- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.781
Canim bu bacaklar dahil boyu, baştan popoya bizim de 14.2 cm geldi :) biz de cok uzun boylu degiliz kisa da sayilmayiz tabi de orta iste :)) ben 1.70 im esim 1.80 :)boyunun maşallahı varmış :) Sizin boy durumları nasıl eşinle :) Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallahhh
Aa bilmiyordum o kadar buyudu mu ya benimkicanım bu ölçuler crl hesabı bastan popoya yani bacakları dahil etmiyorlar . 20cm falandır senin bebiş.
Yine iyi begendirebilmissinbn cok kararsizim boyle seylerde ya kesin kaani kabul ettirxek bana cunku ben isim bulamicam bi karar verip
Geçmiş olsun canım. Sagsalim kucagina almayı nasip etsin Allah imKızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Bende bu tarz istiyorum canım. Güle güle kullanın :) hangi markanın bu ?Kızlaaaar ben dayanamadım bugün gidip arabamızı aldım.. Oto koltuk ve anakucağı olarak kullanılabilen sepetimiz de var.. İkinci ama yine de heyecan yaaaakırmızı aldım bakalım :)
Baş ağrıları bende de başladı sızı şeklinde ama kendimi dinlememeye çalışıyorum dikkatim dağılınca unutuyorum veya biraz uyuyorum aklında olsunTeşekkür ettim canım
Galiba bir şey dokundu ya da midemi usuttum bilemedim .ama çok şükür bugün iyiyim sadece arada yoklayan baş ağrısı kaldı buna da şükür
Geçmiş olsun canım bebiş büyüdükçe midene baskı yapıyordur o da reflüye sebep oluyordur herkes kullanıyor gaviskon iyi gelecektir muhtemelenKizlar yaa benim 2 gündür cok kötü midem yanmaya başladı. Bogazimda yani cok kotuyum. Var mi aynı durumda olan ?
O işin en keyifli tarafı işteEvet canim 2 gündür sanki hissetmeye de başladım çok şükür
Bende bu tarz istiyorum canım. Güle güle kullanın :) hangi markanın bu ?
Okurken dehşete kapıldım çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin dr un açıklaması tatmin edici olmuş kendini hırpamalama sakın yarıladık sayılır Allah ın izniyle korkmaKızlar bugün yine kanama yaşadım. Başından beri bu üçüncü oldu. Ama bu seferki fenaydı. Wc de bildiğiniz idrarla birlikte gelen yoğun regl kanaması gibi çok fazla ve temiz kırmızıydı. Sakaryadan istanbula seyehat ediyoduk. Wc için opete girdik. Korkudan titreye titreye nasıl eşimin yanına geldim anlatamam. Hemen otobandan çıkıp kurtköye saptık. İlk hasteneye girdik. Sağolsun iyi bi dr a denk geldik. Salya sümük ağladığımı görünce hemen muayeneye aldılar. Ne bebekte ne plesentada ne rahimde ne rahim ağzında yani hiçbiyerde hiçbi sıkıntı yok. Daha öncekileride anlattım. Bazı kadınlar bunu 9 ay yaşıyolar. Demekki sende onlardansın. Panik yapman normal ama sakin kalmaya çalış. Korkucak hiçbişeyin yok. Bu tür durumlarda bizde cevapsz kalıyoruz. Tek söyleyebileceğim nasılki insanların burunları bazen kendiliğinden kanar, hatta bazıları fazla ve sık yaşar sende bunu öyle düşün. Rahimdeki değişiklikle incecik damarlar bile çatlayıp sende kanamaya sebep olabilir dedi. Kanamanla birlikte kramp yada şiddetli sancın olmadığı sürece korkma kendi kendine bile takip edebilirsin dedi. Nasıl bi korku yaşadım anlatamam. Hiç gebelik bulantısı tiksinmesi vs yaşamadım şanslıyım derken daha korkutucu şeyle karşı karşıyayım. Tevekkülden başka elden bişiy gelmio. Herşey allahtan diyip sakin kalmaya çalışıyorum ama yinede yaşarken korkmamak elimde değil. Rabbim cümlemiz hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah. Miniğimi sağsalim kucağıma alsam diye sabırla bekliyorum
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım tecrübelerinden faydalanmak isterizKızlaaaar ben dayanamadım bugün gidip arabamızı aldım.. Oto koltuk ve anakucağı olarak kullanılabilen sepetimiz de var.. İkinci ama yine de heyecan yaaaakırmızı aldım bakalım :)
Anladııım öne doğru eğilince ben hareketini hissediyorum ama yerini hissedemeden daha merakla bekliyorum ayaklarını ellerini ayırtedebileceğimiz günleriBende bastirmiyorum canım. Böyle otururken falan ani hareket yaptığımda öne doğru karnımı sikistirdigimda sert bisey beni uyarıyor sanki içerde. Ondan bahsetmistim
Canım çok takılma kişiden kişiye değişir sağlıklı ve düzenli beslenmene dikkat ediyorsan sıkıntı olmaz. Bende önceden çok yürürdüm ama 4 aydır hiç hareket edemedim halsizlik ve kusmadan dolayı.Güzel havalarda kendini yormadan yürüyüş yap dedi dr um.Günaydın hamisler mutlu pazarlar :) ben 5 kilo aldim ya aslinda cok da yemiyorum hamile kalmadan once daha cok yerdim hatta neden boyle oldu anlamadim. Hareketsizlikten okuyo sanirim hareket kisitlamam vardi cunku hic yurumuyorum aylardır. Yuzmeye ve hamile pilatesine baslicam doktora sordum yapabilirsin dedi. Bundan sonra kontrollu gider insallah. Havuza girip de sorun yasayan oldu mu hic?
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım tecrübelerinden faydalanmak isteriz
bende de oldu gecti ama arada yokluyor . rennie duo suspansiyon aldım cok iyi geldiKizlar yaa benim 2 gündür cok kötü midem yanmaya başladı. Bogazimda yani cok kotuyum. Var mi aynı durumda olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?