- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.621
Hoşgeldin cnm günlerimiz aynı bugün 16+5 olduk :) bende 13. Haftada öğrendim dr bizede erkek dedi. Erkek dediyse büyük ihtimal değişmez diyorlar benimde yarın kontrolüm var tekrar bakıcaz inşallah.merhaba kızlar ben daha yeni katıldım ve bugun 16+4 gunluk hamileyim bugun doktor randevum vardı ve cinsiyetini ogrendim doktor erkek oldugunu soyledi ama 1 inci tanı olarak erkek dedi ve buda kafamı karıstırdı yani degisirmi acaba
Migrostan gecen ay aldım yiyorum ben.Biliyorum ama gerçeğini bulmak zor canım emin olduğun yerden almak lazim
bebek yağı mor olan şişe denicem bende. cok iyi geliyomuş.Kızlar ben de bugun gördüm bebişimi ama cinsiyetini göstermedi kıpır kıpır yerinde durmadı 12+4 günlüğüz benim çatlaklar şimdiden baŞladi bebek yağı dediler ama sizin önerdiğiniz bişey varmı ?
CİNSİYETİ OGRENENLER RAHATLADI ONDANKimse yok mu? bugün
Bi ben kaldım heralde öğrenmeyenCİNSİYETİ OGRENENLER RAHATLADI ONDAN
darısı akşama banaCİNSİYETİ OGRENENLER RAHATLADI ONDAN
üstüne görmemi oldunuz acabaArkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim
bende varım canımBi ben kaldım heralde öğrenmeyen
Senin azmis benim pazartesi daha o da izin verirse bacakları çekmiş karnına acmadi 10 dakika en sonuncuda hiç umudum yok gostermiycek kesin yine hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlardadarısı akşama bana
üstüne görmemi oldunuz acaba
bende varım canım
Ay gerci o sorun bendede olucakmmı bakalım.Senin azmis benim pazartesi daha o da izin verirse bacakları çekmiş karnına acmadi 10 dakika en sonuncuda hiç umudum yok gostermiycek kesin yine hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda
Inşallah gösterir annesiAy gerci o sorun bendede olucakmmı bakalım.
Ben meyve suyu içtim yerinde durmadı bide uzanınca biraz karnımı sarstım elimle salladım kasık taraflarını faydası oluyo canımÇocugu hareket ettirmek için çikolata ciddi iyi oluyor mu?
Kist olabilir belki o da gecikme yapabiliyorArkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim
Bende varım canım 2 hafta sonraBi ben kaldım heralde öğrenmeyen
Canim erken gitmisin doktora 4 haflaliksin daha. 2 hafta sonra gidersen kalp sesini ve keseyi net gorebilirsin.Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim
Bu ultrason görüntüsü Can'ımCanim erken gitmisin doktora 4 haflaliksin daha. 2 hafta sonra gidersen kalp sesini ve keseyi net gorebilirsin.
ay inşallah canımInşallah gösterir annesi
hıı cok mantıklı şeyler evetBen meyve suyu içtim yerinde durmadı bide uzanınca biraz karnımı sarstım elimle salladım kasık taraflarını faydası oluyo canım
bende öğrenemedim henüzTemmuzun sonunda nasip olursa benim de doğum :) benden başka hala cinsiyeti belirgin olmayan var mı ?
Çok mantıklı balkona koymak. Tesisat işi evet sorun olabilir. Bu arada teşekkür ederim cevabınız için.Canım ben siemens IQ800 veya IQ700 modelini alacağım. Ben hatta çamaşır makinamı da balkona koymak istiyorum ama çok tesisat işi çıkarmayacaksa. Bir dolap yaptırıp altlı üstlü koymak istiyorum hem banyomda dolap için biraz dha yer açılmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?