı tanıdık öyle demişti bana
Benim 21 aylık kizim var hiç kurutma makinesine ihtiyaç duymadım da canm. O yüzden merak ettim.herkese göre ihtiyaç değişiyorCanım hangi arkadaşıma sorsam mutlaka al dedi. Sonuçta bir tek bebeğin çamaşırları çıkmayacak aynı anda bizimkiler de olacağı için hiç olmazsa tshirt kot nebilim nevresimler falan çok pratik olacaktır diye düşünüyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?