- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.741
Bizimkiler heyecanla geliyorlar dağılsınlar prensesimizi görelim diyeama sizinkiler de pek hoşmuş güzelce gelip izleseler ya bebeği
ÖMERE BURUN KIVIRAN ADAMA TOPRAGI GELDE BEGENDIRARAS TA COK GUZEL ARAS URAS IKISIDE COK HOS BENCEDE AMA ONLARIDA ISTEMEDI PAŞAM BAKALIM BULCAZ ORTA YOLU. EN KOTU IKINCI COCUGUN ISIM HAKKINI ALIP KAANI KABUL EDICEM
Kesinlikle kendi istedikleri olsun diye yapiyolar katılıyorum.evet güzel isim kaan dedigin gibi her defasinda sorcaklar ğ varmı yokmi diye.bende böyle seyleri düşünüyorumda onlar düşünmüyo okadar inceVALLA KENDI ISTEDIGI OLSUN DIYE BEGENMEMEZLIK YAPIYO DIYORUM ARTIKBI 5 ISIM BELIRLEYELIM SECELIM DIYOR YOK YA 5 ISIM BULAMADIM GERCEKTEN KAAN DA ISRARCI BIZIMKI. BENCEDE GUZEL AMA HEM KAAN HEM KAĞAN OLDUGU ICIN HEP ANLATMAYA CALISCAK COCUGUM IKI A DIYE
Aynı dertten muzdaribiz :) bizde baya bi zaman karar veremedik. Ben; ayaz,eymen,bartu,batuhan,çağan ve çınar isimlerinden birini istiyordum ama özellikle çağan i. Eşim de alparslan,hakan,buğra istiyordu. En sonunda düşündü taşındı ayaz güzel ayaz olsun dedi. Ama içimde çağan ismi kalıyor bu seferde. Ayaz çağan olsun diyorum istemiyor.GELELIMM ISIM MEVZUSUNABIZ ISIM KONUSUNDA ANLASAMIYORUZ SANIRIM EŞİMLE KIZLAR VARMI GUZEL ISIM FIKIRLERI OLAN. ÖMERİ COK BEGENIYORUM ÖMER ISTIYORUM EŞİM ISMIN AGIRLIGI VAR DIYE ISTEMIYOR. KAAN OLMASINI ISTIYORMUS O DA IKI A MI ARADA YUMUSAK G VARMI DIYE SUREKLI SORACAKLAR DIYE BEN ISTEMIYORUM.BASKADA ISIM BULAAMADIK ZATEN HE BIDE URAS VAR ONUDA BEN DUYDUM BIRINDEN COK BEGENDIM ONU DA SEVEMEDI KENDISI. BI AKIL VERIN YAHU HIC SECENEK BULAMIYORUZ ISIM KONUSUNDA
Canım sen de ayazı kabul ettirmişsin çok zorlama bence dahaAynı dertten muzdaribiz :) bizde baya bi zaman karar veremedik. Ben; ayaz,eymen,bartu,batuhan,çağan ve çınar isimlerinden birini istiyordum ama özellikle çağan i. Eşim de alparslan,hakan,buğra istiyordu. En sonunda düşündü taşındı ayaz güzel ayaz olsun dedi. Ama içimde çağan ismi kalıyor bu seferde. Ayaz çağan olsun diyorum istemiyor.
Canim kac kilo ile hamile kaldigin onemli. Birde herkesin kilo alma donemleri farkli olabiliyor. Ben genelde 20. Hafta itibari ile kilo alirim ve 30 lu haftalarin ortasinda kilo almam durur. Kimi cok odem topluyor ve hamilelik sonrasi hemen veriyor. O yuzden duzenli besleniyorsan kac kilo aldiginin onemi yok.günaydın kızlar 56.600 ile başladım şimdi 60.600 oldum çok mu aldım ya şimdiden
Masallah gayet iyi buyumus bebegin :)Kızlar bebişim büyümüş 200 gr olmuş :)) entegre test olduk bugün rutinmiş ben detaylı ultrason sanıyordum ama entegreymiş kan tahlili verdim ama ultrasonda yine de bakıldı herşeyine. Şimdi diğer randevumuz martın ortası gibi.
