- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.661
gecmiş olsun canım bu iyi zamanlarımız aslında 30haftadan sonra daha da zorlanıcaz.Allahtan temmuz ortası dogum asırı sıcak cekmeyecegiz.Kizlar bu haftalar cidden zor oluyor 18hafta yarin bitiyor asiri bel agrim var
gecmiş olsun canım bu iyi zamanlarımız aslında 30haftadan sonra daha da zorlanıcaz.Allahtan temmuz ortası dogum asırı sıcak cekmeyecegiz.
Bunu ben de merak ediyorum sabah uyandığımda kendimi sağda buluyorum hep.Gece sola yatmaya dikkat ediyorum ama birsure sonra agri oluyor sürekli yatmaktan sağ tarafa hiç mi yatmamak gerekiyor kızlar
canım cekicez ama en fazla 1 ay bende ege bölgesindeyım burası da asırı sıcak oluyor ama bi de agustos ayındaki sıcagıda cekmek onda Allah nasip ederse dogum yapms olacagızAy ben o aşırı sıcakları çekcem işte.. Şimdiden kara kara düşünüyorum
Ben ister istemez sağa yatıyorum başka tarafa donikken uykuya dalamiyorum. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Geceleri zaten nasıl yatiyrouz bilemeyiz. Kan daha iyi pompalansin diye sola yatın diyorlarGece sola yatmaya dikkat ediyorum ama birsure sonra agri oluyor sürekli yatmaktan sağ tarafa hiç mi yatmamak gerekiyor kızlar
Cok sagol canim insallah gecer kasintidan duramiyorum.Çok geçmiş olsun canım. Ara ver bakalım ılık duş al ama sabun kullanma o daha da kurutur çünkü
Lierac yapmış olabilir ben de krem kullanamadım bu yüzden hep zeytinyağı sürdüm
Ara ver sonra yine dene küçük bir bölgeye sür belli olur çok geçmiş olsun
Benimde temmuz sonu ve cinsiyeti öğrenemedik :)Temmuzun sonunda nasip olursa benim de doğum :) benden başka hala cinsiyeti belirgin olmayan var mı ?
Hep solda yatilmaz ki. Sol agriyinca saga dönüyorum ben. Bi sağ bi sol :)Gece sola yatmaya dikkat ediyorum ama birsure sonra agri oluyor sürekli yatmaktan sağ tarafa hiç mi yatmamak gerekiyor kızlar
Canim benim elimdeki egzama içün 5 haftalikken yazdı cildiyeci bi kaç d3fa sürmüştüm sıkıntı olmaz benceCok sagol canim insallah gecer kasintidan duramiyorum.
Kizlar hamileyken hametan kullanan var mi? Aciya dayanamadim surdum ama sonra uzuldum agladim niye surdum doktora sormadan diyesonra doktora mesaj attim sorun olmaz dedi ama ben uzulmiyim diye mi dedi bilemiyorum.
Bunu ben de merak ediyorum sabah uyandığımda kendimi sağda buluyorum hep.
Ben ister istemez sağa yatıyorum başka tarafa donikken uykuya dalamiyorum. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Geceleri zaten nasıl yatiyrouz bilemeyiz. Kan daha iyi pompalansin diye sola yatın diyorlar
Saolun kızlarHep solda yatilmaz ki. Sol agriyinca daha dönüyorum ben. Bi sağ bi sol :)
Benim ultrason kağıdında 16. Haftaya kadar kilo yazmamisti. Hatta doktor kilosunu soylememisti bile. Şimdi de boy yazmıyor sadece muayene sırasında söyledi.arkadaslar merak ettiigim bir sey var 2 hafta hamileliimde onde oldugumu soylıyor doktor ama neye gre sadece bebegın boyu ve kilosuna gre mı yoksa ultrasyon da baska bır olcum durumumu var cıktıları aldık boy yazuyor ama kıloda yazıyor mu bize veriken ultrasyon goruntusunde varsa neresınde yazıyor ?
Benim ultrason kağıdında 16. Haftaya kadar kilo yazmamisti. Hatta doktor kilosunu soylememisti bile. Şimdi de boy yazmıyor kilo yazıyor.arkadaslar merak ettiigim bir sey var 2 hafta hamileliimde onde oldugumu soylıyor doktor ama neye gre sadece bebegın boyu ve kilosuna gre mı yoksa ultrasyon da baska bır olcum durumumu var cıktıları aldık boy yazuyor ama kıloda yazıyor mu bize veriken ultrasyon goruntusunde varsa neresınde yazıyor ?
Gece sola yatmaya dikkat ediyorum ama birsure sonra agri oluyor sürekli yatmaktan sağ tarafa hiç mi yatmamak gerekiyor kızlar
Kızlar sağ kasigimda 3-4 dakikaya bir gelen batma hissi var. Bebeğim midir başka birsey mi endişe etmeli miyim
Canim boy kilo olcusune gore soyluyor. Biraz iri bir bebek olacaktir :)arkadaslar merak ettiigim bir sey var 2 hafta hamileliimde onde oldugumu soylıyor doktor ama neye gre sadece bebegın boyu ve kilosuna gre mı yoksa ultrasyon da baska bır olcum durumumu var cıktıları aldık boy yazuyor ama kıloda yazıyor mu bize veriken ultrasyon goruntusunde varsa neresınde yazıyor ?
Ben ameliyatlı olduğumdan hep sağa yatmak zorunda kaldım hatta sağada zar zor döndüm genelde sırt ustu yatmak zorundaydim hakikaten o kadar etkiliyormudur ya
Batmayi bilmemde keskin bıçak saplanması gibi bi ağrı girerse bastirdigindada aciyirsa o zaman kork bacım doktoruna mutlaka danis.. Apandisit olabiliyor.. Yaşadım gördüm....
Kızlar apandisit ameliyatını olalı bi hafta oldu maşallah iyi toparladim aman Allah kimseye yasatmasin zor bi süreç oldu benim icin.. O belden vurulan iğne varya o iğne mahfetti beni.. Doğururken epidural filan istemicem sancimi cekerim ben bi köşede sonrası çok ağrılı oluyor zira.. Belim kopacak kopacak..[/QUOTE
Canım toparlanma cok sevindim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?