temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Darisi basimiza inşallah

Darisi basima inşallah. Böyle kıpır kıpır hissedeyim bende

gözünaydın cnm darısı başımıza inşallah

Kızlar ben de bugun gördüm bebişimi ama cinsiyetini göstermedi kıpır kıpır yerinde durmadı 12+4 günlüğüz benim çatlaklar şimdiden baŞladi bebek yağı dediler ama sizin önerdiğiniz bişey varmı ?

Epey erken başlamış catlaklarin cnn. Vücudun catlamaya elvrisli olabilir. Eğer öyleyse çok engel olamıyorsunuz. Badem yağı kakao yağı sürülebilir. Lierac kullanan var. Aktaara çatlak yağı hazırlatan ve catlamayan var. Biraz genetik biraz bakım. Benim ilk doğumdan çatlak var kullansam ne değişecek bilmiyorum ama sonradan çok sinir bozuyor

Evet ya pskolojim bozuldu cok Kilo alıp vermekten zaten vardı çatlaklarım ama daha çok çoğalır diye korkuyorum tavsiyeler için teşekkür ederim :)

merhaba kızlar ben daha yeni katıldım ve bugun 16+4 gunluk hamileyim bugun doktor randevum vardı ve cinsiyetini ogrendim doktor erkek oldugunu soyledi ama 1 inci tanı olarak erkek dedi ve buda kafamı karıstırdı yani degisirmi acaba

Senle geliyorlar ve memnunlarsa bu durumdan neden kötü olsun ki.. İyi olmuş bence :) bizimkiler gelmezler gelseler de doktorun işine karışırlsr

Slmm herkese ya ben karnımın üst kısmında damar atiyo gibi bişiler hissediyorum bebek mi bilemedin Sizde de oluyo mu
Ben de hareketleri zannediyodum ama erken sanırım tabi zayıf olanlar için mümkün olabiliyormuş bu haftalarda ben şuan nerede olduğunu elimle bastırınca bulabiliyorum bazen sağ bazen sol tarafta bi yumruk gibi sertlik oluşuyor anlıyorum ki oraya toplandı o bile mutlu ediyo çok az kaldı pıt pıt hissetmeye sabırsız zamanlardayiz sürekli kendimi dinleyip kontrol ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…