temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok geçmiş olsun. Zor birşey yaşamışsın ama çok şükür bebeğinde sen de iyiymişsin. Benm de arkadşım yaşadı aynı şekilde dokuz ay devam etti kanaması ama çok şükür çok sağlıklı bir bebeği oldu. İnşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebişine :)

Degerlere cok takilma cnm benimki bir hafta geriden geliyordu ilk baslarda xok korkmustum kalp atisi falan gec duyuldu ama acigi kapatiyolar hic sorun olmaz allahin izniyle..

Degerlere cok takilma cnm benimki bir hafta geriden geliyordu ilk baslarda xok korkmustum kalp atisi falan gec duyuldu ama acigi kapatiyolar hic sorun olmaz allahin izniyle..
Haklısın cnm da işte taktım birazcık sonuçta diğer tüm değerler birbiri ile orantılı ama bitek crl baş popo uzunluğu onlara göre kısa gelmiş sonucu neyse stres yapmayayım en iyisi. Kilosu 191 gr belki kilo boya gider sonrasında :))

Canım çok geçmiş olsun sagsaglim alalım inşallah kucağımıza annem bizde hiç yaşamamış öyle bi sorun küçük kardeşimde onun da öyle olmus adet gibi kanama yaşamış hep çok şükür sagsaglim gelmiş dünyaya sizde problem yokya şükür Allah in izniyle sagsaglim bebeğin :)

Kızlaaaar ben dayanamadım bugün gidip arabamızı aldım.. Oto koltuk ve anakucağı olarak kullanılabilen sepetimiz de var.. İkinci ama yine de heyecan yaaaa kırmızı aldım bakalım :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-18-18-59-27.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar 16.17 haftasında olanlar bebişlerin kilosu boyu ne alemde bakalım :) ben bugün gittim kontrole 150 gram 14 cm dedi :))
Ben de bugun gittim kontrole canim. Doktor 1 ay diyor ama hic dayanamıyorum erkenden gidiyorum :) 17+4 teyim 224 gram 19 cm olmusuz buyuyoruz :) Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize.

Canim cok gecmis olsun canını sikma doktor guzel bir sekilde bilgi vermis. Insallah bir daha yasamazsin nasil korku verici oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin.

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Aslinda oyle sayilmaz yapamadigim icin biraz yapip dinleniyorum yoksa o tenpo beni manf eder eskisi gibi bos deyilizki.

Canin bu ayni kisinin iki gebeliginde bile degisiyor inanki. Benim 2. Gebeligim cok sorunluydu. Cok yogun kanamalar gecirdim. Hatta akan kan o kadat coktu ki doktorum bu cocuk tutunamaz muhtemelen kaybedicez bile demisti. Simdi kizim 1.5 yasinda.:)
Elinden geldigince dinlen canim. Kanamanin plasentada olmamasi cok iyi haber.

Canim o olculere de cok takilmayin derim. Yuzde yuz dogru degiller. Iki gebeligimde de fl yani bacak boyu haftasindan kida cikardi hatta fl×7 boy uzunlugu derler. Kizimda bu baya fazla olculdu. 46 cm anca dogacak. Cocuk beslenimiyormu vs diye son haftalarimda dopplere bile girdim. Sonuc ise 38. Haftada normal dogum. Kizim 3125 gr ve 50 cm :)
Doktorlar onemsemedikce cok kafaniza takmayin.

Ben de bugun gittim kontrole canim. Doktor 1 ay diyor ama hic dayanamıyorum erkenden gidiyorum :) 17+4 teyim 224 gram 19 cm olmusuz buyuyoruz :) Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
boyunun maşallahı varmış :) Sizin boy durumları nasıl eşinle :) Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhh

boyunun maşallahı varmış :) Sizin boy durumları nasıl eşinle :) Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…