temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi yapiyorsun bence, onlarda merak ediyordur tabi bende goturuyorum kayinvalidemi zatrn ilk torunu olacak bu o kadar hevesle bekliyor ki yanlis bisey soylerimde hevesi kirilir diye cok dikkatliyim bu mevzularda :)
Ayy çok sevindim senin adına canım onların zamanında böyle şeyler olmadığından garipsiyorlar bir yandan da. Benim görümce bile geliyor ilk kalp atışlarını duyduklarında ağladılar

Bir haftadır içiyorum canım magnezyum ama pek bi değişiklik yok henüz. bakalım biraz daha dayanıcaz artık hiç olmadı doktpra gidicem uykular haram oldu resmen. Ne yana dönsen ağrıyor.
Canim benim de bir ara cok fenaydi belim ve sirtim agridan kopuyodu surekli esime masaj yaptırıyordum. Magnezyum alinca azaldi biraz. Bi de benim riskli gebelik oldugu icin artik işe gidemiyorum hareket kisitlamam var evden yurutuyorum isleri oyle olunca agrim gecti. Çünkü işte surekli ayakta cok yoruluyordum belki senin de oyle biseydir. Kendini yormamaya çalış ayakta cok kalma, sürekli ayni pozisyonda da oturma. Insallah duzelir.

Canım bu ilk doğumun mu olacak ya da daha önce belden anestezi yaptin mi ?
Çünkü epidural sonrası şiddetli bel ağrısı oluyor aynı durum bende de var ne yazık ki ..
İlk doğum olacak canım inşallah. Anestezi almadım hiç. Bakalım belki geçici bir süreçtir. Hamilelikte hergün yeni birşeyler yaşıyoruz sonuçta :) inşallah geçer biran önce ağrılarımız

Canım ben de bu hafta başladım magnezyuma. Belki etkiler. Dün ben de masaj yaptırdım biraz iyi geldi. Benim de işte sürekli aynı pozisyonda oturmam gerekiyor. O biraz sıkıntı yapıyor. Yastık falan ayarlıycam belime bakalım inşallah iyi gelir. Çok sağol canım

Kızlar sağ kasigimda 3-4 dakikaya bir gelen batma hissi var. Bebeğim midir başka birsey mi endişe etmeli miyim
Tam senin haftandayken bende de aynısı oldu korkup doktoru aradım. 13 ve 14.haftalarda rahim yukarı doğru çıkıyomuş ve de büyümeye başlıyomuş bu ağrı ondan eğer kanama falan yoksa. Korkma o yuzden

Tam senin haftandayken bende de aynısı oldu korkup doktoru aradım. 13 ve 14.haftalarda rahim yukarı doğru çıkıyomuş ve de büyümeye başlıyomuş bu ağrı ondan eğer kanama falan yoksa. Korkma o yuzden
Çok teşekkür ederim arkadaşım. İçim rahatladı bugün yok zaten. Benimde internette yaptığım araştırmalar o yönde.

GELELIMM ISIM MEVZUSUNA BIZ ISIM KONUSUNDA ANLASAMIYORUZ SANIRIM EŞİMLE KIZLAR VARMI GUZEL ISIM FIKIRLERI OLAN. ÖMERİ COK BEGENIYORUM ÖMER ISTIYORUM EŞİM ISMIN AGIRLIGI VAR DIYE ISTEMIYOR. KAAN OLMASINI ISTIYORMUS O DA IKI A MI ARADA YUMUSAK G VARMI DIYE SUREKLI SORACAKLAR DIYE BEN ISTEMIYORUM.BASKADA ISIM BULAAMADIK ZATEN HE BIDE URAS VAR ONUDA BEN DUYDUM BIRINDEN COK BEGENDIM ONU DA SEVEMEDI KENDISI. BI AKIL VERIN YAHU HIC SECENEK BULAMIYORUZ ISIM KONUSUNDA

Ayy bizdede aynı terane bizde anlasamiyoruz.bi isim begenemedi:) onu diyom yok bunu diyom yok sonucu cok merak ediyorum nasil bir isimle gelicek kocacım

Ayy bizdede aynı terane bizde anlasamiyoruz.bi isim begenemedi:) onu diyom yok bunu diyom yok sonucu cok merak ediyorum nasil bir isimle gelicek kocacım
VALLA KENDI ISTEDIGI OLSUN DIYE BEGENMEMEZLIK YAPIYO DIYORUM ARTIK BI 5 ISIM BELIRLEYELIM SECELIM DIYOR YOK YA 5 ISIM BULAMADIM GERCEKTEN KAAN DA ISRARCI BIZIMKI. BENCEDE GUZEL AMA HEM KAAN HEM KAĞAN OLDUGU ICIN HEP ANLATMAYA CALISCAK COCUGUM IKI A DIYE

Canım bizim ikinci seçeneğimiz toprak tı. Çok güzel bir isim bence. Toprak, mete, aras, tuna güzel isimler bence :)

Canım bizim ikinci seçeneğimiz toprak tı. Çok güzel bir isim bence. Toprak, mete, aras, tuna güzel isimler bence :)
ÖMERE BURUN KIVIRAN ADAMA TOPRAGI GELDE BEGENDIR ARAS TA COK GUZEL ARAS URAS IKISIDE COK HOS BENCEDE AMA ONLARIDA ISTEMEDI PAŞAM BAKALIM BULCAZ ORTA YOLU. EN KOTU IKINCI COCUGUN ISIM HAKKINI ALIP KAANI KABUL EDICEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…