- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.641
Bende daha gidemedim bile ama bu pazartesi bakalım gideceğim inşallah öğreneceğim gizlemezse kendiniBende varım canım 2 hafta sonra
Benimde sizin gibi erken başladı. Valla sürmediğim şey kalmadı.. Göğüslerimde var benim sinirim bozuluyor baktıkça. Acaba damarmı diyorum damar gibi duruyor çünkü. Acı badem sütü aldım gratisten teyzem dedi. Ve sanki biraz hafifledi. Rossmandan anne bakım losyonu aldım onuda kullanıyorum. Şimdi bebe yağıda alcam. resmen ne işe yararsa diyorumKızlar ben de bugun gördüm bebişimi ama cinsiyetini göstermedi kıpır kıpır yerinde durmadı 12+4 günlüğüz benim çatlaklar şimdiden baŞladi bebek yağı dediler ama sizin önerdiğiniz bişey varmı ?
Bende öyleydim sadece ben istifra edemiyorum. Resmen 24 saat midem bulanıyordu. Bu haftadaki mide bulantısı yemekten sonra oluyorsa eğer mide yanmasından bilgin olsun. Eğer öyleyse gaviskon al iç iyi geliyor. Birde yüksek yastıkla yat. Millet hamileliğin en güzel ayı diyor ama bende daha kötü oldu resmen. İnsan sinir oluyor.Kızlar benim gibi bu haftalarda bulantı dan elden ayaktan düşen var mı yaa...
Kafamı kaldıramıyorum çok fena ...
En iyisi çektirmek. Hamilelikte diş ağrısı çok oluyor heralde. İnşaallah hemen rahatlarsın. Tabiki en güzeli içmemek. Ama zorda kalınca mecbur kalıyorsun. Allaj şifa versin inşallah.Canım teşekkür ederim icmemegerek kalmadı disimi cektiriyorum pazartesi malesef parol icebilirsin dedi doktor sadece 2. Trimester de dış müdahalesi oluyormuş onun dışında yasakmis erken dogum olabiliyormus son üç ay bende bu dönemde cektireyim diyorum sonra ben istesemde çekmiyorlarmis saol yazdığın için
Teşekkür ederim canım inşallahEn iyisi çektirmek. Hamilelikte diş ağrısı çok oluyor heralde. İnşaallah hemen rahatlarsın. Tabiki en güzeli içmemek. Ama zorda kalınca mecbur kalıyorsun. Allaj şifa versin inşallah.
Canim kanda bhcg ye baktirdin mi ? 18 ocakta adet gorduysen bir sonraki 16_20 subat arasi. Yani daha 4 haftaliksin. Doktor keseyi gormesi icin en az 1 haftan var. Kalbini duymani icinde en aaz 2 haftaBu ultrason görüntüsü Can'ım
Benimde sadece yemekten sonra oluyor hatta kusturacak derecede oluyor ve sürekli nerdeyse yarım saatte bir hıçkırık tutuyor beni sizde de oluyor mu?Bende öyleydim sadece ben istifra edemiyorum. Resmen 24 saat midem bulanıyordu. Bu haftadaki mide bulantısı yemekten sonra oluyorsa eğer mide yanmasından bilgin olsun. Eğer öyleyse gaviskon al iç iyi geliyor. Birde yüksek yastıkla yat. Millet hamileliğin en güzel ayı diyor ama bende daha kötü oldu resmen. İnsan sinir oluyor.
Hıçkırık çok az tutuyor beni. Çok yediğim zaman. Belliki mide yanması doktoruna danış istersen. Ben hiç sormadım bile.gaviskon zararlı değil çünkü 1 kaşık yemekten sonra içiyorum geçiyor. Az az beslenme. Her yediğinde az birşey bile olsa mideni bulandırıyor çünkü. 9 lira birşey gaviskon. Çünkü benimkide mide yanması gibi değil yaşamadığım için anlayamamıştıö başta eşim dedi dene bakalım. Gerçekten geçiriyor. Resmen gaviskonsuz çıkmıyorum dışarı. Gaviskon Advance İçiyorum o daha yoğun. Ama sen yinede doktora sor. Elinde yüzünde şişme yoksa sorun değil. Gebelik zehirlenmesi olmasın Allah korusun. Bende çok araştırdım korkudan ☺Benimde sadece yemekten sonra oluyor hatta kusturacak derecede oluyor ve sürekli nerdeyse yarım saatte bir hıçkırık tutuyor beni sizde de oluyor mu?
