- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.561
Ömer ismini bende çok beğeniyorum ama iki isim istemediğimiz için Batu ya karar verdikHayırlı olsun sağlıkla dogsun Ömer çok güzel bir isim
evet cok guzel ama eşim ıstemıyor. dını ısımlerı agırlıgından dolayı koymak ıstemıyormusHayırlı olsun sağlıkla dogsun Ömer çok güzel bir isim
Canim pisik kremini begenmemistim. Ama banyo urunleri guzeldi.KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM
Havlular cok guzel oluyor :)aynen cnm benim de 1 odam sırf çamaşır oluyor, işte o odayı da bebiş için düzenleyeceğim için başka oda kalmıyor. Önümüzdeki ay almış olurum zaten yorumlarım iyi mi kötü mü :) umarım işe yarar =)
Benim makinam kurutmalı havluları biriktirip kurutmalı yıkıyorum mutlaka. :) Yumuşacık oluyorlar. Çok büyük kolaylık özellikle havlu çok hoşuma gidiyor normal kuruyunca hep sert oluyorlar ne yaparsam yapayım.Havlular cok guzel oluyor :)
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah:)Selam kızlar
Bugün kontrolümuz vardı her şey yolunda çok şükür. Riskler ortadan kalkmış bizim için
Prensesimiz geliyor kesinleşti
Yani kıza benziyor dedi ama kız yani bizce de ...
Sağlıklı olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam Allah'ıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu çok şükür..
İsim aramaya başladım bile
Evet kaskatı sert böyle ayyyy o bebisim mievet topluyor kendini canım kaskatı olur hissedersin
Ben de bakayim o zaman her gun :) internetten almiyim dedim canim haftasonu magazasina gidicem subat sonuna kadar indirim yaziyor diye canli goreyim dedim :)Rica ederim canım ne demek :) tabiiki paylaşırım.bu ay boyunca e bebekte sürekli indirim var hergün değişik ürünlerde. Her sabah bakıyorum ben. Takip etmekte yarar var günlük indirim yapıyorlar :)
Aldın mı sende? Biz şimdi çıktık mağazadan
Ben 19+4 um bugün canımSat a göre 17 usg ye göre 17+3 üm canım seninle hemen hemen aynıyız
Ayyy tepki de verirmiş yerim ben onu yaa :)Bence bebeksıkışınca tepki veriyorlar hanımefendiler beyefendiler
Canim cok sevindim hayirli olsun prensesinizSelam kızlar
Bugün kontrolümuz vardı her şey yolunda çok şükür. Riskler ortadan kalkmış bizim için
Prensesimiz geliyor kesinleşti
Yani kıza benziyor dedi ama kız yani bizce de ...
Sağlıklı olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam Allah'ıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu çok şükür..
İsim aramaya başladım bile
Ayy canım iyi takip et çünkü hergün farklı ürünlerde indirim oluyor :) nunanın indirimi dün bitti. Ama kataloğuna baktım 25 şubatta tekrar varmış %kaç bilmiyorum ama kaçırma bence düşünüyorsanBen de bakayim o zaman her gun :) internetten almiyim dedim canim haftasonu magazasina gidicem subat sonuna kadar indirim yaziyor diye canli goreyim dedim :)
Hayirli olsun canim. Biz de esimle ortak bi isimde bulusamadik maalesef. Esim Alperen istiyor, Alp ismini cok severim ama siyasi çağrışım olmasin diye istememistim. O zaman babamin adini koyalim madem demez miHerkes cinsiyetleri öğrendi mi artik? Kimler hangi isimleri koyacak cocuklarina ? Benim kızım olacak Allah izin verirse Fatma Azra'miz olacak
Güzel bir orta yol olmuş hayirlisi olsunHayirli olsun canim. Biz de esimle ortak bi isimde bulusamadik maalesef. Esim Alperen istiyor, Alp ismini cok severim ama siyasi çağrışım olmasin diye istememistim. O zaman babamin adini koyalim madem demez miben de Alp Eren koyalim madem ayri ayri dedim, Eren zaten esimin adi anlamli olur, hem iki ismi doldurmus oluruz kayinpederimin ismine yer kalmaz hem de ikimizin de gönlü olur diye bakalim doğuma kadar fikrimiz degisecek mi :)
Ay umarim hafta sonu bitmemis olur, bebek esyasi olunca internetten almak istemedim nedense, dokunayim o heyecanı hissedeyim dedim ama artik indirim bitmisse de bekleriz 5 ay icinde bir daha olur heralde :)Ayy canım iyi takip et çünkü hergün farklı ürünlerde indirim oluyor :) nunanın indirimi dün bitti. Ama kataloğuna baktım 25 şubatta tekrar varmış %kaç bilmiyorum ama kaçırma bence düşünüyorsanindirmler günlük sadece
Bitmaz canım merak etme 25 i de hsonu zaten. Erkenden gider bakarsın. Ben de mağazadan almayı tercih ettim yakınında varsa tabiiki daha güzel :)Ay umarim hafta sonu bitmemis olur, bebek esyasi olunca internetten almak istemedim nedense, dokunayim o heyecanı hissedeyim dedim ama artik indirim bitmisse de bekleriz 5 ay icinde bir daha olur heralde :)
hayır olsun inşallahKızlar günaydın cok garip bi rüya gördüm,dogum yaptım rüyamda:) sonra bi teyze gördüm yavuz onat dedi ogluma.aklimda olan isimlerlede alakası yok.cok etkilendim
bübchen alasım var benim. bi arkadaşım kullanıyor hep kızına.KIZLAR BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ İÇİN HANGI MARKAYI ONERIRSINIZ YA ? SEBAMED NASILDIR. E BEBEKTEN TAKIP EDIYORDUM INDIRIME GIRMIŞ. YORUMLAR FALAN GUZEL AMA NASILDIR HIC BILMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?