temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım toparlanma çok sevindim tekrardan geçmiş olsun

Nedemek cnm ya biranönce almak istiyorum ama işte bina Yeni olduğu için anca kapatma için onay çıktı busefer de herkes farklı yaptırmasın diye teklifler alınıyor artık sabırla bekliyorum :)
Ooo Allah sabır versin. Hamileyken beklemek daha zor sanki :) en azından bende öyle

Kizlar bu haftalar cidden zor oluyor 18hafta yarin bitiyor asiri bel agrim var
Kaç kilo aldınız. Kiloyla alakası varmı. Ben zaten kilolu hamile kaldım. Romatizmaö var en çok o ağrılardan korkuyorum.ilaçta içemicem.yük bindikçe ağrı artıyor romatizma da. Resmen yerken on kez düşünyorum.

Yok olmadı bende. Bana uyku yaptı. Midem bulanıyordu. Aama zaten adet vaktinde hep bulanır.birde ben dikkat etmedim vücuduma ilk zamanlar. Beklediğim bir gebelik değildi.birde folik asit eksikliğindenmiş turp istiyordu canım.

Evet insAllah canim cok cok amin
Benim düşündükten sonra 5-6 ay sonra oldu.bir ara acaba olmıcakmı dedim. Baya umudu kestim ben. Hatta olmazsa olmasın dedim. Ne zaman kafayı takmayı bıraktım oldu. Birde yediğim içtiğimi değiştirmiştim. Tavsiye ederim. Ben ara ara folik asit kullandım. Ekmek çok çok azalttım. Ve ceviz yiyordum hergün.belki yemek tarzıylada alakaso vardır. Ama inşallah senin olmuştur. Çok kafaya takarsan olmuyor gerçekten. Stres engelliyor. Ne gelirse Allah tan.olmazsa da Allah tan diyip rahatlamak lazım. İnşallah olur ama dua ediceğim sana

Yok canim 700gr daha vermisim ben hic almadim 5kilo verdikten sonra kilom varda ek bi kilo almadim bu magnezyumda ilerde pek işe yaramiycak gibi.

Sagol canim evet daha ortasina bile gelmedik kusmalar ayilma bayilmalar bitti simdide bunlar basladi son iki ay cok zor geçicek belliki ben artik oglumun her tekmesini rahatca hissediyorum savas var sanki icerde bu oglan cok hareketli :) canini okuycam anne der gibi vuruyor :))

Yok canim 700gr daha vermisim ben hic almadim 5kilo verdikten sonra kilom varda ek bi kilo almadim bu magnezyumda ilerde pek işe yaramiycak gibi.
Korktum şimdi. inşallah geçer sizinde. Acaba çokmu eğilip kalkıyorsunuz benim geçenlerde oldu 1 hafta yattım anca öyle geçti. Ama çok eğilmiştim o gün.yada çokmu yoruluyorsunuz acaba ondanmı. Allah acil şifa versin inşallaj bel ağrısı çok zor

Aslinda ortapedi yada fizik tedavi bolumu bakmasi lazim dahile ne alakaymiski gun icinde hic yorulmuycamki ozamn agrimiyor ee evde hicmi isde yapmiycam.
Siz bide calisiyonuz senin isin daha zor canim magnezyum almiyormuydun?sen canim o iyi geliyor onceden belim kitleniyordu aksamlari yurumek imkansizdi..

Kızlar bizde 20haftakık olduk tahmini doğum Temmuz 8 görünüyor fakat ben hareketleri hissetmiyorum sizde durumlar ne normal mi acaba bebek erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…