- 7 Kasım 2016
- 604
- 229
- 23
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.601
Darisi basimiza inşallahKızlar bugün oğluşum tepiyor bana.çok net.ayyy inanılmaz güzel bişey günlerdir bekliyorum ne zaman hareket etcek diye şükür bugün ben burdayım dedi.rüyamda da hep kötü şeyler görmüştüm(sen korkma ben burdayım dedi
Darisi basima inşallah. Böyle kıpır kıpır hissedeyim bendeKızlar bugün oğluşum tepiyor bana.çok net.ayyy inanılmaz güzel bişey günlerdir bekliyorum ne zaman hareket etcek diye şükür bugün ben burdayım dedi.rüyamda da hep kötü şeyler görmüştüm(sen korkma ben burdayım dedi
İnş kızlar sizde en kısa zamanda hissedersiniz aynı haftalardayızDarisi basimiza inşallah
gözünaydın cnm darısı başımıza inşallahKızlar bugün oğluşum tepiyor bana.çok net.ayyy inanılmaz güzel bişey günlerdir bekliyorum ne zaman hareket etcek diye şükür bugün ben burdayım dedi.rüyamda da hep kötü şeyler görmüştüm(sen korkma ben burdayım dedi[/QUOTE
İnşallah canım yarındır hissetmenizgözünaydın cnm darısı başımıza inşallah
Herkes kız diyor hayırlısı olsun kız fikrine alıştım şimdiden.. ikinci kizim yolda galibaKıza çok benziyor duruşu fiziksel yapısı.
Epey erken başlamış catlaklarin cnn. Vücudun catlamaya elvrisli olabilir. Eğer öyleyse çok engel olamıyorsunuz. Badem yağı kakao yağı sürülebilir. Lierac kullanan var. Aktaara çatlak yağı hazırlatan ve catlamayan var. Biraz genetik biraz bakım. Benim ilk doğumdan çatlak var kullansam ne değişecek bilmiyorum ama sonradan çok sinir bozuyorKızlar ben de bugun gördüm bebişimi ama cinsiyetini göstermedi kıpır kıpır yerinde durmadı 12+4 günlüğüz benim çatlaklar şimdiden baŞladi bebek yağı dediler ama sizin önerdiğiniz bişey varmı ?
Hayırlısı olsun canım sağlıklı uzun ömürlü olsunlarHerkes kız diyor hayırlısı olsun kız fikrine alıştım şimdiden.. ikinci kizim yolda galiba
Evet ya pskolojim bozuldu cok Kilo alıp vermekten zaten vardı çatlaklarım ama daha çok çoğalır diye korkuyorum tavsiyeler için teşekkür ederim :)Epey erken başlamış catlaklarin cnn. Vücudun catlamaya elvrisli olabilir. Eğer öyleyse çok engel olamıyorsunuz. Badem yağı kakao yağı sürülebilir. Lierac kullanan var. Aktaara çatlak yağı hazırlatan ve catlamayan var. Biraz genetik biraz bakım. Benim ilk doğumdan çatlak var kullansam ne değişecek bilmiyorum ama sonradan çok sinir bozuyor
Aynen bizim hanımefendi de pek bi rahatına düşkün sıkıştırıp ayakkabı giyecek olsam başlıyor kıpır kıpır4lü testte kv de yanımızdaydı bu kız çok hareketli olacak dedi bu arada ben kv yi ve görümcemi de götürüyorum bazen usg de görsünler diye pek bi hevesle bekliyorlar ama bilmem ki iyi mi yapıyorum
Slmm herkese ya ben karnımın üst kısmında damar atiyo gibi bişiler hissediyorum bebek mi bilemedin Sizde de oluyo muYok canım estağfurullah deneyimsizlik diyelim benim 2.olduğundan deneyim sahibiyim ve anne adaylarına yardımcı olmak bana mutluluk veriyor canım
Canım ben hissetmiyorum hareket olarak erken diye de düşünüyorum .Slmm herkese ya ben karnımın üst kısmında damar atiyo gibi bişiler hissediyorum bebek mi bilemedin Sizde de oluyo mu
Ben de hareketleri zannediyodum ama erken sanırım tabi zayıf olanlar için mümkün olabiliyormuş bu haftalarda ben şuan nerede olduğunu elimle bastırınca bulabiliyorum bazen sağ bazen sol tarafta bi yumruk gibi sertlik oluşuyor anlıyorum ki oraya toplandı o bile mutlu ediyo çok az kaldı pıt pıt hissetmeye sabırsız zamanlardayiz sürekli kendimi dinleyip kontrol ediyorum :))Slmm herkese ya ben karnımın üst kısmında damar atiyo gibi bişiler hissediyorum bebek mi bilemedin Sizde de oluyo mu
Aynen güzel bir heyecan ama her doktora gidişte acaba iyi mi diye düşünüyorum ve bi korku oluyor ta ki hareketini görene kadarhadi bebişim hissettir artık kendini, nasıl bir mucizesin sen yaa, her anını merakla büyük bir heyecanla yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?