Çağan, çınar, toprak, poyraz, alp, deniz bu isimleri beğeniyorum ben canim :) ben bebegi kiz olcak diye hissettigim icin kiz ismi hazirlamistim ama esim begenmemisti, ben de kiz olursa ben bunu koycam eger erkek olursa sen de istedigini koyabilirsin dedim sonuc erkek olduGELELIMM ISIM MEVZUSUNABIZ ISIM KONUSUNDA ANLASAMIYORUZ SANIRIM EŞİMLE KIZLAR VARMI GUZEL ISIM FIKIRLERI OLAN. ÖMERİ COK BEGENIYORUM ÖMER ISTIYORUM EŞİM ISMIN AGIRLIGI VAR DIYE ISTEMIYOR. KAAN OLMASINI ISTIYORMUS O DA IKI A MI ARADA YUMUSAK G VARMI DIYE SUREKLI SORACAKLAR DIYE BEN ISTEMIYORUM.BASKADA ISIM BULAAMADIK ZATEN HE BIDE URAS VAR ONUDA BEN DUYDUM BIRINDEN COK BEGENDIM ONU DA SEVEMEDI KENDISI. BI AKIL VERIN YAHU HIC SECENEK BULAMIYORUZ ISIM KONUSUNDA
Evet canım maşallah ay çok heyecanlı bir süreçmiş allahım sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.Masallah gayet iyi buyumus bebegin :)
Benim en son 18 haftalikti gittigimde 234 gr 18 cm di oglusumm.cuma günü ayrintili ultrasonumuz var bakalim 2 haftada ne kadar buyumus olcak.Arkadaşlar 16.17 haftasında olanlar bebişlerin kilosu boyu ne alemde bakalım :) ben bugün gittim kontrole 150 gram 14 cm dedi :))
Canım sen de ayazı kabul ettirmişsin çok zorlama bence dahaçağanı da diğer çocuğuna koyarsın kısmetse ayaz bence de çok güzel isim :)
Alp dun aksam kuzeninin cocugu oldu ona koydular denizi de arkadasin iki yasinda oglu var poyraz komsunun ogluÇağan, çınar, toprak, poyraz, alp, deniz bu isimleri beğeniyorum ben canim :) ben bebegi kiz olcak diye hissettigim icin kiz ismi hazirlamistim ama esim begenmemisti, ben de kiz olursa ben bunu koycam eger erkek olursa sen de istedigini koyabilirsin dedim sonuc erkek olduo yuzden esim sacma bi isim secmedigi surece kabul edicem :))
Yine iyi begendirebilmissinAynı dertten muzdaribiz :) bizde baya bi zaman karar veremedik. Ben; ayaz,eymen,bartu,batuhan,çağan ve çınar isimlerinden birini istiyordum ama özellikle çağan i. Eşim de alparslan,hakan,buğra istiyordu. En sonunda düşündü taşındı ayaz güzel ayaz olsun dedi. Ama içimde çağan ismi kalıyor bu seferde. Ayaz çağan olsun diyorum istemiyor.
Cok gecmis olsun canım ya.rabbim evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.herkez farkli yasiyor iste.benim bi arkadasimda demisti bana dogum yapana kadar olmus kanamasi.olabiliyo demekki.rabbim saglik versin evlatlarimizada bizedeKızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Bizim 17.haftada 200 gr 14 cm dedi 16 haftada 140 gr 10 cm di sipaArkadaşlar 16.17 haftasında olanlar bebişlerin kilosu boyu ne alemde bakalım :) ben bugün gittim kontrole 150 gram 14 cm dedi :))
Canım maşşalah benim de kafam crl değerine takıldı ama 2. Trimester itibari ile crl nin pek önemi kalmıyormuş. Kafa çevresi, uyluk kemik uzunluğu gibi şeyler önemli oluyormuş. Benim de kafam şeyde karıştı tüm diğer ölçümler 17. Haftayı gösterirken crl değeri 10 cm çıktı yani 16. Hafta oyüzden sorup araştırdım içim biraz rahatladı.Bizim 17.haftada 200 gr 14 cm dedi 16 haftada 140 gr 10 cm di sipa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?