temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yine iyi begendirebilmissin bn cok kararsizim boyle seylerde ya kesin kaani kabul ettirxek bana cunku ben isim bulamicam bi karar verip
bak internetten ya aslında erkek için daha güzel isimler var bence. Ben cinsiyeti öğrenmeden önce kiz için de bakayım dedim de bulamamistim valla :)

Geçmiş olsun canım. Sagsalim kucagina almayı nasip etsin Allah im

iyi aksamlar kizlar bebisim burada 11+5 haftalik drmuz küçük dedi ve cinsiyet bilgisi vermedi.Herkes genelde erkeğe benzetti.sizce nedir?Öncelik Rabbim saglik sihhat diliyorum ama kiz istiyor gönlüm.Bir oğlum var çok şükür.Tabiki bir oğlum daha olsa ona da ilkmis gibi sevinirim.Ama insan olmayani gönlü istiyor:)Sizcede erkek mi?Yada boyle ultrsonda erkeğe benzetilp kiz oldhnu öğrenen oldu mu?

Teşekkür ettim canım
Galiba bir şey dokundu ya da midemi usuttum bilemedim .ama çok şükür bugün iyiyim sadece arada yoklayan baş ağrısı kaldı buna da şükür
Baş ağrıları bende de başladı sızı şeklinde ama kendimi dinlememeye çalışıyorum dikkatim dağılınca unutuyorum veya biraz uyuyorum aklında olsun

Kizlar yaa benim 2 gündür cok kötü midem yanmaya başladı. Bogazimda yani cok kotuyum. Var mi aynı durumda olan ?
Geçmiş olsun canım bebiş büyüdükçe midene baskı yapıyordur o da reflüye sebep oluyordur herkes kullanıyor gaviskon iyi gelecektir muhtemelen

Okurken dehşete kapıldım çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin dr un açıklaması tatmin edici olmuş kendini hırpamalama sakın yarıladık sayılır Allah ın izniyle korkma

Bende bastirmiyorum canım. Böyle otururken falan ani hareket yaptığımda öne doğru karnımı sikistirdigimda sert bisey beni uyarıyor sanki içerde. Ondan bahsetmistim
Anladııım öne doğru eğilince ben hareketini hissediyorum ama yerini hissedemeden daha merakla bekliyorum ayaklarını ellerini ayırtedebileceğimiz günleri

Kızlar bizde dün dr.a gittik bebeğim 186 gr 15 cm olmuş. Kafatası kol ve bacak kemikleri ölçümü haftasıyla uyumlu dedi. Maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde. Demir takviyesine başladık. Bu aralar çarpıntım olduğu için kardiyoloji dr. ma gittik oda 25 mg sabah yarım akşam yarım Beloc a başlattı içebiliyorsan ıhlamur iç muz ve elma yemeye çalış, Mümkün olduğunca soluna yat seni rahatlatır dedi. Ben 52,5 ile hamile kaldım şuan 53,9 geliyorum.ebebeğin şubat indirimini takip ediyorum parkyatağı,oto koltuğu,ev tipi ana kucağı ve bebek arabasını aldım hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah.

Günaydın hamisler mutlu pazarlar :) ben 5 kilo aldim ya aslinda cok da yemiyorum hamile kalmadan once daha cok yerdim hatta neden boyle oldu anlamadim. Hareketsizlikten okuyo sanirim hareket kisitlamam vardi cunku hic yurumuyorum aylardır. Yuzmeye ve hamile pilatesine baslicam doktora sordum yapabilirsin dedi. Bundan sonra kontrollu gider insallah. Havuza girip de sorun yasayan oldu mu hic?

Canım çok takılma kişiden kişiye değişir sağlıklı ve düzenli beslenmene dikkat ediyorsan sıkıntı olmaz. Bende önceden çok yürürdüm ama 4 aydır hiç hareket edemedim halsizlik ve kusmadan dolayı.Güzel havalarda kendini yormadan yürüyüş yap dedi dr um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…