temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aa ne güzel keşke bende hissetsem. İlkmi çocuğunuz. Yoksa 2mi. Bende hissetmek istiyorum

Do
Ay ben o aşırı sıcakları çekcem işte.. Şimdiden kara kara düşünüyorum
Dogurucagimiz tarih ayni canim nerdeyse esas sicaklar tamda biz dogurmaya yakin basliyo yaa hep butun yazi ceksek rabbim boyle uygun gormus bende cok seviyorum yaz bebegini.

Evet canim bugun biraz temizlik yaptim oda gunluk işler hemen bu hale geliyorum zor bi süreç olucak rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimizin turlu turlu dertleri var ama sonu tatli olcak bu yetiyor insan :)

Kızlar bizde 20haftakık olduk tahmini doğum Temmuz 8 görünüyor fakat ben hareketleri hissetmiyorum sizde durumlar ne normal mi acaba bebek erkek
20den sonra net hissetmen lazim yatinca kendini dinle canim mutlaka hissedersin benim 2.de ondan 13haftalik hissediyodum ben şu siralar babamizda hissediyor elini koyunca :)

Evet canim bugun biraz temizlik yaptim oda gunluk işler hemen bu hale geliyorum zor bi süreç olucak rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimizin turlu turlu dertleri var ama sonu tatli olcak bu yetiyor insan :)
Sende benim gibi hızlı temizlik yapıyorsun belli oldu.bir odayı süpür dinlen uzan. Sonra bir oda bir oda.özellikle süpürge mafediyor belini insanın. Yavaş yaval yap. Senin sağlığından önemli değil temizlik.

Canım sen ameliyat oldun normal doğum nasıl yapicaksin ? Bi de ameliyat dikişin gebelikte sakınca yaratiyor mu karnın verilmesinden dolayı doktor bişey dedi mi ? Tekr

Kızlar 9+4 haftalık hamileyim bu gün açık yesil renkte akıntım oldu kokulu, kasıntı yanma yok salı Dr gidicem sanırım enfeksiyon bu durumla karşılaşan oldumu nasıl bi tedavi verir Dr

Canım sen ameliyat oldun normal doğum nasıl yapicaksin ? Bi de ameliyat dikişin gebelikte sakınca yaratiyor mu karnın verilmesinden dolayı doktor bişey dedi mi ? Tekr

Bunu bende çok korkarak sordum ama sakıncası olmadığını söyledi hem genel cerrah hem kadın doğum doktorum.. Daha gebeliginin erken donemi olduğu için o zamana çoktan iyileşmiş olcak dediler hakkatende iyileşiyor sanki bıçakla cizmisim gibi duruyor orası yapıştırma dikiş ne güzel oluyormuş öle...

canım cekicez ama en fazla 1 ay bende ege bölgesindeyım burası da asırı sıcak oluyor ama bi de agustos ayındaki sıcagıda cekmek onda Allah nasip ederse dogum yapms olacagız

Öyle canım da işte ben mayısta doğum yaptım öncekini onda bilr dayanmak zor oldu okula gidip geliyorum ya ayrıca ondan tırsıyorum yalan yok..

Do

Dogurucagimiz tarih ayni canim nerdeyse esas sicaklar tamda biz dogurmaya yakin basliyo yaa hep butun yazi ceksek rabbim boyle uygun gormus bende cok seviyorum yaz bebegini.

Öyle canım zaten benim daha önce alınacak illa ki o tarihten ama mayısı zor atlattım daha önce şimdi nasıl olur bilmiyorum

Bir haftadır içiyorum canım magnezyum ama pek bi değişiklik yok henüz. bakalım biraz daha dayanıcaz artık hiç olmadı doktpra gidicem uykular haram oldu resmen. Ne yana dönsen ağrıyor.

Bir haftadır içiyorum canım magnezyum ama pek bi değişiklik yok henüz. bakalım biraz daha dayanıcaz artık hiç olmadı doktpra gidicem uykular haram oldu resmen. Ne yana dönsen ağrıyor.

Canım bu ilk doğumun mu olacak ya da daha önce belden anestezi yaptin mi ?
Çünkü epidural sonrası şiddetli bel ağrısı oluyor aynı durum bende de var ne yazık ki ..

Senle geliyorlar ve memnunlarsa bu durumdan neden kötü olsun ki.. İyi olmuş bence :) bizimkiler gelmezler gelseler de doktorun işine karışırlsr
Bizimkiler heyecanla geliyorlar dağılsınlar prensesimizi görelim diye ama sizinkiler de pek hoşmuş güzelce gelip izleseler ya bebeği

Çok şükür gözünüz aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…