- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.541
Canim yazin camasirlar kolay kuruyor ama kisin camasirlar ev icinde zaten gunes gormeden kuruyor ve birde kuruma islemi cok uzun suruyor.Kizlar birsey sorabilir miyim yanlış anlamazsaniz. Neden kurutma makinesi alıyorsunuz. Kurutacak yeriniz yok mu. Benim bildiğim kadarıyla özellikle bebeklerin çamaşırları güneş görmeli ve açık havada bir müddet beklemeli diye. Dr ve eczacı tanıdık öyle demişti bana
aynen cnm benim de 1 odam sırf çamaşır oluyor, işte o odayı da bebiş için düzenleyeceğim için başka oda kalmıyor. Önümüzdeki ay almış olurum zaten yorumlarım iyi mi kötü mü :) umarım işe yarar =)Canim yazin camasirlar kolay kuruyor ama kisin camasirlar ev icinde zaten gunes gormeden kuruyor ve birde kuruma islemi cok uzun suruyor.
Evin bir odasi surekli camasirhane gibi. Evde koku yapiyor. Kalorifer peteklerinin ustunu parselliyorlar. Benim amacim buydu.
Benim de kızım geliyor nasipse iki isim arasindayiz şuan Nil ve Alya :))Herkes cinsiyetleri öğrendi mi artik? Kimler hangi isimleri koyacak cocuklarina ? Benim kızım olacak Allah izin verirse Fatma Azra'miz olacak
Manalari ne acaba kulaga hos geliyor ikisi deBenim de kızım geliyor nasipse iki isim arasindayiz şuan Nil ve Alya :))
Nil zaten nehir ismi :) Alya da en şerefli kıymetli olması lazımManalari ne acaba kulaga hos geliyor ikisi de
Hayırlı bir isim bulur inşallahBenim oğlumun adı yokbabası bu sefer ben koyucam Dedi ama hala tık yok
Maşallah ismiyle buyusunAli Çınar olacak inşallah
Hayirli olur inşallahBizimde oğlumuzun adı BATU olucak inşallah
Nil daha kolay telaffuz ediliyor Alya soylenirken Aliya gibi çıkıyor sankiNil zaten nehir ismi :) Alya da en şerefli kıymetli olması lazım
KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM
bende oyle yapayım ya arkadasım da mustela demıstı sampuan ıcın.neyse artık eczacı arkadasım var onada bı danısayım almayayım sebamedlerıUnibaby, hipp ve mustela markaları tavsiye ediliyor genelde. Paraben, boya, alkol gibi biçok zararlı kimyasalları içermeyen ürünleri kullanmak lazım. Araştırmak ve içeriğine bakmak gerek bence. Bir de tabii bebeğin de tercihleri olucak istemsiz. :) Her ürün her bebeğe yarayacak diye bi kaide yok. Ben mustela ile başlamayı düşünüyorum ama mümkünse küçük boy alıp duruma göre devam ederim diyorum.
Canım ben de mustela deniycem ilk. Şuan da onun çatlak kremini kullanıyorum. Ama kremler için etken bence. Biraz daha doğuma yakın almayı düşünüyorum ben onları. Bir de dediği gibi her bebeğe farklı bazıları alerji yapıyor bazıları iyi gelmiyor. Arkadaşım çok memnun kalmıştı mustela ürünlerinden baklım ben de deniycembende oyle yapayım ya arkadasım da mustela demıstı sampuan ıcın.neyse artık eczacı arkadasım var onada bı danısayım almayayım sebamedlerı
çok şükür sonunda öğrendik ama isim hakkında hiç fikrimiz yk nasıl karar vericez bılmıyorumHerkes cinsiyetleri öğrendi mi artik? Kimler hangi isimleri koyacak cocuklarina ? Benim kızım olacak Allah izin verirse Fatma Azra'miz olacak
Hayırlı olsun sağlıkla dogsun Ömer çok güzel bir isimçok şükür sonunda öğrendik ama isim hakkında hiç fikrimiz yk nasıl karar vericez bılmıyorumtamam kesın bu olur dedğim bı ısım yok ama ömer kaan uras ediz isimleri hoş gelıyor bana. onun dısında karı koca doguma kadar arayıp tarıcaz
Cnm bende biraz araştırdım burts bees markasının şampuan ve bebek yağı nı almaya şimdilik karar verdim. Sende bir bak derim.KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?