temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bana da 12. Haftamda kiz 15.de galiba erkek dendi ama bugun bu goruntuden sonra kiz olduguna inandim artik :)

Eklentiler

• P_20170216_132836.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
canım merak ettim ve şu an şoktayım eskiden çıkan bir siğil nasıl doğum şeklini sezeryan yaptıyakın bir zamanda mı oldu yada hala varmı ki? benimde hamile kalmadan 2 yıl önce çıkmıştı 4 5 tane yaktrdk ve bitti. şu an gerçekten üzüldüm bunun bi etkisi olduğnu bilmiyordum

Canım siğil yakılsada hücrelerde yerleşik kalıomuş. Ya tekrarlıyomuş yada hiç çıkmıyomuş kimi insanlarda. Yani sırf bu ihtimalden dolayı sezeryan mecburiyeti var. Dr um istersen normalde yaparsın ama bu risk senin sorumluluğunda olurda bebeğine bulaşırsa geri dönüşü yok diyo. E bende mecburen kabul ettim. Evlendikten sonra çıktı 1 taneydi. Nisanda gebe kaldım mayısda düşük ve kürtaj oldum o zaman yakıldı ve şuana kadar daha çıkmadı. Çıkmasada yinede bebeğimi riske atamam tabiki. Dr unla konuşursun canım. Sıkma canını herşeyin hayrlısı

Kızlar benim gibi bu haftalarda bulantı dan elden ayaktan düşen var mı yaa...
Kafamı kaldıramıyorum çok fena ...

Ben pazar günü hissettim galiba sonra bi daha hissedemedim merakla bekliyorum
Bende 1 kez hissettim ama sabaha doğru sırt üstü uzanıp ayaklarımı da uzatınca göbeğimin bi tarafina toplanıyorlar.yani tekme şeklinde değil hareketlerini hissediyorum

Evet kaskatı sert böyle ayyyy o bebisim mi kelebeğin kanat cirpisi gibi hissedeceksin diyorlardi hep. Bende öyle bisey bekliyordum. Bunun bebek olabileceği aklıma gelmemişti. Cahillik başa bela
Yok canım estağfurullah deneyimsizlik diyelim benim 2.olduğundan deneyim sahibiyim ve anne adaylarına yardımcı olmak bana mutluluk veriyor canım

Benim var kurutma makinem 4 senedir çok memnunum kışın ozellikle. Ben çamaşır makinemin üzerine monte ettirdim monte yaptırmak istiyorsaniz üst üste aynı marka olması lazim ölçülerinden dolayi

Kıza çok benziyor duruşu fiziksel yapısı.

Kıza çok benziyor duruşu fiziksel yapısı.

Yok canım estağfurullah deneyimsizlik diyelim benim 2.olduğundan deneyim sahibiyim ve anne adaylarına yardımcı olmak bana mutluluk veriyor canım
Sağol canım demek ki bende hissetmisim. Bebeği sikistirinca tepki vermiş ama olsun. Normalde de hareketlerini hissederim yakında insallah

Bebeğe geçiyor o virüs normal doğum yapildigi zaman çünkü ne kadarda yakma işlemi olsa da o virüsü genital böylede taşıyorsun normal doğum sırasında da bebege geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…