temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hoşgeldin cnm günlerimiz aynı bugün 16+5 olduk :) bende 13. Haftada öğrendim dr bizede erkek dedi. Erkek dediyse büyük ihtimal değişmez diyorlar benimde yarın kontrolüm var tekrar bakıcaz inşallah.

Biliyorum ama gerçeğini bulmak zor canım emin olduğun yerden almak lazim
Migrostan gecen ay aldım yiyorum ben.

bebek yağı mor olan şişe denicem bende. cok iyi geliyomuş.
hindistan cevizi yagıda iyi geliyor diye duymuştum onuda kullanıyorum

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

CİNSİYETİ OGRENENLER RAHATLADI ONDAN
darısı akşama bana

üstüne görmemi oldunuz acaba

Bi ben kaldım heralde öğrenmeyen
bende varım canım

darısı akşama bana

üstüne görmemi oldunuz acaba

bende varım canım
Senin azmis benim pazartesi daha o da izin verirse bacakları çekmiş karnına acmadi 10 dakika en sonuncuda hiç umudum yok gostermiycek kesin yine hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda

Kist olabilir belki o da gecikme yapabiliyor

Canim erken gitmisin doktora 4 haflaliksin daha. 2 hafta sonra gidersen kalp sesini ve keseyi net gorebilirsin.

Çok mantıklı gerçekten.
Çok mantıklı balkona koymak. Tesisat işi evet sorun olabilir. Bu arada teşekkür ederim cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…