- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.681
Canım toparlanma çok sevindim tekrardan geçmiş olsunBen ameliyatlı olduğumdan hep sağa yatmak zorunda kaldım hatta sağada zar zor döndüm genelde sırt ustu yatmak zorundaydim hakikaten o kadar etkiliyormudur ya
Batmayi bilmemde keskin bıçak saplanması gibi bi ağrı girerse bastirdigindada aciyirsa o zaman kork bacım doktoruna mutlaka danis.. Apandisit olabiliyor.. Yaşadım gördüm....
Kızlar apandisit ameliyatını olalı bi hafta oldu maşallah iyi toparladim aman Allah kimseye yasatmasin zor bi süreç oldu benim icin.. O belden vurulan iğne varya o iğne mahfetti beni.. Doğururken epidural filan istemicem sancimi cekerim ben bi köşede sonrası çok ağrılı oluyor zira.. Belim kopacak kopacak..
Canım toparlanma çok sevindim tekrardan geçmiş olsun
Ooo Allah sabır versin. Hamileyken beklemek daha zor sanki :) en azından bende öyleNedemek cnm ya biranönce almak istiyorum ama işte bina Yeni olduğu için anca kapatma için onay çıktı busefer de herkes farklı yaptırmasın diye teklifler alınıyor artık sabırla bekliyorum :)
Kaç kilo aldınız. Kiloyla alakası varmı. Ben zaten kilolu hamile kaldım. Romatizmaö var en çok o ağrılardan korkuyorum.ilaçta içemicem.yük bindikçe ağrı artıyor romatizma da. Resmen yerken on kez düşünyorum.Kizlar bu haftalar cidden zor oluyor 18hafta yarin bitiyor asiri bel agrim var
Aman başka birşey olmasın onlara çözüm var hamilelikte. Bu halimize şükür.yok çok şükür başka hiçbir sıkıntım yok sadece yediğim zaman bulantım oluyor oda günden güne şiddetini azaltıyor ama gavisconu da deneyeceğim ilk iş yarın :)
Canim ?Aman başka birşey olmasın onlara çözüm var hamilelikte. Bu halimize şükür.
Buyur burdayım canım :)Canim ?
Ya sende ilk ay gogus ucunde beyaz birsey olmusmuydu benim bat henuz 26 subat sol gogus ucumda beyaz birsey var ve kahve yerler koyulasti gibime gelyorBuyur burdayım canım :)
Bebekmi istiyorsun. Eğer istiyorsan inşallah olurYa sende ilk ay gogus ucunde beyaz birsey olmusmuydu benim bat henuz 26 subat sol gogus ucumda beyaz birsey var ve kahve yerler koyulasti gibime gelyor
Hm anladim canimYok olmadı bende. Bana uyku yaptı. Midem bulanıyordu. Aama zaten adet vaktinde hep bulanır.birde ben dikkat etmedim vücuduma ilk zamanlar. Beklediğim bir gebelik değildi.birde folik asit eksikliğindenmiş turp istiyordu canım.
Evet insAllah canim cok cok aminBebekmi istiyorsun. Eğer istiyorsan inşallah olur
Benim düşündükten sonra 5-6 ay sonra oldu.bir ara acaba olmıcakmı dedim. Baya umudu kestim ben. Hatta olmazsa olmasın dedim. Ne zaman kafayı takmayı bıraktım oldu. Birde yediğim içtiğimi değiştirmiştim. Tavsiye ederim. Ben ara ara folik asit kullandım. Ekmek çok çok azalttım. Ve ceviz yiyordum hergün.belki yemek tarzıylada alakaso vardır. Ama inşallah senin olmuştur. Çok kafaya takarsan olmuyor gerçekten. Stres engelliyor. Ne gelirse Allah tan.olmazsa da Allah tan diyip rahatlamak lazım. İnşallah olur ama dua ediceğim sanaEvet insAllah canim cok cok amin
Yok canim 700gr daha vermisim ben hic almadim 5kilo verdikten sonra kilom varda ek bi kilo almadim bu magnezyumda ilerde pek işe yaramiycak gibi.Kaç kilo aldınız. Kiloyla alakası varmı. Ben zaten kilolu hamile kaldım. Romatizmaö var en çok o ağrılardan korkuyorum.ilaçta içemicem.yük bindikçe ağrı artıyor romatizma da. Resmen yerken on kez düşünyorum.
Korktum şimdi. inşallah geçer sizinde. Acaba çokmu eğilip kalkıyorsunuz benim geçenlerde oldu 1 hafta yattım anca öyle geçti. Ama çok eğilmiştim o gün.yada çokmu yoruluyorsunuz acaba ondanmı. Allah acil şifa versin inşallaj bel ağrısı çok zorYok canim 700gr daha vermisim ben hic almadim 5kilo verdikten sonra kilom varda ek bi kilo almadim bu magnezyumda ilerde pek işe yaramiycak gibi.
Aslinda ortapedi yada fizik tedavi bolumu bakmasi lazim dahile ne alakaymiski gun icinde hic yorulmuycamki ozamn agrimiyor ee evde hicmi isde yapmiycam.Ben de çok kötüyüm canım ya. Geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum resmen. Bacağımın arasına yastık koyuyorum ama bana mısın demiyor. Çok ağrım oluyor. Doktoru aradık bugün dahiliyeye git göster kanama ya da aşırı ishal yoksa bizle ilgili bir sorun yoktur dedi. Ama dahiliye de napcak ki bel ağrısına röntgen yok bişe yok. Gebelikten diyip gönderecek geriçok sıkıntıdayım. Gündüz iş yerinde de çok ağrıyor otururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?