temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim yazin camasirlar kolay kuruyor ama kisin camasirlar ev icinde zaten gunes gormeden kuruyor ve birde kuruma islemi cok uzun suruyor.
Evin bir odasi surekli camasirhane gibi. Evde koku yapiyor. Kalorifer peteklerinin ustunu parselliyorlar. Benim amacim buydu.

aynen cnm benim de 1 odam sırf çamaşır oluyor, işte o odayı da bebiş için düzenleyeceğim için başka oda kalmıyor. Önümüzdeki ay almış olurum zaten yorumlarım iyi mi kötü mü :) umarım işe yarar =)

KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM

Unibaby, hipp ve mustela markaları tavsiye ediliyor genelde. Paraben, boya, alkol gibi biçok zararlı kimyasalları içermeyen ürünleri kullanmak lazım. Araştırmak ve içeriğine bakmak gerek bence. Bir de tabii bebeğin de tercihleri olucak istemsiz. :) Her ürün her bebeğe yarayacak diye bi kaide yok. Ben mustela ile başlamayı düşünüyorum ama mümkünse küçük boy alıp duruma göre devam ederim diyorum.

bende oyle yapayım ya arkadasım da mustela demıstı sampuan ıcın.neyse artık eczacı arkadasım var onada bı danısayım almayayım sebamedlerı

bende oyle yapayım ya arkadasım da mustela demıstı sampuan ıcın.neyse artık eczacı arkadasım var onada bı danısayım almayayım sebamedlerı
Canım ben de mustela deniycem ilk. Şuan da onun çatlak kremini kullanıyorum. Ama kremler için etken bence. Biraz daha doğuma yakın almayı düşünüyorum ben onları. Bir de dediği gibi her bebeğe farklı bazıları alerji yapıyor bazıları iyi gelmiyor. Arkadaşım çok memnun kalmıştı mustela ürünlerinden baklım ben de deniycem

Herkes cinsiyetleri öğrendi mi artik? Kimler hangi isimleri koyacak cocuklarina ? Benim kızım olacak Allah izin verirse Fatma Azra'miz olacak
çok şükür sonunda öğrendik ama isim hakkında hiç fikrimiz yk nasıl karar vericez bılmıyorum tamam kesın bu olur dedğim bı ısım yok ama ömer kaan uras ediz isimleri hoş gelıyor bana. onun dısında karı koca doguma kadar arayıp tarıcaz

Hayırlı olsun sağlıkla dogsun Ömer çok güzel bir isim

KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM
Cnm bende biraz araştırdım burts bees markasının şampuan ve bebek yağı nı almaya şimdilik karar verdim. Sende bir bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…