- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.701
Aa ne güzel keşke bende hissetsem. İlkmi çocuğunuz. Yoksa 2mi. Bende hissetmek istiyorumSagol canim evet daha ortasina bile gelmedik kusmalar ayilma bayilmalar bitti simdide bunlar basladi son iki ay cok zor geçicek belliki ben artik oglumun her tekmesini rahatca hissediyorum savas var sanki icerde bu oglan cok hareketli :) canini okuycam anne der gibi vuruyor :))
Dogurucagimiz tarih ayni canim nerdeyse esas sicaklar tamda biz dogurmaya yakin basliyo yaa hep butun yazi ceksek rabbim boyle uygun gormus bende cok seviyorum yaz bebegini.Ay ben o aşırı sıcakları çekcem işte.. Şimdiden kara kara düşünüyorum
Evet canim bugun biraz temizlik yaptim oda gunluk işler hemen bu hale geliyorum zor bi süreç olucak rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimizin turlu turlu dertleri var ama sonu tatli olcak bu yetiyor insan :)Korktum şimdi. inşallah geçer sizinde. Acaba çokmu eğilip kalkıyorsunuz benim geçenlerde oldu 1 hafta yattım anca öyle geçti. Ama çok eğilmiştim o gün.yada çokmu yoruluyorsunuz acaba ondanmı. Allah acil şifa versin inşallaj bel ağrısı çok zor
20den sonra net hissetmen lazim yatinca kendini dinle canim mutlaka hissedersin benim 2.de ondan 13haftalik hissediyodum ben şu siralar babamizda hissediyor elini koyunca :)Kızlar bizde 20haftakık olduk tahmini doğum Temmuz 8 görünüyor fakat ben hareketleri hissetmiyorum sizde durumlar ne normal mi acaba bebek erkek
Sende benim gibi hızlı temizlik yapıyorsun belli oldu.bir odayı süpür dinlen uzan. Sonra bir oda bir oda.özellikle süpürge mafediyor belini insanın. Yavaş yaval yap. Senin sağlığından önemli değil temizlik.Evet canim bugun biraz temizlik yaptim oda gunluk işler hemen bu hale geliyorum zor bi süreç olucak rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimizin turlu turlu dertleri var ama sonu tatli olcak bu yetiyor insan :)
Canım sen ameliyat oldun normal doğum nasıl yapicaksin ? Bi de ameliyat dikişin gebelikte sakınca yaratiyor mu karnın verilmesinden dolayı doktor bişey dedi mi ? TekrBen ameliyatlı olduğumdan hep sağa yatmak zorunda kaldım hatta sağada zar zor döndüm genelde sırt ustu yatmak zorundaydim hakikaten o kadar etkiliyormudur ya
Batmayi bilmemde keskin bıçak saplanması gibi bi ağrı girerse bastirdigindada aciyirsa o zaman kork bacım doktoruna mutlaka danis.. Apandisit olabiliyor.. Yaşadım gördüm....
Kızlar apandisit ameliyatını olalı bi hafta oldu maşallah iyi toparladim aman Allah kimseye yasatmasin zor bi süreç oldu benim icin.. O belden vurulan iğne varya o iğne mahfetti beni.. Doğururken epidural filan istemicem sancimi cekerim ben bi köşede sonrası çok ağrılı oluyor zira.. Belim kopacak kopacak..
Canım sen ameliyat oldun normal doğum nasıl yapicaksin ? Bi de ameliyat dikişin gebelikte sakınca yaratiyor mu karnın verilmesinden dolayı doktor bişey dedi mi ? Tekr
canım cekicez ama en fazla 1 ay bende ege bölgesindeyım burası da asırı sıcak oluyor ama bi de agustos ayındaki sıcagıda cekmek onda Allah nasip ederse dogum yapms olacagız
Do
Dogurucagimiz tarih ayni canim nerdeyse esas sicaklar tamda biz dogurmaya yakin basliyo yaa hep butun yazi ceksek rabbim boyle uygun gormus bende cok seviyorum yaz bebegini.
NAPTIN CANIM CINSIYET BELLI MI :))Günaydın. Mutlu günler.
Akşama heyecan dorukdaaaaaa
58.200 le başladım. 61.600 üm şuan. ve inan aşırı yediğim bir şey yok.günaydın kızlar 56.600 ile başladım şimdi 60.600 oldum çok mu aldım ya şimdiden
Kızlar 9+4 haftalık hamileyim bu gün açık yesil renkte akıntım oldu kokulu, kasıntı yanma yok salı Dr gidicem sanırım enfeksiyonbu durumla karşılaşan oldumu nasıl bi tedavi verir Dr
Bir haftadır içiyorum canım magnezyum ama pek bi değişiklik yok henüz.Aslinda ortapedi yada fizik tedavi bolumu bakmasi lazim dahile ne alakaymiski gun icinde hic yorulmuycamki ozamn agrimiyor ee evde hicmi isde yapmiycam.
Siz bide calisiyonuz senin isin daha zor canim magnezyum almiyormuydun?sen canim o iyi geliyor onceden belim kitleniyordu aksamlari yurumek imkansizdi..
Bir haftadır içiyorum canım magnezyum ama pek bi değişiklik yok henüz.bakalım biraz daha dayanıcaz artık hiç olmadı doktpra gidicem uykular haram oldu resmen. Ne yana dönsen ağrıyor.
Bizimkiler heyecanla geliyorlar dağılsınlar prensesimizi görelim diyeSenle geliyorlar ve memnunlarsa bu durumdan neden kötü olsun ki.. İyi olmuş bence :) bizimkiler gelmezler gelseler de doktorun işine karışırlsr
Canım o atmayı ben de hissediyorum ama kendi kalbimdir diye düşündüm hepSlmm herkese ya ben karnımın üst kısmında damar atiyo gibi bişiler hissediyorum bebek mi bilemedin Sizde de oluyo mu
Tebrik ederizmerhaba kızlar ben daha yeni katıldım ve bugun 16+4 gunluk hamileyim bugun doktor randevum vardı ve cinsiyetini ogrendim doktor erkek oldugunu soyledi ama 1 inci tanı olarak erkek dedi ve buda kafamı karıstırdı yani degisirmi acaba
Sorma teyzesi hem de ne tepkiAyyy tepki de verirmiş yerim ben onu yaa :)
Çok şükür gözünüz aydın canımSelam kızlar
Bugün kontrolümuz vardı her şey yolunda çok şükür. Riskler ortadan kalkmış bizim için
Prensesimiz geliyor kesinleşti
Yani kıza benziyor dedi ama kız yani bizce de ...
Sağlıklı olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam Allah'ıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu çok şükür..
İsim aramaya başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?