Kizlar gobegim cok kotu alerji oldu, birinin daha olmustu sanki doktor ne vermisti?
Iki gun once lierac kullanmaya basladim, aksam onu surdum sabah kalktigimda cildim asiri kuruluktan dokuluyordu, benim her banyodan sonra oyle olur nemsizlikten. Ben de zeytinyagi sureyim dedim ondan sonra iyice kizardi. Lierac mi yoksa zeytinyagi mi alerji yaptı anlamadimonerisi olan var mi?
Bende öyleydim sadece ben istifra edemiyorum. Resmen 24 saat midem bulanıyordu. Bu haftadaki mide bulantısı yemekten sonra oluyorsa eğer mide yanmasından bilgin olsun. Eğer öyleyse gaviskon al iç iyi geliyor. Birde yüksek yastıkla yat. Millet hamileliğin en güzel ayı diyor ama bende daha kötü oldu resmen. İnsan sinir oluyor.
Hoşgeldin cnm günlerimiz aynı bugün 16+5 olduk :) bende 13. Haftada öğrendim dr bizede erkek dedi. Erkek dediyse büyük ihtimal değişmez diyorlar benimde yarın kontrolüm var tekrar bakıcaz inşallah.
Rica ederim ne demek. Bence onların hepsi rol yapıyor. Yada biz iyi gününe denk geliyoruz.Sorma.canim aynen sinir oldum. ..
Sanırım midemi de üşüttüm bugün geçti gibi inşallah sürmez ..hayranım hareketli canlı canlı gezen hamişlere ..darısı bize iyi olmaya ..
Gaviskonu deneyim bakalım Dr sorup
Teşekkür ettim
Nedemek cnm ya biranönce almak istiyorum ama işte bina Yeni olduğu için anca kapatma için onay çıktı busefer de herkes farklı yaptırmasın diye teklifler alınıyor artık sabırla bekliyorum :)Çok mantıklı gerçekten.
Çok mantıklı balkona koymak. Tesisat işi evet sorun olabilir. Bu arada teşekkür ederim cevabınız için.
Ben de bugün eczacımın önerisi ile lierac aldım ama açmadım dahaKizlar gobegim cok kotu alerji oldu, birinin daha olmustu sanki doktor ne vermisti?
Iki gun once lierac kullanmaya basladim, aksam onu surdum sabah kalktigimda cildim asiri kuruluktan dokuluyordu, benim her banyodan sonra oyle olur nemsizlikten. Ben de zeytinyagi sureyim dedim ondan sonra iyice kizardi. Lierac mi yoksa zeytinyagi mi alerji yaptı anlamadimonerisi olan var mi?
yok çok şükür başka hiçbir sıkıntım yok sadece yediğim zaman bulantım oluyor oda günden güne şiddetini azaltıyor ama gavisconu da deneyeceğim ilk iş yarın :)Hıçkırık çok az tutuyor beni. Çok yediğim zaman. Belliki mide yanması doktoruna danış istersen. Ben hiç sormadım bile.gaviskon zararlı değil çünkü 1 kaşık yemekten sonra içiyorum geçiyor. Az az beslenme. Her yediğinde az birşey bile olsa mideni bulandırıyor çünkü. 9 lira birşey gaviskon. Çünkü benimkide mide yanması gibi değil yaşamadığım için anlayamamıştıö başta eşim dedi dene bakalım. Gerçekten geçiriyor. Resmen gaviskonsuz çıkmıyorum dışarı. Gaviskon Advance İçiyorum o daha yoğun. Ama sen yinede doktora sor. Elinde yüzünde şişme yoksa sorun değil. Gebelik zehirlenmesi olmasın Allah korusun. Bende çok araştırdım korkudan ☺
Ben de çok kötüyüm canım ya. Geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum resmen. Bacağımın arasına yastık koyuyorum ama bana mısın demiyor. Çok ağrım oluyor. Doktoru aradık bugün dahiliyeye git göster kanama ya da aşırı ishal yoksa bizle ilgili bir sorun yoktur dedi. Ama dahiliye de napcak ki bel ağrısına röntgen yok bişe yok. Gebelikten diyip gönderecek geriKizlar bu haftalar cidden zor oluyor 18hafta yarin bitiyor asiri bel agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?