- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.761
Canım çok geçmiş olsun. Zor birşey yaşamışsın ama çok şükür bebeğinde sen de iyiymişsin. Benm de arkadşım yaşadı aynı şekilde dokuz ay devam etti kanaması ama çok şükür çok sağlıklı bir bebeği oldu. İnşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebişine :)Kızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Degerlere cok takilma cnm benimki bir hafta geriden geliyordu ilk baslarda xok korkmustum kalp atisi falan gec duyuldu ama acigi kapatiyolar hic sorun olmaz allahin izniyle..Canım maşşalah benim de kafam crl değerine takıldı ama 2. Trimester itibari ile crl nin pek önemi kalmıyormuş. Kafa çevresi, uyluk kemik uzunluğu gibi şeyler önemli oluyormuş. Benim de kafam şeyde karıştı tüm diğer ölçümler 17. Haftayı gösterirken crl değeri 10 cm çıktı yani 16. Hafta oyüzden sorup araştırdım içim biraz rahatladı.
Haklısın cnm da işte taktım birazcık sonuçta diğer tüm değerler birbiri ile orantılı ama bitek crl baş popo uzunluğu onlara göre kısa gelmiş sonucu neyse stres yapmayayım en iyisi. Kilosu 191 gr belki kilo boya gider sonrasında :))Degerlere cok takilma cnm benimki bir hafta geriden geliyordu ilk baslarda xok korkmustum kalp atisi falan gec duyuldu ama acigi kapatiyolar hic sorun olmaz allahin izniyle..
Canım çok geçmiş olsun sagsaglim alalım inşallah kucağımıza annem bizde hiç yaşamamış öyle bi sorun küçük kardeşimde onun da öyle olmus adet gibi kanama yaşamış hep çok şükür sagsaglim gelmiş dünyaya sizde problem yokya şükür Allah in izniyle sagsaglim bebeğin :)Kızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Ben de bugun gittim kontrole canim. Doktor 1 ay diyor ama hic dayanamıyorum erkenden gidiyorum :) 17+4 teyim 224 gram 19 cm olmusuz buyuyoruz :) Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize.Arkadaşlar 16.17 haftasında olanlar bebişlerin kilosu boyu ne alemde bakalım :) ben bugün gittim kontrole 150 gram 14 cm dedi :))
Canim cok gecmis olsun canını sikma doktor guzel bir sekilde bilgi vermis. Insallah bir daha yasamazsin nasil korku verici oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin.Kızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Çokk geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bir daha. Çok zor kanamalı gebelik ama napacaksın senin böyle devam edicek demekki bebekle alakalı olmaması çok iyi.rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğineÇok sağolun kızlar allah razı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınKızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Aslinda oyle sayilmaz yapamadigim icin biraz yapip dinleniyorum yoksa o tenpo beni manf eder eskisi gibi bos deyilizki.Sende benim gibi hızlı temizlik yapıyorsun belli oldu.bir odayı süpür dinlen uzan. Sonra bir oda bir oda.özellikle süpürge mafediyor belini insanın. Yavaş yaval yap. Senin sağlığından önemli değil temizlik.
Çok sağolun kızlar allah razı olsun
Canin bu ayni kisinin iki gebeliginde bile degisiyor inanki. Benim 2. Gebeligim cok sorunluydu. Cok yogun kanamalar gecirdim. Hatta akan kan o kadat coktu ki doktorum bu cocuk tutunamaz muhtemelen kaybedicez bile demisti. Simdi kizim 1.5 yasinda.:)Kızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Canim o olculere de cok takilmayin derim. Yuzde yuz dogru degiller. Iki gebeligimde de fl yani bacak boyu haftasindan kida cikardi hatta fl×7 boy uzunlugu derler. Kizimda bu baya fazla olculdu. 46 cm anca dogacak. Cocuk beslenimiyormu vs diye son haftalarimda dopplere bile girdim. Sonuc ise 38. Haftada normal dogum. Kizim 3125 gr ve 50 cm :)Canım maşşalah benim de kafam crl değerine takıldı ama 2. Trimester itibari ile crl nin pek önemi kalmıyormuş. Kafa çevresi, uyluk kemik uzunluğu gibi şeyler önemli oluyormuş. Benim de kafam şeyde karıştı tüm diğer ölçümler 17. Haftayı gösterirken crl değeri 10 cm çıktı yani 16. Hafta oyüzden sorup araştırdım içim biraz rahatladı.
boyunun maşallahı varmış :) Sizin boy durumları nasıl eşinle :) Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhhBen de bugun gittim kontrole canim. Doktor 1 ay diyor ama hic dayanamıyorum erkenden gidiyorum :) 17+4 teyim 224 gram 19 cm olmusuz buyuyoruz :) Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
boyunun maşallahı varmış :) Sizin boy durumları nasıl eşinle :) Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhhBen de bugun gittim kontrole canim. Doktor 1 ay diyor ama hic dayanamıyorum erkenden gidiyorum :) 17+4 teyim 224 gram 19 cm olmusuz buyuyoruz :) Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
canım bu ölçuler crl hesabı bastan popoya yani bacakları dahil etmiyorlar . 20cm falandır senin bebiş.Bizim 17.haftada 200 gr 14 cm dedi 16 haftada 140 gr 10 cm di sipa:)
senin bebişinin de boyu okadardır canım .olculer bastan popoya crl hesabı bacak boyunu saymıyorlar. bacakla beraber 20cm vardır senin bebişboyunun maşallahı varmış :) Sizin boy durumları nasıl eşinle :) Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?