temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cinsiyeti saklayan bi bebeğim var pazartesi kontrol var ne yaparsam hareketlenir gösterir yürümek falan mi gerekiyor yoksa dinlenmek mi

Selam kızlar
Bugün kontrolümuz vardı her şey yolunda çok şükür. Riskler ortadan kalkmış bizim için
Prensesimiz geliyor kesinleşti
Yani kıza benziyor dedi ama kız yani bizce de ...
Sağlıklı olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam Allah'ıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu çok şükür..
İsim aramaya başladım bile

Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah:)

evet topluyor kendini canım kaskatı olur hissedersin
Evet kaskatı sert böyle ayyyy o bebisim mi kelebeğin kanat cirpisi gibi hissedeceksin diyorlardi hep. Bende öyle bisey bekliyordum. Bunun bebek olabileceği aklıma gelmemişti. Cahillik başa bela

Ben de bakayim o zaman her gun :) internetten almiyim dedim canim haftasonu magazasina gidicem subat sonuna kadar indirim yaziyor diye canli goreyim dedim :)

Canim cok sevindim hayirli olsun prensesiniz

Ben de bakayim o zaman her gun :) internetten almiyim dedim canim haftasonu magazasina gidicem subat sonuna kadar indirim yaziyor diye canli goreyim dedim :)
Ayy canım iyi takip et çünkü hergün farklı ürünlerde indirim oluyor :) nunanın indirimi dün bitti. Ama kataloğuna baktım 25 şubatta tekrar varmış %kaç bilmiyorum ama kaçırma bence düşünüyorsan indirmler günlük sadece

Herkes cinsiyetleri öğrendi mi artik? Kimler hangi isimleri koyacak cocuklarina ? Benim kızım olacak Allah izin verirse Fatma Azra'miz olacak
Hayirli olsun canim. Biz de esimle ortak bi isimde bulusamadik maalesef. Esim Alperen istiyor, Alp ismini cok severim ama siyasi çağrışım olmasin diye istememistim. O zaman babamin adini koyalim madem demez mi ben de Alp Eren koyalim madem ayri ayri dedim, Eren zaten esimin adi anlamli olur, hem iki ismi doldurmus oluruz kayinpederimin ismine yer kalmaz hem de ikimizin de gönlü olur diye bakalim doğuma kadar fikrimiz degisecek mi :)

Güzel bir orta yol olmuş hayirlisi olsun

Ay umarim hafta sonu bitmemis olur, bebek esyasi olunca internetten almak istemedim nedense, dokunayim o heyecanı hissedeyim dedim ama artik indirim bitmisse de bekleriz 5 ay icinde bir daha olur heralde :)

Ay umarim hafta sonu bitmemis olur, bebek esyasi olunca internetten almak istemedim nedense, dokunayim o heyecanı hissedeyim dedim ama artik indirim bitmisse de bekleriz 5 ay icinde bir daha olur heralde :)
Bitmaz canım merak etme 25 i de hsonu zaten. Erkenden gider bakarsın. Ben de mağazadan almayı tercih ettim yakınında varsa tabiiki daha güzel :)

Kızlar günaydın cok garip bi rüya gördüm,dogum yaptım rüyamda:) sonra bi teyze gördüm yavuz onat dedi ogluma.aklimda olan isimlerlede alakası yok.cok etkilendim
hayır olsun inşallah

KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM
bübchen alasım var benim. bi arkadaşım kullanıyor hep kızına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…